hits

Ukas erotiske novelle!

Hei, og riktig god onsdag alle sammen.
Håper alle sammen har hatt en flott dag hit til. Og at dere er klare for dagens UKAS innlegg. Som dere sikkert har fått med dere nå, så er hver onsdag dirty innlegg på UKAS innlegg. Og jeg har hver uke hit til bare fått masse gode tilbake meldinger. Og jeg beklager for at det har vært litt svikt i bloggingen etter at jeg kom hjem fra Trysil med jobben. Det er mye som har skjedd, men det tenkte jeg å ta i et annet innlegg. Men jeg skal ikke skrive alt for mye, så får vi heller bare sette i gang med historien.


Om jeg hadde vært hos deg nå og skulle sovet hos deg.
Så etter at vi hadde sittet litt og snakket og kost oss litt og vi hadde kommet til sengs hadde jeg først bare ligget ved siden av deg og kyssa på deg. Mens jeg ligger og kiler deg (sånn å kose kiling) etter litt ber jeg deg om å snu deg og begynner og masere deg med olje på ryggen.

Etter det begynner jeg og masere brystet ditt før jeg heller på litt mer olje og legger meg over deg og begynner å kline med deg. Vi ligger der helt nakne begge, jeg ligger og stryker deg opp over låret før jeg begynner og ronke deg. Etter å ha gjort det litt begynner jeg å suge deg sånn for å få deg litt ekstra hard. Jeg suger løst og rolig men jeg beveger hånda mi sakte opp og ned.. Også suger jeg hardt men rolig mens jeg enda beveger hånda mitt opp og ned.
Jeg legger meg ved siden av deg etter å ha gjort dette litt og du legger deg over meg og putter'n inn i meg.

Det er fortsatt olje foran på oss begge så vi sklir litt ekstra. Jeg begynner å stønne mer og mer og du sklir deg ned over og begynner å sleike meg mens du fingrer meg.. Jeg stønner mer og mer. Og du titter opp på meg med det sexy blikket. Jeg setter meg over deg og begynner å ri deg, jeg kommer og det blir enda mer vått og vi har enda olje på oss. Så vi ligger der våte og oljete og har sex.

Du presser hardere og hardere på for og bånne meg og jeg stønner mer. Når vi har tatt en liten pause går vi i dusjen for å få av oss alt kline etter den hete og deilige runden vi hadde. Jeg står og holder rundt deg og kysser deg på halsen. Puppene mine er inntil den våte deilige kroppen din og jeg har pikken din i mellom beina mine. Jeg begynner og ronke deg og kline med deg før du løfter meg opp og dytter meg opp etter veggen. Du dytter pikken din inn i meg og forsetter fra der vi var mens vannet renner på oss begge.

[ bildene er fra eget arkiv ] 


Q: Hva synes du om dagens historie ? 
Q: Noe spesielt dere vil jeg skal skrive en dirty story om? 

 - Cahrlotte S - 

Ukas favoritter / oppsummering

Hei hei alle sammen og riktig god kveld.
Da er jeg kommet meg hjem fra Trysil, og fått slappet litt av etter en lang og knall helg. 
Håper det er flere som har kost seg masse i helgen. Jeg har i vært fall STOR KOST meg masse masse med jobben på firma tur. 

Jeg tenkte at siden jeg ikke har fått blogget noe mens jeg har vært borte. Kun de planlagte innleggene mine. 
Så tenkte jeg å oppsummere litt av hvordan turen har vært. Samt legge ved noen av de bildene som ble tatt i løpet av turen. 

Torsdag; 
Denne dagen var jeg jo på jobb først, også når kl ble 16:00 tok dagen slutt men turen til Trysil begynte. 
Vi var fordelt opp i biler, så jeg og 2 andre satt på med han som hadde ansatt oss. Og vi hadde det koselig med prat, musikk og mat på vei oppover. 

Når vi kom fram på hytta ble det å finne seg et rom, finne seg noe å drikke og hilse/snakke litt med kollegene før det ble litt leker. 
Vi hadde ballong lek, hvor poenget var å få høyeste torn med ballonger. Og vi var delt opp i forskjellige lag. Vi hadde også en del andre leker, så vi hadde det kjempe koselig.
Etter alle lekene var det bare å drikke videre og bli kjent. Jeg endte opp med å ha nach i boble badet ute, noe som var utrolig gøy. 

Fredag; 
Tidlig opp og hopp og kick off store deler av dagen. 
Denne dagen besto av teori, forelesninger osv osv... Men det ble også lunsj og mer alkohol drikking. 
Vi hadde noen konkurranser også for å holde stemningen oppe, som vi skulle kåre vinnerne senere på kvelden. 
Jeg merket veldig på kroppen at jeg hadde drukket en del dagen før, + jeg var full av blå merker HAHA!! 
Så dagen ble veldig lang, men det gikk greit når man var i godt selskap med alle de flotte kollegene mine. Senere på kvelden var det fin 3 retters middag. Og vinneren ble kåret, jeg kom på 2.plass og vant champanje flaske. NAM NAM!! 
Etter en kjempe god middag, var det valg om å være med ut å drikke eller dra hjem til hytta og drikke. Så jeg og et par andre valgte heller hytta, siden vi bar veldig slitne + det hadde ikke akkurat fått så mye søvn etter at vi kom til hytta på torsdagen. 

Lørdag; 
Denne dagen var en veldig avslappende dag. Vi fikk lov til å gjøre akkurat det vi ville, så mange dro en tur i bakken mens jeg og en del andre lå bare hjemme på hytta og slappet av. Vi fyret i peisen og koste oss med alkohol igjen! Og tok livet bare med ro. 
Senere på kvelden var det tid for å kjøre med belte bil opp til et sted i ski bakken hvor vi skulle ha fondy kveld. 

Vi hadde det kjempe kos med mat og drikke og masse god stemning. Etter et par timer med mat, så var det tid for hytta for dem som ville det og byen for dem som ville det. Jeg og et par andre valgte å dra tilbake til hytta og forsette drikkingen der. Og når resten av gjengen kom tilbake på hytta så ble det poker. Kjempe koselig. 

Søndag; 
Dagen i dag var bare å få pakket seg ferdig og ut av hytta og komme seg hjem over til Oslo. 
Ut over ettermiddagen i dag har jeg bare liggi i senga og slappet av. For i morgen er det jo jobb igjen. 

Q: Hvordan har helgen din vært? 
Q; Noen andre som har vært i Trysil i helgen? Eller noen andre ski bakker? Men dette var det jeg hadde for i dag. Så blir det ikke lenge til det blir natta på meg. 
Så blogger jeg mer i morgen, så får dere ha en forsatt fin kveld. 

- Charlotte S - 

Ukas film / serie

Hei alle sammen og riktig god lørdag. 
Håper alle har hatt en fin helg så langt.
Jeg er forsatt i Trysil og for alt hva jeg vet når jeg forhånd skriver dette innlegget koser jeg meg helt sikkert masse.  I dag er det dags for ukas film / serie, og jeg så faktisk en film her om dagen ( rett for jeg forhånd skrev dette innlegget ) 

Filmen heter "Babysitter's black book"  og av hva jeg fant på nett så er denne filmen er basert på en sann historie.
Og den var faktisk spennende men helt forferdelig på samme tid. 
Når det begynte å gå mot slutten av filmen og alt gikk galt for jentene fikk jeg en sterk følelse inni meg at en av dem kom til å ta selv mord.
Fordi alt var så forferdelig, men det var ingen i filmen som begikk selv mord. 

Litt kort om filmen uten om trailer; 
For å tjene penger til college starter en hige school elev en barnevakttjeneste som snart skal forvandles seg til en svær innbringende eskortetjeneste

For de av dere som liker litt hete, men drama filmer er dette en film for deg. Den ligger på Netflix så om du har det, har du muligheten til å se filmen der. 

Q: Har du sett denne filmen ? 
Q: Hva syntes du om filmen ? 

Jeg tenker som så at om denne filmen er basert på en sann historie så er det faen meg syyyyyykt !!! Jeg er faktisk glad jeg bor i Norge og får skolegang gratis, og ikke sånn som i USA at du må begynne å spare til college fra før du er først nesten. 

Men jeg kan være så ærlig og si at om jeg hadde bodd i USA, og familien min hadde hatt det sånn som denne jenta i filmen kalt Ashley.
Hadde vært flink på skolen osv.. Men at alt rundt meg på en måte hadde rast i forhold til familie situasjon. Så hadde jeg vel kanskje kunne tenk samme tanke ved å solgt meg selv, eller begynt å selge dop. Men KUN for å fått penger sånn at jeg kunne hjulpet til hjemme samt hatt rå til skole. 

Q: Kunne du noen gang funnet på noe så sykt, om du hadde hatt same situasjon som denne jenta i filmen Ashley? 
Q: Hva sykt kunne du i så fall funnet på å gjort, KUN for å få penger til det du ville? 

Det var det jeg hadde for i dag på ukas innlegg. Så får dere ha en fortreffelig dag/kveld videre. 

Så kommer jeg hjem i morgen og er klar for nytt innlegg og kos med Carma jenta mi. 

- Charlotte S - 

Ukas favoritt sang(er)

[ bilet er fra We heart it

Hei alle sammen, da var det fredag.
Og hva er vel en fredag uten musikk for å få opp helge stemningen. 
Som dere vet er jeg nå i Trysil med jobben, så dette innlegget er planlagt. Er så deilig med det, at man kan planlegge innlegg frem i tid. 

Q: Hva er dine planer for helgen? 
Q: Noen som skal til Trysil i helgen? 
Q: Noen som skal på hyttetur, fjellet eller bakken i helgen ? 

For meg er ingen dag egentlig komplett uten litt musikk. Men når det er fredag, man er klar for helgen om man skal feste.

Så er det ikke noe som slår god musikk. 
I de siste dagene så har jeg fått helt dilla på denne sangen. Og musikk videoen er bare helt KONGE!!!

Samt har det gått litt i gamle sanger jeg hørte på når jeg var mindre. Er litt morsomt og høre sanger som du hadde som favoritter i "gamle dager" 

 

Q: Hørte du på noen av disse sangene som ung? 
Q: Hvilke sanger var inn når du var ung ? 

Men det var det jeg hadde for i dag. Så håper jeg alle sammen får en KNALL helg!!

- Charlotte S - 

 

Ukas outfit

Hei alle sammen!

Q: Har du en fin dag i dag?

Nå sitter jeg på jobben med baggen ferdig pakket ved siden av meg og er veldig klar til å bli ferdig for dagen. For som dere kanskje har fått med dere så stikker jeg til Trysil på Kick off i dag.

Kjempe gøy, og jeg gleder meg. Jeg har en liten klein følelse fordi jeg begynte på mandag, og har så vidt rukket å bli kjent med de på jobben. Så skal vi på tur til Trysil for å drikke, spise god mat og kose oss masse. Men det kan bli spennende også, siden da blir man jo kjent på en helt annen måte enn på et kontor.

Dagens outfit er litt så som så, siden jeg er klar for tur. Og har tatt på meg sånn i forhold til at jeg skal på hytte tur.

Så kjører ikke helt kontor stil i dag, men heller ikke helt slappe av stil.

[ bilder er fra eget arkiv ]

Som jeg har nevnt tidligere i uka så kan det hende at det ikke blir noe blogging i løpet av turen. For jeg liker ikke helt å blogge fra blogg appen. Men alt for dere, så jeg får se hva som skjer. Men ellers har jeg gjort klar noen innlegg som er planlagte som vil bli postet mens jeg er borte. Værtfall sånn som morgen dagens innlegg med ukas favoritt sang(er) og lørdagens innlegg på ukas film/serie.

Så dere får bare ta en titt innimellom og se om det har kommet ut noe nytt. Og som sagt så ser jeg ann litt om hvordan det er med nett, dekning osv om det blir noe innlegg. Da blir det seff innlegg om dagen og med bilder fra dagen. Siden ukas innlegg da alt er ferdig stilte.

Q: Vil du at jeg skal blogge om turen min med jobben ?

Q: Vil dere ha bilder av turen postet på bloggen som bildedryss ?

Og om noen av dere skal til Trysil i helgen, så legg gjerne igjen en kommentar. Så kan vi jo kanskje møtes. For trenger virkelig noen som kan hjelpe meg i bakken.

Har ikke stått på noe på flere år...... Så dette kommer til å bli spennende og se hvordan dette kommer til å gå. HAHA!!

Men dere får ha en forsatt fin dag, så ønsker jeg bare alle sammen god helg alt nå. Siden jeg tar helgen når jobben er slutt.

- Charlotte S -

Ukas enkle og gode matrett

Heisann alle matglade lesere der ute. Nå er det tid for et nytt ukas innlegg med enkle og gode matretter. 
Dagens matrett har jeg funnet inspirasjon til på pinterest
Det er veldig enkelt og veldig godt, og du velger jo på en måte selv om hvor sunt du ønsker at det skal være. 


[ bildet er fra pinterest ]

Det du trenger er;
Ønsket valg av brød
Smør om ønsket
Pesto om det er ønsket. Eller som jeg gjør bruker heller ferske urter. Fordi da får du en friskere smak.
Mozzarella ost
Og det du ønsker av grønsaker/frukt selv. 

Grunnen til at det blir mye det du velger selv/ønsker er at du kan gjøre dette akkurat som du vil. Jeg har selv prøvd ut litt forskjellige ting. Både den versjonen som er på bilde, med pesto, mozzarella og tomat. Jeg har prøvd med mozzarella, tomat og avokado. Også har jeg prøvd en annen variant med mozzarella og kylling med fin kutta tomat og avokado inni. 
Så dette er noe du kan velge og vrake, og gjøre akkurat det du ønsker selv etter som smak. Eller om du vil prøve forskjellige ting som du vet er godt og passer sammen. 

Fremgangs møte; 
Om du har en panini grill er dette toppers. Da kan du grille brødet litt inni der først. Eller om du setter sammen alt også putter den i panini grillen. 
Eller så kan du steke det i ovnen, eller bare riste brødet i brødrister/stekepanna. 

Smør et tynt lag med smør på begge sider av brødskiven (for å få en sprø og god hinne på brødet) 
Legg så på pesto på begge skivene, legg deretter mozzarella ost på. 
Så legger du på ønsket fyll, om det er tomat, avokado, kylling eller noe annet. Deretter kan du velge om du ønsker å ha bitte litt ost til over fyllet ditt, sånn at når du legger den andre brødskiven over og varmer dette. Så er du sikker på at alt henger sammen. 

Dette er en veldig lett og god rett, siden du kan velge akkurat det du vil. Samt så kan du lage det sunt med alle grønsakene eller gå den usunne veien og legge på bacon, pølser osv osv.. 
Jeg personlig synes dette er en veldig god rett. 

Q: Er dette noe du kunne tenke deg og prøvd ut ?
Q: Hva ville du ha putte inni på din ? 

Men det var det jeg hadde for innlegget i dag. Så da håper jeg dere får en forsatt flott dag.
Så får jeg se om jeg rekker og blogge et innlegg til i løpet av dagen. Siden rett etter jobb skal jeg en tur til Røyken, for å hente den nye tlf min hos mamma. 
Også skal jeg komme meg hjem, lage mat, tur med Carma og ikke minst få tlf oppe og gå før jeg legger meg.
Men dere får vært fall ha en flott dag. 

- Charlotte S - 

Ukas erotiske novelle!

Hei alle sammen,  da var det tid for et nytt dirty innlegg på bloggen. Jeg byttet litt om på dagen i dag og morgen. 
For i dag skulle det egentlig være matrett, men valgte heller å ha dirty story. Siden dere har etterspurt det. 
Jeg har fått en del gode tilbake meldinger på forje ukes innlegg både her, face osv osv.. Så håper dere vil like dette også. 
Denne historien er ikke like lang som den forje. Men det kommer til å forandre seg med uke til uke. Noen uker kommer det noen lange, og noen andre uker kommer det noen korte. Grunnen til at noen kanskje er litt mer detaljerte enn andre historier. Har litt med å gjøre at de jeg laget først når jeg startet ble ikke så detaljerte. Men når jeg fikk litt mer dreisen på å skrive slike historier, jo mer detaljerte ble dem. 
Men nok snikk snakk. La oss bare begynne med historien. 


Du er en gang med meg på fest og planlagt at jeg skal sove hos deg. Først har vi vært hos deg litt og vorsa litt bare du og jeg, mens vi har også kost oss litt med og små rote litt. Når tiden blir mye nok tar vi bussen til festen der det er felles kjente av oss begge. Men jeg er nå så si singel siden jeg er på dealern med deg. Vi får kommet oss inn og hilst litt på folk osv mens vi drikker.
Det er masse musikk der og jeg står inntil deg og shaker på rompa inntil deg og danser tett til deg, mens jeg tar et par slurker av drikka di samtidig.

Etter vert snur jeg meg og holder armene mine over skuldrene dine mens jeg danser tett inntil deg og glir opp og ned foran deg.
Jeg kysser deg også på halsen mens jeg danser inntil deg. Og detter mye dansing, kyssing/ klining og drikke finner vi 
ut at vi må ta litt danse pause. Du blir med meg på do for vakt + at du også må på do selv etter all alkoholen. Vi går sammen inn på do og låser døra etter oss. Etter at begge er ferdig, begynner jeg å stryke deg på magen og på siden før jeg bare drar deg inntil meg og begynner å rå kline med deg.

Du tar og løfter meg opp og holder meg inntil veggen mens vi forsetter å kline, du slipper meg ned for et lite øyeblikk for å ta av meg overdelen min og jeg deg overdelen før du løfter meg opp igjen.

Denne kvelden har jeg tatt på meg skjørt som jeg aldri bruker egentlig men som da ble veldig ideelt, siden når du løftet meg opp sklei det litt vel opp. Og det benyttet vi oss av også, jeg løsnet bare litt på buksa di og bro ned boxsern litt før du bare puttet pikken din inn i meg.
Du dyttet meg hardt inn i veggen for å prøve og bånne meg. Jeg stønnet innimellom men prøvde for det meste å holde kjeft.
Etter en kjapp runde var det ut av do for å drikke litt mer og ha det kult. Når kvelden kom og vi hadde tenkt oss hjem så tokk vi buss hjem til deg. Og hjemme hos deg var det helt tomt, noe som er kjempe digg siden da kan vi gjøre det vi har lyst til siden det bare ble en liten runde på festen.

[ bildene i dette innlegget er fra eget arkiv ] 

Q: Hva synes du om denne historien? 
Q: Er dette innlegg du liker at jeg kommer med hver uke? 

Men det var det jeg hadde for i dag. Så kommer det flere historier med ukene som kommer. Samt flere forskjellige innlegg hver dag. 

- Charlotte S - 

Ukas sminketips / skjønnhets tips

Hei igjen alle sammen og god mandag.
Håper alle sammen har hatt en flott dag. Jeg selv begynte i ny jobb i dag og har derfor ikke hatt tid til å lage innlegg mens jeg var på jobb.
Siden alt har gått i ett i hele dag. 
Og som dere alle veit, når man har hund må man ut med den på tur når man kommer hjem. Så var det middag da..... 
Og nååååå kan jeg sette meg ned og slappe av med pc'en på fanget og bloggen. 

Q: Hvordan har dagen din vært? 
Q: Har det snødd mye der du bor i dag? 


Men ja, nok om det. Det er mandag og det er tid for ukas sminketips / skjønnhets tips som jeg vil kalle det fra og med i dag. 
Nå som det er vinter, og man kanskje ikke er så flink til å bruke leppe pomade på leppene og de kan fort bli tørre. Så har jeg et tips til dere som ønsker og ha myke IKKE sprekte lepper i løpet av vinteren. 

Legg det til som en morgen rutine eller en kvelds rutine om du ønsker det.

Tips 1. Det du kan gjøre er å blande litt vaselin sammen med sukker. Så blir det en skrubb som du skrubber på leppene dine.
Skyll det bort eller tørk det bort med en fuktig klut. Og leppene dine vil være kjempe mye og all den døde huden/sprekte huden på leppene dine vil være borte. 
Du kan også bruke oliven olje, men det blir det en veldig flytende skrubb i motsetning til om du bruker vaselin. 
Dette er bra fordi du får skrubbet bort den døde huden, samt gir du fuktighet til leppene dine. 

[ disse bildene er fra eget arkiv ] 

Tips 2. Det du også kan gjøre er at når du børster tennene dine om morgningen og om kvelden kan du ta lunket/varmt vann på tannbørsten. Skrubbe over leppene dine, for da vil du også ta bort den døde sprekte huden på leppene. Dette føles ikke like behagelig ut, fordi du ikke får den fuktigheten på leppene samtidig. Så det er viktig og smøre på leppe pomade etter du eventuelt har brukt tannbørsen. 

Så da har du myke kyssbare lepper hele vinteren. + om du en dag skulle hatt på deg leppestift så vil det ikke se for jævlig ut. Fordi du kanskje har spreke lepper pga kunden. 
Dette er også veldig bra og gjøre innimellom om du ikke er flink til å fukte leppene ofte. Så slipper man å få såre og sprekte lepper som gjør vondt. 

Håper disse tipsene kommer til nytte for de av dere som kanskje er flink i noen få dager til å bruke leppe pomade, men glemmer det ellers. Og sliter med vonde såre lepper om vinteren. 

Q: Hva synes du om dette innlegget? 
Q: Har du noen tips til meg innen sminke eller skjønnhet ? Som jeg enten kan dele på bloggen eller bare er kjekt å vite. 

Men det var nok det jeg hadde for i dag. Så får dere alle sammen ha en flott kveld videre. 
Så skal jeg og Carma ligge i senga og bare slappe av og nyte livet inne i varmen siden det er snø vær ute. 

- Charlotte S -Ukas favoritter / oppsummering

Hei alle sammen. 
Beklager at innlegget kommer så seint ut i dag. Men jeg er en smule redusert etter å ha vært hos min gode venninne Jeanette og hatt en konge kveld. 
Men men, litt avslapping og cola + potetgull så blir formen bra vett. 

Q: Hvordan har helgen din vært? 
Q: Hva for noe gøy gjorde du i går? 

Ukas innlegg i dag blir med litt ukas favoritter og oppsummering. Og derfor starter jeg med litt oppsummering fra kvelden i går med bilder. 

[ bildet er laget på picmonkey ]

Kvelden i går var veldig koselig, vært fall siden det var lenge siden jeg hadde sett jenta mi. Samt fikk jeg verdens fineste julegave, som jeg seff glemte igjen der.... 
Så må ta meg en tur til Jeanette i løpet av uka sånn at jeg får hentet den. 

Favorittene mine for denne uka er dere leserne mine, som har vært en knall denne uka. Og vært fall når jeg hadde den erotiske novellen.
Joggebuksa mi har også vært en stor favoritt denne uka. Siden jeg nesten ikke har hatt jobb, og bare har kunne liggi hjemme og slappet av. 
Jeg har vel ikke stort mange flere favoritter for denne uka. Men det blir vel noen med uka som kommer siden jeg begynner i ny jobb osv.. 


Sånn ser da den neste uka ut. Samt kan det hende at på fredag og lørdag så kommer det ikke noe innlegg på bloggen. Siden jeg stikker til Trysil med den nye jobben på torsdag. Men eventuelt kommer det blogg innlegg fra tlf. Men om det blir like bra som når jeg gjør det via pc'en det kan jeg ikke love. 
Men jeg får se hva som skjer, men da veit dere vært fall det på forhånd. At det kan hende at det ikke kommer innlegg disse dagene. Derfor har jeg også tatt en rød strek over det i denne kalenderen. 

Men vi får ta det som det kommer. Det bar i værtfall det jeg hadde for i dag. Så får dere ha en forsatt fin kveld alle sammen. 

- Charlotte S - 

Ukas film / serie

Hei alle sammen. 
Håper alle har en flott dag med all snøen som har dalt / holder på å dale ned. 

I ukas i dag er det film / serie. Så jeg tenkte jeg skulle legge litt ut om de seriene jeg har dilla på for tiden. 
Mange av den har hatt en liten sesong pause nå siden dem lager flere sesonger/episoder. Men mange begynner igjen til uka, så jeg gleder meg masse. 

De seriene jeg ser på fortiden er:

  • Revenge
  • Nashville
  • Pretty Little Liars (PLL)
  • The vampire diaries
  • Melissa and Joey

Q: Noen av dere som har sett noen av disse seriene ?
Q: Hvilke serier liker du fortiden ? 

Revenge:

Det er kommet ut 4 sesonger av denne serien. Jeg tror ikke det kommer noen flere episoder ut av denne serien. Siden det endte ganske så bra i slutten av sesong 4. Denne kan du se på gowatchseries.biz, der får du oversikt over alle mulige serier bare å søke. Du får opp hvilke datoer de forskjellige episodene har kommet ut.

Serien handler om ei jente med navn Emily Thorne, hun heter egentlig Amanda Clark men hun har skiftet identitet. For å komme tilbake og ta hevn på alle som ødela livet til henne og faren sin som er død. Hun er en ekstrem dame som kan å slåss for seg. Og hun får mye hjelp av sine gode venn Nolan Ross. Mange løgner og mye skuespill blir det for å komme seg inn på de hun vil for å finne deres dype hemmeligheter. Sånn at Emily kan bruke dette mot dem for å knekke dem og drepe dem. Oppigjennom serien får hun stadig flere problemer og løse og får også hjelp av venner og gamle bekjente. 

Nashville:

Det er kommet ut 4 sesonger hit til, det kommer en gang på nyåret nå sesong 5. men veit ikke helt når. 


Serien handler om Country music og famile drama. Det er om ei jente som er på vei til å komme seg høyt opp, men som ender opp med masse tull innen familien og plateselskapet. Samtidig får du også noen andre situasjoner hvor ei har holdt på kjempe lenge og har et godt forhold til mann og barn og venner får det problematisk med døtrene og familien etter som tiden går. Hun prøver å finne løsninger for å selge flere plater men også få vært nok med familien.

Pretty Little Liars (PLL):

Det er kommet 6 sesonger av denne serien. Neste episode kommer ut nå 11.01.16 i USA. Så den er også mulig å se på gowatchseries.biz.

Serien handler om livet til 4 jenter ( Spencer Hastings, Hanna Mrin, Emily Fields og Aria Montegomery) som begynner å falle fra hverandre nå deres "leder" (Alison Dilaurentis) forsvinner. Etter et år begynner de 4 jentene og motta mystiske meldinger fra en som kaller seg "-A" Denne pesonen truer med og offentliggjøre alle deres dypeste hemmeligheter. Og dermed tror dem at denne personen er lederen deres Alison. Men når liket hennes blir funnet og de innser at noen andre kanskje kjenner hemmelighetene deres, inkludert de vennene Alison kun kjente til vil dem finne ut at dette. 
-A forfulgte også Alison før hun døde og jentene finner mer og mer ut om både -A og Alison's forsvinning mens dem alle 4 risikerer livet, venner, kjæreste og familie for dette. 


Men det var det jeg hadde for UKAS innlegg i dag. Så skal jeg vel tenkte på å få i meg noe mat snart + komme meg i dusjen siden det ikke e så lenge siden jeg stod opp. Og har planer om å dra til min kjære venninne Jeanette etter på. 
Så får dere alle sammen ha en forsatt flott lørdag. 

Ukas favoritt sang(er)

Hei alle sammen da var det endelig FREDAG!! Og det er tid for en ny ukas, i dag er det fredag og ingen fredag er vel for uten musikk.
Eller jeg personlig synes ikke uka generelt er det samme uten musikk. 
Men her er i vært fall et par av de sangene jeg har helt dilla på fortiden. 

[ bildet er fra eget arkiv ]

Q: Hvordan er uka/livet for deg uten musikk? 
Q: Hvilke(n) sang(er) hører du på fortiden? 

Men ja, det er jo fredag i dag og det er sikkert mange av dere som skal ut på fest. Og disse sangene passer like godt til fest som annet. Q: Er det noen sanger dere liker dere synes jeg burde høre?
Jeg er veldig åpen for forslag. 

Men det var det jeg hadde for denne dagen's ukas. 
Så får dere forsatt ha en kjempe flott dag, også kommer det flere innlegg så følg med! 

- Charlotte S - 

Ukas outfit

Hei alle sammen. Beklager for et utrolig seint innlegg. Men dagen i dag har vært litt hektisk men ikke så hektisk. 
Dagen startet som vanlig og gå ut med min kjære Carma, deretter gikk jeg i dusjen. 
Etter det bestemte jeg meg for å dra en tur på den nye jobben for å skrive under kontrakten, sånn at det er i orden til mandag. 
Når jeg kom hjem var jeg så bånntæla etter å ha vært ute, så jeg la meg i senga. og sovnet. 

Så outfiten i dag har vært slakk. 

[ bildet er fra eget arkiv ] 

Etter å ha sovet litt og fått varmen i kroppen var det tid for at jeg skulle ut igjen!! 
Da var det tid for jobb på coop, siden det vist nok var sykdom. Så jeg måtte steppe inn.. 
Så nå sitter jeg her, nesten akkurat kommet hjem fra jobb og spiser litt mens jeg blogger. Q: Hvordan har dagen din vært i dag? 
Q: Har det vært kaldt der du bor i dag? 

- Charlotte S - 

Ukas erotiske novelle!

Hei alle sammen! Da er det første uka jeg legger ut "erotisk novelle". Noen av dere kommer vel helt sikkert på å slakte meg på dette innlegget.
Men vet dere hva? Jeg bryr meg egentlig ikke om hva dere sier. Fordi det finnes drøyere bloggere enn meg her i Norge. Skal ikke henge ut noen, men serr det at jeg legger ut "erotiske noveller" eller tekster eller hva man vil kalle det. Er ikke verre enn det visse andre bloggere gjør.
Dette er tekster jeg har skrevet selv. Så ja, tegn setting osv osv kan være veldig feil. Men det er sånn jeg skriver, og det har dere vel alt lagt merke til angående innleggene mine. Du og jeg har hele leiligheten alene. Vi ser førts på en film etter at jeg har kommet til deg fordi vi ikke har så mye annet å finne på, vi har noen ganger film pause som innebærer kyssing og klining. Det er bare kjempe deilig siden hele deg er deilig. Etter at vi har sett på film så finner vi ut at vi skal dra for å handle litt mat. Jeg har tatt med meg nok penger til at vi egentlig kan gjøre mye rart og du trenger ikke betale så mye. Vi kjøper noe kylling, rømme, ris og salsa saus (sånn man bruker til taco) fordi jeg finner ut at jeg skal lage noe som er kjempe digg til oss. Vi kjøper også med oss litt alkohol og noe godteri sånn at vi kan kose oss litt ekstra. + du har noe sprit hjemme så vi tar med blande vann.. Når vi kommer hjem til deg sitter vi bare og snakker litt før vi begynner med maten.. og siden det tar litt tid å lage maten har vi enda mer tid til å snakke + litt kos.

Vi spiser og koser oss masse med alkohol og den kylling retten jeg lagde. Du synes den smaker kjempe godt og mener at jeg også burde bli kokk ikke bare sex forfatter. Haha.. Jeg begynner å si at du burde bli modell fordi du har deilig kropp ++ men du er ikke enig i det..
Men etter og ja, og nei litt får jeg deg til å bli enig med meg ved å stryke deg oppover låret med et fast grep. Vi rydder av sammen mens jeg begynner å bli litt klengete fordi jeg er helt betatt av den kjekke, deilige gutten jeg er med. Vi går og setter oss og setter på tv for å se om det er noe der, men det er ikke så mye å få sett siden jeg blir sittende og være litt "bad girl" jeg sleiker deg oppover halsen og sutter litt, mens jeg stryker deg opp og ned på låret. Jeg blir sittende sånn en stund og du blir bare kåtere og kåtere jo mer jeg gjør det.

Du begynner å ta tak i meg og trykke deg inntil meg. Jeg gir meg for en liten stund sånn at du ikke skal bli for opphisset før kvelden kommer, vi blander oss mer og drikke og spiser litt godteri og koser oss med en film eller to. Kvelden kommer og begge blir mer og mer fulle og finner ut at vi skal gå og legge oss. Vi er begge kjempe kåte + en smule fulle så det blir en vill runde. Med en gang klærne har kommet av begynner vi med forspill på hverandre helt til jeg begynner å kysse deg på halsen og ned over brystet, ned magen og begynner å suge deg. Jeg suger lagsomt i begynnelsen og begynner fortere og fortere etter hvert mens jeg ronker deg. Du vil også gjøre noe på meg, så jeg legger meg sånn at du kan sleike meg før vi begynner på noe mer. Jeg begynner å stønne mens pikken din er i munnen min og jeg prøver å ikke lage lyd, men det er ikke så enkelt. Det holder på å gå for oss begge så jeg snur meg og du legger deg over meg og begynner å kjøre på. Først litt rolig så fortere og fortere.. Jeg stønner bare mer og mer, før jeg snur deg og legger meg over deg. Du begynner å stønne du også mens det blir bare våtere og våtere mellom oss, du holder rundt meg og klemmer meg inntil deg i det du kommer.. Det tar ikke lange tiden detter det før det går for meg også. Vi ligger bare i senga å slapper av og snakker/ kiler på hverandre etter runden og før vi begge sovner i armene til hverandre. 

[ bildene er fra eget arkiv ] 


Q: Hva synes du om det jeg har skrevet?    

Det var det jeg hadde for i dag. Så neste uke kommer det et nytt innlegg med dirty historie. 

- Charlotte S -

Ukas enkle og gode matrett

Hei alle sammen.
Da var det tid for et nytt UKAS innlegg.
Og i dag tar jeg tipset fra en som kom med tilbake meld om hva jeg kunne ha på tirsdager. 
Dagens middag ble litt thai inspirert. Men aner ikke hva det heter eller hva jeg skal kalle det. 
Men det var lakse biter med thai grønnsaker, chilli og hvitløk. Ris ved siden av og soyasaus og sitron som smakstilsetting. 

Det du trenger er; 
1 stk sitron

1. Pakke med WOK thai mix. ( eller så kan du kjøpe grønnsaker og kutte opp selv. Om du liker det best) 
1 stk chilli
2 stk hvitløk's fedd 
4 stk lakse skiver. 
Soyasaus
Så mange poser ris du velger, etter som hvor mange det er til middag. Og du kan helt klart velge hvilken ris du vil. 

Du trenger også kjele til å koke risen i, stekepakke til å lage grønnsakene og fisken i.
Samt kniv og kjære fjøl. 
Fremgangs måte; 
Sett på en kjele med vann og la det koke opp. 

Tøm så WOK mixen i stekepannen og sett den på svak varme. Slik at det ikke blir ferdig for fort. 
Finhakk så 1 stk chilli og 2 stk hvitløks fedd. Ta så den fin hakkete chillien og hvitløken oppi sammen med WOK mixen. 

Når vannet til risen har kokt opp, putt så ris posene oppi og sett på tid så lenge dem skal koke. 
Så kutter du opp lakse skivene i terninger og legger dem til sides. 

Deretter rører du bare om i grønnsakene. Og smaker til med litt sitronsaft og soyasaus for å få litt smak på grønsakene. 
Når risen begynner å nærme seg ferdig, tar du oppi fiske bitene og steker dette sammen med grønsakene. 
HUSK smak alltid på maten. Mens du lager den...... 
Om du synes det smaker for lite, så krydrer du med ønsket krydder eller har oppi litt mer av sitronen og soyasausen. 

Når fisken er blitt gjennom stekt og risen er ferdig kokt. Er det bare og dandere det på en asjett så er en sunn og enkel middagsrett ferdig. 


Dette var dagens enkle og gode middagsrett. Det smakte helt fantastisk, og jeg ble utrolig mett. 
Det er veldig enkelt og lage, samt er det også sunt. For de av dere som ønsker å endre litt på matvanene, som meg selv. 

Q: Hva synes du om denne type innlegg? 
Q: Er denne retten noe du kunne tenke deg og prøve? 
Q: Noen middagsretter du ønsker jeg skal prøve å skrive om på bloggen neste uke? 

Men det var det jeg hadde for nå.
Så kommer det flere innlegg i morgen. Da skal jeg også gjøre noe gøy, så da kommer det på bloggen også. 
Dere får ha en forsatt flott kveld alle sammen. 

- Charlotte S -

Ukas sminketips

Hei alle sammen, da var det tid for UKAS innlegg som i dag handler om sminke tips. 
Det er sikkert mange som er trøtte og ikke helt våkne i dag når de begynte på jobb igjen etter en lang ferie.  Så dermed er mitt lille sminketips i dag, og sminke seg slik at man ser litt mer våken ut. 

[ bilder er fra eget arkiv ] 

Start med å legge alt som vanlig med conture, pudder osv osv 
Men når du kommer til øynene gjør man litt annerledes enn det man kanskje ville gjort. 
Legg en lys øyenskygge med litt shimmer i seg. Og deretter kan du legge sort eyeliner på øvre våtkant (kun om du pleier og gjøre det) eller så legger du en vinge om du liker det. 
Men på våt kanten nede legger du en lys eyeliner. Jeg personlig pleier og enten bruke hvit, eller innimellom en sølv som har litt blå toner i seg (fordi jeg har bllå øyne) 
Deretter legger du litt hvit shimmer skygge i tårekanalen. Som er den øyekroken mot nesa di.


[ bildet er fra eget arkiv ]

Om du ikke er så glad i shimmer skygger (som meg) så kan du også bruke en matt farge i øyekroken. Men det at du bruker lyse farger og shimmer får blikket ditt til å se mer våkent ut. Noe som er veldig greit å gjøre om du er veldig trøtt og ønsker og se mer våken ut. 


Q: Noen av dere som har prøvd dette tipset før? 
Q: Hva er dine tips og triks til når du vil se mindre trøtt ut?Men det var det jeg hadde for UKAS i dag. 
Håper dere alle sammen får en forsatt flott dag, så kommer det kanskje noe flere innlegg senere i dag. 

- Charlotte S - 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017