hits

That feeling....

Hei igjen alle sammen. Dette er egentlig er helt random innlegg, men jeg fikk lyst til å skrive om det fordet.
For all del kan  det hende at det ikke er bare jeg som har gått i denne fella tidligere. Eller ikke tenkt tanken, men når det først skjer så er du bokstavelig talt f***t..  Jeg som veldig mange andre har en ekstern hardisk jeg lagrer absolutt alt på. Bilder, filmer, serier osv osv... Jeg har hatt den en god del år nå, og har da samlet opp masse masse gode minner som er koselige å ha. Tanken om at denne ville bli ødelagt slo meg ALDRI! Jeg viste at når at tiden ville komme at jeg måtte skaffe en til fordi den var blitt full. Men ikke at den bare plutselig skulle slutte å funke...

Whaaat?!?!

Plutselig en dag jeg skulle bruke den å se på film, ville den absolutt ikke starte. Og jeg prøvde flere ganger, koblet den ut, lot den være osv osv.. Men serr verden min falt sammen foran meg. Absolutt ALT er nå umulig for meg å få tak i. Gamle skole oppgaver, cv'er, søknader, bilder fra alle ferier, fester, feiringer osv... BORTE!!! 
Det var noen som sa til meg at jeg kunne få den reparert. Med tanke på at folk klarer å få ting ut av ødelagte pc'er, så klarer dem å få ting ut av en harddisk også.. Nå er ikke jeg så teknisk av meg, men det er vel kanskje sant det. Men jeg har null håp for å si det sånn.. 
Alt jeg har igjen av minne nå er de bildene og videoene jeg har lagret på tlf min. 
Noe som virkelig fikk meg til å tenke. Så nå har jeg vært smart å skaffet meg appen MIN SKY, med tanke på at alle telenor kunder får ubegrenset med plass, tenkte jeg at det var det beste. Sånn at det på tlf plutselig ikke blir borte også. 

Noen av dere som har opplevd det samme? 
Hva gjorde du?
Hvor har du dine bilder osv lagret? 
Tror du at det er mulighet for å redde det som er på harddisken min?

 

Det var det jeg hadde for akkurat nå. Så kommer det flere innlegg, så følg med. Ha en fortsatt god kveld.

- Charlotte S - 

Noen idèer til innlegg?!?

Hei alle sammen, da sitter jeg her og har litt skrive sperre om hva jeg skal blogge om. Jeg føler selv at det blir veldig kjedelig i lengden og lage innlegg om hva jeg har gjort hver dag. Sånn med tanke på at det er ikke mye spennende som skjer. Det er lissom jobb, og avslapping med Carma som er dagen min. 

 

Derfor spørr jeg nå dere lesere om hva DU vil se/lese om på bloggen min?? Det kan være alt fra video, bilde collage, ukas top 5 osv osv.. 
Kom gjerne med andre ting enn det jeg har nevnt nå. Men det hadde vært koselig med litt inspirasjon til hva jeg kan skrive om. 

Så dermed ble dette et veldig kort innlegg i dag. 

Q: Hvordan har dagen din vært i dag? 
Q: Hva vil du se/lese på bloggen min?? 

Så det var det, da håper jeg alle sammen får en forsatt fin kveld. 

- Charlotte S -

Russetiden er i gang.

Hei alle sammen. Da sitter jeg hjemme i stua mi og det ble nok ikke lenger før det kom ut et innlegg til. Nå sitter jeg her og hører dunkingen og musikken + hyling og skriking fra Russen som står på bensinstasjonen IKKE langt fra der jeg bor. Det får meg bare mer og mer til å tenke på da jeg var russ, og hvor mye jeg SAVNER DET! 
Jeg vil vel trygt si jeg sikkert savner det mer enn noen andre. Fordi når jeg skulle være russ i 2010. Fordi jeg ikke ville være det i lærlingstiden og fordi jeg har bursdag tidlig på året. Så jeg var alt 18 og kunne være det. Så var det ingen andre i mitt kull som var fylt 18 enda, dermed ble det til at jeg var med på russen's dag på tusenfryd. Og på siste tryvantreffet med venner fra Oslo som tokk russe tiden for tidlig dem også..


 Og jeg husker hvor gøy jeg hadde det på disse to dagene/kvelden. Så jeg vil såååååå oppleve det igjen. Siden jeg føler jeg ikke fikk en ordentlig russetid. Og når mitt kull skulle være så var det ingen av de jeg vanket med som ville inkludere med fordi jeg ikke gikk på skole, men var i læra. Blæææ!! Så da ble det ikke noe russetid i 2011 med 92 kullet som jeg egentlig skulle være.  

Og når når jeg sitter her hjemme og hører russen har det gøy frister det bare mer og mer. Å stelle i stand et "Russe reunion"  fordi jeg har ei annen venninne også som gjerne kunne tenke seg og tatt russe tiden en gang til. + vi kjenner alltid's noen folk som kunne tenke seg det. 
Hvor gøy hadde ikke det vært. Fått kjøpt en buss, fikset den opp osv med lys, anlegg, bar. Også bestille seg alt av russeutstyr, og bare feste løs sammen med småttisene.

Q: Når var du russ, eller skal være russ?        Hva synes du om russetiden din, var den vellykka?      Om du skal være russ, gleder du det? 
Noen andre som har vært russ tidligere som gjerne kunne tenket seg å vært russ en gang til? Eller er det bare jeg som er helt teit som kunne tenke meg detta. 
 


Her er noen bilder og minner fra tiden min som russ.


Åhh, som jeg savner denne tiden. 

- Charlotte S - 

Chill ettermiddag.

Hei alle sammen, og riktig god ettermiddag/ kveld. 
Jeg vil bare si unnskyld for at det ikke ble noe mer innlegg på ettermiddagen i går. Men jeg var så sliten, og lei av dagen min. Siden jeg hadde fått kjeft hele dagen fra jeg kom på jobben til jeg slutta.      Derfor orket jeg virkelig ikke noe mer enn å bare legge meg ned på sofaen og se på serie når jeg kom hjem.

Men i dag var en litt bedre dag. Denne dama som kjeftet på meg i hele går var på jobben i dag også. Men i dag tror jeg henne prøvde hardt og være snill mot meg. Eller så var det vel at ferskvare sjefen var der... Hmm? Vet ikke helt jeg altså, men litt bedre var det i det minste. + jeg hadde bare kort dag i ferskvara, før jeg skulle hjelpe bakeriavdelingen med litt varer for å så sitte i kassa. Siden det var sykdom på jobben. Det er ikke bare bare og være sånn alt mulig dame på jobben altså. HAHA!! 


Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om i dag altså, siden jeg er ikke helt i humør i dag. Men derfor tenkte jeg at jeg heller kunne legge ut et par bilder, av ting som pleier og få meg i godt humør igjen.
Jeg er veldig glad i å gå inn på enten pintrest eller we heart it, og søke opp og se på bilder.


Q: Hva får deg i litt bedre humør når du er lei? Hva er dine metoder for å komme i bedre humør?

Jeg tenkte at framover skal jeg legge ut sånn dagens bilde, enten om det er et bilde jeg har tatt. Eller om det er et bilde jeg har funnet på nett. 
Samt har jeg litt andre ideer til ting jeg kan gjøre. Så håper dere kommer til å like det. 
Så følg med så får dere se, hva som kommer. 

Så ønsker jeg alle sammen en riktig god kveld videre. 
Kanskje ikke, kanskje kommer det flere innlegg i kveld. 


- Charlotte S - 
 

Da var snart mandagen over

Hei hei alle sammen.
Da var arbeids dagen min x 2 over for i dag. Og jeg har kommet meg hjem, dusjet, spist litt og slappet av litt. Samt ligger jeg nå bare på sofaen og chillern.
Utrolig deilig, og i morgen er det kun 1 jobb, så da får jeg litt avslapping.
Men jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder siden jeg var flink å tok det i dag. Siden jeg sa det i innlegget på morgningen i dag at jeg skulle få lagt ut noen flere bilder. 
Jeg vil også bare gi beskjed om det at, om noen av innleggene ser litt rare ut. Sånn at det er mange linjer mellom hver nye setning osv, så er det pga blogging via tlf er ikke det beste. Derfor jeg har laget dem som kategori "mobil blogging"  
Men når jeg blogger på pc'en kommer alt litt mer samlet. Som jeg synes personlig ser bedre ut. Men har desverre ikke mulighet til å blogge via pc'en hver gang.

 

Som kanskje noen av dere alt har fått med dere enten ved den andre bloggen jeg hadde tidligere   HER!
Så jobber jeg altså i ferskvara på Ica, i Nittedal på Mo senteret. Jeg jobber også noen ganger i kassa, om dem er manko på folk eller det er en dag jeg har fri.
Men i dag og hele uka er det ferskvara på meg. Så i dag tok jeg noen bilder når jeg kjedet meg i lunsjen. Av det flotte/sexy antrekket vårt. HAHA!!  Ser jo ut som en apekatt med den lua osv.. nei huff..  

Q: hva slags klær bruker du på jobben din?  Har du uniform, eller får du gå i privat klær?  Etter at jeg var ferdig i dag, som jeg nevnte i dag tidlig. Så skulle jeg rett på jobb igjen som servitør hos "2Kokker" som ligger i Brugata i Oslo. Så om du er i nærheten en gang, stikk innom en gang og si hei. Bare koselig det. 
Men jeg fant vært fall ut at for å slippe og gå mest mulig, så gikk jeg heller av bussen og ventet 3min på neste sånn at jeg kom direkte til Brugata for å komme meg på jobb. Var utrolig deilig og sitte litt i sola og vente på bussen. For jeg var SÅÅÅ kald etter å ha jobbet med fisken i ferskvara helle dagen. Er ikke akkurat luksus det altså, stå med kald fisk, isbiter og alt som er kaldt. Brrr..  
Jeg fikk vært fall varmen i meg når jeg satt i sola og ventet på bussen + tok litt flere bilder som jeg kunne bruke på bloggen nå.
Er ikke så ofte jeg tar bilder av meg selv lenger. Blir for det meste bilder av Carma, hunden våres. Så er greit å få noen nye bilder av seg selv i ny og ned.  Men ja,,,, hmm.... Hva mer skal jeg skrive for noe nå?!?   
Nei, altså jeg har ikke så mye mer og skrive nå. Tenkte å gå å legge meg i senga og slappe av, og vente på at kjæresten min kommer hjem. Også kanskje jeg er så heldig at han lager middag, før jeg tuer og tar kvelden. Jeg skal tross alt opp på jobb kl 7 i morgen også -.-   blæææ.. + gamle ferskvare sjefen kommer tilbake på jobb for 2 dager. Og seff de to dagene jeg jobber tidlig.  Sier ikke noe mer om den saken der for å si det sånn, men regner med at dere alle kanskje skjønner greia litt. Sånn i forhold til skrive måten. Haha!! 

- Charlotte S -  

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017