hits

a life without music is not a life!!

Hei alle sammen. Og riktig god morgen/da til dere alle sammen.
Da tenkte jeg at jeg skulle lage et lite musikk innlegg, hvor jeg legger ut et par av de sangene jeg hører en del på fortiden. 
For meg en musikk i hverdagen en stor del. Jeg føler selv at det er veldig viktig for meg. 

Hei :) Da er jeg blitt nominert som en av kandidatene for brun og blid modell 2016 :D Og jeg hadde satt kjempe pris på om du ville gått inn på denne linken
http://www.brunogblidmodell.no/nominasjon/42648/43114/
Og trykket liker på den blå liker knappen på høyre side for å gi meg en stemme :P

Q: Føler du at musikk er viktig for deg? 
Q: Hvordan type musikk hører du på? 
Q: Hvordan planer har du for i dag? 

Nå skal jeg bare forsette og slappe av før jeg skal ha stenge vakt i dag. Blææ!! Men men, det er jo noen som må det også.. 
Håper dere alle sammen får en forsatt din dag. 

- Charlotte S - 

Music makes life a little easier

Hei alle sammen og riktig god morgen. Jeg tenkte jeg skulle legge ut et innlegg med litt sanger jeg har hørt på en del i det siste. 
Jeg føler lissom at på en måte hjelper musikk mer litt mer gjennom hverdagene. Fordi musikken treffer meg rett i hjerte. Samt er det så mye av det som er så sant, og stemmer så med situasjoner, opplevelser osv. 

Q: Hvilke sanger får deg i bedre humør? 
Q: Hvilke sanger føler du treffer deg i hjerte? 
Her er noen av de sangene jeg har hørt på den siste uka. Samt er det noen flere også, men det er ikke alle som er å finne på Spotify eller på den tingen man legger inn sanger her på bloggen. 

Q: Når pleier du å høre på musikk?

Selv er jeg ei som alltid hører på musikk, enten jeg er hjemme, på vei til jobb / treffe venner, dusjer osv osv.. Så musikk er en veldig viktig del i hverdagen min. 
Men ja, det var nok det jeg hadde for akkurat nå. Så kommer det mer senere, så får dere alle sammen ha en forsatt fin dag. 


- Charlotte S - 
Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017