hits

Regn, regn og atter regn!! Hvor ble det av sommeren?

Hei alle sammen.
Da var det en ny dag med regn, jobb og blogg. Jeg blogget ikke i går, siden jeg ikke hadde noe spess og blogge om. Og jeg veit det blir kjedelig for dere og skulle lese om jobb dagen min hver dag.
Derfor skal jeg heller ikke skrive så alt for mye om dagen min i dag heller. For det er ikke så utrolig mye spennende og skrive når det kommer til å jobbe i en matbutikk i ferskvaren eller kassa. 
Men om dere er interessert i å lese meg om dagen min, så legg igjen en kommentar da vel. Så jeg skal jeg skive litt mer om det. 

Q: Hvordan har din dag vært i dag? 
Q: Hvordan har været vært hos deg? 

Her hvor jeg bor, og der jeg jobber. Så har det bøtta ned i hele dag, så hvor sommeren har tatt sin vei det lurer jeg på. Er jo nesten som om høsten har kommet tidlig i år. Noe jeg ikke synes noe om, for da er det vel ikke lenge til vinteren kommer. Og det er en årstid jeg ikke er så fornøyd med. 
Jeg har jo ikke hatt noe sommer tid, siden jeg bare har jobbet. Og de få dagene jeg har hatt fri har det vært dårlig vær. Har ikke fått solt meg nesten, vært på stranden og kost meg med god mat og grillings.... phuuu!!   Dette har vært en dårlig sommer altså. Men det er sånn det er å bo i Norge. Man har masse dårlig vær, og litt fint i ny og ned. Er man heldig så får man fint vær 1-2 uker. 


[bildet er fra We Heart It
På dager som i dag, skulle jeg heller ønsket å være hjemme i senga, under dyna. Og sett film og kost meg med en kopp kakao. Det hadde vært livet, men sånt får man heller gjøre en annen dag når man har fri. 

Q: Hva liker du og gjøre på regnværs dager? 

Men det var vel egentlig det eneste jeg hadde for i dag. Så får jeg heller komme på noe å blogge om til i morgen. 
Om det er noe dere vil lese om, så er det bare å legge igjen en kommentar. Så skal jeg se hva jeg får til, spiller ingen rolle hva dere vil lese om her. 
Men da får dere alle sammen ha en riktig fin kveld videre. 


- Charlotte S - 

Ny type Converse kommer ut, hva tror du om det?

Hei alle sammen og riktig god kveld til alle sammen. 
Det kommer nå et lite innlegg jeg ble inspirert til å skrive når jeg kom over en artikkel på VG sine sider. Det viser seg at det kjente merket Converse, skal vis nok lage en ny All Star sko. 
Skoen skal vis nok ha bedre støttende såle, som er kjempe bra siden det er så utrolig tynne såler. At om man går i disse skoene lenge, får man rett og slett vondt  i beina. Så tommel opp allerede der fra meg. 
Til VG så skriver dem "Det ser imidlertid ut til å stoppe nå, da Chuck Taylor-modellen skal redesignes nettopp på grunn av helsemessige årsaker. Det nye navnet på skoen skal være «The Chuck Taylor Allstar II»"

Skoen skal se ut som den alt gjør, bare at sålen, stoffet på innsiden og stoffet på utsiden skal bli endret forbedret. 
Som dem igjen skriver i VG " Så slapp av - den «nye og bedre» modellen skal være lik originalen, men det er satt inn bedre og bredere såle og et støttebånd rundt helen. Stoffet er lettere med en mer stilren finish, og sålen skal ha en spenstig skumpute ved fotbladet. Ikke store endringer med andre ord, men skoen vil endelig gi støtte."

Personlig synes jeg dette er veldig bra. For jeg elsker og gå i Converse og jeg synes dem er komfortable til en viss grad. 
Som sikkert mange av dere vet, så jobber jeg i butikk, og har tidligere jobbet mye som servitør. Og disse skolene er ikke noe tess å bruke om du skal stå og gå i 8 ++ timer om dagen. Derfor GLEDER jeg meg til denne nye Conversen kommer ut. Slik at jeg kan teste dem og se om disse er bedre og bruke i jobb sammenheng, der meg står å går en hel dag. 

Q: Hva synes du om at Converse skal gjøre noen endringer/forbedringer på skoene sine? 

Som dem også nevner til Vg så komme denne nye utgaven av Converse til å bli lansert i 4 forskjellige farger, både lave og høye. 
Og den blir lansert i USA i morgen den 28.Juli.2015
Så om du vil være en av de heldige til å få tak på disse skoene før noen andre. Så anbefaler jeg dere og kjøpe dem på nett. For det tar vel litt tid før dem kommer til Norge. Siden vi henger litt bakpå når det kjelder mote osv. 

Ja. Jeg kommer til å kjøpe meg disse skoene så fort jeg får penger som strekker til på alle steder. 
Så med en gang jeg har fått disse skoene og fått prøvd de litt. Skal jeg skive litt mer om dem, sånn at dere får vite hva jeg synes. 

Q: 
Om dette kunne vært interessant for dere da vel og merke? 


Men det var vel egentlig det jeg hadde for akkurat nå. Siden jeg ikke har gjort noe mer spennende enn å være på jobb og jobbe overtid. Så har jeg heller ikke så mye og skrive om dagen min generelt. 
Men håper dere alle har hatt en fin dag. Og får en forsatt fin kveld. 

- Charlotte S - 

En ordentlig venn som hjelper til

Hei igjen alle sammen. Jeg fikk derssverre ikke blogget i går. For jeg brukte hele dagen min på å hjelpe ei venninne som skulle flytte. 
Så tenkte jeg skulle skrive bitte litt om dagen i går, og det lille jeg har gjort fram til i dag. 
Jeg dro til Jeanette i 12- halv 1 tiden og fikk hjulpet til med å pakke, vaske og sortere det som skulle kastet og ikke kastes. Samt hadde hun sin mor og et par andre venner der som skulle hjelpe til også. 
Vi hadde ikke noe mulighet til å begynne å flytte ordentlig før flytte folkene kom. Så fram til dem kom var det bare å bli ferdig og gjøre oss klare i alle eskene. 
Når flytte folka kom brukte vi vel ca 1 time på å få alt i sprinteren også få kjørt det ned til den nye leiligheten. Personlig hadde jeg aldri vært eller sett den nye leiligheten dems. Men jeg var overasket hvor fin den var. Samt hvor fin utsikt dem har over hele Oslo fra verandaen. 


[ bilde er fra eget arkiv]

Skulle gjerne hatt en slik leilighet selv altså. Tenk deg den utsikten når det er klar stjerne himmel, nyttårs aften eller når det lyner ute. Åhh, kan bare drømme meg bort altså. 
Når vi kom oss til leiligheten måtte vi jo få alt opp i leiligheten samt fått det som skulle i boden ned dit. Var det bare begynne å pakke ut, komme seg litt i orden. Samt vaske seg inn i den nye leiligheten. For han som hadde bodd der tidligere hadde ikke vasket så nøye. 
Men men, sånn er det innimellom. 
Vi holdt på i mange mange timer. Siden typen til Jeanette skulle på IKEA å kjøpe seng. Men dette tok jo sin tid

Dagen i dag har bare gått bort på å slappe av og ikke akkurat gjør veldig mye kan man si. 

Q: Noen av dere som har gjort noe spennende i helgen? 


Men jeg tenker egentlig å ta kvelden nå straks. Så kommer jeg til å blogge mer i morgen. Så får dere alle sammen ha en forsatt fin kveld. 

Long time no blogg

Hei alle sammen, og beklager at det er lenge siden sist. Men jeg har dessverre hatt mye trøbbel med pc'en, så har ikke hatt noe å blogge fra. 
Men nå har jeg fått en gammel pc til å komme opp og gå igjen. Så dermed har jeg noe jeg kan blogge fra. Yhee!! 

Håper dere alle har det bra. 

Jeg er veldig glad for at dere har vært innom bloggen min selv om jeg ikke har blogget på kjempe lenge. Ser det når jeg har vært innom. Samt så har jeg sett det på facebook siden til bloggen min at dere har vært innom. Begynt å følge meg osv. Synes dette er kjempe fint og vite at dere er interesserte.
Tenkte at jeg skulle oppdatere dere litt på hva som har skjedd siden sist. Har jo tross alt vært borte i snart 2mnd så det har jo skjedd en del på den tiden. 

Like etter siste innlegget mitt så ble jeg sykemeldt en uke til pga tåa som jeg opererte. Så jeg brukte bare tiden på å ligge hjemme og slappe av og ta ting med ro.
Etter den ekstra uka med sykemelding, så var det tilbake på jobben for fult. Og jeg jobbet ganske så mye for å få inn litt ekstra med penger. Samt det var litt manko på folk på jobben. Så dermed ble det noen ekstra vakter når jeg ikke var satt opp på jobb. 
Jeg har også fått vært på kino og sett den nye Jurassic World filmen i 3D. Som liten var jeg ikke noe spesielt fan av jurassic park filmene. Men jeg har sett de opp gjennom årene. Og det er helt OK. Men den nye filmen likte jeg veldig godt. 


Q: Noen andre av dere som har fått sett Jurassic World? Og så du den i 3D eller normal?


Ellers har det bare vært enda mer jobb og atter jobb. Men det blir jo ikke noe penger uten jobb heller. Jeg har også drevet og søkt på et par andre jobber. For på ICA så har jeg i følge kontrakten min kun 1 dag jobb i uka. Men har hatt mer enn det en lang stund. Men nå som vi skal bli COOP Mega i september kan det skje endringer. Så jeg vil finne noe annet eller vært fall en ekstra jobb, slik at jeg er litt safe. 

Har jo hatt litt fri fra jobben før uken min med ferie, da var det knall vær. Som var veldig deilig, jeg og Carma lå på verandaen og koste oss masse. 


Så hadde jeg også en uke med litt ferie fra jobben selv om jeg ikke ville. Men litt greit også, for da fikk jeg vært litt mer med min kjære fetter som jeg var barnevakt for. Samt så hadde vi bursdag's selskap for min andre fetter. Kjempe kos og få tilbringe litt tid sammen med gull ungene mine. Jeg fikk også tatt meg en tur til Linda, mamma og pappa ute i Røyken. Var kjempe kos å se igjen min gamle klassevenninne samt bestevenninne. 
Vi tok oss en tur på Trekanten i Asker og shoppet/tittet litt. Før vi tok turen hjem til Linda, var kjempe kos og se henne igjen samt fikk jeg møtt lille gutten hennes. Som bare er så blid og kjempe sjarmør. 

[ bildene er fra eget arkiv ]
Og videre etter ferien har det bare vært jobb. 

Q: Hvordan har tiden deres vært? Noen som har hatt noe ferie, eller gjort andre morsomme ting? 

Det var nok det jeg hadde for denne oppdateringen. Så nå vet dere vært fall at jeg har en pc'e igjen sånn at jeg kan legge ut innlegg og blogge oftere. 
Så får dere ha en fin kveld videre og en knall helg folkens. 

- Charlotte S - 
Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017