hits

En koselig og minnerik helg over.

Hei alle sammen, og riktig god søndag kveld. 
Tenkte jeg skulle blogge litt om helgen min, selv om det ikke har blitt noe pakke eller reise relatert helg. Eller på en måte har det jo det, for jeg har tenk i mitt hode at jeg vil/skal få tid til å rekke å møte mine kjæreste et par ganger om ikke flere ganger før jeg flytter. Og i helgen hadde jeg en fantastisk helg sammen med mine skjønne "ste" barn. De er ikke lengre stebarna mine, men jeg og moren til disse jentene har fått god kontakt opp gjennom de snart 2 årene som har gått. Og jeg er blitt ufattelig glad i disse jentene. Så selv om jeg og Simen er sammen lengre, så har jeg og moren til jentene valg og opprettholde kontakten og ikke minst at jeg får ha kontakt med jentene. Siden jeg er ufattelig glad i dem,og dem er glad i meg. Så hvorfor rive hverandre ut fra livene til hverandre bare fordi de ikke funket mellom meg og faren deres? 

Lørdagen startet meg og sove litt lenge for en gang skyld, stå opp og ordne seg og finne det man skulle ha med seg til byn. 
Planene vi hadde for dagen var å ha en ordentlig jente dag i Oslo. Så jeg dro ned og møtte dem på bussterminalen, og det var utrolig koselig. To jenter som kom løpende av bussen og kastet seg rundt halsen på meg. Nesten så jeg hadde lyst til å gråte når jeg så dem, siden nå har jeg ikke sett dem på 2 og en halv mnd...Shit! Og det var utrolig koselig og se igjen moren til jentene også, for det begynte å bli en god stund siden jeg hadde sett henne også. Selv om vi snakker ofte på tlf. 
Vi dro først og spiste på burger king, siden vi alle var veldig sultne. Og vi ble sittende der og snakke og kose oss før vi tok turen ut i Oslo's gater. 


Vi gikk fra Jernbane torget og til Spikersuppa for å dra på Jul i Vinterland som er der nå i desember. Jeg har sett masse fine bilder der i fra og gledet meg masse. Men fytti katta så mye folk det var der... OMG!! Tror nesten det at om du skal få en god opplevelse ut av de + klare å få med deg det som er i de forskjellige bodene, er det lurt å dra dit en uke dag. Enten på dagtid, eller på ettermiddagen om man har mulighet til det. 
Men det viktigste av alt var at barna koste seg, og at vi voksende koste oss. 
Vi gikk i kø og gikk i kø, var å så på skøyte banen, var å hilste på nissen og spiste Churros for første gang. Det var godt, men det var ikke super spesielt heller. Men vi kjøpte to forskjellige for å få smakt litt forskjellige. Så endte opp med en enkel med kun sukker også en med sjokolade.
Vi fikk også se litt snø kunst, til tross for at all snøen i Oslo forsvant tidligere i uken. Det det var vel det eneste vi savnet denne dagen, enten at det snødde lett, eller at det hadde liggi litt lett med snø på bakken. For å skape enda mer jule følelse. Men vi hadde det super koselig selv om det ikke var noe snø.  

Etter at vi var ferdig i Spikersuppa, gikk vi tilbake til Jernbanetorget. Og tok turen innom noen butikker på veien tilbake. Vi var også en tur på Oslo City og tittet litt før vi skulle ta bussen. For min dag med jentene var ikke over enda. Jeg fikk et heldig tilbud om å være med tilbake til dem og sove over, YHEEE!! Så vi hadde en koselig tur på bussen hjem til dem, og når vi kom hjem var det litt snakk og kveldsmat før jeg og jentene fikk ha en liten film kveld. 
*
Sofa kos med jentene mine og disney film gjorde virkelig kvelden. Og det å våkne opp og møte disse to solstrålene i dag tidlig var fantastisk. Morningen brukte vi på å bare slappe av og ta det helt med ro, før vi dro bort på senteret hos dem for å titte/shoppe. 
Før det desverre var tid for meg og sette nesa mi tilbake til Oslo. Det var ikke gøy og si hade til jentene mine og ha to jentene som hang i halsen min når jeg sa hade. 
Men vi får sette i gang og planlegge et nytt møte om ikke lange stunden.
Resten av dagen etter jeg kom til Oslo, har jeg gjort et eren, så dratt hjem og bare slappet av.

Og nå tenker jeg at jeg skal ta kvelden, før det blir nok en travel uke med julehandel, innpakking av gaver, tattoo, annen shopping, møte Stine snupp som endelig kommer hjem fra Gran Canaria, og ikke minst møte venner. 
Så håper alle dere andre har hatt en flott en fin helg, og får en flott uke.


- Charlotte S - 

Long time no writing!

Hei alle sammen. Da er jeg tilbake på blogg fronten. Det har desverre ikke blitt blogging i det siste da det er utrolig mye som har skjedd med jobb, xer og xer av xer..... 
Samt har det skjedd en veldig positiv ting, som jeg både gruer og gleder meg veldig til. Som er litt av grunnen til at jeg var interessert i å få i gang bloggen igjen. 
Veit ikke helt selv enda hvor mye det blir med blogging nå i løpet av desember, men jeg veit at fra og med ny året blir det masse blogging, for å både holde mine venner og familie oppdatert på hva som skjer i livet mitt. Men også for å dele mine erfaringer, tanker og opplevelser, og ikke minst ha en dagbok med bilder og tekst og kunne se tilbake på.

Nå regner jeg nok med av noen av dere kanskje veit hva jeg snakker om, men noen av dere veit kanskje ikke hva jeg snakker om i det hele tatt.. Og det skal jeg med glede fortelle. 

14.januar flytter jeg fra kalde Norge og ned til Gran Canaria. Der skal jeg bo hos min mamma og ste pappa, søke meg jobb og være der så lenge jeg har lyst. 
Jeg har også ei god venninne fra Oslo som bor der nede så jeg blir ikke helt alene. 

Jeg gleder meg utrolig mye til å komme meg bort fra dette kalde været, men jeg gruer meg også litt. For jeg veit jeg kommer til å savne vennene mine her hjemme og ikke minst familien min her hjemme i Norge. Men jeg savner også mamma og stefaren min samt venninna mi som bor der nede. Så det blir akkurat på lik linje som nå når jeg bor i Norge at jeg savner dem som er langt borte fra meg. 
Og nå i disse tider er det jo mulighet for å holde kontakt via snap, blogg, face, videochat osv osv.. Så blir jo ikke verdens undergang. Og hvem vet kanskje jeg bare blir der for 3mnd, 6mnd eller noe sånt. Jeg har enda ikke bestemt meg for hvor lenge jeg kommer til å bo der. Men det tar jeg bare litt som det kommer. 
Enveis billetten er i værtfall bestilt, og avreisen er 14.januar.  
Jeg kjenner alt nå at det skal bli veldig deilig og komme seg bort fra kulden, alt mulig drama som har vært i det siste med løyner, dritt snakking og alt mellom himmel og jord man har blitt kalt den siste tiden. (dette er noe jeg kan gå litt nøyere på i et senere innlegg om dere ønsker det) 

Så nå er det bare å dra på seg smilet, se fremover og begynne alt av forberedelser. 
Som å rote igjennom alt av klær og finne ut hva jeg vil ha med meg ned over, tror jeg trenger der nede osv. Selv om det ikke blir så kaldt som her i Norge, kan det bli kjølig så er jo greit og ha med seg noen tykkere klær. Samt må jeg gå gjennom alt av sminke og se hva jeg skal ha med meg, alt av sko, osv osv osv.... Ja, som dere sikkert skjønner er det en god del forberedelser som må til før jeg reiser. Ikke nok med det, VILL/SKAL jeg få tid til å se vennene og familien min et par ganger før jeg flytter nedover. Men selv om det er litt stress nå i tiden fremover, så er det virkelig vert det. 
Komme seg unna, prøve noe helt nytt, få nye opplevelser og få en helt ny hverdag. 

Så jeg kommer til å holde dere oppdatert sånn under veis med planer, pakking osv. 
Så håper jeg dere har lyst til å følge med på min reise vei både før og etter avreise. 

Ha en fortsatt flott kveld videre. 

- Charlotte S - 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017