hits

Ny uke med nye muligheter

Hei og god morgen alle sammen.
Håper alle sammen har hatt en flott helg, til tross for at det bare har lavet ned. Nå føler jeg virkelig at jeg er lei snøen, og ønsker bare vår, sol og sommer. 


[ bildet er fra We heart it ]

Helgen min har bare vært chill og drikking sammen med min kjære Simen. Så dermed har jeg ikke så alt for mye å skrive om i forhold til helgen. 
Men jeg har fått flere spørsmål om jeg ikke kan begynne fast med bloggingen min igjen. Og jeg skal prøve så godt det lar seg gjøre i forhold til det. 
Som blandt annet og komme ut med disse erotiske novellene mine, og litt andre ting innimellom. 

Men om dere har noen ønsker om hva jeg skal blogge om, så er det bare å slenge en kommentar i kommentar feltet. Så skal jeg få ordnet dette i innleggene mine. 
Da vil jeg egentlig bare ønske dere alle en riktig fin dag videre i dette flotte været! blæææ!!! 
Så kommer det flere innlegg

- Charlotte S - 

It's FRIDAY, and I have a day of!

[ bildet er fra We heart it

Riktig god morgen alle sammen. 
Da var det endelig fredag, og den dagen mange har ventet på. Selv har jeg ventet på denne dagen og tenkt at endelig er det helg. 
Men sånn ble det ikke, for i løpet av dagen på jobb i går. Så ble jeg spurt om jeg ikke kunne ta en vakt på lørdag's morning. Fordi det var litt krise på jobben.. 
Men det blir jo penger i kassa, så klager forsovet ikke. Hehe! 

Q: Noen av dere som har planer for helgen? 
Q: Noen andre som er nødt til å jobbe i morgen? 

Men jeg har jo dagen i dag fri da. Fikk egentlig spørsmål om å jobbe i dag også, men siden jeg alt hadde planer så takket jeg nei. 
Og mange av dere undres vel hvorfor i svarte jeg er våken så tidlig om jeg har fri. Jo! Det skal jeg fortelle dere, jeg har egentlig ikke lagt meg. Jeg var egentlig stup trøtt når jeg la meg. Sov i 2 timer kanskje også våknet jeg igjen. Og fikk f*** ikke sove igjen. Så jeg har liggi våken og sett på tv, vært ute på en kort tur med Carma min, og ellers bare liggi i senga og tenk på div ting. 
Planene mine for i dag er å vaske hos mine kjære besteforeldre, for å kunne få nedbetalt en gjeld jeg har hos dem. Så det hjelper veldig mye for min del samt at jeg betaler ned ved siden av. 

Q: Noen av dere som har gjeld? 
Q: Hva gjør du for å nedbetale gjelda di? 

Og når jeg er ferdig hos dem tenkte jeg meg en tur til min gode venninne Jeanette, om jeg får tak i henne. Når hun enn står opp, haha!! 
Så da tenker jeg ta jeg skal få tatt noen bilder til senere innlegg. Det blir kos og se igjen snuppa mi, + skal ha med meg Carma ned. Så det blir gøy med 3 hunder og 4 katter HAHA!! Regne dyrehagen!! 
Nei, det er veldig koselig og være på besøk hos hu, får kost litt med kattene siden jeg ikke har katt selv. Men har alltid hatt katter rundt meg.
Samt bruke tid på å snakke om alt og ikke noe som skjer i livet vårt. Girl power på høy grad med jente snakk. 

Jeg har også liggi og tenkt ut noen innlegg jeg tenkte å legge ut på bloggen i løpet av helgen. Eller så snart som mulig. 
Det er ikke noe av de 0 forslagene som dere har kommet med. Men noe jeg ble liggende og tenke på i natt når jeg ikke fikk sove. 
Men tilbudet står enda oppe for dere til å komme med forslag til hva jeg kan skrive om på bloggen. Og om det er noe dere ikke vil lese men heller se, så er det bare å skrive ut. Kan alltids legge ut masse bilder av dagen min, eller prøve meg på video blogg igjen som jeg prøvde meg på en gang tidligere. Selv om jeg veit jeg trenger MYE mer trening på både filming, og vært fall redigering. 
Så det er bare å komme med forslag til innlegg, filmer, bilder osv osv... 

Q: Hva vil DU se på bloggen min? 

Men det var nok det jeg hadde akkurat nå, så får jeg heller komme ut med flere innlegg med helgen innimellom planene mine. 
Så ønsker jeg dere alle sammen en riktig fin fredag og god start på helgen. 

- Charlotte S - 

Rain today you said?!

[ bildet er fra We heart it
Hei og god morgen alle sammen. I dag er det en helt j****** regn dag, så jeg vil helt klart  si at nå er høsten kommet. 
Det blåser og regner som bare det... Huff, hater slikt vær som dette. Det er vel det verste med å bo i Norge, alt det dårlige været. 

Jeg ligger for øyeblikket i senga og ser på tv, siden jeg i dag ikke begynner på jobben før 15:00
Men jeg har seff vært ute i det dårlige været, siden jeg har den skjønne jenta mi som må ut å gjøre fra seg. 

Q: Hvordan er været hos deg? 
Q: Hva gjør du nå? Og hvordan har dagen din vært så langt? 

Jeg føler ikke at jeg har så fryktelig mye å skulle skrive om akkurat nå. Siden jeg ikke har fått gjort noe spesielt hit til i dag. 

Men jeg vil derfor heller benytte sjangsen til å spørre dere om det er noe spesielt dere vil se/lese om på bloggen min? 
I så fall er det bare å komme med forslag, så skal jeg gjøre så godt jeg kan for å få det til på bloggen. 
Om det er video, mer bilder, mat/oppskrifter, anbefalinger, reiser, osv osv. 
Så skal jeg selv sette i gang med å gjøre klar noen innlegg i utkast listen. HAHA!! Da har jeg noe jeg kan legge ut, sånn at jeg slipper å komme i denne klemma med å sitte her og ikke helt vite hva jeg skal blogge om. 

Men det var nok bare det jeg hadde akkurat nå. Så får dere ha en riktig god dag videre i regnværet. 

- Charlotte S - 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017