hits

Ny mnd, nye muligheter


[ bildet er fra We heart it ]

Heisann alle sammen. Jeg beklager igjen for at jeg har vært borte fra bloggen. Men det er vært en del som har skjedd i det siste på privaten.
Men nå har det seg slik at jeg er sykemeldt ut denne uka, pga en operasjon. Så da tenkte jeg, hvorfor ikke komme seg tilbake på bloggen når jeg ikke har så mye annet og gjøre nå på dagtid.  

Noen av dere lurer sikkert på hva slags operasjon jeg har hatt siden jeg nevnte det. Og det kan jeg godt fortelle dere. Dette er på en måte noe å være flau over, men som jeg har lest på nett. Og fått bekreftet av lege er noe av det mest vanlige folk får.
Jeg har hatt en inngrodd tånegl på storetåa mi, som jeg ikke har gjort noe med. Som var betent på begge sider av neglen og gjorde drit vondt. Klarte ikke å gå i sko nesten osv osv.. Så på torsdag var jeg faktisk helt i Kongsberg for å operere siden de hadde fått inn en avbestilling. Og siden dette var ganske så alvorlig, så ble jeg tatt inn. Yhee! Så nå går jeg med bandarse, og kan tråkke på foten. Men ikke belaste stortåa. Så dermed er jeg sykemeldt siden jeg jobber i ferskvaren i en matbutikk hvor jeg må stå og gå hele dagen. 

Q: Noen av dere som noen gang har hatt inngrodd tånegl? 

Vet dette høres kjempe ekkelt ut osv. Men det er faktisk veldig normalt at folk får dette. Men nå har jeg fått ordnet det med operasjon. Så håper jeg ikke får det igjen, for det er virkelig ikke godt.

Om noen av dere har noen ønsker at jeg skal skrive litt mer om dette og eventuelt operasjonen. Så legg gjerne igjen en kommentar, så skal jeg lage et innlegg om det.  


Men ja, nå er det da altså ny mnd og nye muligheter. Og dagen min i dag startet med å sove litt lenger enn vanlige mandager. Noe som var veldig deilig. Sola skinner enda, men det blåser noe så jævelig at fy...  Prøvde å sette meg på verandaen for å sole meg litt. Men det blåste så mye og så kaldt, at nei det orket jeg ikke. 
Så nå sitter jeg og bare håper på at vinden kan bli borte. Sånn at det kan bli litt koselig og være ute i sola mens jeg har litt tid "fri" 

     
[ bildene er fra eget arkiv ] 

Q: Har du noen ønsker til hva jeg skal blogge om nå? 
Det er bare å legge igjen en kommentar, om dere vil se noe spesielt på bloggen nå framover. For jeg har mer enn nok tid til å lage mange forskjellige innlegg. 

Men det var nok det jeg hadde for akkurat nå. Så får dere ha en forsatt fin dag. Enten i sola, regnet eller hvordan vær det er hos deg. 

- Charlotte S -  

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017