hits

Bilder fra flommen i Røyken

vgHei igjen alle sammen. Håper alle har kommet seg vel gjennom dagen og flommen som holder på rundt om i landet. 
Tenkte jeg skulle legge ut noen flere bilder av mitt "hjemsted" Røyken. Både bilder som ligger på vg og bilder jeg har fått på veggen min på face, av venner og familie som bor der ute. 
For å si det sånn, det har vært ville tilstander rundt om i Oslo, og andre steder med alt regnet som har kommet i dag. 

Q: Har du hatt problemer i dag i forhold til flommen? 
Q: Har det regnet masse hos deg i dag? 


[ bildene er fra vg, bilder fra Røyken Sentrum og litt andre steder i Røyken ] [ bilder fra facebook, av venner og familie i Røyken ]

Det har virkelig vært sinnssyke tilstander i Røyken. Men jeg håper for alle mine venner og kjente at det ordner seg. Og at det går bra med alle. Er leit når dette skjer, og man mister mye i alt vann kaoset og at ting blir ødelagt. 
Det er i vært fall noen som har moret seg i dag, så at noen hadde lagt ut en video på face. Hvor dem bader i Røyken Sentrum, skulle gjerne legge ut videoen her men jeg fikk det dessverre ikke til. Men var ganske så morsomt, og sant det han sa. Er nok ikke mange som kan "skryte" over at dem ha badet midt i Røyken Sentrum. HAHA!!!
Men her er linken til videoen. Så håper dere får muligheten til å se den. https://www.facebook.com/magnitre/videos/10152996799471050/ 

Jeg har ikke så veldig mye mer og skrive. Så jeg får vel heller bare si at dere får alle sammen ha masse lykke til. 
Og forsatt ha en god kveld. Så skal jeg legge meg til rette i senga under dyna og se på tv. 

- Charlotte S - 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017