hits

girls, boys or both?

Hei alle sammen, og riktig god morgen! Håper alle sammen får en flott dag hvor hen i verden du befinner deg. 
Tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om noe veldig mange har/ til dag's dato spørr om innimellom. "Er jeg interessert i jenter, gutter eller begge?"

Q: Hva liker du, gutter, jenter eller begge?
Q: Hva tror du?
 
 

Jo! Det skal jeg fortelle deg, jeg er interessert i gutter!!

// bilde er fra We heart it // 

Jeg liker gutter, og jeg forguder kjæresten min over alt når jeg først har kjæreste. Det eneste for meg er gutter og pikk. Ingen svingninger mellom begge kjønn her i gården. Så jeg er ikke lesbisk. Selv om noen tror jeg har blitt det etter at jeg klipte meg kort. 
Grunnen til at jeg klipte meg kort var fordi jeg prøvde i januar 2017 å farge det fra mørk brunt til blondt. Noe som ikke gikk, og håret mitt ble kjempe ødelagt og knakk. Så derfor måtte jeg bli kort, men dette er noe jeg kan ta i et annet innlegg. Så tilbake til dette innlegget. 
Men når det skal sies, så er jeg ei jente som ikke har noe i mot å små kysse/ kline med venninner på fylla. Men sånn er jo veldig mange jenter, ikke bare jeg! 
Så man kan vel kanskje si da at jeg er litt bi i fylla.

// bilde er fra We heart it // 

Veit ikke hvordan jeg skal forklare det, men alle jenter har vel vært her en gang. Hvor man synes det er morsomt, koselig og kunne vise vennene sine hvor glad man egentlig er i dem. Ved å kysse/ kline osv på fylla. Mange har vel gjort dette som fjortiser og mange opp gjennom tiden siden man begynte med det. 

Q: Er du en av dem som har kysset dine venninner/kompiser på fest ?

Jeg veit med meg selv at ja, det kunne vært gøyalt å ha prøvd mer bare for å prøve. Sånn med tanke på at man bare lever 1 gang. Men jeg er alt for glad i gutter og da kjæresten min når jeg har det, til å kunne gjort noe annet enn å kysse/kline med ei jente. Og ja, jeg veit det at nå som jeg er singel hadde jeg hatt muligheten til å utforsket dette med jenter. Men selv om det hadde vært gøy å prøve, så er jeg ikke 100% sikker på om det er noe jeg ville gjort like vel. Jeg er litt sånn 50/50 på det om det er noe jeg hadde turt eller ikke. 

Q: Har du gjort noe annet med samme kjønn, uten om å kysse/kline?

Så da håper jeg at dette innlegget kanskje kan åpne øynene deres litt. At selv om man kanskje ser lesbisk ut, så er ikke det alltid tilfelle. 
Selv om det hender jeg sier det blant venner og familie om jeg har hatt en dramatisk brudd med en gutt. At jeg nesten vurdere på å bli lesbisk, fordi det sikkert er mye lettere enn å være sammen med en gutt. Så betyr ikke det at jeg mener det, for jeg er veldig glad i gutter og det de har å tilby. Selv om jeg er fult klar over at det finnet leketøy osv, sånn at man kan ha "samme opplevelse" med ei jente om det er retningen man vil kjøre. Men ja, jeg er ikke lesbisk, og planen er ikke å bli det. Så vidt jeg veit selv, HAHA!! 

Men det var det jeg hadde for nå :) så kommer det et innlegg senere i kveld, men fra mobilen så hvordan utsende blir på den bloggen aner jeg ikke. Siden jeg skal møte "søsteren" min, og sove hos henne og ha en koselig kveld før jeg flytter. 

- Charlotte S - 

Halloween om litt over 1 uke..

[ bildene er fra We heart it, men har mekket dem sammen selv på PicMonkey under Collage ] 

Hei alle sammen. 
Da tenkte jeg og ta for meg et innlegg angående halloween siden det er jo ikke mange dagene igjen til det. Og jeg er vel ikke den enste som har planer om å drikke denne dagen, og ikke minst kle seg ut. Men så er det det med hva f*** skal man kle seg ut som da.. ?!?! 
Min kjære venninne Jeanette har bestemt seg for å arrangere et halloween party for oss jentene på jobben og noen flere. Så var dilemmaet der, hva skal man kle seg ut som. 
Jeg tror jeg har vært å sett innom alt som finnes av nettsider, for å få noen idèr om hva. Og om det eventuelt er noe jeg kan mekke sammen med det jeg alt har av klær. 

Q: Noen av dere som har samme dilemma som meg ? 
Q:  Hva skal du for noe på halloween ? 

Men som mange av dere sikkert endte jeg opp med å kjøpe meg et kostyme, da har jeg det også til eventuelt senere anledning.
Så jeg har i år kjøpt kostymet mitt   HER!!

Og jeg endte opp med dette  kostymet.

[ bildet er fra nettsiden Illusion ]
 

Jeg har selv aldri bestilt fra denne siden her, men det stor at det skulle være trygt, kort levering og at størrelsene var onesize. Så jeg får håpe det passer og at det ikke tar lange tiden før det kommer. 
Dette kostymet kommer da med kjole og hatt, så da kan jeg jo velge selv om jeg vil gå med strømpe bukse eller med strømper.
Noe jeg synes er veldig greit, men jeg er litt smålig usikker på kjolen fordi den ser så liten ut. Men jeg får bare prøve når den kommer og finne ut om jeg kanskje må ha en shorts under den eller ikke. For vil ikke gå å strutte rompa mi hele kvelden selv om det er bare oss jentene fra jobben som skal drikke sammen. 

Q: Noen av dere som har erfaring fra denne nettsiden ? 
Q: Hva skal du kle deg ut som i år ?
 

Men det var vel det jeg hadde for i dag, så kommer det nok et innlegg ut litt senere i dag når jeg er kommet meg hjem fra jobben. 
Så får dere alle sammen ha en forsatt flott dag videre.
Kommer nok også til å publisere noe mer innlegg med tiden angående halloween om dere vil det. 

- Charlotte S - 

Tuesday and a day of

Hei hei igjen alle sammen. Da kommer enda ett nytt innlegg fra meg og denne dagen ikke fult så langt innlegg som det tidligere i dag.
Jeg har vært så heldig at jeg har hatt fri i dag. Fikk ikke sovet så lenge som jeg hadde håpet på da, siden jeg hadde ei som måtte ut greit tidlig. Men det er sånn det er å ha en hund. 
Men ellers i dag så har jeg og Carma liggi i senga og slappet av og tatt livet helt med ro. 

Samt når jeg prøvde å gjøre noe enten på tlf eller på pc'en så ville hun ikke akseptere det. Hun ville gjerne ha min fulle oppmerksomhet, hun er søt da. HAHA!! 
Videre i dag så har jeg vært flink og vasket klær, satt sammen resten av skuffene til den siste kommoden min. Så nå er begge kommodene ferdige, og alt er helt klart på rommet. Nå har jeg plass til det jeg skal, klær, bur, dill dall osv... Seff er det noen småtterier som må ordnes, som at jeg må få tømt posene jeg har i noen av hyllene mine, samt en kurv jeg har med masse rart oppi. Men det får jeg ta sånn litt etter litt. Men ellers er alt helt ferdig og jeg er kjempe fornøyd. 
Det er jo litt begrenset for hva jeg får gjort siden jeg bare har dette rommet jeg kan gjøre noe med, nå som jeg bor hos pappa. Men det er greit og ha møbler til senere + til å kunne oppbevare alle tingene mine i akkurat nå. 

Q: Noen andre som har problemer med å ha for mye ting, og for liten plass? 
Q: Hva gjør du om du har for mye dill dall? 

Videre i dag har jeg bare slappet av og tatt livet med ro. Skulle egentlig møte x-en en tur i dag, siden jeg hadde klart å fått med meg noe som tilhørte han når det ble slutt og jeg flyttet. Og han ville ha det igjen, samt ville han hilse på Carma. Men nok en gang så var ikke bisja viktig nok for han. Dette er f*** ikke første gangen.. Og jeg merker serr at jeg blir litt irritert, for min del så går det helt fint at jeg ikke møter han. Men jeg tenker på Carma. Seff hadde hun blitt kjempe glad for å kunne sett pappa'n sin igjen, siden hun ikke har sett han siden 24.aug når det ble slutt og han var hjemom for å krangle med meg og pakke med seg mye av tingene sine. 
Og det skuffer meg litt på hennes vegne at hun tydeligvis ikke betyr mer for han. Selv om jeg har fult eierskap på hun, og at jeg merker på henne at  hun har det bedre nå enn før. Siden hun har endret seg på mange gode måter. Så blir jeg skuffet over at han ikke har tatt mer initiativ til å møte henne/passe henne. Men det er vel sånn det er når man enten har barn eller dyr sammen og man splitter opp. 

Men nok om det, jeg ligger nå i senga med Carma ved min side, med levende lys rundt om på rommet og hører litt på musikk. Det er veldig deilig på slike høst dager som denne. Og ikke mist vise jenta mi at hun er alt i mitt hjerte <3 

Q: Noen andre som har noe lignende dilemma med x-en sin? 
Q: Hva gjør du på høstkvelder som denne? 

[ alle bilder i dette innlegget er fra eget arkiv ] 

Men ja, det var det jeg hadde for i dag. Så nå skal jeg bare forsette den rolig kvelden min, så er det tilbake på jobb i morgen. 
Skal også komme ut med innlegg i morgen, så det er bare å følge med. 

- Charlotte S - 

Flom sa du!!

Hei alle sammen. Da kommer det enda et innlegg før det blir jobb på meg. 
Som sikkert mange av dere har fått med dere så regner det heftig her på Østlandet. Og det er mange mange steder som er blitt oversvømt. Jeg så akkurat at på vg.no at mitt andre hjem sted Røyken er blitt oversvømt igjen. Dette er noe som skjer hver gang det regner som det gjør nå. 


[ bildet er fra vg, og er bilde fra Røyken Sentrum ] 
Her er det flere hus som har litt evakuerte, siden dem verken kommer seg inn eller ut av husene sine. 
Samt at det er nå blitt vannskader, og halve huset står under vann. 


Samt har tog stasjonen på Lørenskog der jeg bodde nå før jeg flyttet tilbake til Romsås også blitt oversvømt.
Hele rundkjøringen/parkeringsplassen til tog stasjonen er fult av vann.. Så jeg er litt glad nå for at jeg verken bor hos mamma og pappa i Røyken, eller i den tidligere leiligheten min på Høybråten/Lørenskog. [ bildene er fra vg, og er tatt på parkeringen/rund kjøringen ved Lørenskog tog stasjon ]
Jeg satt og tenkte for meg selv nå i stad, at om jeg forsatt hadde bodd på Høybråten/Lørenskog lurer jeg på hvordan jeg hadde kommet meg til jobb..?? Siden bussen jeg skulle ha tatt, skulle ha kjørt gjennom denne rund kjøringen. Men det er jo ingen som får kjøre der nå.  Men heldigvis har jeg ikke det problemet.
Men jeg synes seff synd på alle de som får bildene sine ødelagte, selv om jeg også synes det er litt selv skyldt. For det er garantert stam folk som bor i nærheten som kjører hit og tar toget til jobben. Og dem som bor i nærområdet vet at hver gang det egner mye skjer dette. Det vet til og med jeg, som bare hadde bodd der i 1 år og 10 mnd. 
Så når dem vet at det er spådd masse regn og at Lørenskog tog stasjon ALLTID blir oversvømt, er det litt selv skyldt og ta bilen og parkere der og la den drukne. 

Det er altså 70 kommuner som har fått flomvarsel de siste dagene. Og dette er resultatet av det flotte været her i Norge.. 
Så jeg anbefaler alle og bare holde seg inne. Og om du skal/må ut la bilen stå for det er kaos flere steder, eller ta på deg våt drakt for du må nok forberede deg på å svømme visse steder. HAHA!! 
Nei huff, det er stygt og le i slike situasjoner. Men ja, sånn går det. 
Så det blir spennende og se hvordan dette går videre, både i Røyken og i Lørenskog. 

Men det var det jeg hadde for nå, så kan jeg jo oppdatere dere litt senere når jeg kommer meg hjem fra jobben. 
Så får dere alle sammen ha en riktig fin dag videre, og masse lykke til om du er en av dem som er rammet av regnet. 

- Charlotte S - 

FREDAG!!

Hei alle sammen, og riktig god fredag til dere alle. Jeg veit jeg har vært litt bort fra bloggen i det siste. Men det er så mye som skjer i livet mitt akkurat nå. Så jeg har ikke helt hatt tid eller ork til å blogge. 
Har ikke veldig lyst til å gå inn på detaljer om hva som skjer i livet mitt akkurat nå. Men kommer sikkert til å blogge om det en annen gang/tid. Men akkurat nå, så prøver jeg bare og tenke positivt og se fremover på at ting skal ordne seg. 

I dag er det som dere alle vet fredag, og det er 17.mai helgen. Mange av dere har vel kanskje hatt fri i dag. Siden det var en inneklemt dag. 

Q: Hadde du fri fra jobb/ skole i dag?

Selv hadde jeg ikke fri i dag. Men det ble "fri" likevel, siden jeg er ikke helt bra i kroppen etter at jeg begynte på pencelin tidligere i uka. Magen er bare helt blææ!! 
Så det ble en rolig dag hjemme for å se om magen kanskje ble bedre. Og siden det var så fint vær i dag. Måtte jeg utnytte sjansen litt til å sole meg på verandaen. 

Og siden magen min har blitt bedre utover med ettermiddagen, så ble det en liten rengjøing hjemme. Fikk moppet sammen ALT av hundehår, støvsugd. Vasket klær, ryddet i hyller, skap, oppå kjøleskapet. Osv osv...
Så er det tilbake på jobb i morgen, for å ha søndagen fri også mandag på jobb igjen.

Q: Noen av dere som har spesielle planer for 17.Mai ? 

Selv skal jeg kanskje (om fint vær) dra og se på fetterne mine gå i barnetog. For å så senere dra til besteforeldrene mine på koltbord. 
Blir koselig hele familien samles. Men ellers skal jeg nok bare slappe av, med tanke på at jeg skal tidlig opp på mandag og jobbe. Samt det kanskje blir en slitsom uke. 

Det var nok det jeg hadde for akkurat nå. Men om noen av dere har noen tips om hva dere vil lese om på bloggen, så er det bare å legge igjen en kommentar.

- Charlotte S -  

Litt av hvert...

Hei igjen alle sammen.  Jeg veit jeg ikke blogget noe mer på mandagen, sovnet dessverre. Og i går var jeg sååå kake etter jobben, siden jeg for første gang skulle jobbe alene i brød avdelingen. Så hele dagen min var en stor stress ball. Som dermed gjorde at jeg var helt kjørt når jeg kom hjem i går. 

Q: Men hvordan går det med dere?? 

I går så fikk jeg forresten endelig pakken til Carma i posten. Da var det ei her hjemme som ble glad, når vi åpnet den og det var mat inni. 
Veldig fornøyd, de sendte til og med gratis prøve smake snacks. Det eneste som var litt kjipt er at vi fikk prøve smake snacks til katt, når jeg lissom bestilte hunde mat. Men like vel har jeg et godt inntrykk av de.
Så anbefaler dere veldig og prøve dem. Husk som jeg skriv sist, du får gratis levering med en gang du handler over 500,- og det gjør du lett, om du kjøper en sekk med ca 15kg mat.

 Nå sitter jeg her hjemme med dunderne hue pine, siden jeg var så utrolig smart på jobb i dag. I det jeg skulle til å dra hjem, jeg klarte nemlig og slå høl i hue.... Jeg bøyde meg ned for å ta opp noe og i det jeg reiste meg opp, smalt jeg hodet i en av skapdørene i garderoben. Og slo meg greit hardt også siden jeg begynte å blø.. .buhu!
+ at jeg har endelig fått kino billettene jeg vant i posten i dag. Yhee!! 


Så nå må jeg bare finne ut om det går noe bra eller film som ser spennende ut, så blir det kino tid snart. 

Q: Noen som har noen bra film tips? 

Men nå skal jeg snakke litt videre med venninna mi også skal jeg slappe av litt..  Så ha en fin kveld videre alle sammen. 

- Charlotte S -  

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017