hits

Pakke, pakke og atter pakke.

Hei alle sammen. 
Da har det vært det vært en ny dag med pakking og enda mer pakking. 

Nå er baggen ferdig pakket, og kofferten er nesten ferdig pakket. Bare noen små ting som er igjen. Som jeg tar litt nærmere avreise. 
Siste rest som mangler er solbriller, pc'en, fifty shades of gray boka (siste), høytalern min, ladere, og ikke minst pakke håndbagarse. 
 

Dagen min startet med å vaske klær, sånn at jeg får unna gjort det før jeg reiser. Samt tok jeg meg en tur ned på lageret mitt for å se etter klær og sko som jeg kunne tenke meg og ta med ned over.

Outfiten for dagen var svart ola bukse fra H&M, lang og digg hette genser fra H&M. 

Jeg har også slappet litt av i dag og bare planlagt videre. Og som skrevet pakket enda mer, pakket om og pakket på nytt. Men egentlig ikke noe spesiell dag i dag. Det er ikke bare bare å skulle flytte merker jeg. Seff kan jeg kjøpe både klær og sko der nede så sånn sett hadde jeg sikkert ikke trengt alt jeg har pakket. Men for å slippe å svi av masse penger med en gang for å handel inn, pakker jeg jo med meg en del av det jeg har. 
Så tanken om hva jeg skal gjøre når jeg skal hjem igjen til Norge har jo slått meg. Siden jeg veit med meg selv at jeg kommer nok til å kjøpe ting mens jeg bor der nede. Og siden jeg nå har en full bag, og forsovet full koffert... Hva gjør jeg når jeg skal hjem igjen.. HAHA!! Men det får jeg bare ta når den tiden komme istede. 

Jeg er klar over at dette ble et fryktelig kort innlegg, men desverre var ikke dagen min spesielt interessant i dag. 
Men det ble værtfall et innlegg istede for ingen ting. 
Så får dere ha en fortsatt god kveld videre, så kommer det et nytt innlegg i morgen. 

- Charlotte S - 

Ut på tur i skog og mark

Hei alle sammen, og beklager for at jeg ikke har blogget tidligere i dag. Men jeg har vært borte i hele dag. Så derfor har jeg ikke hatt tid før nå. 
Så jeg håper dere alle sammen har hatt en flott dag. For det har jeg og Carma hatt i vært fall. 

[ alle bilder i innlegget er fra eget arkiv ] 

Vi stod opp sånn rundt i 8-9 tiden. Og jeg begynte å orden meg og finne fram det vi skulle ha med på skogturen vi skulle på i dag. 
Så når kl ble nok var det på tide å komme oss til t-banen. Sånn at jeg også fikk teste og ta den med Carma. Og til å være første gang gikk det veldig greit. Vi skulle tross alt bare en stopp, så var ikke lange veien heller. Deretter tok vi bussen fra Grorud og ned til Grorud tog stasjon. Siden nå var det på tide og kjøre enda en annen ting Carma aldri har kjørt før TOG! 
Men dette gikk også veldig greit, en del uling og hyling. Men det kom også av at hun gjerne ville hilse på ALLE som gikk forbi. 


Når vi kom til Sandvika sto vi ikke lenge å ventet før min kjære barndoms venninne Linn og typen hennes Fredrik, sammen med deres huns Sophia kom og hentet oss. For vi skulle tross alt kjøre et lite stykke før vi kom fram til dit vi skulle gå i skogen. 
Når vi kom fram så var det bare å sele opp hundene og oss selv, for her skal det vandres. Vi hadde det kjempe koselig selv til tross for at min kjære Carma skulle trekke hele veien. Men vi gikk og snakket, stoppet opp innimellom og fikk plukket litt blåbær. 

Det var gøy og gå tur i skogen selv om min kjære Carma skulle trekke så mye. For vi stoppet innimellom sånn at dem kunne leke litt. For vi hadde en del situasjoner hvor de plutselig skulle begynne og leke, midt i oppoverbakkene eller at de ble så ivrige når vi gikk at de gikk/hoppet oss ned. Jeg var i vært fall den som ble dyttet, dratt og tråkket på mest. HAHA!! Men uansett hvor mye tull det var på disse to i ny og ned. Fytti for en fin tur vi har hatt. 


Vi kom oss til slutt opp på toppen der utsiktsposten var. Selv om det virket som vi hadde "løpt" hele veien. Siden jeg og Fredrik hadde vær vår hund som dro oss hele veien. Litt juks, men sånn er det når man har hund. Og vært fall jeg som har ei Alaska Husky, som da er en trekk hund. + Carma ville alltid gjerne gå foran alle andre. 
Det var veldig morsomt og høre fra Linn og Fredrik at dem har aldri gått den samme turen så fort som vi gjorde i dag. HAHA!! Så det vil si at pga Carma, så brukte vi kortere tid, siden hun hadde så "hastverk" Men i vært fall, når vi kom fram til Kongens utsikt fant vi oss noen krakker, bant fast hundene og tok en god pause og fikk tatt en del bilder. Utsikten var helt fantastisk!! 
Carma syntes det var veldig spennende og stå og speide ut over. Og det var så søtt at hun "interesserte" seg av utsikten. HAHA!! 
Carma og Sophia fikk en drikke pause etter turen opp og fikk sefølgelig en liten mat bit og masse godt. Jeg hadde jo pakket med meg litt kylling biter som dem fikk smake av. + Linn og Fredrik hadde med seg god biter og pølser som dem alle måtte dele. 
Litt lek og morro med hverandre ble det også en del av. Samt gikk dem jo bare rundt, samt hva båndet tilsvare. Og snuste rundt, utforsket litt og tullet rundt. Var ingen av dem som ville legge seg ordentlig til ro og slappe av. Men det ble det nok tid til senere. 

Etter en god tur i skogen så kjørte vi hjem til Linn og Fredrik der vi skulle få slappet av litt og spise middag. Dem var så søte og disket opp med hjemmelaget fløtegratinerte poteter og indrefilete, nam det var godt. Samt ble det mer lek på Carma og Sophia både ute og inne. 
Har virkelig hatt en fantastisk dag med dere i dag, og jeg ser virkelig fram til neste tur om ikke alt for lenge. 

Q: Noen av dere som liker å gå på lange koselige turer med venner og hund? 
Q: Noen av dere som har gjort noe spennende i dag? 


Det var nok det jeg hadde for i dag. Nå har jeg ei skjønn jente som er helt utslitt etter dagen i dag, som ligger og sover. Og jeg er ganske så klar for senga selv, siden det har vært en lang dag med full fart hele dagen. 
Så kommer det flere innlegg i løpet av morgen dagen. Så får dere alle sammen ha en fin kveld videre. 

- Charlotte S - 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017