hits

New year, new start with lots of new opportunities and experiences


Bilde er fra We Heart it 

Hallo alle sammen, og riktig god kveld. Og ikke minst GODT NYTT ÅR!!! 
Nå er det endelig et nytt år, med en hel del masse spennende ligger foran mine føtter. Jeg gleder meg masse til å se hva 2018 har å by på, selv om jeg veit sånn dele vis hva det har å by på alt. Men jeg gleder meg masse til å få en helt ny hverdag, en helt ny hverdag, nye omgivelser, lære et nytt språk og få masse nye bekjentskaper.

Jeg har ikke satt meg noen nyttårsforsetter for 2018, så dette blir ikke et innlegg om hva jeg skal gjøre bedre osv osv... 
Men om dere har noen nyttårsforsetter, kommenter gjerne hva de er for noe :) 

Bilde er fra We Heart it 

I dag er det bare noen uker igjen til jeg flytter til Gran Canaria, og jeg gleder meg fryktelig mye. 
Så de kommende dagene blir å jobbe, pakke, handle inn små ting jeg må ta med meg ned over, møte venner og familie jeg gjerne vil møte før jeg reiser ned over. 
Jeg veit jo enda ikke hvor lenge jeg blir der nede, men jeg veit såpass at jeg blir værtfall i 3mnd. For det er 3mnd jeg får dekket av nav. 
Ja, dere leste riktig. Dekket av nav. Om du er arbeids søker og alt inn under Nav, så har dem noe som heter "arbeidsøker i utland" det er et søknads skjema du kan fylle ut om du har lyst til å jobbe i utlandet. Da får du dagpenger de 3 første mnd. Men etter det må du da jobbe for pengene dine eller reise hjem igjen om du ikke har skaffet noen jobb. Så om du skaffer en jobb etter 2 uker blir det jo som her i Norge at du sender meldekort. Og skriver i meldekortet om du har jobbet eller ikke. 
Så planen er værtfall å være der i de 3mnd jeg får dekket, lete etter jobb, og begynne å jobbe som enten servitør eller bartender nede på Gran Canaria. 
Skulle jeg se av lønna ikke passer meg, med tanke på at jeg har regninger hjemme i Norge jeg må betale selv om jeg bor der nede. Så kommer jeg til å flytte hjem igjen til Norge. Men om det er ok betalt og jeg både kan betale regninger og ha penger til å ha det gøy blir jeg lengre. Men hvor lenge, veit jeg jo ikke enda. 
Men det er også grunnen til at jeg ville begynne å blogge igjen. Sånn at jeg kan oppdatere dere på hvordan jeg har det der nede. Komme med tips og triks til hvordan skaffe jobb, leve der nede osv osv... Ikke minst komme med anbefalinger til ting man burde gjøre / se når man eventuelt drar ned tid på ferie. 
 
Bilder er fra tlf min, som jeg har laget. 

Nå er det bare 13 dager igjen til jeg flytter, og med jobb noen dager i uka. Så er det mye som skal ordnes de dagene jeg har fri. 
Men jeg tenker å holde dere oppdatert her på bloggen med hva jeg gjør, og hvordan forberedelsene går fram til flytte dagen. 
Men dere kan jo legge meg til på snap også, så kommer jeg til å være ganske så aktiv der også i tiden frem over. Både før jeg flytter og etter jeg har flyttet. 
Så om dere ikke har tålmodighet til å vente på blogg innlegg så følg meg på snap. Så får dere med dere alt som skjer samt når jeg legger ut innlegg på bloggen.

Håper alle hadde en knall feiring av det nye året, og at alle har hatt en flott dag i dag før det er tilbake til hverdagen med jobb, skole osv.. 
Er det noe dere lurer på eller vil jeg skal blogge om er det bare å legge igjen en kommentar. 

- Charlotte S - 

Ny mnd, ny start!


[ bilde er fra We Heart it

Hei alle sammen. 
Jeg veit er det er en veldig god stund siden sist jeg blogget. Og at når jeg la ut det forje innlegget mitt sa jeg skulle begynne å blogge igjen. Men sånn ble det dessverre ikke. Men nå er det ny mnd, og en ny start for meg.
Siden jeg har besluttet meg for at jeg virkelig skal komme inn i bloggingen igjen. Og få til dette som jeg gjorde tideligere, med innlegg hver dag. Enten om det var fra pc'en, mobilen eller om det var innlegg jeg hadde planlagt og skrevet på forhånd. 
Jeg har veldig lyst til å blogge igjen. Og jeg har også sett at denne tiden jeg ikke har blogget, så har noen av dere leserne mine vært innom støtt og stadig for å se om det er noen nye innlegg. Og det setter jeg så utrolig pris på at dere fortsatt er innom her. 

Jeg vil ikke gå så veldig inn på hvorfor jeg ikke har blogget i dette innlegget. Eller hva som har foregått i livet mitt det siste året. Men det kommer nok noen innlegg med tiden med små ting av hva som har skjedd siden sist. 
Samt at jeg kommer nok til å skive noen innlegg om mine erfaringer, tanker, meninger osv som har vært det siste året. 

Men ja, jeg kommer til å begynne å blogge igjen. Og jeg tenkte også og få ordet nytt design på bloggen. Siden dette jeg har nå funker ikke helt som det skal. Samt begynner det å bli "gammelt" siden jeg har hatt det lenge. 
Og jeg vurdere også på å begynne å vlogge litt innimellom og legge ut både her og på youtube. Men jeg får ta en ting av gangen, som å værtfall begynne med skriftlige innlegg i første omgang. Samt jeg er nødt til å lære meg alt som har med å redigere video, og hvilke programmer jeg burde bruke osv. 
Så om noen av dere har noen anbefalinger der når det kommer til å redigere video, så kom gjerne med noen tips i kommentar feltet.

Men jeg tror det var det jeg hadde for akkurat nå. Så er det bare å følge med, så kommer det flere innlegg. Og denne gangen LOVER jeg at det ikke blir mange dagene, ukene, mnd mellom hvert innlegg. 

Så får dere ha en riktig god søndag videre og nye dagen. 

 

- Charlotte S - 

Back on track again!

Hei igjen alle sammen.

Ja, jeg lever enda. Og derfor tenkte jeg å starte opp igjen med bloggingen min.

Jeg er klar over at det har vært lenge siden sist. Begynner f@#% meg å snart bli 1 år siden sist, jeg la ut et innlegg på denne bloggen.

// bildet er tatt fra Weheartit.com //

Men min gode venninne Stine, har begynt å blogge igjen. Og hun har noen veldig gode innlegg jeg ønsker å dele med dere. Eller herme litt å skrive min egen historie av det.

Samt har jeg vært inne å sjekket innimellom. Og er det noen av dere som enda er innom å sjekker om det er nye innlegg ute.

Og sist men ikke minst, så savner jeg klart å blogge. Savner det å skrive om viktige og uviktige ting til dere. Og få dere's tilbake meldinger på hva dere mener og synes.

Jeg vet ikke helt enda om hvor ofte jeg kommer til å blogge. Eller hvor bra innleggene mine blir. Siden jeg desverre ikke har noen pc for tiden, siden min er død.

Så må jeg blogge fra mobilen, og denne blogg appen. Og jeg synes personlig at innleggene mine ikke blir like bra da. Siden da kan jeg ikke velge skrift type. Ikke legge bilder sånn som jeg vil ect ect..

Litt mer spesefikt om hvorfor jeg la bort bloggingen til nå kommer kanskje i et innlegg senere med tiden. Får se om jeg lager det innlegget eller ikke.

Men det var det jeg hadde å skrive for denne gangen. Så kommer det mer om ikke alt for lenge.

- Charlotte S -

Ny blogg, og en helt ny start.

Hei alle sammen. Da har jeg funnet ut at jeg begynner helt på nytt igjen med denne bloggingen min. Denne gangen har jeg tatt meg bryderiet og lage meg en helt ny blogg. Få ordnet på designet mitt osv. Ja, jeg har ikke ordnet så mye siden det er et gratis design. Men det er litt jobb det også etter som man bil ha andre farger, størrelser osv. 
Men nå har jeg vært fall fått ordnet det, så blir neste ting for tur å finne noen flere bilder som kan passe inn øverst på siden. Sånn at jeg kanskje kan bytte ut disse litt ofte.

For de av dere som fulgte meg på den gamle bloggen min HER! 
Så vet dere at jeg har vært borte fra bloggen min i laaaang tid. Og dette vet jeg. Men det har vært mye som har skjedd fram og tilbake den siste tiden. Derfor jeg verken hatt lyst eller ork til å bloggen.
Men nå er jeg ferdig med den tiden, og tenkte dermed at det var på tide med en ny blogg og en helt ny start.

 Akkurat nå må jeg si at jeg ikke sitter med så mye tanker på hva jeg skal skrive om. Siden jeg har akkurat blitt ferdig med å styre med dette designet. + jeg tenkte å få leget litt mat. Siden jeg er sulten og må legge meg om ikke alt for lenge siden det er opp og hopp på jobb i morgen. 

Men jeg regner med at jeg enten skal få lagt ut 1 til kanskje 2 innlegg i morgen. Jeg får se hva jeg får tid til. Samt noen bilder og kanskje innen for en kategori.
Men de av dere som er inne her og tar en titt, får ha forsatt en fin kveld.
Og legg gjerne igjen en kommentar, om det er noe du vil jeg skal blogge om eller om noe du selv vil skrive til meg.


- Charlotte S -  

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017