hits

the real or the fake friendship?

Hei alle sammen.
I dag tenkte jeg og skulle skrive litt om vennskap. For det er nok ikke bare meg der ute, som har opplevd at de du trodde var dine beste venner plutselig var de som var dem mest falske. 
Jeg veit jeg har skrevet et innlegg om dette tidligere på den andre bloggen jeg hadde. Men tenkte jeg skulle skrive et helt nytt et nå, siden dette likevel er en ny blogg.

[ bildet er fra mitt arkiv ] 

Venner er noe som alltid kommer til å komme og gå. Det er ting i livet til hverandre som skjer som gjør at man sklir fra hverandre. Det er ting som blir sagt eller gjort som får en til å holde seg på avstand. 
Og man finner før eller senere ut hvem som er dine ekte venner. Jeg har selv opplevd dette at de jeg trodde stod med nærmest back stabbet meg i ryggen, eller i andre situasjoner som at jeg har fått mitt liv og dem med deres. Det er sånne ting som skjer, man vokser og man risikerer kanskje og vokse litt fra hverandre. 
I andre situasjoner er det sånn at du merker hvem som virkelig er dine venner når du vet selv du ALLTID stiller opp for dem når de trenger hjelp eller noe. Og de få gangene du spørr om noe så er det null hjelp og få tilbake. 

Q: Har du noen gang opplevd å finne ut at de du trodde stod deg nærmest bare var falske? Eller brukte deg for penger, kjøring osv? 

Et spørsmål jeg mange ganger pleier å stille meg selv eller de folkene jeg omgås med/snakker med som sier at dem har en venn som er sånn og sånn. Er "hvem er egentlig dine ekte venner?"
Det er et spørsmål man lett kan finne svar på ved å tenke seg om litt nøye og tenke etter hvem som alltid er der for deg. Uannsett situasjon, tid, sted, osv osv. 
Jeg har selv merket dette veldig godt etter at jeg flytta tilbake til Oslo at de jeg hadde som GODE venner ikke var så gode likevel. Samme gjelder venner av kjæresten også. Ja, jeg har kranglet med mange av dem. Men likevel, du ditcher ikke kompisen din sin bursdag pga en jævla fotball kamp. Eller bare fordi man ikke kan hente en om man er invitert på fest. Man kan jo finne andre måter å komme seg et sted på, værtfall når det går så mye buss osv.
Men, ja. Det finnes mange rare grunner og situasjoner som gjør at man finner ut hvem sine ekte venner er.

[ bildet er fra eget arkiv ] 

Et godt eksempel på hva jeg ser på som en ekte venn, er min beste venninne Sandra. Vi gikk på skole sammen på videregående og har ikke kjent hverandre så mange år egentlig. Sånn i forhold til mange andre vennskap. Men på de 6-7årene vi har kjent hverandre har vi ALDRI latt noe stå i veien. Hun bor jo til dags dato i Stavanger med typen og den ny fødte jenta deres. Vi har kanskje ikke sett hverandre på 2-3 år, men likevel så snakker vi ofte sammen. Så seff er det ikke like mye tlf snakk på oss nå som det en gang var. Sånn i forhold til at Sandra akkurat har blitt mamma. Men likevel vi ringer og snakkes i ny og ned og holder hverandre oppdatert på hva som skjer i hverandres liv. 
Og vi kan ringe hverandre, uannsett tid på døgnet om det skulle være noe. Og stiller alltid opp for den andre selv om vi bor langt unna hverandre. 
Så selv om vi ikke ser hverandre hver dag, eller snakker med hverandre hver dag. Stiller vi alltid opp for hverandre uannsett.

Q: Hva er dine eksempler på et godt og ekte vennskap? 

- Charlotte S - 

En liten oppdatering

Hei alle sammen, beklager at det ikke har kommet  noen innlegg på et par dager. Men har vært uten nett.. buhu! 
Ruter'n vår klikka plutselig, så satt her uten nett. Og de gangene vi ringte til Telenor, og sprute hva dette kunne være eller om de kunne hjelpe oss osv.
Så var det ikke akkurat mye hjelp og få. Dermed har det ikke blitt noe blogging.
Trodde ikke jeg skulle få blogget i dag egentlig, men i natt kom nettet plutselig tilbake. Yhee!! Så da ble det blogging likevel.

Så nå tenkte jeg å oppdatere dere litt på hvordan dagene mine har vært. Men først
Q: Hvordan har dagene/helgen din vært? 

[ bildene i dette innlegget er fra eget arkiv, sånn om noen lurte på det ] 

Onsdag; Var det ikke så fryktelig mye mer som skjedde ut over dagen. Det var ikke så alt for fint vær. 
Så var heller ikke så alt for mye og gjøre. Skulle egentlig være med kjæresten min og se han spille fotball. Men siden han skulle bli kjørt av ei venninne som ikke tåler trynet på meg. Så ble det ikke til at jeg fikk vært med. Så jeg satt heller hjemme og koste meg med serien "Big Bang Theory" og kylling vinger. Nam nam.

Torsdag; Denne dagen tror jeg var den mest slappeste dagen jeg har hatt hele denne uka når jeg har vært sykemeldt. Jeg bokstavelig talt lå i senga hele dagen, (uten om når Carma eller jeg måtte på do da, hehe!)  Men ellers lå jeg bare i senga og halv sov og forsatte og se på "Big Bang Theory" Så vil si jeg hadde et lite maraton gående. 

Fredag; Endelig var sola tilbake og både jeg og Carma tok oss den friheten til å legge oss på verandaen for å sole oss litt. 

Siden jeg heller ikke hadde noe nett, fikk jeg ikke hørt på musikk, ikke surfet på nett eller blogget. Så hvorfor ikke da bare legge seg i sola, og prøve å få litt farge? 
Samt så fikk jeg ryddet og vasket litt, sånn i forholdt til at min kjære skulle ha bursdag's feiring på lørdagen. Så var det greit å få unna litt hunde hår osv.

Lørdag; Var en dårlig dag, det regnet fra gud vet når til kl ble nesten 1. Ikke gøy i det hele tatt, så jeg endte med å tilbringe dagen i senga med enda mer "Big Bang Theory" Mens jeg ventet i spenning om det skulle bli noe bursdag's feiring eller ikke. (Noe jeg kommer til å komme tilbake til, i et innlegg jeg har planlagt om vennskap)
Men det ble til slutt fest. Vi var ikke så alt for mange, men alltid like koselig unnsett. Samt koselig og bare komme sammen innimellom og drikke og kose seg.


Søndag - i dag; Dagen i dag startet jo seff med og rydde opp etter i går. Det er jo alltid det man gjør etter å ha hatt en fest. Gøy og ha fest, men jævelig kjedelig og måtte rydde opp igjen etter på. Men men det er sånt som må til. Deretter har det bare vært chilling på sofaen + en liten tur på gressplenen med Carma. (Jeg kan ikke gå lange turer med henne enda pga operasjonen jeg hadde) så jeg tok meg heller en tur på gresset + noen på festen i går fant en gammel fotball de tenkte Carma kunne få. Så hun stor koste seg løpende rundt med ballen i sola i dag. 
Så nå sitter jeg bare i senga og slappet av etter en god middag. Og tenker og forsette på serien min "Big Bang Theory" 
For det er ikke så mye mer og gjøre i kveld. Skal til legen i morgen og fjerne sting. Noe jeg gruer meg litt til. Så får ta ting som det kommer etter det.

Q: Hvordan har helgen/ dagen i dag vært for deg? 

Men det bar det jeg hadde og komme med akkurat nå. Så får du ha en kjempe fin kveld videre så, kommer det et innlegg i morgen. Og sikkert flere med dagen i morgen også.

 

- Charlotte S - 

Vår Alaska Husky, Carma

Hei alle sammen og god morgen til de av dere som stod opp nå eller for litt siden, som meg selv. 
Var utrolig deilig og bare slappe helt av og sove litt lenge i dag. Ja, jeg veit jeg kan det hver dag. Men nei, jeg har en hund som vekker meg typ 3 min etter kjæresten har dratt på jobb, som er mellom kl 05.00 - 05.30 Så jeg er forsovet oppe tidlig. Men men nok om starten av dagen min som har vært kjempe kjedelig.

Så jeg tenkte at i dette innlegget, skal jeg skrive litt om Carma (hunden) vår. Fordi jeg tidligere har fått spørsmål om hvilken rase hun er, og om de er krevende. 
Som noen av dere sikkert vet eller har fått med dere Carma er ei Alaska Husky. Dette er en mellomstor polarhund, som egner seg for trekk. Altså de blir ofte brukt til slede trekking over det kalde nord og i slede løp. 
Så ja, hun krever sitt når det gjelder turer og mosjon. Men vi personlig bruker ikke Carma til slede løp eller trekk. Fordi vi ville ha henne som en familie hund.

Her er to av bildene som fikk meg til å forelske meg i denne lille skjønne skapningen før vi kjøpte henne. 
[ bildene er fra eget arkiv ] 

Vi kjøpte henne fra en som drev med opprett og hadde en haug med andre AH (forkortelse på Alaska Husky) Han hadde foreldrene til kullet Carma var i, foreldrene til foreldrene og et par andre som ikke tilhørte "familien" om man kan si det sånn. 
Prisen på henne var overraskende billig, sånn i forhold til hva de andre som lå på finn kostet. 3500,- betalte vi. Så vi sjekket henne hos dyrlegen med en gang vi fikk henne for å være helt sikker på at det ikke var noe galt med henne, siden hun var så billig. 
Men ikke noe var galt med henne.

Etter en liten sjekk på finn akkurat nå, så ligger det et par AH valper ute til salgs, og di er ikke veldig dyre. Fra 2000,- til 4000,- 

Vi fikk Carma da henne var ca 3mnd og hun blir nå til høsten 2år. Så dette har vært en fantastisk tid. Og lenger skal vi ha henne.
Og selv om vi ikke bruker hun som er bruks hund som hun er, så går vi seff masse lange turer, og hun får lov å dra/trekke oss litt oppover bakker sånn at hun får brukt di musklene hun har.
Det er flere som mener hun ser alt for tynn ut. Men det er ikke situasjonen, hun er i riktig størrelse og riktig vekt. Men siden hun er strihåret og ikke fluffy slik de Sibirske Huskyene eller Malamuten er så ser hun veldig tynn ut.  
AH kan minne veldig om en Sibirsk Husky og er ev typisk polar spisshund av type. Og AH varierer veldig i størrelse, vekt og pels.  
Og det er nettopp det som er med Carma, hun er høy, og slank. Vekten er som den skal og hun er omtrent bare muskler.  

Første bildet jeg tok av Carma, etter at vi fikk henne.        
kxJ_LaoVLw

Bilde etter et par dager nå hun var blitt husvarm
kxQ00qoVK6


Hun er en liten diva, som elsker og sove i sofaen og senga. Samt elsker hun grønnsaker, frukt og bær.
En veldig sunn hund vi har må jeg påstå. 

Q: Hvordan hund har du? 

Da hadde ikke jeg så fryktelig mye mer og skrive om Carma. Så får jeg komme ut med et innlegg senere i dag.
Men om det er noe mer dere lurer på angående denne hunde rasen, så er det bare å komme med spørmål. Så skal jeg svare på de. 
Så får dere ha en forsatt fin dag alle sammen.  

- Charlotte S -  

Ny «Fifty Shades of Grey»-bok

Hei alle sammen.
Som kanskje mange av dere alt har lest på VG eller andre steder så skal den kjente forfatteren E.L.James, som står bak bøkene «Fifty Shades of Grey» komme ut med en ny bok i serien om drøye 2 uker.

[ bildet er fra VG ] 

I de 3 tidligere bøkene har hun skrevet slik at det er hovedrollen Anastasia Steele som forteller historien. Men som sikkert alle vet er av i et forhold er det alltid to sider av en sak. 
Dermed har E.L.James valgt og lage en bok til i serien, hvor hovedrollen Christian Grey forteller historien.
Noe jeg gleder meg veldig til. For selv har jeg hele tiden lurt mens jeg har lest bok 1 og 2 hva greia med Mr. Grey er siden han har hatt en hard barndom osv. Så det blir spennende og få lese historien fra hans side av forholdet. 
Selv har jeg lest bok 1, holder på med bok 2, og må få lest bok 3 før jeg starter på denne. 

Q: Noen av dere som har lest de andre bøkene til E.L.James i serien «Fifty Shades of Grey» ? 
Q: Noen andre som gleder seg til den nye boka kommer ut?

Men det var nok det jeg hadde for dette innlegget. Siden det ikke er så vanvittig mye og skrive, siden det ikke er mye info ute. Samt boka er ikke ute, sånn at man heller ikke kan komme med anbefalinger eller skrive litt enkelt om hva boka handler om.
Men jeg kan lage et nytt innlegg om denne boka når den kommer og jeg får lest den om det er ønskelig fra deres side.
Så får dere alle sammen ha en fin dag videre.

- Charlotte S -  

Summer is coming

Hei igjen alle sammen. Og riktig god morgen for de som nylig har stått opp.  haha! 
Ble dessverre ikke noe mer innlegg i går. Fordi jeg sovnet, og var så slapp. Men tenkte heller da og starte dagen med et godt innlegg. 

Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg om sommer, og hva man f.eks kan gjøre i sommer mnd.
Siden sommeren er på vei, og jeg synes det er deilig. For nå begynner jeg virkelig og bli lei regn og kulde.
Det er jo helt forskjellig til person til person hva man liker og gjøre.
Eller hva man vil gjøre. Men dette er værtfall ting jeg liker og gjøre, og ting jeg skal prøve å få til i løpet av sommeren.
Selv har jeg ingen verdens planer for i sommer. Uten om å jobbe da. Men har ikke planlagt noe ferie, så jeg får egentlig ta alt litt som det kommer.
I forhold til penger, vær, tid og ikke minst jobben min og kjæresten min sin jobb. Har jo lyst til å gjøre ting med han seff.

Q: Hva er dine planer for sommeren?
Q: Hva liker du og gjøre i sommer mnd? 

Bildene jeg kommer til å bruke i dette innlegget er enten bilder jeg har på pc'en fra gammelt av, så husker ikke hvor jeg har funnet dem.
Eller så er også bildene fra We heart it.

  1. Lage minner som varer evig og ha det gøy med venner og kjære.

2. Dra på stranden, bade og sole seg. Være sammen med gode venner og ha det gøy.

3. Spise masse god mat. Grillmat, is, frukt og bær.


4. Feste, grill party hvor man sitter ute lenge og spiser og drikker og ha det kjempe koselig. Med lys på bordet når mørket først kommer.

5. Overnatte ute under åpen himmel. Enten gjøre dette på verandaen eller i hagen litt etter som hva man har. 


6. More seg i fornøyelse parker, ta karuseller, spille spill og vinne og ha en knall dag.


7. Dra på konserter/ festivaler med venner. Drikke, dane og høre på musikk. 

8. Bare slappe helt av og lade opp batteriene til enten jobb, skole eller hva enn man skal når høsten kommer / ferien er over.

9. Reise og oppleve nye steder. 

10. Shoppe nye sommer klær og samt gå i alt det du ikke får brukt når det er kaldt ute. 

[ denne kollasjen har jeg laget selv ]
[ fikk dessverre ikke med den under bilde med hvor ting kan bli kjøpt og hva produktet heter.
For den kollasj greia her på blogg ville ikke være like snill med meg denne gangen. Som da jeg laget kollasj for 17.mai klær.
Så fikk ikke HTML koden jeg kunne lime inn sånn at alle produktene ville stå listet under bildet ]

11. Sitte ute på cafe med gode venner og nye livet.


Q: Noen av disse punktene du liker? 
Q: Noen punker du har som jeg ikke har tatt med her?  

 Det var det jeg hadde for akkurat nå. Så får dere alle sammen ha en riktig fin dag videre. 
Så skal jeg sette i gang med å gjøre i stand noen innlegg som vil komme i løpet av dagen.

- Charlotte S -
 

Ny mnd, nye muligheter


[ bildet er fra We heart it ]

Heisann alle sammen. Jeg beklager igjen for at jeg har vært borte fra bloggen. Men det er vært en del som har skjedd i det siste på privaten.
Men nå har det seg slik at jeg er sykemeldt ut denne uka, pga en operasjon. Så da tenkte jeg, hvorfor ikke komme seg tilbake på bloggen når jeg ikke har så mye annet og gjøre nå på dagtid.  

Noen av dere lurer sikkert på hva slags operasjon jeg har hatt siden jeg nevnte det. Og det kan jeg godt fortelle dere. Dette er på en måte noe å være flau over, men som jeg har lest på nett. Og fått bekreftet av lege er noe av det mest vanlige folk får.
Jeg har hatt en inngrodd tånegl på storetåa mi, som jeg ikke har gjort noe med. Som var betent på begge sider av neglen og gjorde drit vondt. Klarte ikke å gå i sko nesten osv osv.. Så på torsdag var jeg faktisk helt i Kongsberg for å operere siden de hadde fått inn en avbestilling. Og siden dette var ganske så alvorlig, så ble jeg tatt inn. Yhee! Så nå går jeg med bandarse, og kan tråkke på foten. Men ikke belaste stortåa. Så dermed er jeg sykemeldt siden jeg jobber i ferskvaren i en matbutikk hvor jeg må stå og gå hele dagen. 

Q: Noen av dere som noen gang har hatt inngrodd tånegl? 

Vet dette høres kjempe ekkelt ut osv. Men det er faktisk veldig normalt at folk får dette. Men nå har jeg fått ordnet det med operasjon. Så håper jeg ikke får det igjen, for det er virkelig ikke godt.

Om noen av dere har noen ønsker at jeg skal skrive litt mer om dette og eventuelt operasjonen. Så legg gjerne igjen en kommentar, så skal jeg lage et innlegg om det.  


Men ja, nå er det da altså ny mnd og nye muligheter. Og dagen min i dag startet med å sove litt lenger enn vanlige mandager. Noe som var veldig deilig. Sola skinner enda, men det blåser noe så jævelig at fy...  Prøvde å sette meg på verandaen for å sole meg litt. Men det blåste så mye og så kaldt, at nei det orket jeg ikke. 
Så nå sitter jeg og bare håper på at vinden kan bli borte. Sånn at det kan bli litt koselig og være ute i sola mens jeg har litt tid "fri" 

     
[ bildene er fra eget arkiv ] 

Q: Har du noen ønsker til hva jeg skal blogge om nå? 
Det er bare å legge igjen en kommentar, om dere vil se noe spesielt på bloggen nå framover. For jeg har mer enn nok tid til å lage mange forskjellige innlegg. 

Men det var nok det jeg hadde for akkurat nå. Så får dere ha en forsatt fin dag. Enten i sola, regnet eller hvordan vær det er hos deg. 

- Charlotte S -  

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017