hits

Ny dag med sol og jobb

Hei alle sammen.

Håper alle sammen har en fin dag i dag, siden sola titter frem igjen.

Jeg har nok en dag på jobb. Selv om jrg egenlig ikke hadde mer enn 2 vakter denne uka. Så er det alltids noen som ikke kan, eller vil osv osv. Så da får jeg jobbe istede.

Veldig greit egentlig. For jeg vil jobbe mest mulig. Derfor har jeg også søkt meg noen andre butikk jobber, sånn at jrg kan jobbe de dagene jeg har "fri" fra den andre eller jobb dagen på et sted og ettermiddagen et annet.

Q: hvor mange jobber har du? Og hva jobber du med?

Som dere sikkert har fått med dere så jobber jeg i en matbutikk. Veldig greit. Trives veldig, og siden jeg også jobber i kasse og ferskvare får jeg litt variasjon. Som er veldig greit, for da blir man ikke lei jobben sin.

Q: hva gjør du for å ikke motivasjonen på en jobb?

Jeg har ikke så fryktelig mye å skrive om nå, siden jeg sitter å venter på bussen. Så tenkte det var bedre med et innlegg. Sånn at jeg også får dere litt med før flere innlegg senere.

Jeg driver foresten å ser etter nye filmer/serier.

Q: har noen av dere noen anbefalinger når det kommer til film og serie?

Men ja, det var det. Så får dere kose dere ute i sola for de som kan det. Også får alle sammen ha en fin dag.

- Charlotte S -

Hmm,, en gang mobbeoffer alltid mobbeoffer.....

Hei alle sammen. Veit jeg har vært borte noen få dager nå. Samt da ikke blogget på 17.mai som lovet. 
Men jeg hadde virkelig ikke energi eller lyst til å blogge, siden denne dagen var den jævligste dagen for meg. Jeg vil ikke gå inn på alt for mye detaljer. Men kan si såpass at jeg og min kjære kranglet hele natten og hele dagen pga noe hans venner har gått og sagt jeg sier. 

Derfor tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg om mobbing. For det er rett og slett det som foregår. Ja, jeg har i mine yngre dager alltid vært et mobbeoffer. 
Dere lurer kanskje på hvorfor?? Jo, jeg er født og oppvokst i Oslo. Og når mamma og pappa skilte seg, og mamma ble sammen med sin barndoms kjæreste. Bestemte mamma seg for å flytte til huset stefaren min hadde uti et øde sted (den gangen) som het Røyken. Der ble jeg jo den nye jenta fra storbyen. Og ble automatisk mobbeofferet til alle guttene i klassen og parallell klassen. Dette holdt på i mange mange år. Og jeg er en ganske så sterk person av meg. Så det var vanskelig og knekke meg. 

[ Bildet er fra We heart it ]

Dette forsatte dermed opp gjennom hele barneskolen, ungdomskolen. Helt til det dabbet veldig av det siste året på ungdomskolen og begynte litt smått igjen på videregående.
Og dabbet selvfølgelig helt av når jeg var ferdig med skolen og ikke omgikk med de folkene lenge. Og blant annet flyttet tilbake til Oslo. Men nå har jeg jo tydeligvis blitt et mobbe offer her også!!  Hva faen skjer for noe med det??
Tror folk at jeg er en person som de kan hakke på om alt eller?? Og burde ikke gutter/jenter på alderen 20-27 ha lagt fra seg denne barnslig heten med  å baksnakke andre??

Q: Hva mener du om mobbing? Og hva synes du om at gutter og jenter i 20-27 års alderen forsatt driver med mobbing?? 

Jeg personlig trodde dette bare var noe man holdt på med på skolen. Og at folk som er voksende og ser/opplever + leser mye på nett at mobbing er blitt ekstremt ille med tiden. Burde jo ha så mye vett i hode at dem ikke forsetter denne stygge "trenden"
Greia er jo den at de snakker dritt om meg både når jeg er i nærheten, eller bak ryggen min når jeg ikke er i nærheten. De sprer falske rykter om meg. Samt utstøter de meg og kjæresten min fra ting bare fordi dem ikke tåler trynet mitt. Hvorfor la det gå ut over vennen sin som da er kjæresten min. Dem er jo venn med han, hvorfor ikke bare inviter han da. OMG! Jeg må jo lissom ikke være med.
Og ja, jeg har kanskje lagt opp til det litt selv at jeg ikke blir invitert. Fordi jeg er ei jente med bein i nesa og sterke meninger. Og når noen oppfører seg som dritt, eller sånn som mange av vennene til kjæresten min har gjort. Så sier jeg i fra. Men det er det dem tydeligvis ikke tåler å bli snakket til.
Så dermed hater de meg, og baksnakker meg ++

[ Bildet er fra We heart it ]


Q: Noen av dere som har blitt mobbet før? Eller opplevd noe av det samme av vennene til kjæresten din ikke liker deg bare fordi du har sagt i fra om noe? 

Dette var i værtfall det jeg hadde for nå. Nå skal jeg få i meg noe mat, også er det vel dags for å dra på jobb. 
Så får dere ha en riktig fin dag videre alle sammen.

- Charlotte S -  

Home spa <3

Hei igjen alle sammen. Tenkte jeg kunne blogge enda litt mer nå som jeg sitter her hjemme alene med min kjære Carma, og har en liten pleie kveld for meg selv. 
For siden det er 17.mai i morgen og jeg gjerne ønsker og se litt fresh ut. Så tenkte jeg at nå var det en passende tid, siden jeg like greit er hjemme alene. 
Jeg startet så enkelt med å finne fram pc'en min og satte på litt musikk. For ingen ting er som litt musikk når man skal ha litt tid for seg selv. Deretter begynte jeg å¨barbere beina slik at de er silke myke til i morgen. Etterfulgt av en varm og deilig dusj. 
Nå sitter jeg her med pc'en og har hårkur og ansiktsmaske på gang. 

Q: Noen andre som liker å pleie seg selv innimellom? 

[bildet er fra We heart it]

Skulle så ønske jeg hadde badekar, for da kunne jeg liggi der og slappet av. Samtidig som jeg hadde hatt hårkur og ansiktsmaske. Misunner dere som har badekar for å si det mildt. 
Den hårkuren jeg bruker i dag, er bare en som fulgte med i pakka med striping. Siden jeg stripet håret til typen min i går. Og ansiktsmasken jeg bruker er en en kjøpt på H&M. Ikke noe veldig avanserte greier. Men likevel er det veldig deilig og kunne pleie seg selv litt innimellom. 

Men ja, hmm... Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive altså. Tenkte jeg skulle prøve og få i meg litt mat nå. Så kommer jeg nok til å blogge mer i morgen. 
Så får dere alle sammen ha en forsatt fin kveld. Og en fin start på dagen i morgen.

- Charlotte S -  

Hair and make up for the big day

Hei alle sammen. Da tenkte jeg at jeg skulle forsette litt med disse 17.mai innleggene mine. I går blogget jeg jo om klær siden det alltid er et like stort dilemma for oss jenter. Men som jeg nevnte så er jo også sminke og hår noe som vi fomler med og lurer på hvordan og hva før den store dagen. 

Q: Noen andre som ikke vet hvordan dem skal sminke seg, eller fikse håret enda? 

Jeg tenker selv at jeg enten skal gå med håret løst eller krøller. Fordi håret mitt er så utrolig slitt av at jeg går med det i en dott så og si hele tiden. Så dermed kan jeg ikke ha noe oppsatt hår som tilsvarer at jeg sliter mer på håret.
Dumt, men men, sånn er det.


Men jeg har ikke helt bestemt meg enda. Om jeg skal krølle hele håret eller bare det nederste. Men det finner jeg ut om jeg bestemmer meg for å ha krøller. 

Når det kommer til sminke, så tenker jeg at jeg vil bare gjøre det veldig enkelt. 
Selv er jeg ikke så ufattelig flink til å sminke så, dermed kjære jeg på med det som er enkelt og greit sånn at det vil se bra ut. HAHA.. 

Synes heller ikke at det er noe vits og over sminke seg. Man burde heller sminke seg lett sånn at man kan vise noe eller mye av sin naturlige skjønnhet. 

Q: Hva mener du når det kommer til å være naturlig eller ikke? 
Q: Er du flink til å sminke? Føler du for en enkel eller litt mer "se på meg" look når det kommer til sminke? 

Jo! Før jeg glemmer det, noen av dere har også lurt på hvor jeg får bildene jeg legger ut på bloggen fra. 
Jeg henter de fleste bildene mine fra We Heart It. Men jeg kan for all del, begynne å legge til en liten tekst/link under bilder sånn at dere får med dere hvor jeg henter bildene mine fra. 

 Men det var nok det jeg hadde for akkurat nå. Så kommer det nok mer i løpet av kvelden.  Så får de av dere som skal drikke i kveld ha en fin kveld og drikke med måte. 

- Charlotte S -  

Spill = tidsfordriv.

Heisann alle lesere og riktig god lørdag. 
Tenkte jeg skulle lage et innlegg litt uten om det vanlige. Og noe som ikke så veldig mange tar for seg når dem blogger. Men det er greit å gjøre noe som ikke alle andre gjør også.

Q: Eller hva mener du? 

Som dere sikkert skjønner på overskriften så skal dette innlegget handle om spill. Ja, spill! Det er mange av oss som spiller spill, enten om det er hjernetrim, kortspill, facespill ect. ect. Og hvorfor gjør vi dette? Jo for å få tiden til å gå. Så i dag tenkte jeg og skrive litt om de spillene jeg spille. Og hvor langt jeg har kommet +++

Jeg selv spiller stort sett bare facebook spill. Fordi da kan jeg få hjelp av andre om jeg er tom for liv osv. Istede for å måtte vente i all evighet når man er godt inni spillet.
Ellers uten om facebook spill er det kun 1 spill jeg spiller. Og det er "the sims"

Q: Hvilke spill spiller du ? 

Her er vært fall de spillene jeg spiller:  

Diamond Digger Saga

Dette spiller er ganske så likt Candy Crush. Her skal du da ikke flytte på "brikkene" for at det skal bli 3 på rad eller flere. Her må det vare 3 farger eller mer rett ved siden av hverandre for at du kan trykke på dem sånn at de forsvinner. Det er forskjellig fra level til level hva oppgavene er. Innimellom skal du bare ha så mange poeng. 
Mens andre ganger skal du få ned noen torn, få så og så mange leker, og igjen andre ganger vekke ill fluer med vann. Og for å komme deg videre til de andre brettene på det ene levlet må du få vannet til "døren"

Som på dette bilde så er det om og gjøre og få tak i flest leker. Så her er alle lekene gjemt under de brikkene som er turkise. Så da er det bare å klikke på fargene med 3 eller flere for å få lekene til å komme fram. 
På dette spillet er jeg selv på level 343!
 

Candy Crush Saga

Dette spillet er et seriøst avhengighetsskapende spill..  Her er det slik at du må flytte godteriet for at det skal bli 3 på rad eller flere på rad. 
På dette spillet er det som regel bare om og gjøre og få så og så mange poeng. Men det hender i ny og ned at man enten skal få bort alle sjokolade bitene, få nøtter helt ned på brettet eller få bort all gele'n. På dette spillet er det også sånn at om du får f.eks 4 på rad så "oppgraderes" godte biten, det samme skjer også om du har 5 på rad. Eller om du får 5 på rad men i en oppned L form. Ja, du skjønner sikkert hva jeg mener. Dere fleste har vel hatt dilla på dette spillet en gang i tiden. 

Som på dette bildet er det bare om og gjøre og få flest poeng. Samt så har man klart og "oppgradere" flere av godte bitene slik at dem kan hjelpe deg med å få flere poeng. 
På dette spiller er jeg selv på level 140... Og jeg klarer virkelig ikke og komme meg videre...... 

The Sims

Som dere sikkert vet alt, så er det virkelig ikke veldig mye og fortelle om dette spillet. Fordi så og si alle Sims spill er like. Du lager deg 1 eller flere persjoner. Og bygger deg et eller flere hus. Og dermed lever du livet, jobber, tjener penger, fester, blir kjent med nye mennesker osv osv.. 
Dette er HELT klart et spill du mister helt tid og sted på. Fordi døgnet på "the sims" er jo over på 15-20 min. Er ikke sikker, har ikke sjekket opp dette grundig. Men du kan sitte og spille, og spille. Også plutselig se på kl på mob eller annet, og da har det plutselig gått 2 timer eller mer. Helt sykt.
Jeg har definitivt gjort det mange ganger, vært helt inne i spillet. Så bare sjekket hvor mye kl er for å vite det. Og fått bak oversveis siden kl er så mye.

 Q: Spiller du noen av disse spillene? Eller har du prøvd det?
I så fall, skriv gjerne litt om hva du synes om disse spillene i kommentar feltet.

Det var nok det jeg hadde for nå. Håper dere syntes dette var et innlegg uten om det vanlige.
Jeg skal i vært fall prøve å få til noen sånne innlegg i ny og ned. Så får dere ha en god dag videre. 

- Charlotte S - 

17. Mai klær.. Et like stort dilemma hvert år..

Hei alle der ute. Tenkte at siden det farlig nærmere seg 17.mai kunne jeg jo lage et innlegg i forhold til det. 
For oss jenter er det hvert år et like stort dilemma og finne hva man skal ha på seg.

Q: Har du vanskeligheter for å finne hva du vil gå med? Og hvor lang tid bruker du eventuelt på å finne noe du vil gå med? 

Dette er noe jeg selv sliter med også. Selv om jeg bare skal være med familien min, så er det greit og kunne se litt fin ut på den store dagen vår.
Tankene flyr rundt oppi hode mitt, og jeg lurer fælt på hva jeg skal ha på meg? Hvordan jeg skal ha håret? Og hvordan sminken min skal se ut...
Hmm.. Dette er virkelig ikke lett.

Q: Er det like vanskelig for dere med bunad og finne ut av klær,sminke og hår til 17.Mai? 


Selv har jeg aldri vært noe interessert i bunad. Men selvfølgelig er det en veldig lettvint måte. Og det samme er det jo for de som er russ. Da er det russebuksa/russedressen som gjelder. 
Hadde det bare vært så lett for oss som ønsket og gå i noe annet også. Så hadde det ikke blitt så mye bekymringer.  
 
Selv er jeg litt usikker på om jeg bare skal kle med litt sånn naturlig og ikke overpyntet, eller om man kanskje skal gå litt over streken og overpynte seg litt. 
Hmm.. Dette er virkelig ikke lett, og jeg synes dette er spesielt vanskelig fordi jeg ikke er en person som er så veldig glad i og gå i kjole eller skjørt. Så når jeg skal pynte meg. Går det stor sett i shorts og bluse, eller bukse og bluse. Det er en gang innimellom i løpet av et år at jeg går i kjole eller i skjørt.
Så jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg..

Q: Hva skal du ha på deg? Og hva foretrekker du og gå i? 

Her er min lille kollasj med hva jeg kunne gått i om jeg skulle gått i kjole på 17.Mai. 

MICHAEL Michael Kors Håndveske black / Rebecca Minkoff MINI MAC Skulderveske putty/brushed gold / Urban Expressions MYA Clutch sort / Slake Armbånd Deluxe, Hvit/Krystall / Arezzo Lærarmbånd 90cm, Grå / s.Oliver Ballerina whitePierre Balmain FACETED Høye hæler white / Pier One Klassiske pumps black / Steve Madden DELERIUS Høye hæler black /  Young Couture by Barbara Schwarzer Fotsid kjole weiss / Unique Ballkjole rose blush / Vero Moda VMYOUNG Sommerkjole black / Young Couture by Barbara Schwarzer Cocktailkjole blush
Q: Er noe av dette noe du kunne gått med? 

Det var nok det jeg hadde for nå. Så skal jeg tenkte på å komme meg i seng snart med min kjære Carma (hund), siden jeg skal opp og på jobb igjen i morgen. 
Så får dere alle sammen ha en forsatt fin kveld. Og for de av dere som skal drikke. DRIKK MED MÅTE! Haha..

- Charlotte S -  

FREDAG!!

Hei alle sammen, og riktig god fredag til dere alle. Jeg veit jeg har vært litt bort fra bloggen i det siste. Men det er så mye som skjer i livet mitt akkurat nå. Så jeg har ikke helt hatt tid eller ork til å blogge. 
Har ikke veldig lyst til å gå inn på detaljer om hva som skjer i livet mitt akkurat nå. Men kommer sikkert til å blogge om det en annen gang/tid. Men akkurat nå, så prøver jeg bare og tenke positivt og se fremover på at ting skal ordne seg. 

I dag er det som dere alle vet fredag, og det er 17.mai helgen. Mange av dere har vel kanskje hatt fri i dag. Siden det var en inneklemt dag. 

Q: Hadde du fri fra jobb/ skole i dag?

Selv hadde jeg ikke fri i dag. Men det ble "fri" likevel, siden jeg er ikke helt bra i kroppen etter at jeg begynte på pencelin tidligere i uka. Magen er bare helt blææ!! 
Så det ble en rolig dag hjemme for å se om magen kanskje ble bedre. Og siden det var så fint vær i dag. Måtte jeg utnytte sjansen litt til å sole meg på verandaen. 

Og siden magen min har blitt bedre utover med ettermiddagen, så ble det en liten rengjøing hjemme. Fikk moppet sammen ALT av hundehår, støvsugd. Vasket klær, ryddet i hyller, skap, oppå kjøleskapet. Osv osv...
Så er det tilbake på jobb i morgen, for å ha søndagen fri også mandag på jobb igjen.

Q: Noen av dere som har spesielle planer for 17.Mai ? 

Selv skal jeg kanskje (om fint vær) dra og se på fetterne mine gå i barnetog. For å så senere dra til besteforeldrene mine på koltbord. 
Blir koselig hele familien samles. Men ellers skal jeg nok bare slappe av, med tanke på at jeg skal tidlig opp på mandag og jobbe. Samt det kanskje blir en slitsom uke. 

Det var nok det jeg hadde for akkurat nå. Men om noen av dere har noen tips om hva dere vil lese om på bloggen, så er det bare å legge igjen en kommentar.

- Charlotte S -  

Litt av hvert...

Hei igjen alle sammen.  Jeg veit jeg ikke blogget noe mer på mandagen, sovnet dessverre. Og i går var jeg sååå kake etter jobben, siden jeg for første gang skulle jobbe alene i brød avdelingen. Så hele dagen min var en stor stress ball. Som dermed gjorde at jeg var helt kjørt når jeg kom hjem i går. 

Q: Men hvordan går det med dere?? 

I går så fikk jeg forresten endelig pakken til Carma i posten. Da var det ei her hjemme som ble glad, når vi åpnet den og det var mat inni. 
Veldig fornøyd, de sendte til og med gratis prøve smake snacks. Det eneste som var litt kjipt er at vi fikk prøve smake snacks til katt, når jeg lissom bestilte hunde mat. Men like vel har jeg et godt inntrykk av de.
Så anbefaler dere veldig og prøve dem. Husk som jeg skriv sist, du får gratis levering med en gang du handler over 500,- og det gjør du lett, om du kjøper en sekk med ca 15kg mat.

 Nå sitter jeg her hjemme med dunderne hue pine, siden jeg var så utrolig smart på jobb i dag. I det jeg skulle til å dra hjem, jeg klarte nemlig og slå høl i hue.... Jeg bøyde meg ned for å ta opp noe og i det jeg reiste meg opp, smalt jeg hodet i en av skapdørene i garderoben. Og slo meg greit hardt også siden jeg begynte å blø.. .buhu!
+ at jeg har endelig fått kino billettene jeg vant i posten i dag. Yhee!! 


Så nå må jeg bare finne ut om det går noe bra eller film som ser spennende ut, så blir det kino tid snart. 

Q: Noen som har noen bra film tips? 

Men nå skal jeg snakke litt videre med venninna mi også skal jeg slappe av litt..  Så ha en fin kveld videre alle sammen. 

- Charlotte S -  

Yhhe, jeg vant kinobilletter!

Hei alle sammen og en stålende mandag. Selv om det regner og har regnet i hele dag, og skal regne hele uka.

Dagen min startet helt greit i dag, men ut over dagen ble den bare bedre.

For jeg deltok nemelig i går i en knokurranse Coca Cola har på Instagram. ( cocacolano )

Hvor det var slik at du skulle bare tagge en person du kunne tenle deg å dele en Coca Cola med på Kino, så var du da med i trekningen av kinobilletter.

Og i dag fikk jeg beskjed om at jeg var en av vinnerne. Jeg er såååå fornøyd.

Q: noen av dere som har deltat i denne konurransen? Eller en annen konkurranse og vunnet?

Så nå er det noen kinobilletter på vei til meg i posten. Yhee!!

Jeg har egnetlig ikke så ufattelig mye å blogge om i dag. Men jeg skal prøve å finne litt inspirasjon til et innlegg jeg kan poste senere i kveld.

- Charlotte S -

Liker du å bortskjemte din aller beste venn?

Hei mine kjære lesere.  Jeg veit ikke helt hvor mange av dere som har et dyr dere er glad i. Og dere liker å bortskjemte i ny og ned eller ofte.
Men jeg veit med meg selv, at jeg har en hund jeg er kjempe glad i og liker og gi litt ekstra godt når jeg kan.
Men det å skulle skjemme bort dyra sine kan innimellom bli veldig dyrt. Og tungt for de av oss som ikke kjører bil.
Derfor tenkte jeg å gi dere en mulighet til å få ting levert på døra rett hjem, og for en rimelig penge. Og de her har ALT!

Zoopermarked.no er en nettside hvor de har ALT til mange forskjellige dyr.     Hund, katt, gnager,fugl,reptil,hest og andre dyr. 
De har alt fra mat, leker, senger, godbiter, helsepleie for dyrene, og masse annet.
Jeg har aldri vært borti denne siden tidligere, jeg bestilte fra denne siden for første gang for noen andre dager siden. Men jeg har fått høre masse bra om den fra ei venninne av meg. 
Hun bestiller der i fra hele tiden. Og det er veldig greit, for om du kjøper noe for over 500,- så får du automatisk fri frakt. Og da leverer de på døra om du vil det, uten noen ekstra kostnader.


Det som er veldig bra med denne siden er at f.eks om du skal bestille hunde mat da som i mitt tilfelle. Så er det ikke bare ett merke med mat, men mange forskjellige. + det er også mye utvalg innen for naturlig mat. Slik at det f.eks er 90% kjøtt i maten. Som igjen er bedre for hunden, som fortere blir mett og får en mye bedre smak på maten som om du skulle ha laget det selv. De har også masse forskjellige smaker. 
Og størrelser / rase kategorier. Så jeg anbefaler deg veldig og ta en titt der inne og så om det er noe som faller i smak.

Q: Hvordan dyr har du?    Og liker du og bortskjemte dyret ditt? 

Dette innlegget er ikke sponset, om dere tror det. Jeg tenkt bare at det er jo like greit og gi gode råd og tips. Til enklere/billigere måter å gi dyra våre det man trenger. 
Jeg kommer sikkert til å skrive litt om de senere, når jeg får pakken min med hunde mat fra dem. Jeg bestilte på onsdag ettermiddag, så jeg regner med å få det i dag (om de har levering, med tanke på at det er rød dag) Eller så får jeg det vel på mandag sikkert. De har i vært fall 3-5dagers leverings tid. Og er du tidlig ute med å bestille tidlig den ene dagen kan du faktisk være så heldig og få det allerede dagen etter på. Det gjorde ei venninne av meg.

Men det var det jeg hadde for nå. Så håper jeg dere tar en titt innom og liker denne nettsiden.

- Charlotte S -  

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017