hits

Oppdatering hit til i mnd.

Hei alle sammen. Og beklager for at jeg ikke har blogget på snart en halv mnd.
Men det har virkelig ikke vært tid til det. Samt det er en god del som har skjedd siden sist.
Som dere sikkert fikk med dere i det forje innlegget mitt er det kommet en Mr. Hemmelig inn i livet mitt. Og der har veldig mye av tiden min gått bort nå i det siste, jeg har vært en god del på besøk hos han + hadde mye med jobb osv.. Så dermed strekker lissom ikke tiden helt 100% til.
Men derfor tenkte jeg at jeg skulle komme med en aldri så liten oppdatering, på hva som har skjedd i løpet av den mnd vi er i som jeg ikke har blogget.


Søn 31.01
Denne dagen var bare en veldig avslappende dag helt fram til det var å jobbe litt på Coop. Utrolig deilig med litt avslapping siden dette var da 7dagen med jobb. Så hadde tross alt jobbet hele uka. Men jobben i dag var chill, siden vi kun skulle bytte labler (lappene med pris under varene) i hele butikken. Så gikk med musikk og jobbet i mitt temop. Etter jobb, så tok jeg toget til Gran for å bli plukket opp av min kjære Mr. Hemmelig. Deretter kjøpte vi med oss litt mat før vi reiste hjem til han. Og slappet bare av resten av kvelden.


Man 01.02

Da var det en ny mnd med masse nye muligheter, samt masse kjærlighet. Denne dagen startet jeg virkelig alt på blanke ark, både innen jobb og innen trening. Dagen på jobb var knall, og etter jobben dro jeg til byen for å hente Kino billettene jeg hadde vunnet. Før jeg dro videre på trening. Var utrolig deilig og endelig begynne å trene igjen.

Etter treningen var det komme seg hjem og komme seg i dusjen deretter litt mat før jeg skulle legge meg.
Og ikke minst snakke på tlf/face time med min kjære.

Tir 02.02
Ny dag på jobben med masse godt humør og gøy. Til lunsj tok jeg og Mr. Hemmelig en liten date på Veitvet Sushi <3 så godt med sushi, + åhhhh.... LYKKE!! At endelig slipper jeg å spise det alene, siden nå har jeg en bedre halv del som også liker det.

Ons 03.02

Dagen for kino date med Mr. Hemmelig var endelig her. Og jeg stresset hele dagen med å få noen til å passe Carma. Siden x-en plutselig ikke kunne passe henne likevel... Men heldig vis var min kjære kusine en reddende engel.
Så etter jobben ble det hjem og pakke sakene til Carma, kjøre hu til kusina mi, og deretter var det å dra til Ringen Kino for å spise litt før filmen. Var virkelig en koselig date med min kjære.

Filmen derimot, den var så som så.. Om du er glad i film med sex, sex, sex, sex, og enda mer sex, og atter sex + litt sånn biografi stemning at du ser mye av fortiden til hovedpersonen og litt av nåtiden.
Så om du vil se denne filmen, anbefaler jeg å vente til du kan laste den ned eller streame den.
Resten av kvelden ble å komme seg hjem og se en film før vi inntok senga.

Tor 04.02
Denne dagen ble også en litt travel dag, siden det var en tragedie i familien til kusina mi. Rett etter jobben måtte jeg stresse med å hente Carma, og få med hu opp til Mr. Hemmelig. Samt skulle vi innom en kollega for å hente et nytt stuebord. Men når vi var ferdig med alt vi skulle gjøre så ble det en bedre middag før det ble film og litt godt i glasset.


Fre 05.02
Ny dag og endelig fredag. Dagen i dag var slapp men var innom jobben en tur for det, og det var deilig at det var god stemming. Fikk vin på jobben for kjempe god innsats på jobben i uka som hadde vært. Samt måtte ta bilde til vår facebook side. Sånn at våre kunder kan se hvem vi er.


Etter å ha vært en tur på jobb var det tid for å komme seg til Mr. Hemmelig igjen. Og siden han skulle fikse noe på bilen den kvelden ble jeg liggende på sofaen med Carma, og se på serie. Veldig deilig og kunne slappe av helt.

Lør 06.02
Dette var vel den slappeste dagen jeg har hatt på laaaaang tid. Fikk sove lenge og bare tatt hele dagen med ro, helt til utpå kvelden. For da skulle Mr. Hemmelig til Jessheim og farge opp tattoveringen sin. Så dro vi dit, ble ferdig med det, handlet og dro hjem igjen og tok kvelden helt med ro med litt drikke og god mat.Søn 07.02
Happy Fastelaven.
Ny dag med full avslapping, det er det søndager er laget for. Samt litt alene tid siden Mr. Hemmelig måtte ut og fikse litt mer på bilen sin. Så da fikk jeg liggi hjemme på sofaen og sett serie og bare slappet helt av. Deilig og være litt alene innimellom selv om man liker å være sammen med den personen man er med.

Når Mr. Hemmelig kom hjem var han så søt og disket opp med fastelavnens bolle, med krem og syltetøy. Nam nam....

Man 08.02
Ny uke med nye muligheter. Og jobb dagen gikk veldig fort denne dagen, det var helt sin sykt.
Når dagen på jobb var ferdig var det tid for å dra til Mr. Hemmelig, og begynne med middag mens han skulle ut med noen kompiser.
Når han kom hjem så fikk jeg en liten gave <3

Han er bare så søt, overrasker og skjemmer meg. Blitt så utrolig glad i denne gutten.

Tir 09.02
Ny dag på jobben, som dere kanskje har fått med dere at jeg er hver eneste dag. Så det er kanskje ikke så spennende og skrive dette hver gang.
Etter jobben var det tilbake til min kjære. Kvelden var ikke kjempe spennende, det ble film og middag.

Ons 10.02
Etter jobben måtte jeg ta toget til min kjære, siden han ikke hadde mulighet til å plukke meg opp på jobben.
Når vi kom hjem og han var ferdig med å hente noen ting til barna sine, fikk jeg en liten før Valentines gave siden vi var enda ikke sikre på om jeg fikk vært hos han den dagen.


Tor 11.02
Slappe av etter jobb og bare ta livet helt med ro. Med god middag og snop.

Mr. Hemmelig er bare helt rå på å lage biff. Så utrolig deilig og bare kunne slappe helt av og styre med tilbehøret, mens han lager det. Og så godt som det blir.. NAM NAM!! Det ble tidlig kvelden siden vi var så slitene + utrolig mette etter maten.

Fre 12.02
Da var det endelig helt igjen, og i dag startet dagen med å kjøre Carma hjem før jobben.
Siden etter jobb så skulle jeg hjem til meg selv. Siden min Mr. Hemmelig skulle ha barna sine til helgen.
Så siden min kjære barndoms venninne og typen hennes skulle ha innflyttings fest. Så dro jeg dit en tur og hadde det kos med venner og bekjente.


Utrolig koselig og se igjen Linn og Fredrik, samt ha det gøy med venner og bekjente. Er en stund siden jeg var ute å drakk med venner. Men merker at nå er det vel på tide med en hvit mnd, siden nå har jeg drikki jevnlig helt siden des.

Lør 13.02
Da var det opp og hopp på jobb igjen. Denne gangen var det jobb på Coop og etter jobben var det hjem og slappe av. Og endelig kunne nyte helgen litt, siden det har blitt lite fri i det siste. I forhold til 2 jobber osv..

Søn 14.02
Dette var virkelig en husmors dag. Jeg var flink og fikk vasket unna en del av klærne mine hjemme. Gikk tur med Carma og slappet av før kvelden kom og turen satte kurs mot Mr. Hemmelig.
Så vi fikk tilbringt litt av Valentines dagen sammen <3

Happy Valentine's and Mother's day!!

Man 15.02
Ny dag med ny uke og nye muligheter. Dagen på jobb gikk veldig bra, til tross for at vi forsov oss veldig.
Men det var heldig vis ikke noe problem. Etter jobben var det hjem og fortsette med å vaske klær og bare slappe av.
Pga Carma så hadde jeg ingen mulighet til å dra til Mr. Hemmelig i dag, så man får heller bare glede seg til man får muligheten til å treffes.Det var det jeg hadde av oppdatering. Tenkte at siden jeg er hjemme i dag så kommer jeg til å blogge litt etterpå etter jobben. For nå sitter jeg på jobb, og har egentlig ikke så mye å komme med annet enn denne oppdateringen.
Så dere får bare følge med, så detter det inn et innlegg i ny og ned.
Håper alle sammen har hatt en fin mnd så langt.

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017