hits

Hvor har jeg blitt av?!!?

Hei hei alle sammen, da er jeg tilbake. Jeg veit jeg har vært borte i 5 dager nå. Men det har skjedd så utrolig mye på jobben og bare kaos meg her og kaos meg der. 
Så derfor tenkte jeg at jeg kunne ta en liten oppdatering på hva som har skjedd den siste uka. 

Q: Hvordan har den siste uka vært for deg? 


Torsdagen var jeg bare hjemme og slappet av, siden jeg var så støl og sliten etter turen i skogen dagen før. Samt brukte jeg veldig mye tid denne dagen, på å ta e-kurs på nett i forhold til jobben. Ellers bar det bare det vanlige med å kose seg med jenta mi Carma, og gå turer med hu. 

Fredagen var det da jobb igjen, noe som var kaos. Vi hadde masse tilbud siden vi skulle selge ut masse av varene våres, i forhold til at vi blir Coop nå 17.sep.

Dagen gikk forhold vis fort, siden det var hele tiden noe og gjøre. Samt er alltid like gøy og tulle litt rundt på jobben og slå av snakk og gøy med kollegaen.
Etter jobben sovnet jeg seff siden jeg var så sliten, tur som vanlig litt senere på kvelden. Også lå jeg LENGE våken og snakket med en god kompis av meg. Veldig koselig og ha noen som får meg til å smile igjen. Etter så mye ned tur det har vært i det siste. 

Lørdagen var det tilbake på jobb etter en veldig lang natt uten noe søvn. Haha! Sånn går det når man har det morsomt hele kvelden med å snakke med gode venner. 
Dagen på jobben var veldig deilig egentlig, jeg skulle jobbe i brød. Men vi hadde nesten ikke varer, så var ikke så mye for meg og gjøre. Og ellers i butikken hadde vi heller ikke mye varer. Så det ble for det meste og begynne å vaske/rygge, ekspedere kunder og gjøre det lille vi kunne gjøre. 
Etter jobben skulle jeg bare slappe av litt før jeg egentlig skulle møte Stine, men ja!! Det ble aldri noe av, siden jeg sovnet og sov lenge..... Så ble alt for seint, så da ble det heller å snakke på face med hu og kompisen min hele kvelden. 

Søndagen min gikk så og si bort på å bare sove. Siden jeg hadde en del søvn og ta igjen, siden jeg igjen hadde vært våken hele natten. HAHA!! Blitt skikkelig natteravner jeg nesten. Så det er ikke akkurat mye og skive om denne dagen. 

Mandagen var det tilbake på jobb for å hjelpe til med å vaske/rydde og gjøre om butikken. Det var en veldig laang dag med mye løfting, bæring osv osv.. Det er ikke bare bare og skulle nesten hel renovere alt av hyller, kjøle elementer, osv.. Alt skulle jo bli nytt, og nye planogrammer for hvor ting skulle stå. Samt var det jo det og begynne å lempe inn varer. Så en lang dag på 10t ble det, og flinke meg som dro før de andre fordi jeg skulle hjem og forsette med jobb på nett. Siden jeg ikke var ferdig med disse e-kursene mine. Det gikk litt drålig. Jeg sovnet tvert og sov lenge... Blææ!! 
Så når jeg først våknet fikk jeg jo ikke sove igjen, selv hvor trøtt og sliten jeg var i kropp og sjel. Så det ble til å ligge våken og prate med noen kompiser. Før jeg bestemte meg for at nå måtte jeg sove.... HAHA!! 

I dag tirsdag, har det gått stort sett i det samme på jobben som i går. Rygging, bæring, stabbling av varer inn i nye hyller. Og det var det dagen bestod av fram til vi skulle finne fram de nye uniformene våres. Yhee!! Det var sååå lekre, og jeg gleder meg en masse til å bruke de på torsdag. 
Kl 3 var dagen "over" for da var det på tide at mange av oss skulle til Ullevål en tur for å dra på Kick-off møte i forhold til at vi blir Coop Mega på torsdag. Så det var greit og få med seg av info. + man fikk litt avslapping fra alt styret på jobben. Og når dette møtet var ferdig, var det endelig hjem. 
Så nå sitter jeg her da, akkurat blitt ferdig med de siste e-kursene mine så flink som jeg er. Så nå er det bare å forsette og slappe helt av, og lade opp batteriene til i morgen. For da blir det nok en laaaang dag. Siden alt må være ferdig i morgen sånn at vi er klare til å åpne kl 10 på torsdag. 

Q: Noen av dere som har gjort noe spennende i dag? 

Så det var vel det jeg hadde for nå, så får dere alle sammen bare ha en riktig god kveld videre. Så får jeg se om det kommer et innlegg i morgen, eller om jeg er for dø etter jobben sånn at det kun er natta når jeg kommer hjem. 

- Charlotte S - 

10 ting du kanskje ikke viste om meg

Hei igjen alle sammen, da var det tid for 10 nye ting du kanskje ikke viste om meg. 
Håper dere synes dette er en fin måte å kunne bli litt mer kjent med meg og hvem jeg er. 

Q: Har du noen ting kanskje ikke alle viste om deg? 
Q: Hva synes du om at jeg lager slike innlegg som dette? 
Q: Er det noe annet dere gjerne vil se på bloggen, enten om det gjelder ting om meg eller andre ting? 


31. Jeg har alltid likt meg forann kamera
32. Jeg har mer enn 20 par sko
33. Jeg banner alt for mye
34. Jeg har helt dilla på å kjøpe smykker
35. Jeg har hatt 10 forskjellige mobil tlf i løpet av livet eller mer
36. Da jeg var liten lignet jeg på en gutt.

37. Jeg har 2 pappa'er og 3 brødre
38. Jeg har hatt 3 ordentlige kjærester opp gjennom livet (kjærester jeg har vært sammen med i lang tid, og ting har vært veldig seriøse) 
39. Jeg har i mange år fått feire julaften 2 ganger siden jeg har skilte foreldre
40. Det hender jeg får helt skrive sperre når jeg skal skrive på bloggen

Det var det jeg hadde for nå, så skal jeg prøve å komme opp med 10 nye fakta. Sånn at jeg får lagt ut et likedan innlegg om 1 uke. 
Og husk, har dere noe mer dere ønsker og lese/se på bloggen min er det bare å komme med forslag. 

- Charlotte S - 

Ut på tur i skog og mark

Hei alle sammen, og beklager for at jeg ikke har blogget tidligere i dag. Men jeg har vært borte i hele dag. Så derfor har jeg ikke hatt tid før nå. 
Så jeg håper dere alle sammen har hatt en flott dag. For det har jeg og Carma hatt i vært fall. 

[ alle bilder i innlegget er fra eget arkiv ] 

Vi stod opp sånn rundt i 8-9 tiden. Og jeg begynte å orden meg og finne fram det vi skulle ha med på skogturen vi skulle på i dag. 
Så når kl ble nok var det på tide å komme oss til t-banen. Sånn at jeg også fikk teste og ta den med Carma. Og til å være første gang gikk det veldig greit. Vi skulle tross alt bare en stopp, så var ikke lange veien heller. Deretter tok vi bussen fra Grorud og ned til Grorud tog stasjon. Siden nå var det på tide og kjøre enda en annen ting Carma aldri har kjørt før TOG! 
Men dette gikk også veldig greit, en del uling og hyling. Men det kom også av at hun gjerne ville hilse på ALLE som gikk forbi. 


Når vi kom til Sandvika sto vi ikke lenge å ventet før min kjære barndoms venninne Linn og typen hennes Fredrik, sammen med deres huns Sophia kom og hentet oss. For vi skulle tross alt kjøre et lite stykke før vi kom fram til dit vi skulle gå i skogen. 
Når vi kom fram så var det bare å sele opp hundene og oss selv, for her skal det vandres. Vi hadde det kjempe koselig selv til tross for at min kjære Carma skulle trekke hele veien. Men vi gikk og snakket, stoppet opp innimellom og fikk plukket litt blåbær. 

Det var gøy og gå tur i skogen selv om min kjære Carma skulle trekke så mye. For vi stoppet innimellom sånn at dem kunne leke litt. For vi hadde en del situasjoner hvor de plutselig skulle begynne og leke, midt i oppoverbakkene eller at de ble så ivrige når vi gikk at de gikk/hoppet oss ned. Jeg var i vært fall den som ble dyttet, dratt og tråkket på mest. HAHA!! Men uansett hvor mye tull det var på disse to i ny og ned. Fytti for en fin tur vi har hatt. 


Vi kom oss til slutt opp på toppen der utsiktsposten var. Selv om det virket som vi hadde "løpt" hele veien. Siden jeg og Fredrik hadde vær vår hund som dro oss hele veien. Litt juks, men sånn er det når man har hund. Og vært fall jeg som har ei Alaska Husky, som da er en trekk hund. + Carma ville alltid gjerne gå foran alle andre. 
Det var veldig morsomt og høre fra Linn og Fredrik at dem har aldri gått den samme turen så fort som vi gjorde i dag. HAHA!! Så det vil si at pga Carma, så brukte vi kortere tid, siden hun hadde så "hastverk" Men i vært fall, når vi kom fram til Kongens utsikt fant vi oss noen krakker, bant fast hundene og tok en god pause og fikk tatt en del bilder. Utsikten var helt fantastisk!! 
Carma syntes det var veldig spennende og stå og speide ut over. Og det var så søtt at hun "interesserte" seg av utsikten. HAHA!! 
Carma og Sophia fikk en drikke pause etter turen opp og fikk sefølgelig en liten mat bit og masse godt. Jeg hadde jo pakket med meg litt kylling biter som dem fikk smake av. + Linn og Fredrik hadde med seg god biter og pølser som dem alle måtte dele. 
Litt lek og morro med hverandre ble det også en del av. Samt gikk dem jo bare rundt, samt hva båndet tilsvare. Og snuste rundt, utforsket litt og tullet rundt. Var ingen av dem som ville legge seg ordentlig til ro og slappe av. Men det ble det nok tid til senere. 

Etter en god tur i skogen så kjørte vi hjem til Linn og Fredrik der vi skulle få slappet av litt og spise middag. Dem var så søte og disket opp med hjemmelaget fløtegratinerte poteter og indrefilete, nam det var godt. Samt ble det mer lek på Carma og Sophia både ute og inne. 
Har virkelig hatt en fantastisk dag med dere i dag, og jeg ser virkelig fram til neste tur om ikke alt for lenge. 

Q: Noen av dere som liker å gå på lange koselige turer med venner og hund? 
Q: Noen av dere som har gjort noe spennende i dag? 


Det var nok det jeg hadde for i dag. Nå har jeg ei skjønn jente som er helt utslitt etter dagen i dag, som ligger og sover. Og jeg er ganske så klar for senga selv, siden det har vært en lang dag med full fart hele dagen. 
Så kommer det flere innlegg i løpet av morgen dagen. Så får dere alle sammen ha en fin kveld videre. 

- Charlotte S - 

10 ting du kanskje ikke viste om meg

Hei alle sammen, da forsetter jeg med disse 10 faktaene dere kanskje ikke viste om meg. 
Så er vel egentlig ikke så mye mer å si i starten av innlegget, så jeg bare hopper uti det.

11. Jeg er fryktelig kresen på penner, så om jeg finner en som er god så tar jeg den. Og låner den ikke bort, så pass på.

12. Navnet mitt skulle egnetlig være Alexsandra om jeg ikke hadde blitt en så "søt" rosa nusselig baby. (Baby som kler masse rosa baby tøy)
13. Jeg var veldig rampete som liten, kastet blomste vaser etter mamma fra en høy hylle.
14. Jeg er litt nærsynt. Derfor briller og linser.

15. Jeg har 3 tattoveringer og har tilsammen hatt 9 piercinger

16. I barnehagen når farfar skulle hente meg siden han hadde kjøpt min første 2-hjuls sykkel til meg, hadde jeg bæsjet på meg før han kom.
17. Jeg har alltid hatt dyr rundt meg fra jeg var liten. 
18. Totalt har jeg vært i 7 forskjellige land

19. Jeg er allergisk mot mygg
20. Jeg er helt avhengig av tlf eller det å generelt ha kontakt med om verden.

Håper dere ble enda litt mer kloke på meg. Så kommer det enda mer fakta om meg neste tirsdag. Tenkte jeg skulle komme med dette som et innlegg de neste tirsdagene, frem til jeg ikke har noe mer fakta og dele. 
Så håper der dere alle sammen får en forsatt fin kveld. 

- Charlotte S -

3 dager fri, yhee!!

Hei alle sammen, da kommer det et nytt innlegg. Og jeg beklager for at jeg ikke blogget i går, men jeg hadde virkelig ingen ting å blogge om. 
Samt så jobbet jeg fra 11 - 19.30, og var ikke hjemme fra jobb før 20:15 ca. Så det ble litt sendt, så jeg tilbrakte tiden med å gå tur med Carma, dusje og ligge og slappe av. Siden det ble litt sent for å møte Stine.
+ at jeg ble liggende oppe til langt på natt, og snakket med en kompis. Alltid like koselig og snakke med han. 

Q: Gjorde du noe spennende i går? 
Q: Har du gjort noe spennende i dag? 

Dagen min i dag har bare vært å jobbe, og etter å ha kommet hjem har jeg kun fått dusjet og satt på noen klær til vask. 
Så nå blir det bare å ligge godt til rette her i senga, og slappe av. For nå har det seg sånn at jeg ikke har noe mer vakt på jobben før lørdagen, så får noen dager fri. Så føler nesten at det er lørdag i dag, yhee! 
Så hva mer jeg skal skrive i dette innlegget vet jeg virkelig ikke altså. For siden jeg har vært på jobb har jeg lissom ikke noe morsomt/spennende og blogge om. 

Men det kommer et innlegg senere, da kommer det flere 10 ting du kanskje ikke viste om meg. 
Så håper dere synes dette er en fin løsning til å bli kjent med meg. 

Så nå skal jeg forsette og se på tv, så får dere ha en forsatt fin da. 


- Charlotte S - 

Tattoo time

Hei alle sammen, og god ettermiddag. 
Jeg beklager at jeg ikke har fått blogget tidligere i dag. Men tiden forsvant litt for meg i løpet av dagen i dag. 
Som kanskje mange av dere har fått med dere på face, og snap så har jeg tatt ny tattovering i dag. 

[ bildet er fra eget arkiv ]

Jeg kjenner en som har studio i under etg. hos seg og er kjempe dyktig. Samt er han rimelig, han tar kun 700,- per time. Og ikke noe ekstra ettersom hvor mange farger eller nåler man bruker. Som du gjerne må betale for andre steder. 
Jeg har dessverre ikke tatt alle tattoveringene mine der. Men jeg har fått fikset opp den ene hos han. Også tok jeg en for et par sommer tilbake. Og så var det en ny en nå. 

Q: Har du noen tattoveringer? 
Q: Hva synes du om tattoveringer? 
Q: Hva synes du om de dyre prisene i Norge, for å ta tattoo? 


[ bildet er fra eget arkiv ] 

Her er et bilde av min nyeste tattoo. Og jeg er super fornøyd. Jeg hadde gruet meg veldig veldig masse, fordi jeg trodde det var vondt bak på skulderen. Men personlig synes jeg det var verre å ta på håndleddet og hofta. Seff merket jeg at han tattoverte, men denne gangen hadde jeg ikke tårer i øynene og ikke sa jeg au en gang. * Stolt av meg selv * 
Kanskje jeg har blitt tøffere siden sist. HAHA!! 
Denne tattoveringen har en kjempe stor betydning for meg. For det er et kysse avtrykk fra mamma, og med tekst under. 
For selv om jeg har flyttet ut hjemme fra og ikke bor med mamma lenger, stiller hun alltid opp, og er alltid der for meg. 
Så det å ha dette kysset av mamma på kroppen min, og da vite at mamma alltid vil være med meg og passe på meg uansett hva betyr kjempe masse for meg. 

Så jeg var borte hos tattovøren kl 11, og var ferdig der 11:45 og vi startet jo ikke akkurat 11 heller. Så vi brukte kanskje 30 min på den, så betalte 700,- for den siden jeg ikke husket hvor mye han sa før jeg dro. Siden jeg skulle sette over penger. Men tidligere har jeg ikke betalt full pris om han ikke har brukt 1 time. Så da har jeg heller litt til gode til neste gang, haha!! Så om det er noen i Oslo området, som kunne tenke seg en fin tattoo men for en litt rimeligere sum. Så er det bare å si i fra. Eller så kan dere alltids sjekke ut facebook siden hans. Og ta kontakt selv. 

https://www.facebook.com/pages/Amadeos-Tattoo/265143826831408?fref=ts

Resten av dagen har jeg brukt på å gå tur rundt Romsås med pappa og Carma jenta mi. Ellers har jeg vært hjemme og sett på tv, + sovet litt siden jeg sov så lite i natt. 

Q: Hva har du gjort i dag? 

Det var vel det jeg egentlig hadde for nå. Så får jeg se om tiden strekker til med et innlegg til senere.
Men dere får alle sammen vært fall ha en forsatt fin dag. 

- Charlotte S - 

Ut på tur aldri sur

Hei hei alle sammen og riktig god ettermiddag. Jeg har dessverre ikke fått blogget tidligere i dag, fordi jeg har vært litt opptatt fra jeg stod opp. 
Dagen startet med å gå ut med min kjære Carma, før vi gikk bort til farmor og farfar. Dem hadde også besøk av den minste fetteren min, så det var kjempe koselig og se han igjen. 
Etter å ha snakket og lekt litt, fant jeg ut at jeg kunne ta med meg Carma og Leon på tur siden det også hadde sluttet og regne. 


[ bilder er fra eget arkiv ] 

Leon syntes det var gøy å gå på tur i skogen. Vi kom over noe blåbær lyng så da ville klumpen min plukke litt. 
Men det var jo ikke bare han som ville tulle i lyngen. For jeg hadde ei som også ville være med å leke. 


[ bildene er fra eget arkiv ] 

Ei som var veldig nysgjerrig på om vi skulle se noen rådyr i dag. Men det gjorde vi ikke. Men vi hadde det veldig koselig med å hoppe i lyngen og leke med Leon. 
Og det var utrolig koselig for meg og ha med begge herlighetene mine på tur. 

[ bildet er fra eget arkiv ] 

Etter en tur med Carma og Leon, dro jeg i butikken for å handle litt. Samt så kjøpte jeg en ny leke til Carma. Siden hun bare hadde en liten fille fra den gamle. + hun er tross alt ei Alaska Husky, med skarpe hjørnetenner. Så hun ødelegger/tygger i stykker alle lekene sine. Men jeg får bare krysse fingrene på at denne leka holder en stund. 

Q: Hvordan har dagen din vært i dag? 
Q: Liker du å gå turer i skogen?

Det var nok det jeg hadde for nå, så da får jeg heller komme ut med et innlegg senere i dag. 
Så får dere alle sammen ha en forsatt fin lørdag. 

- Charlotte S - 

Why I took it so easy.

Hei igjen alle sammen. Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om bruddet, siden det er noen som har spurt om hvordan jeg kom meg så fort over det/ virker som jeg ikke har tatt så tungt på det. 

[bildet er fra eget arkiv]

Jeg har ikke tatt så lett på bruddet som mange har trodd, men det virker sånn fordi jeg begynte å blogge igjen 1 uke og 1 dag etter at bruddet fant sted. Så jeg hadde jo da hatt litt tid til å komme meg. Samt hadde jeg hatt det på følelsen lenge at det kom til å bli slutt, siden vi bare hadde kranglet den siste mnd. Så det var på en måte ikke et sjokk at det ble slutt. 
Og det som gjorde det hele mye bedre var jo at vi ble enige om at jeg fikk beholde Carma. Hun har vært en stor del til at jeg har klart å komme meg fort over dette. Og ikke er lei meg lenger. Seff er det leit, siden vi hadde vært sammen i 2 år og 4 mnd. I morgen hadde det vært 2 år og 5mnd. <3 men men, sånt skjer. 

Jeg har også hatt mange gode venner og familie rundt meg, til å stille opp og hjelpe meg. Som har fått meg til å få tankene over på andre ting. Og prøve å slippe taket litt. For jeg skal være ærlig, de første dagene etter bruddet + samme dagen var helt jævlig. Jeg lå bare å gråt, spiste ikke, og hatet livet mitt. Og gikk hele tiden og var redd for at Carma skulle bli borte fra livet mitt hun også. 
Men jeg hadde gode venner jeg kunne snakke med på meld, face, og tlf. Som klarte å få meg litt på andre tanker + jeg hadde familie som kom på besøk og trøstet meg og hjalp meg med det jeg trengte hjelp til av pakking og oppmuntring. 

[bildet er fra eget arkiv] 

Så det var vel det jeg hadde og fortelle om hvorfor jeg har tatt bruddet så "enkelt"
Og jeg vil bare si en stooor takk til de av dere som har vært der for meg i denne vanskelige tiden. Både venner og familie, jeg elsker dere masse. Og jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten dere og Carma jenta mi <3 

Q: Hvordan har du kommet deg over et brudd? 
Q: Hvem er der for deg når du har det vanskelig? 

Men det var det jeg hadde for nå. Så får jeg se om det kommer et innlegg til i løpet av kvelden. Ellers kommer det et i morgen. 
Så får dere alle sammen ha en forsatt kjempe fin fredag, og god ettermiddag. 

- Charlotte S -

Music makes life a little easier

Hei alle sammen og riktig god morgen. Jeg tenkte jeg skulle legge ut et innlegg med litt sanger jeg har hørt på en del i det siste. 
Jeg føler lissom at på en måte hjelper musikk mer litt mer gjennom hverdagene. Fordi musikken treffer meg rett i hjerte. Samt er det så mye av det som er så sant, og stemmer så med situasjoner, opplevelser osv. 

Q: Hvilke sanger får deg i bedre humør? 
Q: Hvilke sanger føler du treffer deg i hjerte? 
Her er noen av de sangene jeg har hørt på den siste uka. Samt er det noen flere også, men det er ikke alle som er å finne på Spotify eller på den tingen man legger inn sanger her på bloggen. 

Q: Når pleier du å høre på musikk?

Selv er jeg ei som alltid hører på musikk, enten jeg er hjemme, på vei til jobb / treffe venner, dusjer osv osv.. Så musikk er en veldig viktig del i hverdagen min. 
Men ja, det var nok det jeg hadde for akkurat nå. Så kommer det mer senere, så får dere alle sammen ha en forsatt fin dag. 


- Charlotte S - 

Første gang må jo være den første

Hei alle der ute, da kommer et nytt innlegg fra meg. 
Nå tenkte jeg at jeg skulle komme ut med et litt vel personlig innlegg. Samt et veldig kleint et fra min side. 
Som mange av dere veit er jeg nylig blitt singel og jeg er 23 år. Og i dag er serr min aller første gang jeg har kjøpt noe så seriøst som jeg har gjort i dag. 
Og som sikkert mange av dere alt skjønner så ja, jeg var en tur på kondomeriet i dag når jeg var på Sandvika sammen med Linda. Jeg har seff vært innom kondomeriet mange mange ganger før. Men da har jeg alltid kjøpt tulle ting til venner eller til meg selv. Men i dag var det første gang jeg skulle kjøpe noe seriøst til meg selv. 
 Jeg var sååååå klein og flau i det jeg gikk inn for å titte etter noe spennende og interessant. 

[bildet er fra eget arkiv] 

Men som jeg tenkte/tenker er jo at nå som jeg er singel, må jeg jo ha noe. Alle har jo behov, og det har jeg også. Og jeg kommer nok til å gå på veggen om det skal gå laaaang tid til neste gang. Men som sikkert mange/alle jenter der ute er jo ikke leketøy det samme som the real deal. 
Men neida, jeg var "flink" og kjøpte meg noe spennende. 

Og nei, jeg har ikke prøvd den enda. Men jeg åpnet den opp og satte i batterier, siden jeg leste på nett + på pakka at den har vist 7 forskjellige "programmer".
Så derfor måtte jeg jo sette i batterier og tykke på knappen for å se. HAHa!! 

Dette er Willy Vibe Vibrator og spesifikasjonene er: 

  • Materiale: Silikon og hardplast
  • Total lengde: 15 cm
  • Lengde til penetrering: 12 cm
  • Omkrets: 3.2 cm
  • Batterier: 2 x AAA batterier, kjøpes separate
  • Vibrasjon: Middels styrke, 7 programmer
  • Lydnivå: Stillegående
  • Vanntett: Dusjsikker
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert


[bildet er fra arkiv]

Det som også gjorde ting enda mer kleint var jo når hun i kassen begynte å spørre om jeg hadde ditt og datt osv osv..
Nei huff.. Tror for å si det mildt at det blir lenge til neste gang jeg skal innom kondomeriet. Det blir jo også enda mer kleint om man går alene inn. Tror alt hadde vært mye bedre om jeg hadde gått inn sammen med noen. Men seff skjønner jeg at Linda ikke ville være med inn, siden vi hadde med lille Adrian. 
Hmm... ja jeg veit ikke helt hva mer jeg skal skrive om mitt kleine øyeblikk på kondomeriet. 

Q: Hvordan var ditt første øyeblikk på kondomeriet? 
Q: Har du noen gang opplevd noe som dette? 


- Charlotte S - 

Koselig dag på Sandvika.

Heisann alle sammen, og riktig god ettermiddag alle sammen. 
Håper dere alle har hatt en flott dag, for det har i vært fall jeg. 
Dagen min startet som alltid med å gå ut med min kjære Carma, før jeg der etter hoppet i dusjen for å så begynne og ordne meg. 
For i dag var jeg så heldig og ha fri fra jobben, så da valgt jeg og møte min gode venninne fra Røyken.
Vi valgte å møtes på Sandvika storsenter, siden det ble midt i mellom for oss begge to. 
Syntes det var utrolig koselig og møte Linda og sønnen hennes Adrian igjen. For nå som hun har sin lillefamilie og jeg har hatt min til nå + vi har bodd et stykke unna hverandre. Så er det ikke alltid like enkelt og få møttes. Men det er alltid like kos og få møtte og finne på noe gøy. 
Vi ble egentlig bare gående rundt på Sandvika og titte og shoppe, før vi gikk på Peppe's for og ta en matbit. 
Vi bestilte oss en medium pizza med halv Meat Feast og halv Beef & Bearnaise. Og hvitløks baguetter med ost og tomat + brus. 
Kjempe godt med mat, og utrolig koselig og treffes på denne måten. Og vært fall når vi har med oss denne lille sjarmøren av en sønn Linda har. 
Merker at det er deilig og dra ut og møte venner og ha en koselig tid som jeg har hatt i dag. Og ikke minst møte venner jeg ikke har sett på lenge, og ikke alltid får sett siden man lever hvert sitt liv. Og at man er blitt voksende, det er ikke som når vi gikk på skolen og var med hverandre hver dag og fant på masse morro og sprell. Men det er godt og forsatt ha kontakt med vennene fra skolen.

Q: Hvordan har dagen din vært i dag? 
Q: Har du gjort noe spennende i dag? 

Håper det ikke blir lenge til neste gang vi kan ha en koselig dag som dette Linda. Alltid like koselig og møte deg og lille Adrian. 
Men det var nok det jeg hadde for akkurat nå, så skal jeg komme på noe jeg kan blogge om senere i kveld. Så får dere ha en forsatt ha en fin ettermiddag. 

- Charlotte S - 

 

Bilder fra flommen i Røyken

vgHei igjen alle sammen. Håper alle har kommet seg vel gjennom dagen og flommen som holder på rundt om i landet. 
Tenkte jeg skulle legge ut noen flere bilder av mitt "hjemsted" Røyken. Både bilder som ligger på vg og bilder jeg har fått på veggen min på face, av venner og familie som bor der ute. 
For å si det sånn, det har vært ville tilstander rundt om i Oslo, og andre steder med alt regnet som har kommet i dag. 

Q: Har du hatt problemer i dag i forhold til flommen? 
Q: Har det regnet masse hos deg i dag? 


[ bildene er fra vg, bilder fra Røyken Sentrum og litt andre steder i Røyken ] [ bilder fra facebook, av venner og familie i Røyken ]

Det har virkelig vært sinnssyke tilstander i Røyken. Men jeg håper for alle mine venner og kjente at det ordner seg. Og at det går bra med alle. Er leit når dette skjer, og man mister mye i alt vann kaoset og at ting blir ødelagt. 
Det er i vært fall noen som har moret seg i dag, så at noen hadde lagt ut en video på face. Hvor dem bader i Røyken Sentrum, skulle gjerne legge ut videoen her men jeg fikk det dessverre ikke til. Men var ganske så morsomt, og sant det han sa. Er nok ikke mange som kan "skryte" over at dem ha badet midt i Røyken Sentrum. HAHA!!!
Men her er linken til videoen. Så håper dere får muligheten til å se den. https://www.facebook.com/magnitre/videos/10152996799471050/ 

Jeg har ikke så veldig mye mer og skrive. Så jeg får vel heller bare si at dere får alle sammen ha masse lykke til. 
Og forsatt ha en god kveld. Så skal jeg legge meg til rette i senga under dyna og se på tv. 

- Charlotte S - 

Flom sa du!!

Hei alle sammen. Da kommer det enda et innlegg før det blir jobb på meg. 
Som sikkert mange av dere har fått med dere så regner det heftig her på Østlandet. Og det er mange mange steder som er blitt oversvømt. Jeg så akkurat at på vg.no at mitt andre hjem sted Røyken er blitt oversvømt igjen. Dette er noe som skjer hver gang det regner som det gjør nå. 


[ bildet er fra vg, og er bilde fra Røyken Sentrum ] 
Her er det flere hus som har litt evakuerte, siden dem verken kommer seg inn eller ut av husene sine. 
Samt at det er nå blitt vannskader, og halve huset står under vann. 


Samt har tog stasjonen på Lørenskog der jeg bodde nå før jeg flyttet tilbake til Romsås også blitt oversvømt.
Hele rundkjøringen/parkeringsplassen til tog stasjonen er fult av vann.. Så jeg er litt glad nå for at jeg verken bor hos mamma og pappa i Røyken, eller i den tidligere leiligheten min på Høybråten/Lørenskog. [ bildene er fra vg, og er tatt på parkeringen/rund kjøringen ved Lørenskog tog stasjon ]
Jeg satt og tenkte for meg selv nå i stad, at om jeg forsatt hadde bodd på Høybråten/Lørenskog lurer jeg på hvordan jeg hadde kommet meg til jobb..?? Siden bussen jeg skulle ha tatt, skulle ha kjørt gjennom denne rund kjøringen. Men det er jo ingen som får kjøre der nå.  Men heldigvis har jeg ikke det problemet.
Men jeg synes seff synd på alle de som får bildene sine ødelagte, selv om jeg også synes det er litt selv skyldt. For det er garantert stam folk som bor i nærheten som kjører hit og tar toget til jobben. Og dem som bor i nærområdet vet at hver gang det egner mye skjer dette. Det vet til og med jeg, som bare hadde bodd der i 1 år og 10 mnd. 
Så når dem vet at det er spådd masse regn og at Lørenskog tog stasjon ALLTID blir oversvømt, er det litt selv skyldt og ta bilen og parkere der og la den drukne. 

Det er altså 70 kommuner som har fått flomvarsel de siste dagene. Og dette er resultatet av det flotte været her i Norge.. 
Så jeg anbefaler alle og bare holde seg inne. Og om du skal/må ut la bilen stå for det er kaos flere steder, eller ta på deg våt drakt for du må nok forberede deg på å svømme visse steder. HAHA!! 
Nei huff, det er stygt og le i slike situasjoner. Men ja, sånn går det. 
Så det blir spennende og se hvordan dette går videre, både i Røyken og i Lørenskog. 

Men det var det jeg hadde for nå, så kan jeg jo oppdatere dere litt senere når jeg kommer meg hjem fra jobben. 
Så får dere alle sammen ha en riktig fin dag videre, og masse lykke til om du er en av dem som er rammet av regnet. 

- Charlotte S - 

Rain today you said?!

[ bildet er fra We heart it
Hei og god morgen alle sammen. I dag er det en helt j****** regn dag, så jeg vil helt klart  si at nå er høsten kommet. 
Det blåser og regner som bare det... Huff, hater slikt vær som dette. Det er vel det verste med å bo i Norge, alt det dårlige været. 

Jeg ligger for øyeblikket i senga og ser på tv, siden jeg i dag ikke begynner på jobben før 15:00
Men jeg har seff vært ute i det dårlige været, siden jeg har den skjønne jenta mi som må ut å gjøre fra seg. 

Q: Hvordan er været hos deg? 
Q: Hva gjør du nå? Og hvordan har dagen din vært så langt? 

Jeg føler ikke at jeg har så fryktelig mye å skulle skrive om akkurat nå. Siden jeg ikke har fått gjort noe spesielt hit til i dag. 

Men jeg vil derfor heller benytte sjangsen til å spørre dere om det er noe spesielt dere vil se/lese om på bloggen min? 
I så fall er det bare å komme med forslag, så skal jeg gjøre så godt jeg kan for å få det til på bloggen. 
Om det er video, mer bilder, mat/oppskrifter, anbefalinger, reiser, osv osv. 
Så skal jeg selv sette i gang med å gjøre klar noen innlegg i utkast listen. HAHA!! Da har jeg noe jeg kan legge ut, sånn at jeg slipper å komme i denne klemma med å sitte her og ikke helt vite hva jeg skal blogge om. 

Men det var nok bare det jeg hadde akkurat nå. Så får dere ha en riktig god dag videre i regnværet. 

- Charlotte S - 

10 ting du kanskje ikke viste om meg

Hei alle sammen, jeg tenkte at siden dette er en ny blogg. Og jeg har mange ny lesere + det at jeg nå starter på full igjen siden det er ny mnd, og nytt liv for min del. 
Så tenkte jeg at jeg kunne legge ut litt fakta om meg, kanskje mange av dere ikke viste. Så legger ut 10 ting nå. Også legger jeg ut 10 andre ting en annen dag. Og til slutt 10 andre ting. Sånn at det totalt blir 30 fakta om meg eller mer om jeg kommer på mer og komme med.

1. Jeg ble født søndag 19.januar 1992.
2. Jeg er døpt, men er ikke religiøs av den grunn.
3. Jeg er ikke konfirmert. 
4. Jeg baker pepperkaker hos farmor og farfar hvert år, siden jeg var 11mnd gammel. 

5. Jeg var Aqua Lene og Victoria Beckham i spice girls på sånn barne show på et hotell i varmere strøk som 6 åring.
6. Jeg elsker coca cola, kan drikke flere flasker daglig.

7. Jeg har forbi mot edderkopper, bare hater edderkopper. På det verste kan jeg begynne å hyl grine om jeg ser en.
8. Jeg elsker sushi, og andre fisk/skalldyrs mat.
9. Jeg har hatt håret mitt i disse farger før: brunt, blondt, svart, orange, kastanje rødt.
10. Jeg fikk min første mobil som 9åring.


Håper dere ble litt mer kjent med meg. Og bare følg med så kommer det flere innlegg som dette i senere anledning, samt masse annet. 
Så får dere ha en forsatt fin kveld videre alle sammen. 

- Charlotte S - 

New month, new start, new life


[ bildet er fra We heart it

Hei igjen alle sammen.    Jeg veit jeg har vært borte veldig lenge nå. Men det har vært en HEL del som har skjedd siden sist.
Og da mener jeg virkelig en del også. Derfor har jeg ikke følt for å blogge, samt ikke hatt muligheten pga hadde ikke nett en god stund.
Men nå er jeg vært fall tilbake med både nett, blogg og alt annet. 

Q: Håper dere alle sammen har hatt det bra. Og at dere har hatt en knall sommer, skole start osv. 

Jeg tenkte at siden jeg har vært borte fra bloggen i over en mnd nå. Så kan jeg jo komme med en liten oppdatering, om hva som har skjedd i mitt liv den siste tiden. 
Ja, hvor skal man starte?? Det er jo ikke noe nytt at jeg har jobbet gjennom tiden som har vært.  Samt har det også vært en del krangling mellom meg og Kim. Som ikke lenger er gutten min. Så gjennom August mnd så slet jeg en del psykisk. Derfor ble det vært fall ikke noe blogging. Jeg var mye fram og tilbake på jobben, fordi jeg ikke følte meg vel. Fordi med en gang jeg gikk ut døra hjemme ble jeg kvalm, svimmel, vondt i magen og hode pine pga alt som skjedde hjemme mellom meg og Kim. Så det var en dårlig start på mnd på jobben. Så dermed endte det med at jeg sykemeldte meg for 1 uke i begynnelsen. For å prøve å bruke litt tid på meg selv og min vakre jente Carma. Men det gjorde ikke ting så bedre ved at det var en del krangling mellom meg og Kim.
Så jeg og Carma tilbrakte litt tid sammen, og prøvde å komme oss litt ut ved å dra på overnattings tur til min venninne Jeanette. 


[ bildene er fra eget arkiv ] 

Jentene mine <3 Carma var litt skeptisk i begynnelsen, som igjen utgjorde at hun ikke ville drikke vann fra skåla si. Men ville heller drikke vann fra vannglasset mitt. HAHA!! 
Jeg hadde også besøk av min kjære Stine, for å ikke måtte sitte hjemme alene og sture og grine pga alt som skjedde. Prøvde å se litt lysere på ting. Men det er ikke så lett når man ikke har det bra med den man elsker. 
Videre i aug søkte jeg om bo støtte, bare sånn tilfelle det skulle bli slutt. Sånn at jeg kanskje kunne fått hjelp til å kunne bo i leiligheten alene. Siden jeg alene har ikke penger til å bo der. Men dagene gikk og det gikk ikke noe bedre. Og i forje uke ble det slutt.. 
Da var det bare å begynne å pakke og avtale med pappa at jeg kunne flytte tilbake til han. Siden jeg enda ikke hadde hørt noe om jeg fikk hjelp med bostøtte. 
Men som jeg ventet, så mente nav at jeg hadde for høy husleie så jeg fikk ikke noe hjelp der. Jeg forsatte og være sykemeldt videre fram til denne uka. Pga alt som skjedde hjemme + noen andre private saker jeg ikke helt føler for å ta opp på bloggen. 
Så nå har jeg fått fult eierskap til Carma, flyttet til Romsås, og blitt singel. Så nå er det bare å fokusere på å jobbe, få litt orden på økonomien. 
Og ta ting som det kommer fram over, på alle fronter. 

Hmm... Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive, for det er vel egentlig ikke så fryktelig mye mer og fortelle. 
Men jeg skal bli flinkere på å blogge hverdag, og sikkert flere ganger om dagen. Og om noen av dere har noen dere vil jeg skal skrive om, så er det bare å komme med noen forslag. 
Så ønsker jeg alle sammen en riktig ny mnd med massevis av nye muligheter. Og en forsatt fin tirsdag. 


- Charlotte S - 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017