hits

Sex & Dating når det kommer til herto og skeive!

Hei alle kjære lesere.
Da kommer det er litt annerledes innlegg fra meg igjen. 
Jeg og mine kolleger snakker jo en god del om både sex og alt mulig. Og siden vi har en på jobben som er homofil, så blir det veldig interessante samtaler innimellom. Derfor kom min kollega med tips om innlegget. 
For når det kommer til sex og dating, har vi funnet noen forskjeller mellom oss som er hetro og han som er homofil. Samt er det også noen forskjeller mellom oss to som er herto også da. HAHA!! 

Vi har konkludert det at homofile er veldig ivrige når det kommer til dating fronten. Og er veldig flinke til å snakke seg one night stands, utrolig nok. 
Vår kjøre homo har ofte nye dater og det går bra på vær date. Jeg selv er nå da ikke så aktiv på dating fronten med tanke på at jeg har en gutt jeg er fryktelig glad i "hjemme". Som jeg tilbringer mye tid sammen med, og alt er kjempe bra mellom oss. 
Men i betraktning av kollegaen min som er hetro er det litt mer slit på dating fronten. Hun møter gutter på nett og byen, men hun føler aldri at hun får den samme kjemien som vår homo her på jobb. 
Hun skjønner virkelig ikke hvordan det er mulig og få seg noe så og si hver gang han er på date. Når hun selv føler at det er såååå vanskelig.. 
+ at temaet i dag på jobben har vært at man kanskje skal tenke på å gå litt roligere fram om man ønsker og bygge noe mer med den personen. 
Så vi konkluderte det at noen var nødt til å roe seg litt ned. Og faktisk bli litt mer kjent med personen face to face ikke bare over chat. 
Kollegaen min synes også hennes roomie også burde roe seg ned, siden hun er på lik linje som vår homo. 

Q: Men da lurer jeg på, hvorfor er det lissom enklere for homofile og skaffe seg one nigth stands? 
Q: Eller er det bare at det ikke er så vanlig så når du hører om det føles det ut som det er så enkelt? 
For min kollega er veldig naturlig pen, og jeg skjønenr ikke hvorfor hun synes det er så vanskelig og finne seg noen. 
Samt skjønner jeg veldig godt denne delen om å faktisk bli litt kjent med den du skal ha sex med. Ikke bare hoppe på med en gang.. Ikke det at jeg har så jævelig mye å si når det kommer til den fronten. HAHA!! 
Men ja, det kan være greit og bli kjent med en person og finne ut om det er noe mer som ligger der før man blir intime med hverandre. 

Q: Men hva mener dere rundt dette tamaet? 
Q: Synes du det er mer normalt at hetro har oftere one nigth stands, enn hva homofile har? 

Selv tenker jeg at det kanskje er veldig likt, og at det er like mye av det uannsett. Men at det kanskje kommer litt på hva man ønsker for noe selv også. 
Er du inn for at du vil ha one nigth stands hver helg/ofte så får du det. Om du går inn for at innimellom er greit, men at man vil heller finne noen og bli kjent med den personen før man har sex. Så er det sånn det blir. 
Men dette er jo egentlig helt opp til hver enkelt. I enkelte tilfeller kan det ende godt også, sånn som med meg og min. Jeg trodde selv at det kun var en helge kos, men det endte veldig fort opp med å bli mye mye mer. Og alt er kjempe bra mellom oss, selv om vi ikke har kjent hverandre i alt for lang tid. Og at vi kanskje ikke vet alt om hverandre enda. Men da lærer man seg hele tiden personen bedre og kjenne. 


[ Alle bildene i innlegget er fra We heart it ] 

Men det var det jeg hadde for nå. Så jeg får nok komme meg tilbake til det jeg faktisk skal gjøre, JOBBE!
Også får dere ha en kjempe flott dag i dag. 

- Charlotte S - 

Erotiske novelle!

Hei alle sammen! 
Da kommer et etterlengtet innlegg fra meg til dere som har ønsket dette. Veit mange av dere har øsnket dere flere erotiske novelle, samt noen noveller som ikke inneholdt drikking. Så her kommer det et som ikke inneholder drikking.

Tenk deg at vi har hatt en koselig dag på stranda bare oss to, på et lite sted der det ikke var noen andre enn bare oss to. Vi hadde badet og små kost litt og hatt det koselig.


Så blir jeg med hjem til deg fordi du er alene hjemme. Du har kjøpt inn mat og begynner å gjøre i stand en romantisk middag. Du står i bar overkropp og lager mat mens jeg tar meg en dusj. Men etter noen få minutter kommer du inn til meg og dusjer sammen med meg. Vi koser oss litt der før vi går for å spise. Etter vi har gjort det så går vi på rommet ditt for å se på en film, jeg legger meg i arm kroken din.
Vi får ikke med oss så mye av filmen siden du begynner og kysse på meg, og finner ut at når du kysser meg på halsen blir jeg mer og mer kåt. Jeg begynner og styrke deg oppover på låret før jeg begynner og ronke deg mens du forsetter og gjøre meg kåt. Jeg kysser deg på munn, halsen, ned over brystet og videre ned. Jeg begynner å suge deg og du blir bare mer og mer keen på mer.


Du dytter meg litt bort for å ta av meg det lille jeg har på meg av klær og legger meg i 69 stilling. Jeg forsetter å suge deg til du nesten kommer. Du dytter meg av og legger meg på rygg og legger deg over meg. Du vet at jeg alt gå på p-piller så det er ikke noe fare, du putter pikken din inni meg og begynner litt rolig før du bare kjører på. Jeg begynner å lager mer og mer lyder og du knuller meg hardere og hardere, etter litt setter jeg meg over deg for å ri deg, og det går ikke lange stunden før det går for meg og du kommer like etter. Etter at begge har kommet legger jeg meg ved siden av deg og bare holder rundt deg mens vi ligger og små kysser litt. 

[ bildene er fra eget arkiv ] 

- Charlotte S - 

Why I took it so easy.

Hei igjen alle sammen. Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om bruddet, siden det er noen som har spurt om hvordan jeg kom meg så fort over det/ virker som jeg ikke har tatt så tungt på det. 

[bildet er fra eget arkiv]

Jeg har ikke tatt så lett på bruddet som mange har trodd, men det virker sånn fordi jeg begynte å blogge igjen 1 uke og 1 dag etter at bruddet fant sted. Så jeg hadde jo da hatt litt tid til å komme meg. Samt hadde jeg hatt det på følelsen lenge at det kom til å bli slutt, siden vi bare hadde kranglet den siste mnd. Så det var på en måte ikke et sjokk at det ble slutt. 
Og det som gjorde det hele mye bedre var jo at vi ble enige om at jeg fikk beholde Carma. Hun har vært en stor del til at jeg har klart å komme meg fort over dette. Og ikke er lei meg lenger. Seff er det leit, siden vi hadde vært sammen i 2 år og 4 mnd. I morgen hadde det vært 2 år og 5mnd. <3 men men, sånt skjer. 

Jeg har også hatt mange gode venner og familie rundt meg, til å stille opp og hjelpe meg. Som har fått meg til å få tankene over på andre ting. Og prøve å slippe taket litt. For jeg skal være ærlig, de første dagene etter bruddet + samme dagen var helt jævlig. Jeg lå bare å gråt, spiste ikke, og hatet livet mitt. Og gikk hele tiden og var redd for at Carma skulle bli borte fra livet mitt hun også. 
Men jeg hadde gode venner jeg kunne snakke med på meld, face, og tlf. Som klarte å få meg litt på andre tanker + jeg hadde familie som kom på besøk og trøstet meg og hjalp meg med det jeg trengte hjelp til av pakking og oppmuntring. 

[bildet er fra eget arkiv] 

Så det var vel det jeg hadde og fortelle om hvorfor jeg har tatt bruddet så "enkelt"
Og jeg vil bare si en stooor takk til de av dere som har vært der for meg i denne vanskelige tiden. Både venner og familie, jeg elsker dere masse. Og jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten dere og Carma jenta mi <3 

Q: Hvordan har du kommet deg over et brudd? 
Q: Hvem er der for deg når du har det vanskelig? 

Men det var det jeg hadde for nå. Så får jeg se om det kommer et innlegg til i løpet av kvelden. Ellers kommer det et i morgen. 
Så får dere alle sammen ha en forsatt kjempe fin fredag, og god ettermiddag. 

- Charlotte S -

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017