hits

Fredag og første møte med ste barna mine

Hei alle sammen og riktig god fredag!! 

[ bildet er fra We heart it

I dag er det en veldig spennende dag for meg, for det er helgen kjekken min skal ha 2 av ungene sine på besøk. Så i dag skal jeg få møte jentene hans for første gang. Dette er noe jeg har gledet meg lenge til, men vi har ventet. Sånn i forhold til dems beste og siden barn fort blir knyttet til person om dem liker dem. Så for å se litt hvordan ting går mellom oss. 

Så nå er det bare og jobbe og få dagen til å gå fort. Så skal jeg hjem og hente litt ute klær sånn at om jeg skal ut med jentene og leke i snøen, har jeg faktisk klær til det. Samt må jeg hente noe av posten min, siden jeg har vært hos Simen siden starten av Mars. 
Så skal vi handle litt før vi skal hjem og bytte bil og dermed sette kursen for å hente barna hans. Gleder meg masse til å møte dem, og er veldig spent på hvordan denne helgen vil gå og om dem vil like meg. 

Men jeg skal bare oppføre meg helt vanlig, være delaktig i leker og ikke bli sittende oppå Simen. Sånn at jeg fremstår som en som vil ta fra dem pappan deres. Og jeg er jo veldig glad i barn, har små søsken selv. Samt tar jeg veldig godt vare på de kjære fetterne mine som jeg ofte sitter barnevakt for. Også har jeg tross alt jobbet i barnehage og barneskole/SFO. Så dette skal nok gå veldig så greit regner jeg med. 

Q: Har du noen gang vært i en lik situasjon om å skulle få møte barna til kjæresten din?
Q: Hvordan gikk det for deg?
Q: Og hvordan opptredde du deg forann dem? 


Jeg veit ikke hvor mye det blir til blogging i helgen. For jeg kommer vel til å ha nok å henge fingrene mine i. Men jeg skal se om jeg får ut et innlegg eller to. Har litt ting jeg skal fikse i helgen også, som påske egg til jentene og til mine kjære fettere. Samt blir det nok noen aktiviteter med jentene, film, tegning, ute å leke osv osv.. 
Men dere får alle sammen ha en flott FREDAG! 

- Charlotte S - 


 

Sex & Dating når det kommer til herto og skeive!

Hei alle kjære lesere.
Da kommer det er litt annerledes innlegg fra meg igjen. 
Jeg og mine kolleger snakker jo en god del om både sex og alt mulig. Og siden vi har en på jobben som er homofil, så blir det veldig interessante samtaler innimellom. Derfor kom min kollega med tips om innlegget. 
For når det kommer til sex og dating, har vi funnet noen forskjeller mellom oss som er hetro og han som er homofil. Samt er det også noen forskjeller mellom oss to som er herto også da. HAHA!! 

Vi har konkludert det at homofile er veldig ivrige når det kommer til dating fronten. Og er veldig flinke til å snakke seg one night stands, utrolig nok. 
Vår kjøre homo har ofte nye dater og det går bra på vær date. Jeg selv er nå da ikke så aktiv på dating fronten med tanke på at jeg har en gutt jeg er fryktelig glad i "hjemme". Som jeg tilbringer mye tid sammen med, og alt er kjempe bra mellom oss. 
Men i betraktning av kollegaen min som er hetro er det litt mer slit på dating fronten. Hun møter gutter på nett og byen, men hun føler aldri at hun får den samme kjemien som vår homo her på jobb. 
Hun skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig og få seg noe så og si hver gang han er på date. Når hun selv føler at det er såååå vanskelig.. 
+ at temaet i dag på jobben har vært at man kanskje skal tenke på å gå litt roligere fram om man ønsker og bygge noe mer med den personen. 
Så vi konkluderte det at noen var nødt til å roe seg litt ned. Og faktisk bli litt mer kjent med personen face to face ikke bare over chat. 
Kollegaen min synes også hennes roomie også burde roe seg ned, siden hun er på lik linje som vår homo. 

Q: Men da lurer jeg på, hvorfor er det lissom enklere for homofile og skaffe seg one nigth stands? 
Q: Eller er det bare at det ikke er så vanlig så når du hører om det føles det ut som det er så enkelt? 
For min kollega er veldig naturlig pen, og jeg skjønenr ikke hvorfor hun synes det er så vanskelig og finne seg noen. 
Samt skjønner jeg veldig godt denne delen om å faktisk bli litt kjent med den du skal ha sex med. Ikke bare hoppe på med en gang.. Ikke det at jeg har så jævelig mye å si når det kommer til den fronten. HAHA!! 
Men ja, det kan være greit og bli kjent med en person og finne ut om det er noe mer som ligger der før man blir intime med hverandre. 

Q: Men hva mener dere rundt dette tamaet? 
Q: Synes du det er mer normalt at hetro har oftere one nigth stands, enn hva homofile har? 

Selv tenker jeg at det kanskje er veldig likt, og at det er like mye av det uannsett. Men at det kanskje kommer litt på hva man ønsker for noe selv også. 
Er du inn for at du vil ha one nigth stands hver helg/ofte så får du det. Om du går inn for at innimellom er greit, men at man vil heller finne noen og bli kjent med den personen før man har sex. Så er det sånn det blir. 
Men dette er jo egentlig helt opp til hver enkelt. I enkelte tilfeller kan det ende godt også, sånn som med meg og min. Jeg trodde selv at det kun var en helge kos, men det endte veldig fort opp med å bli mye mye mer. Og alt er kjempe bra mellom oss, selv om vi ikke har kjent hverandre i alt for lang tid. Og at vi kanskje ikke vet alt om hverandre enda. Men da lærer man seg hele tiden personen bedre og kjenne. 


[ Alle bildene i innlegget er fra We heart it ] 

Men det var det jeg hadde for nå. Så jeg får nok komme meg tilbake til det jeg faktisk skal gjøre, JOBBE!
Også får dere ha en kjempe flott dag i dag. 

- Charlotte S - 

Life is filled with difficult choices.

Hei alle sammen. 
Da kommer det nok en innlegg fra den sløve ikke plinktoppfyldene bloggern her. HAHA!! 
I dag tenkte jeg og skrive litt om vanskelige valg, siden det er ikke bare jeg som må ta dette. + det er noe alle må ta en gang eller flere i løpet av sitt lange liv. 
Som mange av dere veit etter å ha fulgt bloggen min en god stund, så har jeg ei Alaska husky tispe på 2år. Og dette er en hund som virkelig trenger tiden din 110% i forhold til trening, mosjon og kjærlighet. Jeg har hatt henne siden hun var 12 uker gammel, og jeg elsker henne virkelig av hele mitt hjerte og enda mer til. Jeg er ufattelig glad i Carma, og hun er virkelig alt for meg. Hun har alltid vært der for meg i gode og vanskelige tider. Trøstet meg, fått meg til å smile, stilt opp for meg og alt. Vi har masse gode minner opp gjennom disse årene jeg har hatt henne. Minner som bærer gjennom både tykt og tynt. Med pøbelstreker, gleder, turer, sorg, sykdom, skader osv osv... Carma er jenta mi og den lille baby'en min uansett hva. Jeg har hatt henne siden hun var liten lært henne forskjellige ting og alltid hatt henne ved min side. 

Men nå har jeg kommet til det punket hvor jeg ser at jeg desverre ikke har tid til henne og det hun trenger. Jeg har to jobber, ny kjæreste + jeg har begynte å tenke lang siktig om at jeg ikke skal bo hos papap for bestandig. Så om jeg enten flytter sammen med Simen eller alene, så vil altid dillemaet være å finne en leilighet som det er tillat dyr i. 
Så jeg har vært inne på tanken om å selge henne. En veldig hard avgjørelse, men jeg må nesten tenke på Carma's beste oppi dette. At hun ville fått det bedre i et hjem der noen har tid og interessen til å gå lange turer hver dag og bruke henne til eventuelt trekk eller andre ting sånn at hun virkelig får brukt seg.
For jeg merker veldig på det at med 2 jobber og 1 helg i mnd fri, så har jeg virkelig ikke tiden til å gå lange turer med henne hver eneste dag. La henne få være mye ute, bruke kroppen hennes osv. Det blir mye bur ligging mens jeg er på jobb, og noen små turer samt lufting når hun må ut. Men når vi da ligger stille hjemme merker jeg at hun har mye energi fordi jeg ikke har vært ute nok med henne. 


Dette er et utrolig vanskelig valg for meg og ta, siden jeg elsker og forguder henne over alt på denne jord. Og jeg vil virkelig ikke kvitte meg med henne, men jeg føler selv at det er det beste for henne. 
Andre grunner til at jeg har tenkt mer og mer på dette i det siste. Er fordi min tante har hatt henne på besøk og gått lange turer, vært på åpene sletter så hun har fått lekt med andre hunder osv. Og det merkes med en gang at hun blir en helt annen hund, når hun får mosjon/treningen hun trenger. Og det samme har jeg merket også når jeg har gått lange turer eller brukt henne på trekk. Hun STOR koser seg masse, og hun blir en helt annen hund etter på. 
Og akkurat nå er det er god venninne som passer Carma i Mars mnd, så nå bor hun på en gård og er ute i 13 timer hver dag. Er omringet av hester, hunder, ender og andre dyr. Og jeg fikk vite i går at hun stor koser seg kjempe masse. Og at hun sover godt, og faktisk blir sliten av alle dagens aktiviteter. 
Så det varmer veldig i hjerte og rører meg langt inne i hjerte rota at hun har det bra der hun er. Samt får jeg virkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke kan gi hun det samme pga jobb. Så jeg blir jo selvsagt lei meg fordi jeg skulle så gjerne hatt mer tid, og kapasitet til å gitt hun det hun trenger. Men sånn er det desverre ikke. 


Min kjære venninne som passer Carma, har også forhørt seg litt rundt for meg. Siden hun veit jeg er på tanken til å selge henne. Men at jeg selvsagt ikke har bestemt meg enda. Siden dette er et såpass vanskelig valg for meg. Men i går fikk jeg en meld om hvordan det gikk, + at sjefen hennes veit om noen som driver med hundekjøring og har flere huskyer, og at han ikke hadde noe i mot å få et tilskudd til flokken sin. 
Når jeg fikk denne melden merket jeg virkelig på savnet selv om hun bare har vært borte 1 uke, men det var vel litt fordi jeg veit nå at noen er interessert i henne. Så tårene kom med en gang, og jeg sleit med å sove, ble bare liggende å tenke på hva jeg skal gjøre osv.. 
Men for Carma's beste er dette bra. Dette er en person som har erfaring med rasen, har tiden til det og virkelig brenner for dette med husky, turer og det dem trenger. 
Huff, dette er så vanskelig..... Jeg elsker Carma over alt på denne jord, og vil ikke miste henne for alt i verden. Men jeg må også tenke på jenta mi sitt beste. At hun har det på en måte ikke bra sånn som ting er nå ved at jeg ikke har tid til henne. Og at hun har det bedre med å være ute, bruke kroppen og være med andre hunder og dyr. 

Men jeg får bare fortsette å tenke på dette. Også får jeg høre med denne personen som gjerne kunne tatt til seg Carma om det er mulighet for et møte. Sånn at jeg får møtt denne personen, sett litt hvordan han bor og snakke litt om ting i forhold til hu. Samt om det er mulighet for meg og møte henne/passe henne en gang innimellom. For vil jo ikke miste jenta mi helt. Også får man ta ting litt deretter. 
Jeg har i værtfall mange gode venner og familie rundt meg som støtter meg, og sier jeg har et stort hjerte om jeg velger og ta denne avgjørelsen. For det er tross alt Carma's beste jeg må tenke på, ikke bare meg selv. 

Men det var det jeg hadde for nå... Så kommer det nok noen flere innlegg med uka, kanskje noen flere erotiske noveller, eller kanskje noe form for litt oppdateringer på hva som skjer i livet mitt. Så ønsker jeg dere alle sammen en knall onsdag. Midt i uka og lillelørdag, nå er det ikke mange dagene til helg. 

- Charlotte S - 

Erotiske novelle!

Hei alle sammen! 
Da kommer et etterlengtet innlegg fra meg til dere som har ønsket dette. Veit mange av dere har øsnket dere flere erotiske novelle, samt noen noveller som ikke inneholdt drikking. Så her kommer det et som ikke inneholder drikking.

Tenk deg at vi har hatt en koselig dag på stranda bare oss to, på et lite sted der det ikke var noen andre enn bare oss to. Vi hadde badet og små kost litt og hatt det koselig.


Så blir jeg med hjem til deg fordi du er alene hjemme. Du har kjøpt inn mat og begynner å gjøre i stand en romantisk middag. Du står i bar overkropp og lager mat mens jeg tar meg en dusj. Men etter noen få minutter kommer du inn til meg og dusjer sammen med meg. Vi koser oss litt der før vi går for å spise. Etter vi har gjort det så går vi på rommet ditt for å se på en film, jeg legger meg i arm kroken din.
Vi får ikke med oss så mye av filmen siden du begynner og kysse på meg, og finner ut at når du kysser meg på halsen blir jeg mer og mer kåt. Jeg begynner og styrke deg oppover på låret før jeg begynner og ronke deg mens du forsetter og gjøre meg kåt. Jeg kysser deg på munn, halsen, ned over brystet og videre ned. Jeg begynner å suge deg og du blir bare mer og mer keen på mer.


Du dytter meg litt bort for å ta av meg det lille jeg har på meg av klær og legger meg i 69 stilling. Jeg forsetter å suge deg til du nesten kommer. Du dytter meg av og legger meg på rygg og legger deg over meg. Du vet at jeg alt gå på p-piller så det er ikke noe fare, du putter pikken din inni meg og begynner litt rolig før du bare kjører på. Jeg begynner å lager mer og mer lyder og du knuller meg hardere og hardere, etter litt setter jeg meg over deg for å ri deg, og det går ikke lange stunden før det går for meg og du kommer like etter. Etter at begge har kommet legger jeg meg ved siden av deg og bare holder rundt deg mens vi ligger og små kysser litt. 

[ bildene er fra eget arkiv ] 

- Charlotte S - 

Ny uke med nye muligheter

Hei og god morgen alle sammen.
Håper alle sammen har hatt en flott helg, til tross for at det bare har lavet ned. Nå føler jeg virkelig at jeg er lei snøen, og ønsker bare vår, sol og sommer. 


[ bildet er fra We heart it ]

Helgen min har bare vært chill og drikking sammen med min kjære Simen. Så dermed har jeg ikke så alt for mye å skrive om i forhold til helgen. 
Men jeg har fått flere spørsmål om jeg ikke kan begynne fast med bloggingen min igjen. Og jeg skal prøve så godt det lar seg gjøre i forhold til det. 
Som blandt annet og komme ut med disse erotiske novellene mine, og litt andre ting innimellom. 

Men om dere har noen ønsker om hva jeg skal blogge om, så er det bare å slenge en kommentar i kommentar feltet. Så skal jeg få ordnet dette i innleggene mine. 
Da vil jeg egentlig bare ønske dere alle en riktig fin dag videre i dette flotte været! blæææ!!! 
Så kommer det flere innlegg

- Charlotte S - 

Enda mer oppdatering av tingen som har gått siden sist

Hei hei alle sammen. Da var jeg tilbake litt på bloggen etter en lang tid borte. Det har desverre ikke vært så mye til til blogging i det siste desverre, men jeg håper og tror jeg kan komme meg inn i blogg rutingen igjen. 
Har fått flere kommentarer fra dere på privaten at dere ønsker at jeg skal begynne å blogge igjen. Så jeg får prøve så godt jeg kan og la det strekke seg til. 

Q: Håper dere har hatt en flott tid?

Tenkte at jeg får i vært fall starte med et oppdaterings innlegg. Om hva som har skjedd i livet mitt siden sist jeg blogget. 
Også får jeg ta det litt etter litt med litt andre type innlegg. Som dere også har ønsket er flere av disse erotiske novellene jeg skriver. Så jeg får se om jeg får kommet med noen av dem fremover. 

Tir 16.02
Denne dagen var ikke så fryktelig spennende, jeg var på jobb. Og når jeg kom hjem så var det å gå en lang tur med Carma, før det vr tid for å vaske litt kjær osv. 

Ons 17.02
Dagen startet med at jeg hadde ei som ikke var veldig interessert i å stå opp.. Så når jeg fikk kommet meg opp og ut med henne, så var det ikke lenge før det var tid for jobb. 
Etter jobb så var det tid for å begynne å pakke sakene til Carma, siden hun skulle på besøk til Tante i noen dager. Sånn at jeg fikk litt fri og kunne dra til Mr. Hemmelig en tur. 

Tor 18.02
Torsdag og snart helg.. Yhee!! Og det var noen andre som også var keen på helg og sove lenge..  Jobben var som vanlig, og etter jobb var det tid for å få kjørt min kjære Carma til Tante som skulle passe henne noen dager. 
Det var sefølgelig litt kaos, siden Bryns tunellen er stengt. Men vi kom oss til slutt fram, og Carma var kjempe glad for å se Tante igjen. 
Så var pappa så snill og kjørte meg til jobb siden jeg skulle på personal møte i Nittedal. Så jeg var fremme i god tid, og fikk slått av en prat med kollegene mine. 
Etter et laaaaaangt personal møte var det tid for å dra til min kjære som hadde vært en knupp og ventet i all evighet på meg. 

Fre 19.02
Siste dagen før HELG!! Og lønna kom inn!! Dagen startet med at jeg skulle noe før jobben, så jeg ble litt forsinket. Men det ble en bra dag fordet om. Etter jobb så var det å dra hjem til kjære og slappe av og endelig kunne kose oss litt med noe godt og drikke. Siden det endelig var helg. 

Lør 20.02
Harry tur til Sverige med Mr. Hemmelig, vi fikk sovet litt lenger enn til vanlig. Men alikevel måtte vi tidlig opp, sånn at vi fikk bedre tid i Sverige. 
Det var veldig koselig å dra på tur og finne på noe med kjære. Vi hadde det kjempe gøy og laget litt morro ut av handel turen. + at vi kjøpte jo ikke bare mat og ting man trenger hjemme. Men det ble en del alkohol og andre ting. 
Jeg fant endelig en shot jeg lenge har hatt lyst til å smake. Tequlia Rose med jordbær smak. Det er ikke sånn kjempe masse % i den, men den smaker som jordbær milkshake. Jeg personlig syntes den smakte litt som hostesaft med jordbær smak. Men kjære syntes den smakte som milkshake. 
Etter at vi kom hjem ble det god mat, litt å drikke og se på film. Før vi tok kvelden.

Søn 21.02
Søndag og chille dag for mange, men date dag for andre. 
Mr. Hemmelig hadde veldig lyst til å gjøre noe gøy og koselig. Så det endte med en sikkelig date dag, med bowling i Strømmen først. Så spiste vi sushi på moshi moshi i Lillestrøm før vi etter det, så Deadpool på kino. Filmen var drit kul, og jeg anbefaler de som ikke har sett den enda å se den.Etter en lang dag på date, så var det tid for å komme seg hjem over. Og siden Simen aka Mr. Hemmelig skulle ha med begge bilene sine hjem. Så fikk jeg lov å kjøre. Yhee!! 

Man 22.02
Da var det ny uke og tilbake på jobb etter en fantastisk helg med Simen. 
Denne dagen var egentlig ikke så fryktelig spennende ellers.

Tir 23.02
Carma skulle hjem igjen fra Tante, så jenta mi kom på besøk på jobben. Før jeg skulle hjem og la pappa passe henne en kveld.
Siden jeg skulle hjem til Simen etter jobben. Men det var kjempe kos å ha med Carma på jobb, samt syntes de andre at det var koselig også.Etter jobben når jeg fikk Carma hjem, var det litt alvors snakking med pappa andgående Carma. Siden pappa hadde sine meninger osv osv.. 
Men sånn er det å bo sammen med han. 

Ons 24.02
Jobb var som vanlig, og etter jobb var det dags for å komme seg hjem igjen. Ikke gøy å måtte hjem fra Simen, men det må til når jeg har Carma + siden vi ikke bor sammen enda. Det var også ganske så fint vær enda når jeg kom hjem fra jobb, så da tenkte jeg å utnytte det og gå tur med Carma. Det ble en lang tur på 1t og 30min. Sådet var godt for oss begge. 

Tor 25.02
Torsdagen og snart helg med enda mer jobbing. Dagen var egentlig veldig kjedelig, men sånn er jo torsdager. Var i værtfall ei som ikke hadde veldig lyst til å stå opp når det var tid for det. HAHA!! Etter jobben tenkte jeg at jeg skulle dra å ta litt sol siden jeg virkelig savner sommeren nå.. Jeg er veldig ferdig med vinteren, og vil gjerne få vår og sommer jeg.. 

Fre 26.02
Jobb og endelig helg, sånn snart i værtfall med tanke på at jeg skal jobb lørdagen. 
Men etter jobben tok jeg en digg slappe av dag hvor jeg lå i senga og så på film, og spiste ost og kjeks. 

Lør 27.02
Opp og hopp og på jobb når det er knall vær..... 
Veldig koselig og komme seg på jobb igjen og jobbe sammen med jentene mine <3 


Etter jobben var det hjem og chillen og bare vente på at come back kampen til Cecilia Brækhus skulle begynne, for den skulle jeg faen meg ha med meg. Alle på jobben skulle på lønnings pils, og ville gjerne at jeg skulle være med. Men ikke før kampen var ferdig. 
Så når Cecilia vant så var det på tide og ordne seg litt og komme seg til Hagan for å møte jobben på litt drikking. 
Søn 28.02
Søndagen var det sååå alt for fint vær, så da tok jeg på meg vinter klær og tur utstyr på Carma. 
Så ble det tur opp til Romsås kirke, inn i skogen og inn til Steinbruvannet over vannet og rundt og ned til Grorud dammen. Også hjem igjen, så vi var ute på tur i 2timer. 


Så etter turen ble så senga, hvor jeg lå og slappet av sammen med Carma. Hun fikk trekke meg hele veien, så hun ble ganske så kjørt på denne turen. 

Man 29.02
Den spesielle dagen, men likevel ny uke og nye muligheter. Når jeg var ferdig på jobb, så var det tid for en ny runde med sol sånn at jeg får opprettholdt fargen min. Samt måtte jeg pakke tingene til Carma og mine egne, siden Anette skal passe Carma 1mnd til på gården sin.

Tir 01.03
Ny mnd og nye muligheter. 


Denne dagen var helt ok på jobben, og alt var som vanlig. Etter jobben var det hjem og vente på at lillebror skulle hente meg. 
Når han kom, gikk turen rett til Spikkestad for å levere Carma hos Anette. Deretter gikk turen hjem til mamma og pappa og slå av en prat med dem, siden det er så lenge siden jeg har sett dem. Etter å ha vært der noen timer, var dem snille og kjørte meg til Asker sånn at jeg kunne ta toger der i fra og opp til Simen. Siden nå som jeg ikke har Carma 1mnd tid, skal jeg heller være der enn hjemme. Eller for meg så er også nå hjemme, hjemme hos Simen <3 

Ons 02.03
Jobb var jobb, og jeg ønsker meg bare helg... Føler denne uka har vært lang, samt vil jeg bare sove lenge og være sammen med gutten min. 
Men dagen gikk og etter jobb gikk turen for å plukke opp moren til Simen, siden hun hadde vært hos ei venninne. 
Når vi kom hjem laget jeg mat, før jeg kolapset på sofaen. Det tar virkelig på å stå opp lenge før jeg er vant til når jeg er hjemme. Og værtfall siden det er typ 1uke siden sist jeg var hos Simen og stor opp så tidlig. 

Tor 03.03
Yhee!! Snart helg.. Dagen i dag har vært grei, dagen startet jo med det snø kaoset siden det hadde snødd i natt + snødde i dag tidlig. 
Men ut over dagen så ga det seg heldig vis, jeg begynner å bli veldig ferdig med vinteren jeg altså. 
Samt fikk vi en ny fyr på jobben i dag. Så dagen har gått mye bort på snakk og bli kjent men også jobbing innimellom også. 
Det var vel det jeg hadde for akkutat nå, så får jeg prøve å komme ut med noe mer innlegg etterpå i kveld når jeg kommer hjem til Simen. 

Så får dere ha en fortsatt flott dag alle sammen. 

- Charlotte S -

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017