hits

long gone, but I'm back again!!

Hei alle dere heite lesere der ute. 
Nå sitter jeg på jobben og bokstavelig talt koker helt bort!!! Men skal virkelig ikke klage på at sommer'n ENDELIG har kommet. 
Tenkte at nå er det 1mnd siden sist jeg har blogget så da var det jammen meg på tide å blogge litt igjen. + jeg har planer om å bli litt flinkere til det. 
Samt har jeg en del jeg føler jeg kan blogge om. Så hvorfor ikke starte på igjen? 

Så her kommer en av de vell kjente lange oppdateringene mine, som dere så godt kjenner til.

Tir 12.04 Dette ble en forsovet kort dag for min del. Siden jeg dro tidlig hjem fra jobben siden jeg var ikke i form. Aner ikke hva som feilte meg, men jeg var svimmel og kvalm og hadde dundrene hodepine... HELT jævelig rett og slett!! Så dagen gikk bort på å slappe av og bare fokusere på å bli frisk. 

Ons 13.04 - Denne dagen ble en hjemme dag for meg. Så ikke akkurat noe spennende å skrive. Jeg lå så og si bare og sov hele dagen. 

Tor 14.04 - Denne dagen ble også en hjemme dag. Så det skjedde like lite i dag som i går. 

Fre 15.04 Da var det tilbake på jobb, så dette var en deilig og kort uke. Dagen på jobb gikk som vanlig, og etter jobben var det hjem til pappa for å hente resten av tingene til Carma + litt annet dill dall til meg selv. For nå hadde jeg endelig funnet noen som skulle overta jenta mi. Kvelden gikk bare bort på å slappe av og spise god middag og starte helgen helt rolig. 

Lør 16.04 I dag skulle jeg egentlig jobbe på den andre jobben min på Coop, men siden jeg enda ikke var 100% frisk, så tok jeg dagen hjemme. Bare slappe av, kose med jenta mi. Og prøve å bli ordentlig bra igjen! 

Søn 17.04 - Da var dagen kommet hvor jenta mi skulle leveres til sine nye eiere. Dagen var så som så, jeg passet på å kose en masse med henne med en gang jeg stod opp. For dette kunne kanskje være siste gang jeg så henne. 

Man 18.04 - Ny uke med masse nye muligheter. Dagen på jobb gikk veldig greit, søkte om sommer ferie, ringte de stedene jeg har nedbetalings planer og ordnet at jeg pauser det litt. Sånn at jeg heller kan spare de pengene jeg skulle betalt til dem. Siden jeg og min kjære skal på kjæreste ferie om ikke lenge. 

Tir 19.04 - Jobb, jobb og mer jobb. Ingen spesiell arbeidsdag, bare akkurat som de andre. Ringe, ringe, og atter ringe bedrifter og stille de samme gamle spørsmålene. Men jeg koser meg veldig på jobb i godt lag med mine kjære kolleger. 

Ons 20.04 - Endelig skal jeg få vært litt med jenta mi Jeanette. Nå er det år og dag siden sist jeg har funnet på noe med henne. 
Så etter jobben var det bare å hoppe på banen ned til jenta mi, for så å være ute med hunden hennes Keno i lang tid. Etter det gikk vi for å spise litt, og da endte det med god sushi på en restaurante som ligger på Sinsen. Nam nam,, dem har knall god sushi der. 
Var utrolig koselig og tilbringe tid med jenta mi, og snakke ut om alt og ingen ting. Så det må virkelig ikke bli lenge til neste gang!! For nå er det virkelig alt for lenge siden sist snupp <3 
Noen andre som har vært å spist sushi på denne restauranten på Sinsen?

Tor 21.04 - Dagen etter lønn og litt stor handling etter jobben. Da ble det en tur på Stovner for å handle mat, linser +++
Når vi kom hjem så var det bare å legge seg på sofaen og slappe av og ta livet helt med ro. Mens gutten min disket opp med hjemmelaget lassagn. Nam det var faen meg digg!! 
Hvordan lager du lassagn? Hjemmelaget, eller disse ferdig posene/pakkene? 

Fre 22.04 Da var endelig helgen kommet etter en lang uke på jobb, og det var tid igjen for å ha jentene til Simen på besøk. 
Så etter jobb, ble det bare å dra å hente dem med en gang. For å så komme oss hjemover og ta helgen. 

Lør 23.04 I dag var det nok en dritt dag for meg. Siden jeg våknet til en melding fra de nye eierne til Carma, om at dem ikke ville ha hun likevel, siden hun vist nok ikke slo seg til ro. Og dem mente at hun ikke kom over ends med den hunden dem hadde fra før av. Så da begynte alt styret med å legge henne ut på nytt, for å finne noen andre som vil ha henne. Men hadde det koselig også med jentene, tegning, tv titting og så var vi ute å lekte litt siden det var forsovet fint vær hele dagen. Lærte også jentene en sånn paradis lek jeg lærte når jeg gikk på skolen. Den som går sånn " jente, jente ut - også skal du hoppe i ruter og si et nytt jente navn for hver rute.... også er det gutt, gutt ut. Også kan du egentlig finne på det du vil selv i de andre rutene. 

Noen andre som husker denne leken? 

Søn 24.04 - Dette ble en hel dags besøksrunde. Først var det til Gran på besøk hos mormor'en til jentene, for å så svippe dem hjem til Hønefoss, for så å dra innom søster'n til Simen på vei hjem fra Hønefoss. Lang dag, men utrolig koselig. 
Men jeg merket greit når kvelden kom og vi kom oss hjem at jeg var veldig klar for senga.

Man 25.04 Ny uke og bare stress oppe i hode mitt når det kommer til alt dette med Carma. 
Men ellers var det en veldig deilig dag, vi grillet når vi kom hjem og hentet en tillhenger siden vi skal på besøk og hente masse ting hos mamma og pappa i morgen. Det var utrolig digg med grill mat, og få den følelsen av at sommer'n er i gang. 

Tir 26.04 - Rett etter jobben satte vi kurs mot Røyken. For å dra på besøk, men også hente alle flytte eskene mine + litt andre ting mamma og pappa skulle kvitte seg med, nå som dem skal selge huset sitt. 
Pappesker på pappesker lempet vi inn i bilen, trenings benk og en krakk osv på tillhengeren, før vi satte i gang med grilling. NAM! Utrolig deilig med grill mat i dag også, samt mamma og pappa er helt konge på å grille må jeg få si selv.
http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=75031006&fks=75031006

Ons 27.04 - LILLE LØRDAG!! Midten av uka, yhee!! Dagen på jobben gikk helt fint som vanlig, og ikke noe spennende som skjedde uten om det vanlige. 
Etter jobben ble det en liten matbit før vi skulle på handle tur, siden noen på facebook annonserte noen lykte til salg's for en rimelig penge. 
Etter å ha hentet/kjøpt dem var det å sette nesa hjemover igjen. 

Tor 28.04 - Lang dag på jobben, i dag gikk virkelig tiden sakte.. blæææ!! 
Etter jobben var det på vei hjem fra jobb middag hjemme hos foreldrene til Simen nam nam!! 
Resten av dagen gikk bort på å slappe av og ta det helt med ro. 

Fre 29.04 - Hva fadern skjedde med sommeren som var på vei....??!?!?!?
Dagen i dag startet helt jævelig med at det lå snø på veien, så vi kom oss ingen steder siden Simen hadde sommer dekk på bilen. Så da fikk man sove litt lenger til veien ble måket sånn at man kunne komme seg på jobb. 

Lør 30.04 Helg, nei ikke for meg! I dag var det jobb på Coop igjen, men kom litt forsinket siden det selvfølgelig hadde snødd i natt også.. Blææ!! Jeg som var så utrolig klar for sommeren.... Men men, dagen gikk kjempe fint på jobb, og etter jobben var det hjem og rydde litt på rommet. Samt få pakket med seg en del sommer klær, sånn at jeg hadde det hos Simen siden det er så å si der jeg bor nå. 
Resten av dagen brukte jeg bare på å slappe av og nyte det som var igjen av kvelden. 

Søn 01.05 Ny mnd og nye muligheter. Dagen i dag gikk til henting av Carma, siden de nye eierne ikke ville ha henne likevel. For å så møte pappa og over levere henne til han. Sånn at hun kan være der å roe seg litt ned til vi finner et nytt hjem. 
http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=71620054&ref=ads&myad=71620054

Man 02.05 - Ny uke på jobben, og mandagen var som alle mandager. Men de positive var at denne uka skulle bli kort, pga fri dager og inneklemte dager. 

Tir 03.05 - Jobb, jobb og atter jobb... Etter jobben bar det til foreldrene til Simen for middag hos dem. Veldig deilig og ikke måtte lage sin egen mat hver eneste gang. + det er super koselig og komme innom på besøk hos foreldrene hans. 

Ons 04.05 - Denne dagen var det absolutt ikke noe spennende som skjedde. Var på jobb, dro hjem og slappet av resten av dagen. 

Tor 05.05 - Rød dag, og vi kunne sove litt lenger i dag, yhee!! Men ikke alt for lenge, siden vi skulle til Moss. På Jerl øya for å møte ei som hadde lyst til å se på Carma, samt se hvordan kjemien mellom hennes hund og Carma var. Så det ble først inn til Oslo for å hente jenta mi, for så å sette kursen mot Moss. Det ble en lang dag, men det gikk veldig bra. Carma fikk seg en ny venn og de lekte og koste seg masse et par timer. Før turen gikk tilbake til Oslo for å levere Carma, for deretter å kjøre hjem til min kjære igjen. Resten av kvelden slappet vi bare av.

Fre 06.05 - Fri dag pga inneklemt dag. Utrolig deilig følelse og kunne sove lenge. Men litt digg også siden min kjære måtte opp på jobb, mens jeg kunne være hjemme og nyte det flotte været og fri dagen min. Så det ble et par timer ute i sola, for å få litt grunnlag. Siden nå er det ikke lenge til vi setter nesa mot Gran Canaria på en liten ferie. 
Senere på kvelden var det å hente jentene siden det nå var tid for pappa helg. Utrolig koselig og se igjen mine kjære ste døtre.

Lør 07.05 - Sooool, og masse varmegrader!! 
Deilig.. Men selvfølgelig så måtte jeg på jobben, så det var opp og hopp tidlig for alle sammen for å kjøre meg på jobb. 
Når jeg var ferdig på jobb tok jeg toget opp over sånn at gutten min slapp og kjøre helt ned igjen. 
Resten av dagen ble bare å slappe av og nyte sommer kvelden, spise god mat og nyte livet.

Søn 06.05 - Sooool, og utrolig deilig vær i dag også!!
Dagen i dag ble det mye lek ute, og soling ute i det deilige været. 
Senere ut på ettermiddagen kom moren og typen hennes for å plukke opp jentene, så da ble det vafler i det deilige være, samt med masse prat og kos. 

Man 09.05 - Dagen i dag ble det hjemme dag, men fordi jeg var syk hadde jeg ikke ork til å ligge ute i den varme solsteika. Så det ble en inne dag for meg.

Tir 10.05 - Nok en dag hjemme pga sykdom.. Blæææ!! Jeg har ikke tid til å bli syk nå når jeg snart skal på ferie...... Dagen i dag også ble bare å forholde seg inne, for det var ikke deilig ute i sola når kroppen ikke var i form. 

Ons 11.05 - Tilbake på jobb og prøve å få tatt igjen det tapte. 
Etter jobben var jeg så utslitt så jeg sov meg gjennom hele ettermiddagen.. Noe mer spennende enn det skjedde det ikke. 

Tor 12.05 - Dagen i dag, så langt har jeg sitti på jobb og kokt bort. Siden jeg sitter midt i sol steika på jobben. Litt deilig, men ikke fult så deilig når det bare er 2 små vinduer og det lufter nesten ingen ting når man har opp de. 
Ellers har jeg jo brukt deler av dagen i dag på å skrive dette evig lange innlegget. Og nå er lunsjen på jobb snart ferdig så da er det vel på tide å rette fokus på jobben og bli ferdig med dagen. Etter jobben skal jeg kjapt hjem til pappa for å hente noen klær, samt post og hilse på jenta mi. Før det går videre til Hurdal. 

Det var det jeg hadde for akkurat nå. Så har jeg som et mål at det skal komme flere innlegg ut i uka, ikke bare sånne lange av handlinger som det har gjort nå flere ganger. Men da får jeg se om det blir noe innlegg i kveld, siden det ble et såpass langt innlegg i dag. Men det kommer flere med uka/helgen.
Neste uke er jeg på Gran Canaria, men jeg skal se ann med bloggingen da, men skal prøve å få inn ett innlegg her og der i løpet av kjæreste ferien. 

- Charlotte S - 

Oppdatering av den siste tiden del2

Hei alle sammen, det ble dessverre ikke noe fortsettelse på oppdateringen i går. Men det kommer jeg mer tilbake til. 
Så derfor kommer heller resten av oppdateringen nå. Håper alle sammen hadde en kjempe flott helg. 

Lør 02.04 & Søn 03.04 - Lørdagen var det opp og hopp tidlig siden jeg hadde tidlig vakt på Coop. 
Så min kjære var snill og kjørte og hentet meg på jobben, siden det er så vanskelig og komme seg fra Hurdal til Nittedal med kollektiv. Etter jobben ble det å vaske litt klær og bare slappe av og ta livet helt med ro. 
Søndagen ble det en liten vaske dag med vasking av kjøkken, bad og enda mer klær. Ellers så vi bare på film og serie og tok livet helt med ro. 

Man 04.04 - Ny uke og pån igjen med jobb og hverdag. 
Dagen startet litt dårlig i forhold til at hun jeg hadde snakket med som var interessert i Carma syntes det ble for dyrt. Så hun var ikke interessert lenger, så da var det bare å lete videre til et nytt hjem til jenta mi. 
Etter jobben dro vi innom til en kompis av Simen for å hilse på, før turen gikk hjem for å slappe av resten av dagen. 

Tir 05.04 - Letingen på et nytt hjem til Carma fortsetter, for han på andrevalget trakk seg også siden det var noe uventet som hadde skjedd. Så ja,, dette går jo supert må jeg si. Men jeg har ikke gitt opp enda. 
Til middag i dag, fant jeg og Simen ut at vi ville prøve noe nytt. Siden vi begge er veldig glad i sushi. Og vi hadde sett en video på face, med sushi kake. 


Dette var virkelig noe nytt og spennende og prøve. Og det smakte veldig godt også. 
Men vi besluttet det at neste gang lager vi heller ordentlig sushi, siden det var virkelig umulig og spise dette med spise pinner. Samt ble det veldig mye søl og gris. Men som sagt det smakte veldig godt. 
Link til sushi kake filmen er HER!

Ons 06.04 - Ny dag på jobb og uken hadde gått strålende for seg jobb messig. Og dagen fortsatte bra som den hadde gjort hit til i uka. 
Etter jobben var det å dra hjem og hente litt post og litt andre ting jeg skulle ha med til Simen. 
Når vi kom hjem til Simen ble det mat, og chill med tv.

Tor 07.04 - Jobb var jobb jobber flest. Så ikke noe spennende og si om den saken. Etter jobben var det hjem og få luftet Carma jenta mi, før vi skulle videre ned til foreldrene til Simen for å spise middag. Og for å egentlig bytte til sommer dekk på bilen, men det regnet så det ble det ikke noe av. Resten av kvelden ble det bare til å vaske og rydde og gjøre klart til at jentene til Simen skulle komme i helgen, samt gå tur med jenta mi selvsagt. 

Fre 08.04 - Endelig fredag og fri helg + barne helg. 
I dag tok jeg fredagen litt tidlig siden jeg og Simen skulle til Hønefoss for å hente jentene. Samt ville hun på 10år at vi skulle se henne turne. 
Etter å ha vært der en god stund var det på tide og komme seg i butikken og komme seg hjem over. 
Når vi kom hjem var det å få unger og utstyr ut av bilen og inn, og bare sitte og slappe av før jentene skulle legge seg.

Lør 09.04 & Søn 10.04 - Lørdagen skulle jeg være alene med jentene hele dagen siden Simen skulle hjelpe en kompis med noe. 
Så det gikk kjempe flott det, jentene satt og tegnet og så på tv mens jeg ordnet med frokost. Etter frokost og litt avslapping gikk vi på tur med Carma langt opp i veien og litt i skogen. Det gikk kjempe fint helt til Carma spente bein med tauet på hun minste på 6år. Da var det plutselig ikke så gøy å gå på tur lenger, da var det tårer og skriking om at hun ville hjem. Og så pedagogisk jeg er og fast bestemt på at vi skulle være ute litt lenger tok jeg frøkna på ryggen og gikk videre. 
Etter lenger om langt og langt om lenge så snudde vi og gikk hjem over igjen. Da ble det enda mer tv og tegning før vi hadde marraton på Løvenes konge filmene, men bare 2 og 3 siden dem hadde sett 1 flere ganger før. Ut over kvelden ble det middag og tv titting, og jeg ble sittende med oppdaterings innlegget mitt del 1. Og orket ikke skrive mer siden jeg hadde sitti lenge med dette. Men ville også ha litt kjæreste tid med Simen når jentene hadde gått å lagt seg. 
Søndagen var det mye som skjedde, frokost, pakking, lufting av Carma. Så var det på tide og dra på besøk til et vennepar av Simen, for så å fra innom foreldrene hans. 
Etter masse besøk i Hurdal var det på tide og gjøre jentene hjem men først på besøk hos deres mormor. Der ble vi sittende og snakke med familien til jentene før vi kjørte dem hjem til Hønefoss. Kl begynte å bli masse og vi måtte tenke på å komme oss hjem til Carma som lå hjemme stakkar. Når vi kom hjem var det å kapre sofaen og se litt på tv før det var på tide med middag. Deretter sofaen igjen med film på tv. For så å se film i senga når vi skulle legge oss. 

Man 11.04 - Da er det ny uke med nye muligheter igjen. Og jeg klarte seff og forsove meg i dag. Men det gikk bra, kom meg på jobb så fort jeg kunne. Og nå sitter jeg her og skriver dette samt jobber for å få inn noen møter sånn at denne uka også blir like bra som forje uke. 

 

Noe mer å skrive på denne dagen så langt har jeg ikke. 
Men jeg skal se om jeg får til noe interessant ut over dagen sånn at det kan bli et spennende innlegg i kveld. 
Så da ønsker jeg dere alle sammen en riktig god dag videre. 

- Charlotte S - 

 

Oppdatering av den siste tiden del1

Hei alle sammen! 
Da kommer det en oppdatering fra meg, for den tiden jeg ikke har blogget siden sist. 


Lør 12.03 & Søn 13.03 - Disse dagen var i og for seg veldig rolig. Jeg og jentene til Simen tegnet mye av dagen, og vi var ute og baset og lekte i snøen. 
Laget snø hule, og snø lykt som vi tente senere på kvelden. Første møtet mitt med jentene gikk kjempe flott. 
Og Simen ble degradert på leggingen med en gang. Og jeg ble hele tiden spurt om jeg kunne tegne med dem, eller om jeg kunne flette håret dems. Eller at dem hadde lyst til å flette håret mitt. Og på søndagen når vi skulle levere dem ente alt i en tårevåt avskjed. For hun på 6år var helt fra seg når jeg og Simen skulle reise. Og ville at jeg skulle være igjen hos dem. Og stod bare og holdt rundt meg og ville ikke slippe taket. Mens hun på 10år gikk det geit for der var det kun en hade kos.

Man 14.03 - Dagen alle gutter har ventet på. Steek and BJ day. 
Dagen gikk bort til å være på jobb som vanlig, og senere på kvelden var det å diske opp med en god biff middag til meg og min kjære. Samt sette oss tilbake i sofaen og kose oss med en film. 
Ikke noe spesielt mer spennende skjedde denne dagen. 

Tir 15.03 - Denne dagen var kjempe flott. Sola skinte og det var begynt å bli ordentlig varm i lufta. Så på jobben tok vi oss en god og lang pause ute i sola, og prøvde å få litt farge.

Så endelig var våren kommet og sommeren er rundt hjørnet. 
Gleder meg masse til sommer og sol. 

Ons 16.03 - Jobb , jobb og mer jobb. Og jeg hadde også en liten byrde over meg med at jeg måtte begynne å vise at jeg ville nå målet mitt på jobb. Selv om jeg ligger greit ann med selg på møtene mine, ligger jeg like vel under det de andre har og hva vi skal ha. 
Etter jobben var det hjem og hente litt post og andre ting. Også var det å ture hjem til gutten min. 

Tor 17.03 - Torsdagen ble en litt kortere dag på jobben. Siden jeg ikke var helt i form, så da ble det litt tidligere hjem. Noe som var veldig deilig også siden det føles ut som jeg er våken i evig mange timer mer enn hva jeg pleier når jeg nå "bor" hos Simen, enn når jeg bor hjemme hos pappa. Pga reise veien er litt vel lenger, og jeg må tidligere opp osv.. Og man skal gjøre ditt og datt etter jobben før man kan legge seg. 

Fre 18.03 - Sola skinner enda, og våren kommer sakte men sikkert. I dag var det siste dag på jobb før det var en tid for en god påske fereie. 
Noe jeg har lengtet lenge etter. For det føles ut som en evighet siden sist jeg hadde litt fri og kunne slappe av og ta livet med ro. Jeg og Simen er sååå klar for helg, og jeg er også klar for en påskeferie.

Lør 19.03 & Søn 20.03 - Ferien jeg trodde hadde startet startet ikke helt enda, siden lørdagen gikk bort på å jobbe på Coop i Nittedal. Men når jeg var ferdig med en tidlig vakt der var det endelig ferie. 

Senere på kvelden var det virkelig bare å slappe av og ikke gjøre noen ting. Eller jo... Jeg farget håret mitt mørkt igjen, siden jeg begynte å få ettervekst + Simen har hatt lyst til å se meg som brunette helt siden vi ble kjent. Så nå fikk han endelig ønsket sitt oppfylt. 

Selv har jeg ikke noe i mot og være mørk, selv om jeg ofte er lys. Men som flere sier så ser jeg mer "voksen" ut når jeg har mørkt hår enn når jeg har lyst. Men der veldig glad i og være lys på sommeren og mørk på vinteren. Men denne gangen har det blitt helt omvendt siden jeg ble blond i August 2015 og brunette Mars 2016. Men men, sånn blir det innimellom. HAHA!
Søndagen gikk bort på å dra på besøk til foreldrene til Simen, før jeg skulle videre på familie middag på Big Horn i Lillestrøm. 
Farmor og farfar har bursdag i slutten av Mars, og dem skulle snart ut å reise. Så derfor ville dem ta en felles god bursdag's middag med barn og barnebarn. 
Det var utrolig koselig og se mine skjønne gutter igjen samt min kjære lillebror også. 
Og vi spiste og koste oss masse. Men middagen var ikke bare hyggelig. For selvfølgelig skulle noen dra opp dette med at jeg hadde vært på tanken om å selg Carma. Som gjorde at det ente i tårer fra min side. Siden dette er et så sårt emne. Men takker masse til både tante og onkel som stilte opp for meg. Og sa jeg gjorde det rette med tanke på at hun er en hund som krever masse. Og at dette var voksent gjort av meg. Så det varmet veldig og ha dem i ryggen oppi alt dette. 


Middagen min ble 150g biff med hvitløk fløtegratinerte poteter ved siden av, og hvitløkmarinerte scampi. NAM NAM"

Man 21.03 - Denne dagen brukte jeg egentlig bare på å sove, og få unna gjort litt serier jeg ikke hadde fått sett på en stund. 
Simen måtte jobbe de tre dagene før påske, så da fikk jeg noen dager alene hjemme. 
Det var ikke så mye mer som skjedde enn og slappe av og gjøre litt husarbeid da. + ha middagen klar til at min kjære kom hjem fra jobb. 
Jeg ble også liggende på kvelden og snakke med min venninne Anette som passet Carma. Og alt endte i tårer siden jeg savnet jenta mi så fryktelig. Jeg hadde jo ikke sett henne siden starten av mnd, så nå begynte jeg virkelig og kjenne på savnet. 

Tir 22.03 - Denne dagen også var en sikkelig chill dag. Sov lenge, og lå bare å så på serie og slappet av hele dagen. 
Samt ryddet jeg litt, og laget i stand middagen til at Simen kom hjem fra jobb. 
Ut over kvelden ble jeg sittende og bestille syden tur til meg og gutten min. Da blir det å dra ned i leiligheten til mamma og "pappa" på Gran Canaria. Gleder meg helt sykt til å dra på kjæreste ferie med gutten min.  

Ons 23.03 - I dag ble det ikke fult så chille dag. Siden gutten min skulle på jobb og planen var å handle på vei hjem, så ble jeg likevel med på jobben. Da slapp jeg også å bare ligge hjemme og ikke gjøre så alt for mye. 

Når vi kom oss hjem fra jobb, så var det endelig litt fri på oss begge, selv om jeg alt hadde hatt fri i 3dager. 
Samt var det knall vær ute, så benyttet oss av det med å sette oss på verandaen med en gang vi kom hjem. 

Der ble det både musikk, drikke og tæning på høy grad. For nå var det endelig ferie og sola og våren er kommet. 

Tor 24.03 - Skjærtorsdag, og den store råne dagen. Men i år som i fjord ble det ikke noe råning til Strømstad på meg. Men jeg hadde en knall dags fylla med min kjære, og hans venner for det. For et venne par av Simen hadde stelt i stand en ute fest med båltønne, utedo osv til dagen og kvelden's fyll. 

Jeg ble kjent med flere av vennen til Simen, og vi hadde masse og drikke og masse godt humør og musikk. 

Vi hadde det kjempe gøy, og jeg koste meg virkelig på fest sammen med gutten min og hans venner. 
Jeg gleder meg masse til neste fest, og mye mer morro. 

Fre 25.03 - Dette var virkelig en slappe av dag for oss begge. Selv om det ikke ble så alt for sent før vi kom oss i seng. Så hadde det virkelig tatt på å vært på fylla hele dagen og ut over kvelden. 
Så når vi stod opp lå vi en stund i senga og så på tv, før det var på tide og stå opp og komme oss ned for å hente bilen der vi hadde vært på fest. 

Så igjen ble det kjøring på meg. Før det var enda mer avslapping og deretter mat, og gutten min disket opp med en knall god middag. 

Lør 26.03 & Søn 27.03 - Utflukt dag, tiden var kommet for at Simen skulle få møte mamma, "pappa" og lillebrødre for første gang. 
Så vi gjorde oss klare og satte turen mot Røyken, der var vi og hadde det kjempe gøy. Før vi måtte bort til Anette for å hente min kjære Carma. Når vi kom tilbake til mamma og "pappa" så var grillingen i gang. NAM NAM!! Nå gleder jeg meg virkelig til sommeren og masse grill fester. 
Vi spiste en kjempe deilig middag og hadde det kjempe gøy med prat og gaver. Når det begynte å bli kveld satte vi turen mot Hønefoss, sånn at vi kunne dra innom jentene til Simen med gaver fra mamma. Samt gutten min savnet jentene sine siden det var 2uker siden sist han hadde sett dem. 
Etter å ha vært i Hønefoss en stund så var det på tide og komme seg hjem og innta senga. Siden dette hadde virkelig vært en laaang dag. 
Men det ble selvfølgelig en del kosing med jenta mi med tårer i øynene når vi kom hjem. Siden jeg ikke hadde sett henne på lenge. 

Man 28.03 - Rød dag og en ekstra fri dag,,yhee!! 
Denne dagen ble en alene dag for meg med soving og tv. Siden Simen dro for å hilse på gutt ungen sin hos foreldrene sine. 
Så da fikk jeg litt tid for meg selv. Litt deilig når vi "bor" sammen, men det er også selvsagt et savn når han er borte også. 
Ble også en god del kosing med jenta mi, siden jeg ikke hadde sett henne siden starten av Mars. 


Tir 29.03 - Tilbake på jobb og tilbake i hverdagen. 
Dette ble også en litt tung dag for meg på jobb siden jeg la ut Carma jenta mi for salg på finn. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=71620054&ref=ads&myad=71620054 
Men jeg kom meg gjennom dagen med litt pepp talk fra pappa, trøst fra mamma og Simen. Og mye støtte fra andre rundt meg.. 

Ons 30.03 - I dag ble det tidlig dagen for meg pga kraftige mage smerter.
Fikk også dratt innom til Jeanette og hentet julegaven min som jeg glemte igjen der i desember. Men det var utrolig koselig og se henne igjen også og slå av en prat. Siden det var lenge siden sist jeg hadde sett henne. Etter å ha slått av en prat og hentet gaven min var det tid for å komme til hjemover til Simen siden det er der jeg nesten bor nå. Kvelden gikk meg på å bare slappe av og ta ting helt med ro. 

Tor 31.03 - Siste rest av syden turen ble betalt, så nå er det bare å glede seg og telle ned dager. Yhee!! 
Samt var det jo dagen som man fikk vite om man hadde fått igjen på skatten eller ikke. Og YES jeg fikk igjen!! 

Så denne dagen var bare positiv. 

Fre 01.04 - Ny mnd med masse nye muligheter. 
Og dagens store tulle dag, men ikke for oss. Vi føler selv vi er blitt litt for gamle for deg (meg og Simen) 
Etter jobben var det ikke hjem til Simen med en gang, jeg og noen kolleger tro på Linderud senteret og tittet litt før vi skulle videre til Alnabru for da var det ut å kjøre go karts med jobben.
Vi gledet oss masse alle sammen, og flere av oss hadde vært høylytte om at vi skulle kjøre ræva av hverandre. Som blant annet meg. Fordi flere av mannfolka på jobben trodde jeg kom til å kjære sakte, så hadde jeg sagt at jeg skulle vise dem og kjøre ræva av dem. 

Jeg kom ikke på første på kvaliken, men jeg kom på 5.plass. Og jeg kom foran salg's sjefen min. HAHA!

Pris utdeling med vikariat fra Kristin siden han som kom på 2.plass i finalen måtte dra og orden noe fort. Etter mye gøy på go kart var det på tide og dra ned til byen for å spise. 


Til middag ble det pizza med chilli og hvitløk marinerte scampi, og til dessert ble det sjokolade kake med jordbær sorbe is med noe annet rundt. 
Det var i vært fall kjempe godt, og vi hadde alle sammen en kjempe koselig kveld. 
Etter middagen, var det på tide for meg og komme meg oppover mot Simen, siden jeg også skulle opp tidlig og på jobb dagen etter. 

 

Det var det jeg orket og skrive i dag. Så komme jeg heller med del2 av oppdateringen i morgen. 
Da kommer også med det som jeg har gjort i dag, og hvorfor jeg avslutter oppdateringen her. 
Ha fortsatt en flott kveld alle sammen.

- Charlotte S - 

 

Nytt design og header!

Hei hei alle sammen. 
Da er det lenge siden jeg har blogget. Og jeg er klar over det.. 
Veit det kanskje ikke hjelper å beklage, siden jeg gjør det hver eneste gang. Og sier at jeg skal bli flinkere til bloggingen, men blir det aldri. 
Men jeg er virkelig lei meg, og det har vært mye fram og tilbake om hva som har skjedd. 
Samt har jeg virkelig ikke hatt tiden til det. Så derfor har det bare blitt sånn at jeg ikke har blogget. Men nå har jeg endret design og header. 
+ tenker at jeg virkelig skal prøve å bli flinkere til å blogge. Om det ikke kommer innlegg ut hver eneste dag. Så skal jeg vært fall få lagt ut innlegg oftere enn hva som er i dag. 
 

Mye headeren min har jeg ordnet selv på; https://pixlr.com/editor/ 

Designet mitt har jeg funnet på bloggen til; http://inaanjuta.blogg.no/ og linken til der du finner designene er; http://inaanjuta.blogg.no/1323093876_samling_av_gratis_des.html

Her finner du også linkene til de sidene hun bruker for å få URL til å legge inn header og profil bilde + masse masse mer hjelp til ting du kanskje lurere på når enn skal endre på bloggen din. 

Q: Hvor henter du tips og triks fra når du skal fikse på bloggen din?
Q: Lager du header selv, eller får du noen til å gjøre det for deg? 

Jeg kommer med et lite/sort oppdatering innlegg senere i dag. Men bilder osv fra hva som har skjedd siden sist jeg blogget. 
Men det var det jeg hadde for akkurat nå. Så kommer det andre innlegget ut etterpå.. 
Så får dere alle sammen ha en fortatt flott ettermiddag videre. 

- Charlotte S - 

Enda mer oppdatering av tingen som har gått siden sist

Hei hei alle sammen. Da var jeg tilbake litt på bloggen etter en lang tid borte. Det har desverre ikke vært så mye til til blogging i det siste desverre, men jeg håper og tror jeg kan komme meg inn i blogg rutingen igjen. 
Har fått flere kommentarer fra dere på privaten at dere ønsker at jeg skal begynne å blogge igjen. Så jeg får prøve så godt jeg kan og la det strekke seg til. 

Q: Håper dere har hatt en flott tid?

Tenkte at jeg får i vært fall starte med et oppdaterings innlegg. Om hva som har skjedd i livet mitt siden sist jeg blogget. 
Også får jeg ta det litt etter litt med litt andre type innlegg. Som dere også har ønsket er flere av disse erotiske novellene jeg skriver. Så jeg får se om jeg får kommet med noen av dem fremover. 

Tir 16.02
Denne dagen var ikke så fryktelig spennende, jeg var på jobb. Og når jeg kom hjem så var det å gå en lang tur med Carma, før det vr tid for å vaske litt kjær osv. 

Ons 17.02
Dagen startet med at jeg hadde ei som ikke var veldig interessert i å stå opp.. Så når jeg fikk kommet meg opp og ut med henne, så var det ikke lenge før det var tid for jobb. 
Etter jobb så var det tid for å begynne å pakke sakene til Carma, siden hun skulle på besøk til Tante i noen dager. Sånn at jeg fikk litt fri og kunne dra til Mr. Hemmelig en tur. 

Tor 18.02
Torsdag og snart helg.. Yhee!! Og det var noen andre som også var keen på helg og sove lenge..  Jobben var som vanlig, og etter jobb var det tid for å få kjørt min kjære Carma til Tante som skulle passe henne noen dager. 
Det var sefølgelig litt kaos, siden Bryns tunellen er stengt. Men vi kom oss til slutt fram, og Carma var kjempe glad for å se Tante igjen. 
Så var pappa så snill og kjørte meg til jobb siden jeg skulle på personal møte i Nittedal. Så jeg var fremme i god tid, og fikk slått av en prat med kollegene mine. 
Etter et laaaaaangt personal møte var det tid for å dra til min kjære som hadde vært en knupp og ventet i all evighet på meg. 

Fre 19.02
Siste dagen før HELG!! Og lønna kom inn!! Dagen startet med at jeg skulle noe før jobben, så jeg ble litt forsinket. Men det ble en bra dag fordet om. Etter jobb så var det å dra hjem til kjære og slappe av og endelig kunne kose oss litt med noe godt og drikke. Siden det endelig var helg. 

Lør 20.02
Harry tur til Sverige med Mr. Hemmelig, vi fikk sovet litt lenger enn til vanlig. Men alikevel måtte vi tidlig opp, sånn at vi fikk bedre tid i Sverige. 
Det var veldig koselig å dra på tur og finne på noe med kjære. Vi hadde det kjempe gøy og laget litt morro ut av handel turen. + at vi kjøpte jo ikke bare mat og ting man trenger hjemme. Men det ble en del alkohol og andre ting. 
Jeg fant endelig en shot jeg lenge har hatt lyst til å smake. Tequlia Rose med jordbær smak. Det er ikke sånn kjempe masse % i den, men den smaker som jordbær milkshake. Jeg personlig syntes den smakte litt som hostesaft med jordbær smak. Men kjære syntes den smakte som milkshake. 
Etter at vi kom hjem ble det god mat, litt å drikke og se på film. Før vi tok kvelden.

Søn 21.02
Søndag og chille dag for mange, men date dag for andre. 
Mr. Hemmelig hadde veldig lyst til å gjøre noe gøy og koselig. Så det endte med en sikkelig date dag, med bowling i Strømmen først. Så spiste vi sushi på moshi moshi i Lillestrøm før vi etter det, så Deadpool på kino. Filmen var drit kul, og jeg anbefaler de som ikke har sett den enda å se den.Etter en lang dag på date, så var det tid for å komme seg hjem over. Og siden Simen aka Mr. Hemmelig skulle ha med begge bilene sine hjem. Så fikk jeg lov å kjøre. Yhee!! 

Man 22.02
Da var det ny uke og tilbake på jobb etter en fantastisk helg med Simen. 
Denne dagen var egentlig ikke så fryktelig spennende ellers.

Tir 23.02
Carma skulle hjem igjen fra Tante, så jenta mi kom på besøk på jobben. Før jeg skulle hjem og la pappa passe henne en kveld.
Siden jeg skulle hjem til Simen etter jobben. Men det var kjempe kos å ha med Carma på jobb, samt syntes de andre at det var koselig også.Etter jobben når jeg fikk Carma hjem, var det litt alvors snakking med pappa andgående Carma. Siden pappa hadde sine meninger osv osv.. 
Men sånn er det å bo sammen med han. 

Ons 24.02
Jobb var som vanlig, og etter jobb var det dags for å komme seg hjem igjen. Ikke gøy å måtte hjem fra Simen, men det må til når jeg har Carma + siden vi ikke bor sammen enda. Det var også ganske så fint vær enda når jeg kom hjem fra jobb, så da tenkte jeg å utnytte det og gå tur med Carma. Det ble en lang tur på 1t og 30min. Sådet var godt for oss begge. 

Tor 25.02
Torsdagen og snart helg med enda mer jobbing. Dagen var egentlig veldig kjedelig, men sånn er jo torsdager. Var i værtfall ei som ikke hadde veldig lyst til å stå opp når det var tid for det. HAHA!! Etter jobben tenkte jeg at jeg skulle dra å ta litt sol siden jeg virkelig savner sommeren nå.. Jeg er veldig ferdig med vinteren, og vil gjerne få vår og sommer jeg.. 

Fre 26.02
Jobb og endelig helg, sånn snart i værtfall med tanke på at jeg skal jobb lørdagen. 
Men etter jobben tok jeg en digg slappe av dag hvor jeg lå i senga og så på film, og spiste ost og kjeks. 

Lør 27.02
Opp og hopp og på jobb når det er knall vær..... 
Veldig koselig og komme seg på jobb igjen og jobbe sammen med jentene mine <3 


Etter jobben var det hjem og chillen og bare vente på at come back kampen til Cecilia Brækhus skulle begynne, for den skulle jeg faen meg ha med meg. Alle på jobben skulle på lønnings pils, og ville gjerne at jeg skulle være med. Men ikke før kampen var ferdig. 
Så når Cecilia vant så var det på tide og ordne seg litt og komme seg til Hagan for å møte jobben på litt drikking. 
Søn 28.02
Søndagen var det sååå alt for fint vær, så da tok jeg på meg vinter klær og tur utstyr på Carma. 
Så ble det tur opp til Romsås kirke, inn i skogen og inn til Steinbruvannet over vannet og rundt og ned til Grorud dammen. Også hjem igjen, så vi var ute på tur i 2timer. 


Så etter turen ble så senga, hvor jeg lå og slappet av sammen med Carma. Hun fikk trekke meg hele veien, så hun ble ganske så kjørt på denne turen. 

Man 29.02
Den spesielle dagen, men likevel ny uke og nye muligheter. Når jeg var ferdig på jobb, så var det tid for en ny runde med sol sånn at jeg får opprettholdt fargen min. Samt måtte jeg pakke tingene til Carma og mine egne, siden Anette skal passe Carma 1mnd til på gården sin.

Tir 01.03
Ny mnd og nye muligheter. 


Denne dagen var helt ok på jobben, og alt var som vanlig. Etter jobben var det hjem og vente på at lillebror skulle hente meg. 
Når han kom, gikk turen rett til Spikkestad for å levere Carma hos Anette. Deretter gikk turen hjem til mamma og pappa og slå av en prat med dem, siden det er så lenge siden jeg har sett dem. Etter å ha vært der noen timer, var dem snille og kjørte meg til Asker sånn at jeg kunne ta toger der i fra og opp til Simen. Siden nå som jeg ikke har Carma 1mnd tid, skal jeg heller være der enn hjemme. Eller for meg så er også nå hjemme, hjemme hos Simen <3 

Ons 02.03
Jobb var jobb, og jeg ønsker meg bare helg... Føler denne uka har vært lang, samt vil jeg bare sove lenge og være sammen med gutten min. 
Men dagen gikk og etter jobb gikk turen for å plukke opp moren til Simen, siden hun hadde vært hos ei venninne. 
Når vi kom hjem laget jeg mat, før jeg kolapset på sofaen. Det tar virkelig på å stå opp lenge før jeg er vant til når jeg er hjemme. Og værtfall siden det er typ 1uke siden sist jeg var hos Simen og stor opp så tidlig. 

Tor 03.03
Yhee!! Snart helg.. Dagen i dag har vært grei, dagen startet jo med det snø kaoset siden det hadde snødd i natt + snødde i dag tidlig. 
Men ut over dagen så ga det seg heldig vis, jeg begynner å bli veldig ferdig med vinteren jeg altså. 
Samt fikk vi en ny fyr på jobben i dag. Så dagen har gått mye bort på snakk og bli kjent men også jobbing innimellom også. 
Det var vel det jeg hadde for akkutat nå, så får jeg prøve å komme ut med noe mer innlegg etterpå i kveld når jeg kommer hjem til Simen. 

Så får dere ha en fortsatt flott dag alle sammen. 

- Charlotte S -

Oppdatering hit til i mnd.

Hei alle sammen. Og beklager for at jeg ikke har blogget på snart en halv mnd.
Men det har virkelig ikke vært tid til det. Samt det er en god del som har skjedd siden sist.
Som dere sikkert fikk med dere i det forje innlegget mitt er det kommet en Mr. Hemmelig inn i livet mitt. Og der har veldig mye av tiden min gått bort nå i det siste, jeg har vært en god del på besøk hos han + hadde mye med jobb osv.. Så dermed strekker lissom ikke tiden helt 100% til.
Men derfor tenkte jeg at jeg skulle komme med en aldri så liten oppdatering, på hva som har skjedd i løpet av den mnd vi er i som jeg ikke har blogget.


Søn 31.01
Denne dagen var bare en veldig avslappende dag helt fram til det var å jobbe litt på Coop. Utrolig deilig med litt avslapping siden dette var da 7dagen med jobb. Så hadde tross alt jobbet hele uka. Men jobben i dag var chill, siden vi kun skulle bytte labler (lappene med pris under varene) i hele butikken. Så gikk med musikk og jobbet i mitt temop. Etter jobb, så tok jeg toget til Gran for å bli plukket opp av min kjære Mr. Hemmelig. Deretter kjøpte vi med oss litt mat før vi reiste hjem til han. Og slappet bare av resten av kvelden.


Man 01.02

Da var det en ny mnd med masse nye muligheter, samt masse kjærlighet. Denne dagen startet jeg virkelig alt på blanke ark, både innen jobb og innen trening. Dagen på jobb var knall, og etter jobben dro jeg til byen for å hente Kino billettene jeg hadde vunnet. Før jeg dro videre på trening. Var utrolig deilig og endelig begynne å trene igjen.

Etter treningen var det komme seg hjem og komme seg i dusjen deretter litt mat før jeg skulle legge meg.
Og ikke minst snakke på tlf/face time med min kjære.

Tir 02.02
Ny dag på jobben med masse godt humør og gøy. Til lunsj tok jeg og Mr. Hemmelig en liten date på Veitvet Sushi <3 så godt med sushi, + åhhhh.... LYKKE!! At endelig slipper jeg å spise det alene, siden nå har jeg en bedre halv del som også liker det.

Ons 03.02

Dagen for kino date med Mr. Hemmelig var endelig her. Og jeg stresset hele dagen med å få noen til å passe Carma. Siden x-en plutselig ikke kunne passe henne likevel... Men heldig vis var min kjære kusine en reddende engel.
Så etter jobben ble det hjem og pakke sakene til Carma, kjøre hu til kusina mi, og deretter var det å dra til Ringen Kino for å spise litt før filmen. Var virkelig en koselig date med min kjære.

Filmen derimot, den var så som så.. Om du er glad i film med sex, sex, sex, sex, og enda mer sex, og atter sex + litt sånn biografi stemning at du ser mye av fortiden til hovedpersonen og litt av nåtiden.
Så om du vil se denne filmen, anbefaler jeg å vente til du kan laste den ned eller streame den.
Resten av kvelden ble å komme seg hjem og se en film før vi inntok senga.

Tor 04.02
Denne dagen ble også en litt travel dag, siden det var en tragedie i familien til kusina mi. Rett etter jobben måtte jeg stresse med å hente Carma, og få med hu opp til Mr. Hemmelig. Samt skulle vi innom en kollega for å hente et nytt stuebord. Men når vi var ferdig med alt vi skulle gjøre så ble det en bedre middag før det ble film og litt godt i glasset.


Fre 05.02
Ny dag og endelig fredag. Dagen i dag var slapp men var innom jobben en tur for det, og det var deilig at det var god stemming. Fikk vin på jobben for kjempe god innsats på jobben i uka som hadde vært. Samt måtte ta bilde til vår facebook side. Sånn at våre kunder kan se hvem vi er.


Etter å ha vært en tur på jobb var det tid for å komme seg til Mr. Hemmelig igjen. Og siden han skulle fikse noe på bilen den kvelden ble jeg liggende på sofaen med Carma, og se på serie. Veldig deilig og kunne slappe av helt.

Lør 06.02
Dette var vel den slappeste dagen jeg har hatt på laaaaang tid. Fikk sove lenge og bare tatt hele dagen med ro, helt til utpå kvelden. For da skulle Mr. Hemmelig til Jessheim og farge opp tattoveringen sin. Så dro vi dit, ble ferdig med det, handlet og dro hjem igjen og tok kvelden helt med ro med litt drikke og god mat.Søn 07.02
Happy Fastelaven.
Ny dag med full avslapping, det er det søndager er laget for. Samt litt alene tid siden Mr. Hemmelig måtte ut og fikse litt mer på bilen sin. Så da fikk jeg liggi hjemme på sofaen og sett serie og bare slappet helt av. Deilig og være litt alene innimellom selv om man liker å være sammen med den personen man er med.

Når Mr. Hemmelig kom hjem var han så søt og disket opp med fastelavnens bolle, med krem og syltetøy. Nam nam....

Man 08.02
Ny uke med nye muligheter. Og jobb dagen gikk veldig fort denne dagen, det var helt sin sykt.
Når dagen på jobb var ferdig var det tid for å dra til Mr. Hemmelig, og begynne med middag mens han skulle ut med noen kompiser.
Når han kom hjem så fikk jeg en liten gave <3

Han er bare så søt, overrasker og skjemmer meg. Blitt så utrolig glad i denne gutten.

Tir 09.02
Ny dag på jobben, som dere kanskje har fått med dere at jeg er hver eneste dag. Så det er kanskje ikke så spennende og skrive dette hver gang.
Etter jobben var det tilbake til min kjære. Kvelden var ikke kjempe spennende, det ble film og middag.

Ons 10.02
Etter jobben måtte jeg ta toget til min kjære, siden han ikke hadde mulighet til å plukke meg opp på jobben.
Når vi kom hjem og han var ferdig med å hente noen ting til barna sine, fikk jeg en liten før Valentines gave siden vi var enda ikke sikre på om jeg fikk vært hos han den dagen.


Tor 11.02
Slappe av etter jobb og bare ta livet helt med ro. Med god middag og snop.

Mr. Hemmelig er bare helt rå på å lage biff. Så utrolig deilig og bare kunne slappe helt av og styre med tilbehøret, mens han lager det. Og så godt som det blir.. NAM NAM!! Det ble tidlig kvelden siden vi var så slitene + utrolig mette etter maten.

Fre 12.02
Da var det endelig helt igjen, og i dag startet dagen med å kjøre Carma hjem før jobben.
Siden etter jobb så skulle jeg hjem til meg selv. Siden min Mr. Hemmelig skulle ha barna sine til helgen.
Så siden min kjære barndoms venninne og typen hennes skulle ha innflyttings fest. Så dro jeg dit en tur og hadde det kos med venner og bekjente.


Utrolig koselig og se igjen Linn og Fredrik, samt ha det gøy med venner og bekjente. Er en stund siden jeg var ute å drakk med venner. Men merker at nå er det vel på tide med en hvit mnd, siden nå har jeg drikki jevnlig helt siden des.

Lør 13.02
Da var det opp og hopp på jobb igjen. Denne gangen var det jobb på Coop og etter jobben var det hjem og slappe av. Og endelig kunne nyte helgen litt, siden det har blitt lite fri i det siste. I forhold til 2 jobber osv..

Søn 14.02
Dette var virkelig en husmors dag. Jeg var flink og fikk vasket unna en del av klærne mine hjemme. Gikk tur med Carma og slappet av før kvelden kom og turen satte kurs mot Mr. Hemmelig.
Så vi fikk tilbringt litt av Valentines dagen sammen <3

Happy Valentine's and Mother's day!!

Man 15.02
Ny dag med ny uke og nye muligheter. Dagen på jobb gikk veldig bra, til tross for at vi forsov oss veldig.
Men det var heldig vis ikke noe problem. Etter jobben var det hjem og fortsette med å vaske klær og bare slappe av.
Pga Carma så hadde jeg ingen mulighet til å dra til Mr. Hemmelig i dag, så man får heller bare glede seg til man får muligheten til å treffes.Det var det jeg hadde av oppdatering. Tenkte at siden jeg er hjemme i dag så kommer jeg til å blogge litt etterpå etter jobben. For nå sitter jeg på jobb, og har egentlig ikke så mye å komme med annet enn denne oppdateringen.
Så dere får bare følge med, så detter det inn et innlegg i ny og ned.
Håper alle sammen har hatt en fin mnd så langt.

Oppdatering av de siste 14 dagene.

Hei alle sammen, og riktig god kveld. 
Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt på hvorfor jeg har vært borte fra bloggen i 14 dager. Det er ikke noe trist eller farlig som har skjedd altså, men prioritering og lysten har vært problemet. 
Sist jeg blogget (uten om det ene innlegget denne uka) så hadde jeg kommet hjem fra en knall tur på Trysil med den nye jobben min. 
Og den nye jobben går det bare toppers på. Jeg trives kjempe godt og har det kjempe kos. 

Man 18.01
Denne dagen var egentlig ikke veldig spennende, det var en ny uke med nye muligheter på jobben. Jeg fikk lov å være motivasjons sjef, sånn i forhold til at vi jobbe med salg. Og over tlf hele dagen, det kan bli de motiverende og slitsomt i lengden. Mimring fra helgens tur og mye smil om munnen siden jeg hadde fått en del kontakt med Mr. Hemmelig etter helgens Trysil tur. 

Resten av dagen ble til å bake en litt misslykka brownie, som planen var å ta meg seg på jobb. Men som ikke ble noe av likevel siden den ikke ble som jeg ønsket. Samt ble det en lang natt, siden jeg satt å videochata med Mr. Hemmelig til kl ble langt på natt. 

Tir 19.01
Yhee!! Endelig 24 år,,, blæææ. Snart halv veis til 50 jo!!!  HAHA!! Bursdagen min og det var igjen tid for en ny dag på jobben. 

Og jeg vil bare takke for alle de fine meldingene / bildene jeg fikk til sendt. Dagen gikk flott på jobben og dagen ble bare flottere ut over kvelden, siden jeg skulle være med Mr. Hemmelig. Så det ble en litt bedre middag med ytrefilet av svin med ris og bearnaisesaus, nam nam!! Utrolig koselig kveld med god mat, prat, film og kos. Jeg koser meg virkelig masse med denne gutten. Lenge siden jeg har hatt det så bra og gøy på en og samme tid. Jeg klarer bare ikke slutte å smile ved tanken på han / når jeg er med han. 

Ons 20.01
Tidlig opp for å dra hjemom og lufte hunden som hadde vært hjemme med pappa før det var tid for jobb.. Dette var en laaaaang dag.. Lenge siden jeg har stått opp sååå tidlig, men sånn blir det når man bor et godt stykke unna jobben, og ikke max 10 min som jeg gjør. HAHA!! 

I løpet av jobb dagen fant vi ut at vi måtte finne på noe gøy når vi fikk salg. Og siden jeg er utrolig keen på å begynne å trene igjen, så gikk jeg i gang med å sette i gang trening på jobben. 
Push up's ble dagens trening på jobben, og jeg merket at det var noen muskler som hadde vært i dvale en god stund. Men var veldig deilig for det, og det fikk bare motivasjonen min opp enda mer til å faktisk begynne å trene igjen. 

BA4OdJUBg-o 
[ filmen er fra jobb, og hvorfor den ikke funker å spilles av her veit jeg desverre ikke. Men gå så inn på instagram og søk meg opp og se den der.]   Sandeman92
Etter jobben så dro jeg og Mr. Hemmelig ut for å spise, siden vi fant ut i over mye prat på tlf at vi begge likte sushi. + siden jeg hadde spandert mat dagen før ville han spandere på meg. 

Når jeg så kom hjem var det tid for å få vasket litt klær etter Trysil turen ikke minst holde Mr. Hemmelig med selskap over tlf når han var på vei hjem. 

Tor 21.01
Ny dag på jobben og den startet godt ved at Mr. Hemmelig var så snill og hentet meg, for å kjøre meg på jobb selv om jeg bor ganske nærme. 

Men det er koselig, og veldig godt å starte dagen med å se han. 
Treningen på jobben i dag ble mage med masse sit up's.
[ filmen er fra jobb, og hvorfor den ikke funker å spilles av her veit jeg desverre ikke. Men gå så inn på instagram og søk meg opp og se den der.]   Sandeman92
Etter jobben ble det en veldig kjapp tur hjemom før jeg skulle videre til byen for å dra til ei venninne som jobber som frisør på Blindern. 
Så da ble det farging av håret og klipp av sidecuten min siden den hadde blitt litt lang. 

[ bildet er fra eget arkiv] 
Jeg fikk bleiket etterveksten min, farget håret med en askegrå farge og klippet sidecuten min. Og jeg er kjempe fornøyd. 

Fre 22.01
Jobb, jobb og atter jobb, bokstavelig talt. Jeg startet med å dra på den ene jobben (den jeg jobber på hver eneste dag)

Dagens trening på jobben ble squats. 
BA9Jj0UBgwa
[ filmen er fra jobb, og hvorfor den ikke funker å spilles av her veit jeg desverre ikke. Men gå så inn på instagram og søk meg opp og se den der.]   Sandeman92
Og uten over dagen fikk jeg spørsmål om jeg ikke ville være så snill og ta vakten til en i kassa på Coop. Jeg tenkte at jo, hvorfor ikke? Greit med litt ekstra penger. Så rett etter jobb, var Mr. Hemmelig så herlig og så snill og kjørte meg til den andre jobben. Så da ble det noen timer til før man kunne dra hjem og få slappet av litt, og ikke minst snakket med den personen som får meg til å smile som en sol igjen. 

Lør 23.01
Da var det endelig lørdag, og enda mer jobb!! Det var igjen dags for jobb på Coop, men i dag i ferskvaren. Jeg kjente jeg gledet meg faktisk en del til å dra på jobb, siden det var en stund siden sist jeg hadde jobbet. Ikke minst har jeg jo fått ganske så god kontakt med folka der, får merket at jeg gjerne ville fortelle dem hva som hadde skjedd siden sist. 


[ bilde er fra eget arktiv] 
Det var utrolig koselig og jobbe sammen med Maria igjen. Men jeg merket jeg savnet de andre jentene også. Skulle så ønske dem også hadde jobbet. Men får håpe det ikke blir lenge til jeg får se dem heller. 
Etter jobb, så ble det hjem til Carma jenta, dusje, høre med pappa om ikke han ville være barnevakt. Og det ville han, så dermed gikk turen til Mr. Hemmelig for en natt. Var så koselig og kunne legge seg i armkroken hans på sofaen og ta seg noe godt og drikke og se film. Har virkelig savnet det å kunne krype inn i en armkrok og føle seg trygg. 

Søn 24.01
Lenge leve søndager og kunne sove lenge!! Denne dagen ble for det meste tilbrakt i senga. Endelig en fri dag hvor jeg bare kunne ligge rolig og ta livet helt med ro. 

Var utrolig koselig og våkne opp med noen andre enn Carma ved siden av seg igjen. Denne dagen var egentlig ikke så spennende, siden vi ble bare sittende og se film/serie, snakke og ha det koselig i hverandres selskap, før det var dags for at jeg måtte hjem over. Var utrolig leit å måtte dra, for jeg skulle gjerne vært enda lenger. 

Man 25.01
Ny uke med masse nye muligheter. Og operasjon finne barnevakt til Carma startet. Jeg merket jeg trengte litt fri sånn at jeg kunne gjør det jeg ville, som blant annet å dra til Mr. Hemmelig. Men jeg lyktes ikke i å finne barnevakt. Men jeg fikk dratt til byen etter jobb og byttet tilbake skoene mine fra ei venninne av ei venninne. Samtidig fikk jeg også vist shopping skilsa mine til Mr. Hemmelig. Siden han har barn og dem har bursdag veldig snart, fant jeg ut at jeg kunne kjøpe gave for han til dem. Så jeg stor koste meg på shopping, før det var tid til å dra hjem og tilbringe resten av kvelden i tlf. 

Tir 26.01
Som alle andre dager var det ny dag på jobben. Men i dag var det en litt ekstra god dag, siden jeg beit i det sure eple og spurte x-en om ikke han ville være så snill og passe Carma. Og det ville han veldig gjerne, så da ble dagen plutselig veldig mye bedre. For da kunne jeg dra bort for noen dager. 
Så etter jobb, var det hjem og pakke litt ting til Carma, og til meg selv. Før hun ble hentet, og jeg skulle dra videre til Mr. Hemmelig. 

Ons 27.01
Tror jeg virkelig aldri har vært så trøtt i mitt liv som jeg var i dag.... 

[ bildet er fra eget arkiv] 
Bokstavlig talt, så er jeg helt 100% sikker på at jeg sovnet i et par av samtalene jeg hadde denne dagen. Helt jævlig følte jeg meg, og selv om jeg hadde både Redbul og Cola så hjalp det ingen verdens ting. Men så fort jeg var ferdig på jobb og skulle bli hentet av Mr. Hemmelig så ble jeg litt mer våken. Men jeg skal være ærlig det var veldig veldig digg og komme hjem og kunne legge seg i sofaen og slappe av. 

[ bildet er fra eget arkiv] 

Tor 28.01
Nest siste dag på jobb og siste dagen hos Mr. Hemmelig. Dagen i dag var en veldig opptur, siden jeg var så heldig og vant før premiere billetter til filmen "LOVE" 
Jeg hadde tidligere i uka deltatt i en konkurranse gjennom kondomeriet. Også vant jeg faen meg!! 

[ bildet er fra eget arkiv] 
Filmen skal i følge kondomeriet være drøyere enn hva "50 shades of grey" Så det blir veldig spennende og skulle se denne også. 
Så da blir det kino date med Mr. Hemmelig til uka som kommer. 

Denne filmen kommer ut på kino 05.02.16, og blir beregnet som årest "vanelines" film. 
Førpremièren er den 03.02.16. Så gleder meg veldig. 
Kvelden brakte også med seg mye morro og hygge, jeg og Mr. Hemmelig laget en utrolig god middag, og drakk godt. Tok fredagen litt vel på forskudd kan man si, men vi hadde det veldig gøy. 

[ bildet er fra eget arkiv] 

Fre 29.01
Dag var det endelig fredag, og helg. Men ikke for alle, siden jeg også skal på jobb i morgen. Dagen på jobb gikk veldig greit, men man merket godt at det var slutten av uka. Og siden nettene hos Mr. Hemmelig hadde blitt sene kjente jeg at det skulle bli godt og komme hjem og bare ta det helt med ro. Fikk også jente mi Carma tilbake så var godt og ikke bli helt alene i senga når jeg kom meg hjem fra jobb. 

Lør 30.01
Ja, da var det tidlig opp i dag også da.... Opp og hopp på jobb, som bare har vært stress og kaos i hele dag. 

Men det var jævlig godt og komme hjem fra jobb og legge seng i senga og endelig ta helgen. Samt få pratet med Mr. Hemmelig, det gjorde desidert dagen min bedre enn hva den alt var. 
Så hva jeg har gjort etter jobb, er ikke store greiene. Sett på serie og bare tatt det helt med ro, før det er tilbake på jobb i morgen ettermiddag. Tjene litt ekstra med penger er alltid greit. 

Q: Hvordan har de siste ukene vært for deg? 
Q: Gjort noe morsomt, eller sett noen kule filmer/serier? 
Q: Noen andre som har planer om å se denne filmen "Love" som jeg skal på førpremièren til? 

Nei, men det var nok det jeg hadde for akkurat nå. Nå skal jeg ut med Carma, sånn at hun får gjort sitt før det blir senga. 
Vurderer på om jeg skal dra å trene i morgen før jeg skal på jobb på ettermiddagen. Men det må jeg nesten bare se an, sånn i forhold til at det har gått i ett hele uka. Med jobb, jobb og atter jobb. Og har ikke hatt 1 hel dag på flere uker nå hvor jeg bare har kunnet gjort ingen ting annet enn å slappe av. Men dere får alle sammen ha en forsatt flott kveld. 
Så skal jeg bli flink til å blogge igjen, men det blir litt borte i all smilingen og jobbingen. Og fram over med treningen også. Men skal prøve så godt jeg kan for å få alt til å gå opp i opp. 

- Charlotte S - 

update from the last few days

Hei igjen alle sammen. Da er jeg tilbake på bloggen etter å ha vært borte 1 ukes tid. Jeg har vært syk, så jeg har ikke gjort noe annet enn å se på serie og sovet siden jeg har ikke hatt ork til noe annet. Men nå er jeg nesten bra igjen og jeg har mer energi. Så da blir det tid for blogging igjen. 
Jeg har liggi hjemme med feber, og hostet som fy.. Hostet så jeg brakk meg og bare masse slim og fy... Blææææ!! Så c-vitamin, halspastiller , smoothie, farris og smertestiller har vært mine bestevenner denne uka. 

[ bildet er fra We heart it

Q: Noen andre som har vært syke den siste tiden? 
Q: Hva er dine triks for å bli bra igjen når du er syk? 

Men ja, siden det er en stund siden sist. Så tenkte jeg at jeg skulle legge ut litt bilder og skrive litt av hva som har skjedd siden sist. 
Ikke at det er all verden men noe i vært fall. 

Fre 30.10 - Denne dagen jobbet jeg i kassa på jobben og var veldig deilig med litt avbrekk fra ferskvaren siden jeg hadde begynt å bli litt groggy i halsen. 
Samt var jeg også på shopping runde for Jeanette siden hun dessverre ikke klarer å komme seg på butikken selv. Og hun trengte litt dekorasjoner til Halloween festen. Så da var jeg på Nille og shoppet litt div ting. 

Lør 31.10 - Dagen startet tidlig på jobb i brød sammen med skjønne Helene i ferskvaren. Vi hadde det ganske så gøy på morgningen med musikk og skikkelig stemning. Begge var veldig klare for kvelden hos Jeanette, så vi hadde det ganske så gøy på jobb med RT sanger, og andre party låter gjennom dagen. 
Etter jobb, var det rett til Jeanette for å ordne seg. Og ikke minst hjelpe til med å dekorere til kveldens fest. 


[ bildene er fra eget arkiv ] 

Det ble en god del bilder denne kvelden kan man trygt si. Men vi hadde det kjempe gøy alle sammen. Til tross for det lille vi hadde av drama i løpet av kvelden også. Men sånn er det vel uannsett på fester, at det er noen som lager drama eller at noe skjer. Men jaja, sånt skjer. Vi hadde det gøy og koste oss masse og det er det viktigste. Får håpe det ikke blir lenge til neste fylla tur med denne herlige gjengen, for det var virkelig koselig. 
Vi ble alle veldig greit fulle, og ikke for å si meg selv. Ble ikke drita da, sånn som mange gjerne ville jeg skulle bli. HAHA!! Men ble greit i from for det da. Veldig koselig og drikke sammen med gjengen fra jobben og venner av venner. 

Q: Noen andre som hadde det knall på Halloween eller? 
Q: Hva kledde du deg ut som? 

Søn 1.11 - Denne dagen var det å stå opp tidlige og reise til Sverige med pappa for å handle litt div saker. Til tross for at jeg drakk en DEL dagen før var jeg ikke fyllesyk. Men jeg merket seff at jeg var redusert + det gjorde ikke akkurat  ting noe bedre at hostingen min bare hadde blitt verre med natten og at jeg attpåtil hadde fått feber. Så det ble en lang og hard dag i Sverige. Men men, fikk unna handlingen i vært fall, og det var det viktigste.

 Så mye mer enn dette har jeg vel egentlig ikke å komme med. Siden jeg har tilbrakt uka mi i senga sammen med Carma. Fått unna litt serier jeg følger med på, og ikke mist sovet mest mulig for å bli bra igjen. 
Men nå er jeg nesten helt frisk igjen, og ny uke begynner i morgen med en dag fri med mindre jeg blir ringt etter på jobben. Så er det tilbake på jobben på tirsdagen. 
Håper dere alle sammen har hatt en fin helg i vært fall. Så får dere ha en forsatt fin etter middag, så skal jeg forsette og ligge her i senga med ei sliten hund. 

- Charlotte S - 

Enda en lang oppdatering

Hei hei igjen alle sammen. Og her kommer nok en lang oppdatering, jeg har dessverre hatt en hektisk helg og uke hit til. Så jeg har ikke fått blogget noe + at jeg hadde ikke med meg pc'en på mitt kjære helgebesøk jeg kommer til å fortelle litt om senere i innlegget. 


Q: 
Hvordan har deres tid vært siden sist jeg blogget på torsdag?? 
Q: Noen som gjorde noe spennende i helgen? 


Fre 23.10 - Denne natten ble det ikke veldig mye søvn siden jeg hadde en hyggelig overnatting. Så det ble ikke alt for mye søvn må jeg innrømme. Var utrolig koselig og endelig ha noen å ligge i armkroken til, samt var koselig at Carma var så glad for å se igjen sin kjære "reserve pappa". Hun var så glad og skulle absolutt ligge oppå oss eller i mellom oss, fordi hun gjerne ville kose med sin kjære "pappa". 
Denne dagen fikk jeg også kostymet jeg hadde bestilt til Halloween, men fy f*** å hvor kort det var... OMG!!  Det rakk meg ikke ned under rompa en gang, så det blir en utfordring og skulle bruke dette på Halloween festen til helgen. Men men, jeg finner en løsning.

[ bildene i dette innlegget er fra eget arkiv ] 

Så etter å ha vært ute med Carma liggi litt i armkroken til min kjære overnattings venn. Var det tid for å dra på jobben, men plutselig ble dagen min litt ødelagt ved at x-en min hadde sendt meg meld om han ikke kunne få passe Carma. Men som jeg forklarte til han, at det nytter ikke å spørre samme dagen om å ha passe henne. Og at han må avtale med meg i god tid i forveien. Men etter mye krangel og skriking/truing, så la jeg på veldig så sint og ringte min kjære mor for å ordne henting sånn at jeg kunne ta helgen min et helt annet sted enn i Oslo. 
Så etter en så som så arbeidsdag, var det hjem, møte mamma og stefaren min og få pakket kjapt sammen mine og Carma sine saker og sette kursen ut mot Røyken. Veldig deilig og koselig og ta av brekk fra alt der ute. 
Lør 24.10 - Lørdagen startet ikke alt for tidlig men heller ikke for sein, siden min kjære stepappa hadde fått ordnet med gratis billetter til Oslo Motoer Show på Lillestrøm. Så vi skulle ta turen dit for å se på show og bilder og ikke minst shoppe litt. 
Så etter en frokost, og fiksing av seg selv for å se litt fresh ut så satte vi kursen til Ski for å plukke opp onklene mine som også skulle være med. Så gikk turen mot Lillestrøm, det ble seff en lang bil tur siden det var så utrolig lang kø inn til Lillestrøm. 


Så når vi kom oss fram så var det bare å gå rundt og titte og knipse en haug med bilder. Så det er vel ikke akkurat så veldig mye mer enn å legge ut bilder fra messa, er ikke alle bildene jeg legger ut seff men likevel en del. 

Q: Noen andre som var på Oslo Motor Show i helgen? 
Q: Hvilken dag var du der? 

Tok en hel masse flere bilder, men tok også en del med speilrefleks kameraet mitt. Som jeg enda ikke har fått over på pc'en (lenge leve latskapen) Men det er jo en del bilder dette fra messa. Og om dere var der selv, så dere jo garantert alt det samme som meg + tok bilder selv. HAHA! 
Senere på lørdagen etter en lang dag i Lillestrøm og møtt litt venner og bekjente. Så var det hjem igjen til Røyken og ta en kose kveld med min gode venninne Linda og hennes søster. Vi startet drikkingen og fiksingen av oss hos meg, før vi flyttet oss videre ned til en skole kompis av meg og Linda. Var utrolig koselig og drikke og ha det gøy med venner igjen. Begynner å bli en stund siden sist veit jeg, men vi hadde det kjempe koselig. Og senere tok vi toget til Asker for å dra ut på byen, der vi møtte venner av Linda og lillesøsteren hennes. SUPER KOSELIG tur, og jeg gleder meg sååå utrolig mye til neste gang. Har ikke hatt det så gøy på lenge.. 


Så dette var det fra lørdagen, vi ble der en stund og fikk til slutt en kompis av oss til å hente oss sånn at vi kom oss hjem. 

Søn 25.10 - Dette var bare en rolig dag, hvor jeg sov nesten hele dagen. Skulle egentlig tilbake til Oslo. Men jeg fant ut at siden jeg like greit hadde fri på mandagen så hvorfor ikke være en dag lenger. + jeg merket at jeg var en smule redusert. Så jeg sov lenge, og var bare slakk, senere på kvelden dro jeg til Tom-Erik en tur og så på film. Veldig koselig og være med han på byen dagen før, og ta en rolig kveld med film. Er jo venner jeg ikke har sett/møtt på lang lang tid, så veldig koselig og tilbringe tid med dem igjen. 

Man 26.10 - Tornerose sov i 100 år. Denne dagen sov jeg ganske så lenge... Så godt og endelig ha en dag fri fra jobben og ikke være i nærheten sånn at jeg kunne ha kommet meg på jobb om dem hadde ringt. HAHA!!! 
Denne dagen kom jeg meg vel ikke ut av senga før sånn i 3 tiden, da var det bare å komme seg i dusjen, og begynne å pakke siden turen skulle gå tilbake til Oslo igjen. Men før vi dro hjem, så tok vi en stopp innom tante og onkel som jeg ikke hadde sett på utrolig lenge. Var utrolig koselig og se dem igjen og alt det gøyale vi finner på.. HAHA!! 
Men etter en del timer der, så var det tilbake hjem på Romsås. Og det var veldig deilig og legge seg i senga, siden jeg hadde sovet på en sofa nesten hele helgen. 

Tir 27.10 - Da var det tilbake på jobb, og det var ikke så alt for mye som skjedde egentlig. Jeg hadde det veldig gøy på jobben med kjære Helene, noe vi alltid har når vi jobber sammen. Og vi snakket mye om festen hos Jeanette til helgen. Og som vi gleder oss.... 


Noe mer enn dette har jeg vel egentlig ikke å skrive, verken fra dagen i går eller dagen i dag. Det har vært jobb,jobb og atter jobb. 
Men her kom det værtfall litt oppdatering til dere som har lurt på hvorfor jeg ikke har blogget på snart 1uke. 
Så kommer jeg ut med et innlegg i morgen eller flere, jeg får se hva jeg blir bloggende om først.
Så får dere alle sammen ha en forsatt fin natt.

- Charlotte S - 

Mye og gjøre, 0 blogging oppdatering

Hei hei alle sammen. Da er det litt over 1 uke siden sist jeg blogget. Og jeg har dessverre ikke hatt tid til det. Jeg har mange dager hatt lyst til å sette meg ned ved pc'en og lage et innlegg. Men det har vært så mye fram og tilbake med jobb osv. Så har ikke hatt tid til det, noe jeg beklager veldig for. Med tanke på at jeg lover i ny og ned at jeg skal bli flinkere til å blogge. 

Q: Hvordan har du hatt det siden sist du var her inne? 
Q: Hvordan er dagen din i dag? 

Og siden det er en stund siden sist innlegg og det har skjedd litt av hvert. Så tenker jeg at dette innlegget blir som de andre når det er en stund siden sist. Med oppdatering fra dag til dag, og ikke minst bilder. 

Man 12.10 - Denne dagen var det tid for jobb igjen, og det var min første stenge vakt på gud veit hvor lenge. Det var litt skummelt og skulle stenge ferskvaren igjen. Siden det er vakter jeg egentlig hater. Samt at jeg ikke hadde stengt siden lenge før sommer'n. Men det gikk heldigvis veldig greit, og fikk ingen klager på noe. 
Etter at jeg kom hjem fra jobben skjedde noe av det verste jeg kunne tenkte meg noen sinne. Min kjære Carma var uheldig og fikk i seg kylling vinger. Siden pappa ikke passet godt nok på maten sin..... Men hun tygget takk gud ikke på kyllingvingene, hun bare slukte dem hele. Men jeg fikk hjerte i halsen siden jeg veit dette ikke er bra for hunder. Så jeg ble liggende våken hele natten for å passe på at hun ikke ble dårlig. Samt foret hun på ris, for å prøve å gjøre det litt mer skånsomt for magen. 

Så det ble mange turer denne natten, og denne natt turen var litt spennende også. Siden vi møtte rådyr igjen, det var heller ikke så langt unna. Veldig spennende og se hvordan Carma reagerer på dem, og veldig spennende og se hvor vakkre skapninger dem er. Carma pleier å ta det veldig pent når vi møter på rådyr, hun står bare helt stille og stirrer på dem. Så må gi hun ros for det. 

Q: Har du opplevd noe som dette tidligere? 
Q: Hvordan reagerer du om dyret ditt får i seg noe dem ikke skal ha? 


Tir 13.10 - Etter en natt med å passe på Carma var jeg utrolig trøtt og sliten, fikk sover i 2,5timer denne natten. Men alt virket til å gå helt fint med Carma. Jeg hadde også sjekket opp litt på nett, og flere steder stod det at stort sett så pleier det å gå veldig bra. Så jeg krysset egentlig bare fingrene for at det skulle gå bra. 
Men selv med hjerte i halsen enda så hadde jeg planer om å reise til Spikkestad for å få fikset neglene mine hos ei jeg gikk på skole med. Hun har akkurat blitt ferdig med neglkurs så hun skulle bare ha 100,- for det. Så da sier jeg ikke nei takk til det. 
Det var veldig koselig og se igjen Isabelle, siden jeg ikke har sett eller snakket noe særlig med henne på gud veit hvor mange år.. Jeg ble i værtfall veldig fornøyd til å være første gang jeg prøver gel lakk. Nok en gang Isabelle, tusen takk. 

Isabelle har også en egen gruppe på face HER! . Der hun legger ut sitt arbeid, tider hun har tid, og priser. Så om noen av dere er interessert er det bare å ta en titt, og skrive til hun om interessen er der.
Etter å ha ordnet neglene tok jeg meg en liten tur hjem til mamma og pappa i Røyken for å hilse på og slå av en prat, før jeg satte kursen hjem igjen til Oslo. 

Q: Hvor fikser du dine negler? 
Q: Foretrekker du akryl eller gel? 


Ons 14.10 - Denne dagen startet tidlig som alle mine andre dager, men i dag fordi min gode venninne Jeanette sendte meg meld i søvne om at det bare var for meg og komme ned til hu. Siden jeg hadde fri i dag. Så da fikk jeg pakket litt godis til Carma og begynt kollektiv turen ned til Carl Berner. Denne gangen gikk det veldig greit i motsetning til sist, Carma ulet ikke hele turen. Men kanskje litt siden jeg hadde godbiter jeg ga henne fordi hun var flink til å legge seg ned og sitte pent osv. 

Når vi kom ned til Jeanette så vekte jeg henne seff, siden hun ikke hadde vært våken når hun sendte meg meld. Men men, da fikk hun litt ut av dagen sin da. HAHA!! Og som alltid syntes Carma det var stas og være hos tante Jeanette med alle kattene og hundene, så vi gikk ut en tur nesten med en gang, sånn at Carme og Keno kunne leke og ikke minst ha litt mer plass å være på enn inne i leilighete. 

Jeanette fikk også filmet en film av at dem lekte ute, men jeg har ikke mulighet til å så lagt ut den. Siden jeg ikke har den. 
Men vi hadde det utrolig gøy ute med hundene, og ikke mist at vi fikk snakket sammen. Sånn som vi alltid gjør når vi møtes. Godt og ha deg jenta mi <3 deg kan jeg virkelig snakke med om alt. 
Etter å ha vært ute i 30-50 min gikk vi inn igjen siden vi merket på begge hundene at de var litt slitene. Samt kanskje ville ha litt å drikke/spise. 


Og vi hadde rett, for med en gang vi kom inn var det vann/mat og 2 stk som tok seg godt til rette i hver sin ende av sofaen. 
Etter mye snakk, kosing med hundene fant vi ut at vi skulle ta oss en tur ut igjen. Men denne gangen for å gå til dyrlegen, sånn at jeg kunne få klørne til Carma klipt. 
Vi gikk derfor over Thorshovåsen eller hva det heter, og vi slapp hundene der både før og etter dyrlege besøket. 
Keno og Carma stor koste seg veldig, løp etter hverandre og ball, og lekte med andre hunder når det kom det. Var så deilig siden det var så fint vær denne dagen. og ikke mist og se av Carma og Keno koste seg så sammen. <3 Vil jo at dem skal kunne komme over ends med hverandre. Siden jeg ofte reiser til Jeanette og vil ha med meg Carma. Men dem er som søsken nesten, leker og herjer og små koser med hverandre. HEHE! 


Utrolig gøy og se dem leker sammen, med tanke på at Carma er jo litt vel raskere enn Keno. Så stakkar han har jo ikke sjangs til å ta henne. Så han ble fort sliten etter å ha løpt etter henne. Men Carma erter han på seg, og skal nesten løpe på Keno kun for å få han til å løpe etter hu.. Dem er så gøyale altså. Vi lo godt et par ganger av hvordan dem holdt på der ute. Så etter å ha vært ute i 4-5 timer så turet vi hjem over og plukket med oss en pizza på vei hjem. 
Og når vi kom hjem til Jeanette var det to hunder som sovnet så og si med en gang dem traff sofaen. Søtingene sov og vi spiste, så litt på tv og snakket før jeg måtte tenke på turen hjem over igjen. 

Tor 15.10 - Ny dag på jobb i ferskvaren, og ikke noe spesielt morsomt skjedde. Eller der lyver jeg litt, for når jeg jobber med visse personer er det alltid morsomt på jobben. HAHA!! Vi har alltid noe gøy og snakke om, og ikke mist at vi små tuller/mobber hverandre med interne greier på jobben. Alltid gøy når disse herlighetene er på jobb. 
Når jeg kom hjem fra jobben, var det bare å starte å planlegge innkjøps liste fra IKEA. Siden i dag fikk jeg nytt bur til Carma, som bare er så mye større enn det andre jeg har til henne. 

Fre 16.10 - Nok en dag på jobb, men i dag var det litt variasjon. Siden jeg jobbet først noen timer i kassa, for å så jobbe noen timer i ferskvaren. Det er greit med variasjon innimellom + at jeg trives veldig og sitte i kassa, det er lissom noe helt annet enn å jobbe med fett, mat og stekeos hele dagen. 
Også var jeg så heldig at min kjære storebror kom og hentet meg på jobben. Var så koselig, siden det begynner å bli en god stund siden sist jeg så han. 

Når det egentlig var på tide å legge seg, fikk jeg seff ikke sove. Selv om jeg burde lagt meg siden jeg skulle tidlig opp på jobb igjen på lørdagen. Men det endte med at jeg og Carma gikk på natt tur igjen og møtte vår kjære tur venn. 
Utrolig koselig og gå tur med tur vennen vår igjen siden det har gått en stund siden sist nå. Og som vanlig skulle Carma ta med seg pinne på tur, men denne gangen skulle hun bare ta med seg den "minste" pinnen hun kunne finne. HAHA!! Hun sleit så med å få den med seg. Men når hun fikk den med seg var hun bare så stolt. Klarte ikke å ta bilde av det, men skal prøve å få det til neste gang. 

Q: Hva gjorde du i helgen? 
Q: Noen andre som har jobbet mange lørdager på rad eller? 


Lør 17.10 - Opp og hopp, tidlig opp på jobb i bakeri. Lørdag, og 3 jobbhelgen min.. blæææ!! Begynner å bli lei av å jobbe lørdager nå merker jeg. Er ok innimellom, men ikke hver eneste helg. Men det blir jo penger av det da. 
Nok en dag jobbet jeg med de herlige jentene på jobben og vi hadde det like gøy som de andre dagene.


Etter jobb var det tid for IKEA og shopping av kommoder, men som dere alle veit. Man kommer alltid ut fra IKEA med mer enn det man har planlagt. Så jeg kom dermed ut av IKEA med 2 kommoder (planlagt) 4 tepper, 1 lykt, knagger, te lys og kubbe lys.
Etter IKEA ble det mat, og innhandling til matlagingen på søndag. Og da fant jeg seff 2 lykter som var kjempe fine, som jeg bare måtte kjøpe. HAHA!!  Og når jeg kom meg hjem var det bare å begynne byggingen.  Handy girl power!! 


Q: Noen andre som har erfaring med å komme ut fra IKEA med mer enn det dem egentlig skal ha? 
Q: Hva er din beste plan for å komme seg gjennom IKEA uten alt for mye uplanlagt? 

Søn 18.10 - Morgningen startet med å gå ut med Carma, før det var tid for å fullføre skuffene til kommode nr 1. Samt endelig få opp det nye buret til Carma, og vasket det.
Hun var litt skeptisk i begynnelsen siden det er så mye større enn det andre hun har. Så jeg måtte sette meg inni der sammen med henne sånn at det ikke skulle bli for skummelt. 
Nesten alt ferdig, mangler bare kommode nr 2. Og Carma er veldig fornøyd med den store plassen hun har fått i buret sitt.
Senere på kvelden var det tid for date med min skjønne Stine, og det var utrolig gøy siden det begynner å bli en stund siden sist jeg var med henne. 
Vi hadde det veldig koselig, tok oss en runde biljard, litt godt og drikke også en runde med bowling etter det. 


Samt fikk vi snakket om alt og ikke noe, med tanke på at Stine flytter snart. Og jeg kommer serr til å døøø!!! 
Blir trist å skulle miste henne. Bowling runden endte med at Stine vant, men kanskje ikke så rart. Hun jobber der, og har litt mer erfaring enn det jeg har med bowling. 

Man 19.10 - Ny uke og nye muligheter på jobben. Og ikke mist 10,- marked på jobb. Så dette kommer nok til å bli en hektisk dag siden det er så mye i ferskvaren som er på tilbud. 
Dagen gikk veldig greit, og etter en morsomt vakt med en av de herlige på jobben så var det tid for å shoppe litt mat før man tok turen hjem fra jobb. Og forsette som handy girl, for etter å ha gått tur med Carma, var jeg klar for å sette sammen den siste kommoden. Sånn at jeg skulle få alt på rommet mitt på stell. 


Da var denne kommoden kommet seg opp, og nå mangler bare de siste skuffene. Jeg er så fornøyd med hvordan det er blitt, og nå får jeg plass til det jeg vil ha plass til også. Jeg slipper å bo i mange søppelsekker fordi jeg ikke har plass til alle klærne mine i skapet. 


Men det var det jeg hadde for nå. Innlegg fra dagen i dag tenker jeg å kunne ta i et eget  innlegg.
For nå begynner serr dette innlegget å bli en smule langt. Nesten alle bildene i innlegget er fra eget arkiv, og noen få av dem er tatt av noen andre. 
Håper dere alle sammen får en flott dag videre, så kommer det et innlegg til senere i kveld fra dagen min i dag.

- Charlotte S - 

Ny mnd, nye muligheter og en lang oppdatering.


[ bildet er fra We heart it

Hei alle sammen, da er det en ny mnd med en hel haug med muligheter. Og ikke minst oppdatering da jeg beklageligvis har vært borte fra bloggen en lang stund igjen. Jeg har hatt en del som har skjedd i det siste, og mye og gjøre. Så har da desverre ikke hatt tiden til å sette meg ned og blogge. 
Dette kommer nok til å bli en smule langt innlegg, men det blir med bilder så det blir ikke bare tekst. Men håper det faller i smak med litt oppdatering fra hva som har skjedd den siste tiden. 

Q: Hvordan har du/dere hatt det?
Q: Noen som har gjort noe spennende siden sist? 

16.sep - så var det enda en dag med masse og gjøre på jobben. Vi var ikke helt ferdige med ombyggingen. Men det var i vært fall et lys i enden av tunnelen.
Så det ble en god del timer på jobb denne dagen også som alle de andre dagene. 
Dette var også en litt vel trist dag, siden mamma og stefaren min måtte desverre avlive hunden sin. Siden han var så syk, og dem fant ikke ut hva som var galt. Så det ble en del tårer senere på kvelden når jeg snakket med mamma om dette. 17.sep - Endelig åpningsdag for Coop på jobben. Det var en utrolig hektisk dag, og en hel masse og gjøre. Det gikk i ett hele dagen for å si det mildt. 
Det var veldig deilig når dagen endelig var over og møte venner og gå tur med Carma til langt på natt. Alltid like koselig og tilbringe tid med venner og jenta mi.


18.sep - Ny dag med nye muligheter på jobben. Dette var heldig vis ikke en lite hektisk dag, men likevel like mye og gjøre som de andre dagene. 
Det er veldig gøy å jobbe nå som vi er en ny butikk og alt er helt nytt, det er nesten som og være helt ny ansatt igjen. Så det er gøy når man blir stående og klø seg i hue og egentlig ikke skjønner så mye av noe lenger. HAHA!!

19.sep - Endelig lørdag men ikke for meg helt enda, det var en ny dag på jobb. Men denne dagen nye muligheter igjen siden det var første dag i brød avdelingen etter at vi hadde blitt ny butikk. Så det var en veldig stressfull dag, siden nå var det ikke bare bare og bli ferdig med det man skulle gjøre. Men jeg kom meg jo helskinnet gjennom dagen. Så da kunne jeg ta helgen med god samvittighet. 


20.sep - Da var det slappe av dag endelig + enda litt mer kollektiv trening med jenta mi Carma. For vi tok turen til dyrehagen til Jeanette, sånn at vi også fikk hilst på det nye nurket hennes. Carma tok det veldig pent når hun skulle hilse på Keno, og det var veldig gøy og se dem tulle rundt med hverandre. 
Det var veldig godt og se Jeanette igjen, spise litt junk siden jeg virkelig trenger det!! Og så få snakket om alt og ikke noe som vi jenter veldig ofte gjør. 
Senere når det var tid for hjem turen, så fikk jeg en god kompis til å hente oss. For det å ta kollektiv med Carma, det er noe av det flaueste jeg har gjort. 
Hun uler/hyler/skriker, fordi hun er ei Husky og det er sånn dem prater. Men ALLE snur seg og ser på oss. Og det er drit flaut, for jeg hadde sikkert gjort det samme selv om jeg ikke hadde kjent til rasen. Og det er sikkert derfor alle stirrer på oss, fordi hun uler/hyler så mye og at folk ikke vet at det er vanlig og at det ikke er noe galt. Men jeg var veldig takknemlig da min kompis var snill og hentet oss. 

21.sep - Da var det egentlig ferie uka mi, en jeg hadde vakt likevel. Jeg har dessuten ikke penger eller tid til å ta meg noe vell fortjent ferie. Så jeg sier ikke nei til å jobbe for å få inn litt mer penger. 

22.sep - Da var det den store dagen jeg skulle få prøve meg i kassa med nytt system og nye koder. HAHA!! Men så positiv jeg er så gikk det utrolig bra. 
Det var veldig gøy og sitte i kassa igjen, for det er veldig deilig og få litt fri fra ferskvaren i ny og ned. + man får en helt annen kontakt med kunden føler jeg. 
Og som vanlig den siste uken så hadde jeg vært ute med Carma til langt på natt og gått tur med en kompis, så det var ei som var utrolig trøtt når det var på tide for å stå opp. HEHE!!23.sep - Da var det endelig noen dager fri, så dagen startet med å pakke sammen litt ting og bli hentet av min kjære lillebror. Og seff ble jenta mi med meg, hun elsker jo bare å kjøre bil. Så hun var jo helt med på vei ut til Røyken. Det var utrolig godt og komme ut på besøk til mamma og ste faren min, og ikke minst at Carma koste seg så masse og falt fort til ro. Hun hadde endelig masse plass til å bevege seg på og ikke mist MASSE leker. Siden mamma og stefaren min har nettopp kvittet seg med hunden sin, men hadde ikke kvittet seg med tingene enda. 

24.sep 
- Ny dag ute på gamle trakter, men i dag skulle dagen gå enda lenger ut på gamle trakter. For i dag skulle dagen gå ut til min kjære venninne Linda ute på Tofte. For dagen skulle jeg bruke til å hjelpe Linda med og gjøre klart til innflytting's festen og ikke minst hjelpe til med minstemann, og snakke om ting vi ikke så ofte snakker om som jenter flest gjør. Så vi hadde det utrolig koselig med lillegutt og hundene, handling, matlaging, middag og lys. Carma kosete seg også utrolig mye, men falt ikke like til ro her som hun gjorde hjemme hos mamma og ste faren min. 


25.sep - Dagen gikk bort til å fikse noen små ting til festen senere på kvelden, dra på polet, levere hunden og ungen til Linda og ikke mist fikse i stand med siste rest som sitteplasser, musikk, mat osv. 
Vi styra og ordnet, og fikk til slutt i stand alt og det ble fest. Det var utrolig koselig og se igjen alle sammen som jeg ikke hadde sett på år og dag. 
Jeg prøvde å være flink og drikke rolig og pent, men det tok ikke lange stunden før jeg var full og på nippen til å bli drita. Men det er vel ikke akkurat veldig rart, siden det var veldig lenge siden sist jeg hadde drukket. Så jeg rakk jo aldri og begynne på spriten min. 26.sep - FYLLE SYK SOM FAEN!! Så denne dagen gikk bort til veldig lite, jeg klarte seriøst ikke å få til noe produktivt denne dagen på noen som helst måte. 
Min kjære lillebror var snill nok til å hente meg og jenta mi, sånn at vi kom oss hjem til Røyken igjen. Men resten av dagen både før og etter hentingen så lå jeg bare og sov. Fordi jeg var bare så fyllesyk at fytti fy!! 

27.sep - Carma og jeg lå veldig mye i sola og slappet av og tok bare livet helt med ro. Det er utrolig deilig og slappe av og kose seg i godt selskap i Røyken. 
Samt var det ikke så alt for mye og gjøre siden vi skulle hjem og tilbake til Oslo idag. 28.sep - Ny uke med nye dager på jobben, det var utrolig koselig og komme tilbake til mine herlige kolleger på jobben. Ellers var det ikke så alt for mye denne dagen gikk bort på, jeg ble sittende og snakke med venner til langt på natt, og var også en liten tur ute med Carma og min gode venn.

29.sep - Enda en ny dag på jobben og i kassa. Og rydding av varer, veldig deilig med litt variasjon på jobben i ny og ned. Og alltid like koselig og jobbe sammen med Maiken, vi har det alltid veldig gøy på jobb og snakker om det ene og det andre. HAHA!! 


[ alle bildene i innlegget er fra eget arkiv ] 

Det var det jeg hadde for denne oppdateringen, det er ikke så veldig mye spennende som skjedde i går. Og dagen i dag har jeg brukt på å vaske hos mine kjære besteforeldre, siden jeg har en gjeld der som jeg prøver å forminske. Så da er det greit å kunne gjøre noe for dem som går dette nedbetalt. 

Q: Noen av dere som har gjort noe spennende i dag? 
Q: Har du høst ferie denne uka? I så fall hvordan planer har du? 

Så med det, så tenker jeg at jeg avslutter dette innlegget. Så får jeg heller komme ut med flere innlegg med dagene.
Du/dere må gjerne komme med ønsker til hva du/dere vil lese på bloggen, så skal jeg gjøre så godt jeg kan for å få det til. 

- Charlotte S - 

Hvor har jeg blitt av?!!?

Hei hei alle sammen, da er jeg tilbake. Jeg veit jeg har vært borte i 5 dager nå. Men det har skjedd så utrolig mye på jobben og bare kaos meg her og kaos meg der. 
Så derfor tenkte jeg at jeg kunne ta en liten oppdatering på hva som har skjedd den siste uka. 

Q: Hvordan har den siste uka vært for deg? 


Torsdagen var jeg bare hjemme og slappet av, siden jeg var så støl og sliten etter turen i skogen dagen før. Samt brukte jeg veldig mye tid denne dagen, på å ta e-kurs på nett i forhold til jobben. Ellers bar det bare det vanlige med å kose seg med jenta mi Carma, og gå turer med hu. 

Fredagen var det da jobb igjen, noe som var kaos. Vi hadde masse tilbud siden vi skulle selge ut masse av varene våres, i forhold til at vi blir Coop nå 17.sep.

Dagen gikk forhold vis fort, siden det var hele tiden noe og gjøre. Samt er alltid like gøy og tulle litt rundt på jobben og slå av snakk og gøy med kollegaen.
Etter jobben sovnet jeg seff siden jeg var så sliten, tur som vanlig litt senere på kvelden. Også lå jeg LENGE våken og snakket med en god kompis av meg. Veldig koselig og ha noen som får meg til å smile igjen. Etter så mye ned tur det har vært i det siste. 

Lørdagen var det tilbake på jobb etter en veldig lang natt uten noe søvn. Haha! Sånn går det når man har det morsomt hele kvelden med å snakke med gode venner. 
Dagen på jobben var veldig deilig egentlig, jeg skulle jobbe i brød. Men vi hadde nesten ikke varer, så var ikke så mye for meg og gjøre. Og ellers i butikken hadde vi heller ikke mye varer. Så det ble for det meste og begynne å vaske/rygge, ekspedere kunder og gjøre det lille vi kunne gjøre. 
Etter jobben skulle jeg bare slappe av litt før jeg egentlig skulle møte Stine, men ja!! Det ble aldri noe av, siden jeg sovnet og sov lenge..... Så ble alt for seint, så da ble det heller å snakke på face med hu og kompisen min hele kvelden. 

Søndagen min gikk så og si bort på å bare sove. Siden jeg hadde en del søvn og ta igjen, siden jeg igjen hadde vært våken hele natten. HAHA!! Blitt skikkelig natteravner jeg nesten. Så det er ikke akkurat mye og skive om denne dagen. 

Mandagen var det tilbake på jobb for å hjelpe til med å vaske/rydde og gjøre om butikken. Det var en veldig laang dag med mye løfting, bæring osv osv.. Det er ikke bare bare og skulle nesten hel renovere alt av hyller, kjøle elementer, osv.. Alt skulle jo bli nytt, og nye planogrammer for hvor ting skulle stå. Samt var det jo det og begynne å lempe inn varer. Så en lang dag på 10t ble det, og flinke meg som dro før de andre fordi jeg skulle hjem og forsette med jobb på nett. Siden jeg ikke var ferdig med disse e-kursene mine. Det gikk litt drålig. Jeg sovnet tvert og sov lenge... Blææ!! 
Så når jeg først våknet fikk jeg jo ikke sove igjen, selv hvor trøtt og sliten jeg var i kropp og sjel. Så det ble til å ligge våken og prate med noen kompiser. Før jeg bestemte meg for at nå måtte jeg sove.... HAHA!! 

I dag tirsdag, har det gått stort sett i det samme på jobben som i går. Rygging, bæring, stabbling av varer inn i nye hyller. Og det var det dagen bestod av fram til vi skulle finne fram de nye uniformene våres. Yhee!! Det var sååå lekre, og jeg gleder meg en masse til å bruke de på torsdag. 
Kl 3 var dagen "over" for da var det på tide at mange av oss skulle til Ullevål en tur for å dra på Kick-off møte i forhold til at vi blir Coop Mega på torsdag. Så det var greit og få med seg av info. + man fikk litt avslapping fra alt styret på jobben. Og når dette møtet var ferdig, var det endelig hjem. 
Så nå sitter jeg her da, akkurat blitt ferdig med de siste e-kursene mine så flink som jeg er. Så nå er det bare å forsette og slappe helt av, og lade opp batteriene til i morgen. For da blir det nok en laaaang dag. Siden alt må være ferdig i morgen sånn at vi er klare til å åpne kl 10 på torsdag. 

Q: Noen av dere som har gjort noe spennende i dag? 

Så det var vel det jeg hadde for nå, så får dere alle sammen bare ha en riktig god kveld videre. Så får jeg se om det kommer et innlegg i morgen, eller om jeg er for dø etter jobben sånn at det kun er natta når jeg kommer hjem. 

- Charlotte S - 

New month, new start, new life


[ bildet er fra We heart it

Hei igjen alle sammen.    Jeg veit jeg har vært borte veldig lenge nå. Men det har vært en HEL del som har skjedd siden sist.
Og da mener jeg virkelig en del også. Derfor har jeg ikke følt for å blogge, samt ikke hatt muligheten pga hadde ikke nett en god stund.
Men nå er jeg vært fall tilbake med både nett, blogg og alt annet. 

Q: Håper dere alle sammen har hatt det bra. Og at dere har hatt en knall sommer, skole start osv. 

Jeg tenkte at siden jeg har vært borte fra bloggen i over en mnd nå. Så kan jeg jo komme med en liten oppdatering, om hva som har skjedd i mitt liv den siste tiden. 
Ja, hvor skal man starte?? Det er jo ikke noe nytt at jeg har jobbet gjennom tiden som har vært.  Samt har det også vært en del krangling mellom meg og Kim. Som ikke lenger er gutten min. Så gjennom August mnd så slet jeg en del psykisk. Derfor ble det vært fall ikke noe blogging. Jeg var mye fram og tilbake på jobben, fordi jeg ikke følte meg vel. Fordi med en gang jeg gikk ut døra hjemme ble jeg kvalm, svimmel, vondt i magen og hode pine pga alt som skjedde hjemme mellom meg og Kim. Så det var en dårlig start på mnd på jobben. Så dermed endte det med at jeg sykemeldte meg for 1 uke i begynnelsen. For å prøve å bruke litt tid på meg selv og min vakre jente Carma. Men det gjorde ikke ting så bedre ved at det var en del krangling mellom meg og Kim.
Så jeg og Carma tilbrakte litt tid sammen, og prøvde å komme oss litt ut ved å dra på overnattings tur til min venninne Jeanette. 


[ bildene er fra eget arkiv ] 

Jentene mine <3 Carma var litt skeptisk i begynnelsen, som igjen utgjorde at hun ikke ville drikke vann fra skåla si. Men ville heller drikke vann fra vannglasset mitt. HAHA!! 
Jeg hadde også besøk av min kjære Stine, for å ikke måtte sitte hjemme alene og sture og grine pga alt som skjedde. Prøvde å se litt lysere på ting. Men det er ikke så lett når man ikke har det bra med den man elsker. 
Videre i aug søkte jeg om bo støtte, bare sånn tilfelle det skulle bli slutt. Sånn at jeg kanskje kunne fått hjelp til å kunne bo i leiligheten alene. Siden jeg alene har ikke penger til å bo der. Men dagene gikk og det gikk ikke noe bedre. Og i forje uke ble det slutt.. 
Da var det bare å begynne å pakke og avtale med pappa at jeg kunne flytte tilbake til han. Siden jeg enda ikke hadde hørt noe om jeg fikk hjelp med bostøtte. 
Men som jeg ventet, så mente nav at jeg hadde for høy husleie så jeg fikk ikke noe hjelp der. Jeg forsatte og være sykemeldt videre fram til denne uka. Pga alt som skjedde hjemme + noen andre private saker jeg ikke helt føler for å ta opp på bloggen. 
Så nå har jeg fått fult eierskap til Carma, flyttet til Romsås, og blitt singel. Så nå er det bare å fokusere på å jobbe, få litt orden på økonomien. 
Og ta ting som det kommer fram over, på alle fronter. 

Hmm... Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive, for det er vel egentlig ikke så fryktelig mye mer og fortelle. 
Men jeg skal bli flinkere på å blogge hverdag, og sikkert flere ganger om dagen. Og om noen av dere har noen dere vil jeg skal skrive om, så er det bare å komme med noen forslag. 
Så ønsker jeg alle sammen en riktig ny mnd med massevis av nye muligheter. Og en forsatt fin tirsdag. 


- Charlotte S - 

Long time no blogg

Hei alle sammen, og beklager at det er lenge siden sist. Men jeg har dessverre hatt mye trøbbel med pc'en, så har ikke hatt noe å blogge fra. 
Men nå har jeg fått en gammel pc til å komme opp og gå igjen. Så dermed har jeg noe jeg kan blogge fra. Yhee!! 

Håper dere alle har det bra. 

Jeg er veldig glad for at dere har vært innom bloggen min selv om jeg ikke har blogget på kjempe lenge. Ser det når jeg har vært innom. Samt så har jeg sett det på facebook siden til bloggen min at dere har vært innom. Begynt å følge meg osv. Synes dette er kjempe fint og vite at dere er interesserte.
Tenkte at jeg skulle oppdatere dere litt på hva som har skjedd siden sist. Har jo tross alt vært borte i snart 2mnd så det har jo skjedd en del på den tiden. 

Like etter siste innlegget mitt så ble jeg sykemeldt en uke til pga tåa som jeg opererte. Så jeg brukte bare tiden på å ligge hjemme og slappe av og ta ting med ro.
Etter den ekstra uka med sykemelding, så var det tilbake på jobben for fult. Og jeg jobbet ganske så mye for å få inn litt ekstra med penger. Samt det var litt manko på folk på jobben. Så dermed ble det noen ekstra vakter når jeg ikke var satt opp på jobb. 
Jeg har også fått vært på kino og sett den nye Jurassic World filmen i 3D. Som liten var jeg ikke noe spesielt fan av jurassic park filmene. Men jeg har sett de opp gjennom årene. Og det er helt OK. Men den nye filmen likte jeg veldig godt. 


Q: Noen andre av dere som har fått sett Jurassic World? Og så du den i 3D eller normal?


Ellers har det bare vært enda mer jobb og atter jobb. Men det blir jo ikke noe penger uten jobb heller. Jeg har også drevet og søkt på et par andre jobber. For på ICA så har jeg i følge kontrakten min kun 1 dag jobb i uka. Men har hatt mer enn det en lang stund. Men nå som vi skal bli COOP Mega i september kan det skje endringer. Så jeg vil finne noe annet eller vært fall en ekstra jobb, slik at jeg er litt safe. 

Har jo hatt litt fri fra jobben før uken min med ferie, da var det knall vær. Som var veldig deilig, jeg og Carma lå på verandaen og koste oss masse. 


Så hadde jeg også en uke med litt ferie fra jobben selv om jeg ikke ville. Men litt greit også, for da fikk jeg vært litt mer med min kjære fetter som jeg var barnevakt for. Samt så hadde vi bursdag's selskap for min andre fetter. Kjempe kos og få tilbringe litt tid sammen med gull ungene mine. Jeg fikk også tatt meg en tur til Linda, mamma og pappa ute i Røyken. Var kjempe kos å se igjen min gamle klassevenninne samt bestevenninne. 
Vi tok oss en tur på Trekanten i Asker og shoppet/tittet litt. Før vi tok turen hjem til Linda, var kjempe kos og se henne igjen samt fikk jeg møtt lille gutten hennes. Som bare er så blid og kjempe sjarmør. 

[ bildene er fra eget arkiv ]
Og videre etter ferien har det bare vært jobb. 

Q: Hvordan har tiden deres vært? Noen som har hatt noe ferie, eller gjort andre morsomme ting? 

Det var nok det jeg hadde for denne oppdateringen. Så nå vet dere vært fall at jeg har en pc'e igjen sånn at jeg kan legge ut innlegg og blogge oftere. 
Så får dere ha en fin kveld videre og en knall helg folkens. 

- Charlotte S - 

En liten oppdatering

Hei alle sammen, beklager at det ikke har kommet  noen innlegg på et par dager. Men har vært uten nett.. buhu! 
Ruter'n vår klikka plutselig, så satt her uten nett. Og de gangene vi ringte til Telenor, og sprute hva dette kunne være eller om de kunne hjelpe oss osv.
Så var det ikke akkurat mye hjelp og få. Dermed har det ikke blitt noe blogging.
Trodde ikke jeg skulle få blogget i dag egentlig, men i natt kom nettet plutselig tilbake. Yhee!! Så da ble det blogging likevel.

Så nå tenkte jeg å oppdatere dere litt på hvordan dagene mine har vært. Men først
Q: Hvordan har dagene/helgen din vært? 

[ bildene i dette innlegget er fra eget arkiv, sånn om noen lurte på det ] 

Onsdag; Var det ikke så fryktelig mye mer som skjedde ut over dagen. Det var ikke så alt for fint vær. 
Så var heller ikke så alt for mye og gjøre. Skulle egentlig være med kjæresten min og se han spille fotball. Men siden han skulle bli kjørt av ei venninne som ikke tåler trynet på meg. Så ble det ikke til at jeg fikk vært med. Så jeg satt heller hjemme og koste meg med serien "Big Bang Theory" og kylling vinger. Nam nam.

Torsdag; Denne dagen tror jeg var den mest slappeste dagen jeg har hatt hele denne uka når jeg har vært sykemeldt. Jeg bokstavelig talt lå i senga hele dagen, (uten om når Carma eller jeg måtte på do da, hehe!)  Men ellers lå jeg bare i senga og halv sov og forsatte og se på "Big Bang Theory" Så vil si jeg hadde et lite maraton gående. 

Fredag; Endelig var sola tilbake og både jeg og Carma tok oss den friheten til å legge oss på verandaen for å sole oss litt. 

Siden jeg heller ikke hadde noe nett, fikk jeg ikke hørt på musikk, ikke surfet på nett eller blogget. Så hvorfor ikke da bare legge seg i sola, og prøve å få litt farge? 
Samt så fikk jeg ryddet og vasket litt, sånn i forholdt til at min kjære skulle ha bursdag's feiring på lørdagen. Så var det greit å få unna litt hunde hår osv.

Lørdag; Var en dårlig dag, det regnet fra gud vet når til kl ble nesten 1. Ikke gøy i det hele tatt, så jeg endte med å tilbringe dagen i senga med enda mer "Big Bang Theory" Mens jeg ventet i spenning om det skulle bli noe bursdag's feiring eller ikke. (Noe jeg kommer til å komme tilbake til, i et innlegg jeg har planlagt om vennskap)
Men det ble til slutt fest. Vi var ikke så alt for mange, men alltid like koselig unnsett. Samt koselig og bare komme sammen innimellom og drikke og kose seg.


Søndag - i dag; Dagen i dag startet jo seff med og rydde opp etter i går. Det er jo alltid det man gjør etter å ha hatt en fest. Gøy og ha fest, men jævelig kjedelig og måtte rydde opp igjen etter på. Men men det er sånt som må til. Deretter har det bare vært chilling på sofaen + en liten tur på gressplenen med Carma. (Jeg kan ikke gå lange turer med henne enda pga operasjonen jeg hadde) så jeg tok meg heller en tur på gresset + noen på festen i går fant en gammel fotball de tenkte Carma kunne få. Så hun stor koste seg løpende rundt med ballen i sola i dag. 
Så nå sitter jeg bare i senga og slappet av etter en god middag. Og tenker og forsette på serien min "Big Bang Theory" 
For det er ikke så mye mer og gjøre i kveld. Skal til legen i morgen og fjerne sting. Noe jeg gruer meg litt til. Så får ta ting som det kommer etter det.

Q: Hvordan har helgen/ dagen i dag vært for deg? 

Men det bar det jeg hadde og komme med akkurat nå. Så får du ha en kjempe fin kveld videre så, kommer det et innlegg i morgen. Og sikkert flere med dagen i morgen også.

 

- Charlotte S - 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017