hits

Snapchat troféene

Instagram 
Hei alle sammen. Da kom det enda et innlegg fra meg i dag, siden nå har jeg hatt det litt morsomt. Jeg har kanskje den siste timen sitti og nerdet snapchat, siden jeg fant en side på nett hvor du fikk opp hvilke troféene du kan få. Og ikke mins hva du skal gjøre for å få disse troféene.


http://www.730.no/filmitem.aspx?newsId=18527 er nettsiden hvor du finner hvilke troféene og hva man skal gjøre. 
Jeg sitter selv nå å nerder og prøver å få flest mulig, men har ikke klart å få flere enn 9 troféene men noen av dem er jo også oppgraderte. Så på en måte så har jeg jo da klart å få flere. 

Q: Noen av dere som har fått mange troféene eller sitti og nerdet dette eller? 
Q: Hva synes du om alt det nye som har skjedd på snapchat i det siste? 


Men det var vel egentlig det jeg hadde for akkurat nå, siden dette skulle bare bli et lite og kort innlegg. 
Så får dere alle sammen ha en riktig god ettermiddag videre. Og om noen av dere vil følge litt mer med på hva som skjer uten om det jeg legger ut på bloggen. Så er det bare å legge meg til på instagram og snap så får dere fulgt litt mer med. 

- Charlotte S - 

Spill = tidsfordriv.

Heisann alle lesere og riktig god lørdag. 
Tenkte jeg skulle lage et innlegg litt uten om det vanlige. Og noe som ikke så veldig mange tar for seg når dem blogger. Men det er greit å gjøre noe som ikke alle andre gjør også.

Q: Eller hva mener du? 

Som dere sikkert skjønner på overskriften så skal dette innlegget handle om spill. Ja, spill! Det er mange av oss som spiller spill, enten om det er hjernetrim, kortspill, facespill ect. ect. Og hvorfor gjør vi dette? Jo for å få tiden til å gå. Så i dag tenkte jeg og skrive litt om de spillene jeg spille. Og hvor langt jeg har kommet +++

Jeg selv spiller stort sett bare facebook spill. Fordi da kan jeg få hjelp av andre om jeg er tom for liv osv. Istede for å måtte vente i all evighet når man er godt inni spillet.
Ellers uten om facebook spill er det kun 1 spill jeg spiller. Og det er "the sims"

Q: Hvilke spill spiller du ? 

Her er vært fall de spillene jeg spiller:  

Diamond Digger Saga

Dette spiller er ganske så likt Candy Crush. Her skal du da ikke flytte på "brikkene" for at det skal bli 3 på rad eller flere. Her må det vare 3 farger eller mer rett ved siden av hverandre for at du kan trykke på dem sånn at de forsvinner. Det er forskjellig fra level til level hva oppgavene er. Innimellom skal du bare ha så mange poeng. 
Mens andre ganger skal du få ned noen torn, få så og så mange leker, og igjen andre ganger vekke ill fluer med vann. Og for å komme deg videre til de andre brettene på det ene levlet må du få vannet til "døren"

Som på dette bilde så er det om og gjøre og få tak i flest leker. Så her er alle lekene gjemt under de brikkene som er turkise. Så da er det bare å klikke på fargene med 3 eller flere for å få lekene til å komme fram. 
På dette spillet er jeg selv på level 343!
 

Candy Crush Saga

Dette spillet er et seriøst avhengighetsskapende spill..  Her er det slik at du må flytte godteriet for at det skal bli 3 på rad eller flere på rad. 
På dette spillet er det som regel bare om og gjøre og få så og så mange poeng. Men det hender i ny og ned at man enten skal få bort alle sjokolade bitene, få nøtter helt ned på brettet eller få bort all gele'n. På dette spillet er det også sånn at om du får f.eks 4 på rad så "oppgraderes" godte biten, det samme skjer også om du har 5 på rad. Eller om du får 5 på rad men i en oppned L form. Ja, du skjønner sikkert hva jeg mener. Dere fleste har vel hatt dilla på dette spillet en gang i tiden. 

Som på dette bildet er det bare om og gjøre og få flest poeng. Samt så har man klart og "oppgradere" flere av godte bitene slik at dem kan hjelpe deg med å få flere poeng. 
På dette spiller er jeg selv på level 140... Og jeg klarer virkelig ikke og komme meg videre...... 

The Sims

Som dere sikkert vet alt, så er det virkelig ikke veldig mye og fortelle om dette spillet. Fordi så og si alle Sims spill er like. Du lager deg 1 eller flere persjoner. Og bygger deg et eller flere hus. Og dermed lever du livet, jobber, tjener penger, fester, blir kjent med nye mennesker osv osv.. 
Dette er HELT klart et spill du mister helt tid og sted på. Fordi døgnet på "the sims" er jo over på 15-20 min. Er ikke sikker, har ikke sjekket opp dette grundig. Men du kan sitte og spille, og spille. Også plutselig se på kl på mob eller annet, og da har det plutselig gått 2 timer eller mer. Helt sykt.
Jeg har definitivt gjort det mange ganger, vært helt inne i spillet. Så bare sjekket hvor mye kl er for å vite det. Og fått bak oversveis siden kl er så mye.

 Q: Spiller du noen av disse spillene? Eller har du prøvd det?
I så fall, skriv gjerne litt om hva du synes om disse spillene i kommentar feltet.

Det var nok det jeg hadde for nå. Håper dere syntes dette var et innlegg uten om det vanlige.
Jeg skal i vært fall prøve å få til noen sånne innlegg i ny og ned. Så får dere ha en god dag videre. 

- Charlotte S - 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017