hits

Nå er det like før....

Hei alle sammen. Og riktig god kveld. 
Det ble desverre ikke noe blogging i går, fordi jeg var for opptatt å møte siste rest av venner før jeg reiste. 
Men det kommer et innlegg nå :) 
Fredagen min startet med å stå opp tidlige, siden min kjæreste Helle skulle på jobb. Så jeg tok følge med henne ned til Lillestrøm. 
Deretter gikk turen til Strømmen for å fikse neglene mine hos min gode venn Kate. (det kommet et eget innlegg om henne og hennes fantastiske kunst innen negler) 

// bilde er fra eget arkiv // 

Jeg ble super fornøyd igjen med neglene mine, og nå fikk jeg litt sommerlig farge. 
Etter å ha fikset neglene, dro jeg og ei kollega av meg på Egon for å spise lunsj, kose oss og skravle. 

Vi hadde det kjempe koselig :) Etter lunsj og kos, dro jeg hjem og slappet av. 
Før jeg dro ut med en kompis og sov over hos han. 


Dagen i dag har gått med på å være med familien min, vært en tur hos tante, onkel og fetterne mine. 
Vært på besøk hos besteforeldrene mine, og nå tilbringer jeg litt tid med pappa. Koser oss med hjemme laget pizza, og ferdig pakker det siste. 
Resten av kvelden kommer til å gå med på å dusje, barbere beina, og ordne det aller aller siste før jeg blir kjørt til Gardemoen i morgen tidlig. 

Så nå skal jeg bare kose meg videre med maten, så får jeg se om jeg blogger før flyet går i morgen eller om det blir når jeg kommer meg hjem nede på GC. 

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen. 

- Charlotte S -

Goodbye for now, and some music

Hei igjen alle sammen. Håper alle har hatt en flott dag i dag. 
Dagen min i dag har bare vært rolig, jeg har vært innom jobben en tur for å si hade til dem jeg ikke fikk møtt på mandagen. Merker det skal bli utrolig rart å reise fra alle de herlige folka på jobben. Og ikke kunne komme dit når jeg vil å slå av en prat. Men som venninne på jobben sa, de er jo bare en tlf/melding unna. Men likevel, blir rart. 
For med tanke på så mye det har vært opp og ned turer i livet mitt det siste året, så har jeg vist at jeg alltid kan snakke med/ spørre om råd hos de på jobben. 
Så jeg veit jeg kommer til å savne den herlige gjengen på Coop Mega Nittedal <3 

Etter å ha vært innom på jobben dro jeg å kjøpte meg mat på Grorud, siden nede på GC har dem ikke noe god sushi. Risen er alt for søt!! Så måtte klar få spist litt sushi før jeg reiser, siden det blir en lang stund til neste gang. 

// bilder er fra egen tlf // 

Og siden dagen i dag ikke har vært noe spennende, så tenker jeg å svare på et spørsmål jeg hadde fått i kommentar feltet fra Turia;
Q: Hva synes du om 50 shades bøkene? Jeg har bare sett første filmen, syntes den var både bra og erotisk/pirrende.​
Jeg liker veldig godt bøkene. Siden du synes filmen er både erotisk/pirrende burde du lese bøkene. De er enda mer detaljert enn hva filmene er. Og det er noen ting jeg synes hadde vært fint om dem hadde tatt med i filmene, som dem har valgt å ikke ta med. Eller bare så enkelt at de burde laget filmen 100% etter boka, det hadde vært topp! 

Tenkte også at jeg skulle legge ved noen sanger jeg har fått helt dilla på i det siste. Litt for å fylle ut dette innlegget så det ikke blir så kjedelig.
Men også fordi jeg liker å se/få vite hvilke sanger andre personer liker. Sånn at jeg kan få tips til sanger selv. Derfor tenkte jeg at dette kanskje kunne være en inspirasjon til dere også om man ønsker litt ny musikk og høre på. :)


Men det var det jeg hadde for i dag, så får dere ha en fin kveld videre. 

- Charlotte S - 

Last week in cold Norway!

Hei alle sammen, jeg beklager jeg har vært litt borte fra bloggen i noen dager. 
Men jeg har hatt det litt travelt med å få møtt venner og kjente jeg gjerne ville se før jeg reiser. Noe som har gjort at det har blitt litt overnattinger her og der og tiden har blitt fokusert på å være med venner og bekjente. 
Men nå er det siste uka mi, og bare noen dager igjen til jeg flytter. Grugleder meg veldig. Merker alt nå at dette kommer til å bli rart og skulle flytte fra venner, bekjente og familie. Selv om jeg kan ha kontakt med dem på tlf, meld, sosiale medier osv. Men merker det skal bli rart for det. 

Bilde er fra min personlige tlf

Før helgen og i helgen som sagt har jeg fått vært med venner og bekjente og jeg har hatt det fryktelig koselig. 
Spist middag, sett film, hatt kosestund med de beste jentene i verden og fått vært med dem og være litt barnslig igjen med ake tur. 
Nå er det tilbake til hverdagen og ferdig stille alt som skal ferdig stilles før søndag. I dag fikk jeg endelig 100% svar fra Nav om jeg fikk godkjent dagpenger i 3mnd mens jeg er på Gran Canaria. Men som nevnt tidligere så blir det samme løsning som med dagpenger her hjemme i Norge. Om jeg jobber må jeg skrive det i melde kortet og da får jeg ikke betalt av nav. Er jeg ikke i arbeid så får jeg penger. Så om jeg ikke vil jobbe, men leter de 3 første mnd der nede får jeg penger fra Nav. Men jeg veit med meg selv av jeg kommer ikke til å bruke så lang tid på å finne meg jobb. Siden jeg har ei venninne og familie der nede som veit om masse. 

Snap min kjære x-ste datter tok av meg og sendte til meg på søndag. <3 <3 aww!! 

Men ja, dagen min i dag har vært å planlegge resten av uka. I forhold til å møte de siste jeg vil/må møte før søndag. Også dro jeg en tur innom jobben for å hilse på dem også. Men jeg ble klart værende der litt lengre enn jeg hadde planlagt, siden jeg hele tiden glemte hva kl var så jeg rakk ikke bussen jeg planla og ta 4 ganger.. HAHA!!!  Men det gjorde ingen ting, alltid koselig å komme innom jobben selv om man ikke jobber der akkurat nå og snakke med de gode vennene jeg har der. 
Resten av kvelden har jeg vasket klær, "rydda" det bomba soverommet mitt, og faktisk fått begynt å pakket ting i kofferten. Ikke bare finne frem ting og slenge det på gulvet. HAHA!! Er ikke bare bare dette altså. 

Desverre er bildene litt små og dårlige, siden jeg tok dem med snapchat så lagret dem. 
Dagene fremover nå blir bare å ferdig stille pakkingen, og møte siste rest av venner og familie. 
Jeg har fått en god respons på hva dere ønsker å se videre på bloggen min, og det tenkte jeg og gjøre noe med. Men noen av tingene som ble satt opp i kommentar feltet, får jeg desverre ikke skrevet så mye om før jeg faktisk kommer meg ned til GC ( Gran Canaria) 


Så har er punktene Turia la igjen i kommentar feltet;
* Uteliv/festing
* Outfits
* Trening
* Sex
* Hva jeg synes om diverse politiske ting
* Mitt syn på narkotika
* Tatoveringer
* Soling og sydenliv

Jeg veit jeg definitivt kommer til å lage innlegg om sydeliv, uteliv og steder det er vert å besøke om man skal til GC. Jeg kan definitivt lage et innlegg om tatoveringer, siden jeg har det selv og har laget det for leeenge siden.
Jeg kan forsovet klare å lage et innlegg på alt, jeg bare veit at det innlegget om hva jeg synes om politiske ting kan bli fryktelig kort. Siden jeg engasjerer meg ikke stor der. Men dere får bare følge med. 

Kom gjerne med flere forslag til hva dere vil se på bloggen, så kan jeg planlegge innlegg til de dagene jeg kanskje ikke har noe annet planlagt. Eller til de dagene jeg ikke har stort og skrive om. 

Men nå tror jeg skal ta kvelden, sånn at jeg kommer meg opp i morgen tidlig. Og sånn at jeg får vært litt produktiv i morgen også. Så dagene ikke bare løper fra meg og at jeg sitter igjen på fredag eller lørdag og føler at jeg skulle ha rukket mer. 

- Charlotte S - 

Rolig, men likevel slitsom dag.

Hei alle sammen, og riktig god kveld. 
Tenkte å opprett holde mitt lille løfte til dere om at jeg skal blogge hver dag før jeg reiser. 
Dagen i dag har forsovet vært rolig, men likevel slitsom. Siden jeg brukte dagen i går på å bare ligge og sove og slappe av. Fikk jeg seff ikke sove i går når jeg skulle legge meg. Noe som var litt dritt, siden jeg skulle være på jobb kl 07:00 i dag. Så det ble vel ikke mer enn ca 2,5 timer søvn i dag før det var opp og hopp på jobben for å snakke litt med sjefen osv før jeg skal flytte. Er litt papirer som måtte ordnes osv. 

Etter jobben var det å komme seg hjem og begynne med klesvasken som har liggi å ventet på meg 1ukes tid. 
Samt fant jeg ut at det var på tide å lage seg en pakke liste, sånn at jeg ikke glemmer noe når jeg skal begynne å pakke til flyttingen. 
Det er jo noen ting som er veldig greit å få med seg, selv om jeg har mulighet for å få tak i det meste der nede. Men sånn som p-piller og diverse andre ting er greit å få med seg hjemme fra. 
Kofferten står klar, men jeg har enda ikke begynt å pakke i den. Noe som kanskje er greit å starte med, siden det bare er 12 dager igjen til jeg flytter. 
Men etter å ha drevet med litt pakke liste og klesvask unnet jeg meg selv en liten time på øyet. Siden jeg ikke fikk sove så mye i natt. 
Nå på kvelden sitter jeg å planlegger litt med venner om når dem har tid til at vi kan møtes. Sånn at jeg rekker å få møtt alle jeg vil møte før jeg reiser. 
Det er vel en av de tingene jeg gruer meg mest til, å ikke kunne dra til vennene mine når som helst.. Og at jeg kun får hatt kontakt med dem via meld, face, snap osv for en god periode. Men om jeg blir lengre enn 3mnd, så kommer jeg nok til å ta meg en tur hjem i sommer og møte venner for å så reise tilbake. Men det er jo ikke noe sikkert enda, jeg får bare ta det som det kommer. 


Noen av dere som har gjort noe som dette tidligere? Flytte bort fra venner og familie for en lengre periode. 
Noen av dere som kunne tenke dere å gjøre noe som dette en gang? Å flytte utenlands og oppleve noe nytt, bare for å ha gjort det. 
Hvor ville du ha dratt om du skulle flyttet utenlands? 
Og hva ville du ha jobbet med? 

 

Det var det jeg hadde for i dag. Ikke det mest spennende, men det er bedre med et innlegg istede for ingen. 
Da vil jeg ønske dere alle en riktig god kveld videre. :) 

- Charlotte S - 

 

Long time no writing!

Hei alle sammen. Da er jeg tilbake på blogg fronten. Det har desverre ikke blitt blogging i det siste da det er utrolig mye som har skjedd med jobb, xer og xer av xer..... 
Samt har det skjedd en veldig positiv ting, som jeg både gruer og gleder meg veldig til. Som er litt av grunnen til at jeg var interessert i å få i gang bloggen igjen. 
Veit ikke helt selv enda hvor mye det blir med blogging nå i løpet av desember, men jeg veit at fra og med ny året blir det masse blogging, for å både holde mine venner og familie oppdatert på hva som skjer i livet mitt. Men også for å dele mine erfaringer, tanker og opplevelser, og ikke minst ha en dagbok med bilder og tekst og kunne se tilbake på.

Nå regner jeg nok med av noen av dere kanskje veit hva jeg snakker om, men noen av dere veit kanskje ikke hva jeg snakker om i det hele tatt.. Og det skal jeg med glede fortelle. 

14.januar flytter jeg fra kalde Norge og ned til Gran Canaria. Der skal jeg bo hos min mamma og ste pappa, søke meg jobb og være der så lenge jeg har lyst. 
Jeg har også ei god venninne fra Oslo som bor der nede så jeg blir ikke helt alene. 

Jeg gleder meg utrolig mye til å komme meg bort fra dette kalde været, men jeg gruer meg også litt. For jeg veit jeg kommer til å savne vennene mine her hjemme og ikke minst familien min her hjemme i Norge. Men jeg savner også mamma og stefaren min samt venninna mi som bor der nede. Så det blir akkurat på lik linje som nå når jeg bor i Norge at jeg savner dem som er langt borte fra meg. 
Og nå i disse tider er det jo mulighet for å holde kontakt via snap, blogg, face, videochat osv osv.. Så blir jo ikke verdens undergang. Og hvem vet kanskje jeg bare blir der for 3mnd, 6mnd eller noe sånt. Jeg har enda ikke bestemt meg for hvor lenge jeg kommer til å bo der. Men det tar jeg bare litt som det kommer. 
Enveis billetten er i værtfall bestilt, og avreisen er 14.januar.  
Jeg kjenner alt nå at det skal bli veldig deilig og komme seg bort fra kulden, alt mulig drama som har vært i det siste med løyner, dritt snakking og alt mellom himmel og jord man har blitt kalt den siste tiden. (dette er noe jeg kan gå litt nøyere på i et senere innlegg om dere ønsker det) 

Så nå er det bare å dra på seg smilet, se fremover og begynne alt av forberedelser. 
Som å rote igjennom alt av klær og finne ut hva jeg vil ha med meg ned over, tror jeg trenger der nede osv. Selv om det ikke blir så kaldt som her i Norge, kan det bli kjølig så er jo greit og ha med seg noen tykkere klær. Samt må jeg gå gjennom alt av sminke og se hva jeg skal ha med meg, alt av sko, osv osv osv.... Ja, som dere sikkert skjønner er det en god del forberedelser som må til før jeg reiser. Ikke nok med det, VILL/SKAL jeg få tid til å se vennene og familien min et par ganger før jeg flytter nedover. Men selv om det er litt stress nå i tiden fremover, så er det virkelig vert det. 
Komme seg unna, prøve noe helt nytt, få nye opplevelser og få en helt ny hverdag. 

Så jeg kommer til å holde dere oppdatert sånn under veis med planer, pakking osv. 
Så håper jeg dere har lyst til å følge med på min reise vei både før og etter avreise. 

Ha en fortsatt flott kveld videre. 

- Charlotte S - 

Chill og barnebursdag

Hei alle sammen. I dag blir det blogging fra tlf, men værtfall bedre enn ingen ting. Blir også et lite innlegg, siden jeg ikke har gjort stort i dag.

Jeg har bare vært hjemme og chillan i senga som vanlig, dusjet, ordnet meg. Siden i dag hadde min skjønne fetter bursdag. I dag ble han 5år, og herregud å tiden har gått fort... føles ut som det ikke var lenge siden jeg var på besøk etter at dem kom hjem fra sykehuset.

Det var en koselig feiring med masse folk, kaker og god stemning.

Selv om kale faktisk ikke fristet, men fikk i meg et lite stykke av sjokolade kaka til farmor.

Nå ligger jeg bare i senga, og skal fortsette å se på tv og surre på nett som jeg gjør hver natt/dag..

Håper alle andre har hatt en fin dag :)

- Charlotte S -

Har vært litt produktiv idag...

Hei alle sammen. Da kommer det et nytt innlegg fra meg. 
Blir ikke lange innlegget, for jeg har ikke akkurat mye å skrive om. Men jeg har vært litt produktiv i dag. Jeg har fått ryddet og vasket på rommet hjemme hos pappa. Siden det er der jeg bor fortiden, da jeg ikke har rå til å skaffe meg min egen leilighet hverken kjøpe eller leie. 

Men det ble veldig mye bedre etter en rydde runde. Jeg kan faktisk se gulvet nå, istede for at det ligger 3 bagger fulle av klær, sminke osv rundt på gulvet.

Ellers har jeg bare liggi i senga sett på tv, surfet på nettet med drikka i hånden som vanlig. Og vært i butikken og handlet snus vell og merke. 

Det var vel det jeg hadde for nå. Mest sannsynlig blir innlegget litt bedre i morgen, siden jeg da faktisk skal noe. 
Ha en god kveld videre.

- Charlotte S - 

The brutal but real side

Hei igjen alle sammen, og riktig god midt i natten. Som vanlig sliter jeg med å sove som jeg har nevnt på bloggen tidligere.
Derfor tenkte jeg at jeg skulle skrive et veldig brutalt men helt ærlig innlegg. Og NEI det er ikke for å få noe form for sympati, oppmerksomhet eller noe. 
Men jeg veit at det er sikkert ikke bare jeg som sliter med dette, så hvorfor ikke skrive et innlegg om det sånn at om noen som sliter med det samme veit dem ikke er alene. 
Og det er sikkert noen som lurer etter det forje innlegget mitt. Men her kommer en brutal meg ærlig sannhet om hvorfor. 

Vet ikke helt hvor jeg skal starte, men jeg hopper rett ut i det. 
Gjennom mine yngre år når jeg hadde det vanskelig enten når det kom til mobbing, gutter, livet generelt så for å lette alt av tanker og følelser så kuttet jeg meg på armen. Jeg har aldri kuttet meg dypt, i håp om at noe skulle gå galt. Selv om  jeg har vært fullstendig nede. Men jeg har gjort det fordi det er en annen form for smerte som er uten på kroppen i stede for inni kroppen. Som får meg til å føle meg litt bedre enn hva jeg gjør der å da når jeg gjør dette. Og vet at det er små vondt, svir osv et par dager etter på hjelper meg psykisk med å lindre smerten inni meg. Jeg er fult klar over at dette er fullstendig feil måte å gjøre det på om man har det hardt osv. Men dette er min lille redning. 
Jeg har også tidligere brukt alkohol som er smerte lindrer på alt som foregår inni meg når jeg har det som nå. Men som oftest er det armen min som ofres. 

// bilde er fra google.no // 

Sist jeg hadde det som dette ble armen min er stort offer. Og denne gangen har alkoholen blitt min venn for å ikke tenke så masse.
Med alkoholen i systemet mitt tenker jeg ikke så mye på alt og alle. Tankene mine løper ikke løpsk om rett og galt, anger osv. Tankene er der, men det er langt i det fjerne. Jeg klarer å dra på meg et smil og ha det gøy, jeg klarer å late bedre som at jeg har det fint, og at ingen skade er skjedd. Men helt ærlig, det er kun er spill fra min side når alkoholen er i systemet mitt eller nå armen min gjør vondt som faen.. 
Egentlig har jeg det fullstendig forferdelig inni meg. Jeg veit innerst inne at ingen av disse tingene jeg gjør når jeg har det vanskelig er bra. For hva hvis??
Hva hvis jeg plutselig skulle kutte for dypt som om det aldri var tanken eller meningen bak det. Hva vis jeg plutselig skulle drikke så mye at jeg sovner og drukner i mitt eget spy fordi jeg er så full og knekt pga psyken min? 
Uannsett hvor mange ganger jeg har tenkt tanken om at jeg vil gjøre slutt på livet. Har jeg tenkt på vennene mine, familien min, de som er glad i meg osv.. Og som igjen gjør at jeg "tar det rolig" jeg kutter ikke dypt, jeg drikker meg ikke dritings hver dag. Men jeg drikker nok til at jeg ikke føler og tenker alt som foregår inni meg. Og jeg kutter bare såpass at jeg selv har vondt på utsiden og ikke innsiden. At jeg kan sitte å gråte med musikk og kjenne all smerten inni meg kommer på utsiden av kroppen. 

// bilde er fra google.no // 

Jeg er klar over at for noen vil vel dette innlegget være forferdelig og lese, men dette er sannheten. Det er sånn jeg klarer å komme meg gjennom livet når livet gir deg motbakke.
Og jeg er veldig klar over at jeg har folk rundt meg som er glad i meg, og ønsker å hjelpe meg gjennom de vanskelige tidene i livet mitt. Men helt ærlig, uannsett om jeg snakker om det med enten det er familie eller venner så føler jeg meg ikke bedre på innsiden i det hele tatt. Det gir meg igjen ting å snakke med noen om hvordan jeg har det. Hva jeg tenker, føler osv...  Dette er min rednings aksjon jeg må håndtere på egenhånd og gjøre det sånn som jeg vil. Jeg må klare å få kontroll på tankene og følelsene mine med mine metoder som funker for meg. Selv om det er noen brutale metoder jeg har. 

 

Det var det jeg hadde for nå. 
Jeg veit ikke hva morgen dagen bringer enda, og om det blir noe innlegg i løpet av dagen. Eller om det blir i samme tidsrom som  i dag. Men jeg skal i værtfall prøve å blogge selv om hverdagene mine er som de er akkurat nå. 

- Charlotte S - 

Rus, fin høst dag og shopping

Hei alle sammen, og riktig god høst dag.

Sola skinner, det er ikke alt for kaldt og ikke alt for varmt. Helt passe høstdag.

Jeg som de andre nettene slitt med å sove. Og selv med flere drinker klarer jeg ikke å falle i søvn. Men tankene går iværtfall ikke løpsk i hode mitt når jeg har fått i meg noen glass.

Så jeg har egentlig bare liggi i senga i hele dag og prøvd å sove litt.

Men så måtte jeg ut. Siden jeg skal i bursdag til fettern min på torsdag. Så må ut å kjøpe gave.

Så nå er jeg på vei til Stovner for å handle. Samt prøve å få i meg noe mat, og ikke minst kjøpe mer å drikke på.

Jeg veit ikke helt hva mer jeg skal blogge. Men å blogge litt er i værtfall bedre enn å bare bli borte å ikke blogge i det hele tatt.

- Charlotte S -

Husmors dagen + pakking.

Hei alle sammen. 
Da var det lørdag og helg/ferie for noen av oss. Dagen min i dag har for det meste gått bort på å rydde og vaske litt. Siden mamma og pappa skulle komme en tur på besøk. Men også sånn at det skulle se i orden ut til at vi reiser til Gran Canaria. 

Jeg har også vært flink å bakt i dag. Men kan ikke skryte på meg alt for mye på den fronten siden det var fra ferdig pose. Må jo være lov å jukse litt når man ikke har bakt på lenge. 

Men bollene ble i vært fall godkjente av både mamma, pappa, Simen og meg selv. Og det er vel det som teller. 
Så nå har vi sitti og skravlet masse og koset oss, samt fått litt mer terping på ditt og datt angående leiligheten. Sånn at vi slipper å leite fram alt osv når vi kommer ned. + har vi snakket litt om lomme penger, og pakking. For siden det ikke er så lenge til vi reiser så har jeg jo måtte begynt å pakke. Men føler jeg har pakket lite, iforhold til hva jeg pleier. Men så viser det seg at jeg egentlig har pakket masse. Siden det jeg hadde pakket veide plutselig litt mye. Og det er dumt, med tanke på at jeg og Simen skal dele koffert og har bare 20kg og gå på.. 
Men min smarte mamma sa det gikk an å bestille mer kg til bagarsen, men selv følgelig siden det er kort tid til vi drar, så var ikke det tilgjengelig lenger... Det er jo bare typisk det vett... At når jeg skal være smart å bestille mer sånn at jeg slipper å gå på en smell med overvekt på vei hjem.. Så går det ikke an å bestille siden det er for kort tid til vi drar.. Blæææ!! 
Så da var det bare å pakke om litt av det jeg hadde pakket, og ta ut litt og prioritere hva jeg tenger og ikke trenger.. 
For min del så trenger jeg jo egentlig ikke mye. Siden mamma og pappa har leilighet der nede, så kan jeg jo vaske klær, eller låne klær av mamma, samt låne sko, sminke osv... Så det er jo egentlig ikke krise. Men det er jo greit og ha med seg noe eget også.. + har jo noen standar ting jeg ALLTID har med meg til syden jeg gjerne vil ha med meg.. 

Men nå får vi se hvordan dette går da, Simen har enda ikke pakket sine ting i kofferten. Så kan jo hende det går greit. Ellers må vi jo bare betale på vei hjem det som er i overvekt. Sånn er det jo bare innimellom. Men det skal nok gå bra. 
Gleder oss masse til å komme ned til sol og varme, og det skal bli veldig koselig og se igjen min kjære venninne Stine som flyttet ned dit i November.. Har jo faen ikke sett hun på guuuud vet hvor lenge... Så blir godt å se igjen henne og så festet, solt seg og kost seg max. 

Tenkte jeg skulle også legge med min lille pakke liste her i bloggen, siden det ble så mye om pakking.

  • Solbriller
  • Nøkler
  • Lommebok, bankkort, penger, kodebrikke og ikke minst pass
  • Snus
  • Lader, ørepropper, kamera og mobil
  • Smykker/hår ting, sminke, barberhøvel, linser, p-piller og briller
  • Solkrem/sol olje
  • Sko, sandaler og flipp flopp
  • Topper, shorts, bukse/tigsth, kjole/skjørt, sokker, undertøy, genser/gardiens/bolero og bikini.

Dette er pakke lista mi, men føler hele tiden at det er noe som mangler, selv om det ikke er alt jeg har tatt med meg siden jeg følte jeg ikke måtte. Siden det er der nede i leiligheten.. Men men, det er jo alltid sånn når man pakker. 
Hva pleier du å pakke med deg når du skal ut å reise? 

Det var det jeg hadde for akkurat nå. Så kommer det nok et innlegg i løpet av morgen dagen. Ellers kommer det nok et innlegg når jeg sitter på flyplassen og venter på fly. Så kommer det et innlegg i ny og ned mens jeg er på ferie. Lover ikke noe innlegg hver dag, men noen dager blir det nok noe. 
Så får dere alle sammen ha en fortsatt fin lørdag! 

- Charlotte S - 

Fredag og første møte med ste barna mine

Hei alle sammen og riktig god fredag!! 

[ bildet er fra We heart it

I dag er det en veldig spennende dag for meg, for det er helgen kjekken min skal ha 2 av ungene sine på besøk. Så i dag skal jeg få møte jentene hans for første gang. Dette er noe jeg har gledet meg lenge til, men vi har ventet. Sånn i forhold til dems beste og siden barn fort blir knyttet til person om dem liker dem. Så for å se litt hvordan ting går mellom oss. 

Så nå er det bare og jobbe og få dagen til å gå fort. Så skal jeg hjem og hente litt ute klær sånn at om jeg skal ut med jentene og leke i snøen, har jeg faktisk klær til det. Samt må jeg hente noe av posten min, siden jeg har vært hos Simen siden starten av Mars. 
Så skal vi handle litt før vi skal hjem og bytte bil og dermed sette kursen for å hente barna hans. Gleder meg masse til å møte dem, og er veldig spent på hvordan denne helgen vil gå og om dem vil like meg. 

Men jeg skal bare oppføre meg helt vanlig, være delaktig i leker og ikke bli sittende oppå Simen. Sånn at jeg fremstår som en som vil ta fra dem pappan deres. Og jeg er jo veldig glad i barn, har små søsken selv. Samt tar jeg veldig godt vare på de kjære fetterne mine som jeg ofte sitter barnevakt for. Også har jeg tross alt jobbet i barnehage og barneskole/SFO. Så dette skal nok gå veldig så greit regner jeg med. 

Q: Har du noen gang vært i en lik situasjon om å skulle få møte barna til kjæresten din?
Q: Hvordan gikk det for deg?
Q: Og hvordan opptredde du deg forann dem? 


Jeg veit ikke hvor mye det blir til blogging i helgen. For jeg kommer vel til å ha nok å henge fingrene mine i. Men jeg skal se om jeg får ut et innlegg eller to. Har litt ting jeg skal fikse i helgen også, som påske egg til jentene og til mine kjære fettere. Samt blir det nok noen aktiviteter med jentene, film, tegning, ute å leke osv osv.. 
Men dere får alle sammen ha en flott FREDAG! 

- Charlotte S - 


 

new day with new opportunities to live life

Hi you all! 

Q: Hvordan har dagen din vært i dag? 
Q: Gjort noe spennende? 

I dag har jeg endelig fått gjort noe jeg har kviet meg over siden ja...... gud vet når. 

Jeg har alltid hatt lyst på piercing i øverste delen av øret, eller helix som det heter. Og i dag fikk jeg endelig satt tenna i det sure eplet og mannet meg opp til å gjøre det. 
Jeg har ei bekjent/tidligere god venninne som jobber som lærling på et tattoo & piercing studio i Sandvika. 
Tigr tattoo heter det der. Og siden hun er lærling så trenger hun folk å "øve" seg på. Så hvorfor ikke? 
Alltid hatt lyst på det, jeg får det billigere enn hva det ville kostet. Og hun får mer erfaring på det. Så det er en vinn vinn situasjon. 

Så jeg skulle være hos hu kl 12 i dag. Men jeg klarte seff og forsove meg..... Siden jeg sliter litt med å få tilbake døgnrytmen min.... Fuck ass! 
Men det gikk fint, fikk kastet på meg klæra, gått en tur med Carma og dro til Sandvika. 
Jeg var veldig nervøs først, siden dette er noe jeg har grua meg til lenge. Og det er en grunn til at jeg ikke har tatt det før.  

[ bildene er tatt av Frida, men helt til høyre har jeg tatt selv ] 

Men det var faktisk ikke så vondt som jeg trodde det ville gjøre. Selv om jeg tydeligvis har veldig hard brusk som Frida sa. 
Siden det er forskjellig på person til person som det er med alt annet. 
Men det var ikke så ille, så skal ikke se bort i fra at jeg blir prøve kaninen til Frida flere ganger. 

Har jo egentlig sprøyte og nåle skrekk, men har jo 5 tattoo og har/har hatt en del piercinger. 

Q: Har du en piercing noen steder? 
Q: Har du en sånn helix, og hva syntes du om å ta den? 

Men det var det jeg hadde for i dag. 
Nå skal jeg ligge her i senga og prøve å få igjen varmen etter å ha vært ute med Carma jenta mi. Også skal jeg vel snart begynne på middag også. 

- Charlotte S -

Page 329 of 365

[ Bilde er fra We heart it

Hei alle sammen og riktig god etter middag. 
Og en stor takk til de av dere som har stemt på meg som den neste brun og blid modellen. 
Jeg rykker meg stadig frem over, så jeg hadde satt kjempe pris på om de av dere som ikke har stemt. Ville ha gjort det. 

Gå så inn på denne linken   HER!    og trykk så på den lille blå liker knappen på høyre side for å gi din stemme. 

Jeg har ikke sånn alt for mye og skrive om i dag, siden jeg har hatt fri fra jobben. Så jeg har bare tatt dagen helt med ro og slappet av. 
Gått tur med kjære Carma, vasket klær og bare sett på tv. 
Det er vel ikke akkurat så mye mer og finne på. 

Q: Hva pleier du å gjøre når du har en dag fri? 
Q: Hvordan har dagen din vært i dag? 

Jeg sitter nå her og planlegger litt hva jeg skal kjøpe til familie og venner i julegave.
Samt hva jeg skal ønske meg selv... Hmm?! Det er jo ikke bare bare. 
Men det er jo noe man bare må sette seg ned og tenke på siden det ikke er så lenge til lønn og julegave shopping. 

Q: Noen av dere som har kjøpt noen julegaver enda? 
Q: Hva ønsker du deg for noe til jul? [ bildene er fra We heart it

Men det var det jeg hadde for nå. Så får jeg finne å noe jeg kan blogge om senere eller i morgen, siden jeg har fri i morgen også. 
Så får dere alle sammen ha en kjempe flott dag. 

- Charlotte S -

Tilbake til en litt minde hektisk hverdag

Hei hei alle sammen. Da var jeg tilbake på blogg fronten etter en litt vel hektisk uke med mye fram og tilbake. 
Som dere sikkert la merke til så fikk jeg dessverre ikke blogget noen ting på fredagen. Og det litt fordi alt ble så kaos. Så derfor tenkte jeg en liten kjapp oppdatering sånn at dere henger litt med.

Q: Håper dere alle sammen har hatt en flott dag i dag? 
Q: Noen som gjorde noe morsomt i helgen?

Fre 20.11 - Denne dagen startet veldig kaldt, det var fadern meg bitt -6 grader i Røyken. Så jeg ville ikke akkurat stå opp fra under den varme dyna. 

Etter å ha fått pakket og ordnet meg smått dro jeg og mamma til politistasjonen for å få ordnet pass til meg. Det var så deilig og kunne bruke bare 5 min på det. I motsetning om jeg hadde gjort det i Oslo. Siden vi kun har et sted i Oslo man kan fikse pass. Selv om det er flere politistasjoner... Helt idiotisk spør du meg!!!
Men ja, etter å ha fått pass i orden dro jeg hjem og sov litt til under den varme dyna. Før jeg igjen skulle ut i det kalde været for å komme meg til toget. Siden det var da på tide og reise inn til Oslo IGJEN!!! Denner gangen for å være hos Jeanette et par timer før jeg skulle på et møte. 

Det var så koselig og komme på besøk til Jeanette, siden det begynte å bli en stund siden sist jeg så henne. Så vi satt og snakket litt som vanlig, helt til Jeanette måtte begynne å sminke meg. Hun skulle hjelpe til med å få ordnet meg før jeg skulle på dette møtet mitt. Og siden jeg likevel skulle på jentekveld senere, så passet det jo bare flott å være ferdig fikset. 
Jeg ble så fornøyd med resultatet, tusen takk for hjelpen Jeanette. Du er en engel, som er super flink. 
Etter møtet var ferdig var det bare å få skiftet og kommet seg ned til toget og ture hjem over mot Røyken. Når jeg kom hjem var jeg så heldig at jeg fikk sitte på med søstra til en kompis av lillebror. Sånn at jeg kom meg videre til Linda og på ost og vin kvelden. Det var såååå kos og se igjen både Linda og et par andre jeg ikke hadde sett på en god stund. Vi hadde det kjempe koselig så kl ble en god del før vi ga oss, så det endte med at jeg sov over hos Linda. 

Lør 21.11 - Lørdagen var forsovet veldig avslappet. Vi tok det rolig etter at vi stod opp, spiste litt ost og kjeks som var igjen og så på tv. Men etterhvert så kom Kristoffer med hund og unge hjem. Så da ble det mye dulling med Adrian, og hjelpe til med det jeg kunne. 

Han er bare så et lite sjarmtroll, jeg merker jeg blir litt smålig verpesyk når jeg er med sånne skjønne små. 
Så vi hadde det gøy med å leke og øve oss på å gå rundt. Men etter en stund fant vi ut at vi skulle ut å gå tur, siden det var opphold og ikke sånn super kaldt ute. Men siden smarte meg ikke hadde med seg ordentlig sko så ble det en veldig kald tur uannsett. Men men, var utrolig koselig og gå på trille tur med denne herlige lille familien. 

Senere på kvelden fikk jeg min kjære mamma og pappa til å hente meg sånn at jeg kom meg hjem. Så dermed ble også resten av kvelden bare avslapping. Ikke så alt for mye som skjedde uten om å ligge og se på tv. 

Søn 22.11 - Denne dagen var vel egentlig som sikkert alle andre sin. Bare ligge og slappe av og ikke gjøre en døyt annet. 
Carma og jeg inntok sengen hele dagen og bare slappet av. Veldig deilig og ha noen sånne dager i ny og ned. 

Man 23.11 - Tilbake til en hektisk lang dag. Denne dagen startet jo med å ikke ha sovet noen verdens ting, også tidlig opp for å komme seg ned til byen for å ta toget tilbake til Røyken. For deretter å bli hentet av Madeleine for å reise til Tofte. 
Denne dagen skulle jeg nemlig sitte hår modell for henne igjen,  sånn at hun kunne bli ferdig i forhold til eksamen sin. Siden det måtte ferdigstilles med sminke og bilder osv.. Det le en veldig lang dag, men vi hadde det koselig vi. Ikke minst veldig gøy, vi farget håret i en kald går tone for å få litt spill i håret mitt, klippet tuppene og sidecuten min. Så begynte vi å orden det, noe som tok en del timer. Men det er deilig og bli dulla med, og av alle rare ting klarte jeg virkelig og sovne noen få ganger også siden jeg var så sliten. 
Etter mange timer med håret var det klart for å få på meg sminken og ferdigstille looken Madeleine var ute etter og begynne å ta biler. 
Det var en vampyr look hun var ute etter og jeg vil si hun fikk det drit bra til. Jeg syntes det ble så kult, og masse av bildene vi tok var sååååå bra. Så gleder meg til å få dem. 
Dette er da et bilde som jeg tok av det ferdige resultatet. Super fornøyd, flink du er Madeleine. Og denne eksamen din vet jeg kommet til å gå bra. Så dette klarer du. 

Etter at alle bildene var tatt var det på tide og komme seg hjem til Oslo igjn. Så det ble en veldig lang dag før jeg var hjemme i senga igjen. 


Så er det dagen i dag, den startet med å forsove seg.... Så jeg har vært litt stressa i hele dag kan man si. Men sånt skjer, ellers har jeg vært på jobb da. Kommet hjem og vasket klær, og skal til å lage meg noe mat. Men jeg ville først legge ut innlegget til dere. 
Så jeg håper dere får en forsatt flott kveld. 

Og ja, jeg er en av de nominerte kandidatene for å kunne bli brun og blid modell. Så om dere ønsker at det skal skje, så hadde jeg blitt kjempe glad om dere hadde gått inn og likt.

http://www.brunogblidmodell.no/nominasjon/42648/43114/ 

Så får dere ha en flott kveld videre da, så kommer det ut et nytt og spennende innlegg i morgen. 

- Charlotte S - 

Let it snow, let it snow

[ bildet er fra We heart it

Hei hei alle sammen, og riktig god kveld. 
I dag startet vinteren så smått, siden det begynte å snø. Heldigvis kom det ikke mye, for jeg er ikke helt klar for vinteren helt enda. 
Carma syntes det var veldig morsomt med snø, så hun har vært ute å lekt masse i dag. Selv om det var bare litt på bakken. Så blir morsomt og se når det en gang kommer mer hvordan hun reagerer da. Tidligere har hun bare elsket snøen, herjer og baser masse. 

Dagen i dag har ikke vært noe mer spennende enn de andre dagene mine. Jeg skulle egentlig til Sandvika med min kjære venninne.
Men vi bestemte oss for å ta det i morgen i stede. Så jeg har bare vært hjemme hos min kjære mamma og stepapp'n min og slappet av. 

Q: Hvordan har dagen din vært i dag?
Q: Hva synes du om at det er kommet snø i dag? 

Det ble desverre veldig lite innlegg i dag også. Men det er ikke så mye og skrive om når man ikke har gjort så mye. 
Men i morgen kommer det et lenger innlegg, og ikke minst også litt shopping haul.
Veit ikke helt enda om det blir video eller bare bilder, og om det blir mobilblogging eller pc'blogging. Det får jeg nesten bare se ann litt. 
Men håper dere alle sammen får en forsatt fin kveld.
Så kommer det mer på bloggen i morgen og de andre dagene i uka. 

- Charlotte S - 

Fremdeles syk, og jeg begynner virkelig og bli lei....

Hei igjen alle sammen, og riktig god fredag's kveld. Som dere skjønner er jeg enda syk, jeg som trodde jeg var på bedringens vei. Men nei, det var jeg vist ikke.. 

[ bildet er fra We heart it

Jeg har dessverre ikke hatt ork til å blogge noe denne uken, selv om jeg hadde masse planer for innlegg osv. Men det var jo jobb på tirsdagen, og formen ble bare verre og verre. Da hadde jeg attpåtil stenge vakt, så jeg var ikke hjemme før seint og ferdig med det jeg skulle gjøre før kl ble alt for mye. 
Onsdagen ble også jobb og det samme i går også. Selv om jeg er syk, men merket selv at formen ikke ble bedre av å jobbe. Så i dag måtte jeg virkelig bare kaste inn håndkle. 
Så dagen i dag har jeg bare brukt på å sove, sove og atter sove. Men jeg tenkte vært fall at jeg fikk komme med ett lite innlegg. 
Jeg skal se om jeg får blogget mer i helgen, men må nesten bare se an formen min. Ellers skal jeg alltid få blogget litt neste uke uannsett. For da er det litt som skjer med shopping, fest osv. 

Q: Noen som har noen spesielle planer for helgen? 
Q: Hva skal du i kveld? 

Men da får jeg ta kvelden igjen. Så får dere alle sammen ha en flott kveld videre. 

- Charlotte S -

relaxing monday, good start to the week

Hei alle sammen og riktig god mandag. 
Da var det ny uke med et hav av nye muligheter. Og uka for meg har startet veldig bra. 
Selv hadde jeg fri i dag, så var veldig deilig og kunne sove litt lenge. Siden jeg også har klart å fucke opp litt av døgnrytmen min nå mens jeg har vært syk. 
Siden jeg har sovet så mye i den uka som var, så er jeg lissom ikke trøtt når jeg skal legge meg. Så blir jo liggende våken og se på serier osv til langt på natt/tidlig på morgningen.

Q: Hvordan har dagen din vært i dag? 

Men ja, dagen min startet med å gå tur med min kjære Carma. Etterfulgt av en god dusj.
Etter det dro jeg og pappa en tur på Stovner siden jeg måtte bytte farsdag's gaven. Siden den var i feil str, samt så hadde pappa vist fri i dag han også. Så da kunne vi jo ta turen begge to.
Så etter å ha byttet gaven og fått tittet litt så bestemte vi for å kjøpe med oss litt sushi hjem.
Nam nam, det var veldig godt. Men etter en god lunsj var det tilbake til klesvask og "husarbeid". Det var tid for å få vasket litt klær, bytte på senga og bytte på dyna Carma har i kurven sin. 

Men når det var gjort kunne man legge seg i senga og slappe av litt før det uventa drama skulle starte med x-en.
Men vi fikk løst det. Og nå er verden virkelig et bedre sted for meg. Nå er vi 120% ferdig med hverandre. Han har fått tingene sine jeg hadde fått med meg ved separasjonen. Skrevet under papirer nok en gang på Carma. Og nå er alt kjempe flott, null mer kontakt, null mer drama, null mer duskusjon og krangling. Nå lever vi vært vårt liv uten noe grunn til kontakt.

Q: Noen andre som har hatt den følelsen noen gang, at du endelig kan senke skuldrene og slappe helt av? At du er ferdig med alle problemene i livet ditt?  

Så med det at jeg endelig kan senke skuldrene mine og slappe av. Så har jeg også bestemt meg for å være litt spontan av meg. 
Med det har jeg gjort litt søking på div ting, så får tiden bare vise hva som skjer. 
Men jeg håper selv at det går rette veien, sånn at man kan få litt mer morro og div inn i livet sitt. 
Så nå skal jeg bruke resten av kvelden på å se på tv, høre på musikk og ha det bra sammen med Carma jenta mi <3 som endelig er 100% min og bare min.

Q: Hva skal du bruke resten av kvelden din på? 

Jeg har alt tenkt meg til noen innlegg som kommer til å komme i løpet av uka.
Så dere får følge med, så håper jeg at det er noe som kommer til å falle i smak. Og at det blir litt variasjon fra hva som skjer på bloggen nå. Sånn i forhold til innlegg og skrivingen. Har titta litt rundt og fått litt inspirasjon til innlegg.
Så da vil jeg bare ønske dere alle sammen en riktig god kveld videre.

[ Bildene i dette innlegget er fra We heart it

- Charlotte S - 

Pakke i posten til Carma min

Hei alle sammen, det ble dessverre ikke noen tur til min kjære venninne i dag. Fordi hun hadde glemt det helt, og kl ble litt mye siden jeg måtte vente til pappa kom hjem fra jobb før jeg kunne dra noe sted. 
For i dag fikk jeg en meld om at pakken jeg hadde bestilt til min kjære Carma var ankommet. Men jeg ventet til pappa kom hjem før jeg hentet den. For å gå hjem med en pakke på over 15kg, det blir litt langt/tungt. 

Jeg bestiller alle mine ting fra denne nett siden Zoopermarked og dem har masse bra, og dem er veldig kjappe på levering. 
Har tidligere laget et innlegg om dem, sist jeg bestilte der i fra. Men denne gangen husket jeg å få tatt noen bilder. Selv om Carma var kjempe ivrig i å se hva som var i pakken. 
Liker du å bortskjemte din aller beste venn?   Her er mitt tidligere innlegg fra sist jeg bestilte fra nettsiden. 


[ bildene er fra eget arkiv ] 
Dessverre ble det ikke noen ordentlig bilder av hva jeg bestilte, men jeg lover å bli bedre når det gjelder å ta bilder til bloggen. 
Men det var i vært fall det jeg fikk i posten i dag. 

Q: Noen av dere som har prøvd denne nettsiden før? 
Q: Hvor kjøper du ting til dyret ditt? 
Q: Hvordan dyr har du? 

Men nå skal jeg bare legge meg til rette her i senga og slappe av. Og ta resten av dagen med ro, siden det blir en lang dag i morgen. 
Men jeg ønsker dere alle sammen en forsatt fin fredag, så skal jeg se om jeg kommer ut med et innlegg til i løpet av kvelden. 
Enten med noe nytt, eller med noe av det jeg tenkte på når jeg lå våken i natt.. 

- Charlotte S - 

Slappe av og bli frisk dag

Hei hei alle sammen. 

Q: Hvordan er dagen din i dag? 

I går ble det dessverre ikke noe innlegg, fordi dagen ble veldig lang. + formen var virkelig ikke helt på topp. 
Som jeg skrev i mitt forje innlegg så har jeg blitt skikkelig forkjøla, og jeg var på jobb i går i 10 timer. Etterfulgt av tur med Carma, og middag's laging.
Så det ble utrolig seint før jeg fikk lagt meg i senga og slappet av. 
I dag hadde jeg heldigvis en dag fri fra jobben, sånn at jeg kunne få ordet opp i litt diverse økonomi greier. Samt ligge i senga og prøver å bli frisk. 

[ bildet er fra eget arkiv ] 


Dagen min har ikke akkurat vært veldig spennende. Jeg sov lenge, og nå jeg stod opp var det en liten tur med Carma. 
Med tanke på at kroppen min orker veldig lite nå. Jeg orker ikke å går langt i det hele tatt. 
Deretter var det middag's rester som bestod av hjemmelaget grønnsaksuppe med MASSE krydder i, for å drive ut alle bakteriene i kroppen. 
Deretter har jeg ordet litt ting over tlf, samt bare sovet og slappet av i senga med Carma. 
Og nå ligger jeg her da.... Ser på serie og slapper av... Livet er ikke gøy når man er syk, og ikke orker så mye. 

Q: Hva gjør du når du er syk? 
Q: Hvilke triks bruker du for å bli fort frisk igjen? 

Gi meg gjerne noen tips til å bli fort frisk igjen. Om dere har noen råd dere bruker og som funker. 
Men det var vel det jeg hadde for nå. Så jeg avslutter ved det. 
Dere får alle sammen ha en forsatt fin ettermiddag. 

- Charlotte S - 

Mine nye bestevenner...

Hei alle sammen og riktig god søndag *atsjoooooo* 
Jeg har desverre ikke blogget de siste dagene fordi jeg har jobbet sent, samt så har jeg serr ikke vært helt i form. For etter at jeg var på Tofte hos min kjære venninne Linda har jeg vært snufsete og tett. Så jeg har prøvd å sove og pleie meg selv sånn at jeg kan bli frisk igjen. 

[ bildet er fra We heart it

Så de siste dagene har jeg fått meg et par nye bestevenner, noen av dem er mer viktigere for meg enn andre. Det er C-vitamin bruse tabletter, papir (så jeg kan snyte nesa/proppe nesa mi, joggebukse + hettegenser og senga. 
Jeg hater virkelig å være syk, og jeg hadde håpet på at jeg skulle slippe denne høst forkjølelsen i år.  Men sånn går det når man er med små barn, så blir man fort syk. 

Q: Noen av dere som har blitt forkjølet enda eller? 
Q: Hvem er dine bestevenner når du er syk? 


[ bildet er fra We heart it ]

Dette bildet er så utrolig sant, det er sånn jeg føler meg!! Og ikke minst det med å putte papir i nesa fordi den renner så mye hele tiden... Ja, det er disgusting men det er virkeligheten. Jeg er sikkert på at det er flere av dere der ute som enten har gjor noe lignende eller gjør det når dere er syke. 
Selv har jeg også brukt tampong i nesa når nesa renner. Og det eller papir funker som faen. Men seff det er disgusting. Men det er bare virkeligheten. Ingen er perfektet, og ingen ser ut som prinsesser når dem er syke. HAHA!! 

Så jeg har ikke så veldig mye og skrive, siden jeg ikke har gjort noe spennende. Det har kun gått i jobb og slappe av når jeg kommer hjem. 
Og ikke minst kose med min kjære Carma. Som alltid er der for meg, hun er virkelig den aller beste jenta i verden. 


[ bildene er fra eget arkiv ] 

Det var nok det jeg hadde for akkurat nå. Så jeg får bare forsette og ligge her og snyte nesa mi og se på tv. 
Håper dere alle sammen får en riktig god dag videre, og til dere andre syke der ute masse god bedring. 

- Charlotte S - 

3 dager fri, yhee!!

Hei alle sammen, da kommer det et nytt innlegg. Og jeg beklager for at jeg ikke blogget i går, men jeg hadde virkelig ingen ting å blogge om. 
Samt så jobbet jeg fra 11 - 19.30, og var ikke hjemme fra jobb før 20:15 ca. Så det ble litt sendt, så jeg tilbrakte tiden med å gå tur med Carma, dusje og ligge og slappe av. Siden det ble litt sent for å møte Stine.
+ at jeg ble liggende oppe til langt på natt, og snakket med en kompis. Alltid like koselig og snakke med han. 

Q: Gjorde du noe spennende i går? 
Q: Har du gjort noe spennende i dag? 

Dagen min i dag har bare vært å jobbe, og etter å ha kommet hjem har jeg kun fått dusjet og satt på noen klær til vask. 
Så nå blir det bare å ligge godt til rette her i senga, og slappe av. For nå har det seg sånn at jeg ikke har noe mer vakt på jobben før lørdagen, så får noen dager fri. Så føler nesten at det er lørdag i dag, yhee! 
Så hva mer jeg skal skrive i dette innlegget vet jeg virkelig ikke altså. For siden jeg har vært på jobb har jeg lissom ikke noe morsomt/spennende og blogge om. 

Men det kommer et innlegg senere, da kommer det flere 10 ting du kanskje ikke viste om meg. 
Så håper dere synes dette er en fin løsning til å bli kjent med meg. 

Så nå skal jeg forsette og se på tv, så får dere ha en forsatt fin da. 


- Charlotte S - 

Koselig dag på Sandvika.

Heisann alle sammen, og riktig god ettermiddag alle sammen. 
Håper dere alle har hatt en flott dag, for det har i vært fall jeg. 
Dagen min startet som alltid med å gå ut med min kjære Carma, før jeg der etter hoppet i dusjen for å så begynne og ordne meg. 
For i dag var jeg så heldig og ha fri fra jobben, så da valgt jeg og møte min gode venninne fra Røyken.
Vi valgte å møtes på Sandvika storsenter, siden det ble midt i mellom for oss begge to. 
Syntes det var utrolig koselig og møte Linda og sønnen hennes Adrian igjen. For nå som hun har sin lillefamilie og jeg har hatt min til nå + vi har bodd et stykke unna hverandre. Så er det ikke alltid like enkelt og få møttes. Men det er alltid like kos og få møtte og finne på noe gøy. 
Vi ble egentlig bare gående rundt på Sandvika og titte og shoppe, før vi gikk på Peppe's for og ta en matbit. 
Vi bestilte oss en medium pizza med halv Meat Feast og halv Beef & Bearnaise. Og hvitløks baguetter med ost og tomat + brus. 
Kjempe godt med mat, og utrolig koselig og treffes på denne måten. Og vært fall når vi har med oss denne lille sjarmøren av en sønn Linda har. 
Merker at det er deilig og dra ut og møte venner og ha en koselig tid som jeg har hatt i dag. Og ikke minst møte venner jeg ikke har sett på lenge, og ikke alltid får sett siden man lever hvert sitt liv. Og at man er blitt voksende, det er ikke som når vi gikk på skolen og var med hverandre hver dag og fant på masse morro og sprell. Men det er godt og forsatt ha kontakt med vennene fra skolen.

Q: Hvordan har dagen din vært i dag? 
Q: Har du gjort noe spennende i dag? 

Håper det ikke blir lenge til neste gang vi kan ha en koselig dag som dette Linda. Alltid like koselig og møte deg og lille Adrian. 
Men det var nok det jeg hadde for akkurat nå, så skal jeg komme på noe jeg kan blogge om senere i kveld. Så får dere ha en forsatt ha en fin ettermiddag. 

- Charlotte S - 

 

Regn, regn og atter regn!! Hvor ble det av sommeren?

Hei alle sammen.
Da var det en ny dag med regn, jobb og blogg. Jeg blogget ikke i går, siden jeg ikke hadde noe spess og blogge om. Og jeg veit det blir kjedelig for dere og skulle lese om jobb dagen min hver dag.
Derfor skal jeg heller ikke skrive så alt for mye om dagen min i dag heller. For det er ikke så utrolig mye spennende og skrive når det kommer til å jobbe i en matbutikk i ferskvaren eller kassa. 
Men om dere er interessert i å lese meg om dagen min, så legg igjen en kommentar da vel. Så jeg skal jeg skive litt mer om det. 

Q: Hvordan har din dag vært i dag? 
Q: Hvordan har været vært hos deg? 

Her hvor jeg bor, og der jeg jobber. Så har det bøtta ned i hele dag, så hvor sommeren har tatt sin vei det lurer jeg på. Er jo nesten som om høsten har kommet tidlig i år. Noe jeg ikke synes noe om, for da er det vel ikke lenge til vinteren kommer. Og det er en årstid jeg ikke er så fornøyd med. 
Jeg har jo ikke hatt noe sommer tid, siden jeg bare har jobbet. Og de få dagene jeg har hatt fri har det vært dårlig vær. Har ikke fått solt meg nesten, vært på stranden og kost meg med god mat og grillings.... phuuu!!   Dette har vært en dårlig sommer altså. Men det er sånn det er å bo i Norge. Man har masse dårlig vær, og litt fint i ny og ned. Er man heldig så får man fint vær 1-2 uker. 


[bildet er fra We Heart It
På dager som i dag, skulle jeg heller ønsket å være hjemme i senga, under dyna. Og sett film og kost meg med en kopp kakao. Det hadde vært livet, men sånt får man heller gjøre en annen dag når man har fri. 

Q: Hva liker du og gjøre på regnværs dager? 

Men det var vel egentlig det eneste jeg hadde for i dag. Så får jeg heller komme på noe å blogge om til i morgen. 
Om det er noe dere vil lese om, så er det bare å legge igjen en kommentar. Så skal jeg se hva jeg får til, spiller ingen rolle hva dere vil lese om her. 
Men da får dere alle sammen ha en riktig fin kveld videre. 


- Charlotte S - 

Sikkelig fredag's/lørdag's følelse.

Hei alle sammen. Da var en ny arbeids dag over og lang helg for de av dere som har det. 
Selv føler jeg at det er fredag eller lørdag i dag fordi det er fri i morgen. Men jeg veit selv at jeg skal på jobb både i morgen og på lørdagen. Så fri blir det nok ikke før på søndag.
Og for de av dere som er russ er det nå russetiden virkelig starter natt til 1.mai. Første tryvann treff og alle stemnene osv osv. Åhh,, som jeg savner det.
Selv skal jeg ingen verdens ting i dag natt til 1.mai. Så blir bare sittende hjemme med Carma og chillen på sofaen med film/serie.

For de av dere som ikke veit eller kjenner meg. Så er Carma, hunden til meg og kjæresten min. Hun er er Alaska Husky ren raset. Og er 2år nå til høsten. 
Hun er så nydelig og herlig mot alle. Og jeg elsker henne bare av hele mitt hjerte. 

Q: Har du noen dyr?     I så fall hvor mange og hvordan rase?
Om dere kunne tenke dere et innlegg angående Alaska Husky rasen jeg har, så er det bare å legge igjen en kommentar. Så skal jeg orden det for de av dere som er nysjerrige og kanskje vil vite litt mer om denne type hund. Som kan være krevende på mange måter. 

Hmm... Hva mer er det og skrive mon tro. Har jo disse planene mine for innlegg. Men jeg vil ikke ta dem inn i slike innlegg som dette hverdags innlegget. Det blir under en egen kategori. Så da får jeg vel heller begynne på de innleggene også legge dem litt ut etter som tiden går. Kommer et innlegg til senere i dag om ett eller annet. 
Også kommer det mer, hver dag fram over. 

Så får dere alle sammen ha en kjempe fin kveld videre. 

 

- Charlotte S - 
 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017