hits

Pakke i posten i dag!!!

Hei alle sammen. 
Som sikkert mange av dere så i dag så byttet jeg litt om på dagene når det hjalt ukas enkle og gode matrett og erotiske novelle. 
Men grunnen til at jeg gjorde det var fordi jeg har fått så masse positive tilbake meldinger på det jeg har skrevet i erotisk novelle. Og flere av dere ville gjerne ha flere av det, selv om jeg har sagt at det kommer hver uke. Men har tenkt litt, og kanskje jeg også skal begynne med det litt sånn innimellom. Ikke bare når det er ukas, men det får jeg ta litt som det kommer. 

Men jeg vil bare gi en STOR TAKK til dere som har lest historiene mine, og som har kommet med så mange flotte kommentarer og tilbake meldinger. 

Men ja, tilbake til kveldens innlegg. Nå har jeg endelig slengt meg på den trenden jeg også med WR.UP buksene. 
Dem har hatt veldig mye salg på weightless.no så da tenkte jeg hvorfor ikke. Siden de buksene er dyre, og har hørt veldig mye om at dem er gode og gå i osv.
Så tenkte det var på tide og prøve dem selv. 

Så når jeg kom hjem fra jobb hadde jeg fått buksene mine i posten. Og det gikk overraskende fort. Siden jeg bestilte dem faktisk i går man. 11.01 og alt i dag kom den i posten. Så det vil jeg si er god service, med tanke på at det står når du bestiller at det er 2-4 forventet leveringstid. 

Jeg bestilte da disse to buksene, og begge bestilte jeg i str M. Men har fått vite + det står på nett siden at dem er litt små i str.
WR.UP SHAPING PANTS - OLIVE GRAY - ANKLE ZIP     HER!


Har kostet 998,-     men tilbuds pris var nå 698,60,-
Petite | Grå | 78% Bomull, 22% Elastan
Type: Fabric Dyed


WR.UP SKINNY SALMON   HER!


Har kostet 995,-     men tilbuds pris var nå 497,50,-
Rosa | 78% Bomull, 22% Elastan
Type: Old Dyed

 • Tettsittende passform
 • Små i størrelsen
 • Stretchy & komfortabelt materiale
 • WR.UP® Teknologi
 • Full lengde

Q: Noen av dere som har bukser her i fra? 
Q: Hva synes du om disse buksene? 

Men ja, det var vel det jeg hadde for akkurat nå. Så kommer det flere innlegg i morgen.
Da kommer også det innlegget som egentlig skulle komme ut i dag i forhold til ukas innlegg. Så får dere ha en flott kveld videre alle samme. 

- Charlotte S - 

 

Ny uke i det nye året, med masse nye muligheter

Hei og god morgen alle sammen. 

[ bildet er fra eget arkiv ] 


Da er det endelig en ordentlig full uke inn i det nye året. Og den er fylt med masse nye muligheter. Jeg har selv noen planer om at jeg skal begynne å spise litt sunnere. 
Begynne å trene litt osv osv.. Så i dag er dagen for å starte ordentlig.

Q: Håper alle sammen har en god start på uka? 
Q: Har du noe du har bestemt deg for at du skal starte med i dag? 

For meg så er det nesten litt ferie forsatt siden jeg begynner ikke i den nye jobben min før om 1uke. Men det er greit å kunne få litt ut av dagen likevel. 
Tenkte jeg skulle få gått en lang tur med Carma i dag, og kanskje ta meg en tur ut og kjøpe litt mat. 
Men nå skal jeg bare sitte her i senga og slappe helt av. Og begynne å planlegge dagens innlegg for UKAS. 

- Charlotte S - 

..holiday is over..

Hei alle sammen og riktig god kveld, jeg har dessverre ikke fått blogget tidligere i dag siden jeg har vært på vare telling på jobben i dag. 
For i dag var nemlig ferien over. Det er var veldig koselig og se de fleste på jobb igjen etter julen og det nye året. Men har vært en slitsom og lang dag likevel, siden jeg i tillegg ikke sov i natt. sånn at jeg kan få tilbake døgnrytmen min. 

Q: Hvordan har dagen deres vært? 
Q: Hva er dine triks til å kunne snu døgnet tilbake, om du har tulla den til?

 

I dag kommer også den siste videosnutten av "mitt år 2015 - del 3"  Her er det da bilder videre helt fram til nyttårsafte. 
Håper dere synes disse videosnuttene har vært gøyale og se på. Og om det er noe dere kunne tenke dere og se igjen,  så kan jeg se hva jeg får til. 


Men ja... Jeg er faktisk så sliten og trøtt at jeg nesten sovner her jeg sitter og skriver. Så jeg tror jeg bare skal gi meg her, så kommer jeg heller med nye innlegg i morgen. 
Da begynner jeg også med den nye greia mi " UKAS" 
Som jeg apropo fikk et forslag om hva jeg kunne ha for noe på tirsdagen siden jeg ikke viste det selv. 
En av dere leserne mine sendte meg på snap en meld om at jeg på tirsdager kunne jeg ha "ukas enkle og gode matrett"  Og jeg synes dette var en genial idè, så da kommer jeg til og komme med mat oppskrifter osv på tirsdager. 

Men nå er det ikke langt unna av at jeg sovner. Så dere få alle sammen ha en flott kveld videre.

- Charlotte S -

Vacation mode

Hei alle sammen og riktig god dag! Eller for meg er deg god morgen. 

[ bildet er fra We heart it


For å si det sånn så er jeg enda i veldig ferie modus, sover til langt på dag og er lenge oppe om natten. Så døgnet mitt er en vill karusell kan man trygt si. 
Og siden jeg akkurat har stått opp så er det ikke alt for mye jeg kan skrive om. Men det er jo en av grunnene til at jeg har disse videosnutene mine om "Mitt år 2015" Slik at i slike situasjoner som nå. Kan jeg heller legge ut den i stede for å blogge om masse rart. 

Jeg har også noen få idèr til hva jeg kan blogge om. Så med det tenker jeg å begynne med UKAS.... det kommer til å være en ny kategori for hver dag. Også tar jeg da en ukas oppsummering på søndagene. 

 • Mandag = Ukas sminketips 
 • Tirsdag = Ukas ?  (veit ikke, tar det som det kommer) 
 • Onsdag = Ukas erotiske novelle
 • Torsdag = Ukas outfit
 • Fredag = Ukas favoritt sang(er)
 • Lørdag = Ukas film / serie
 • Søndag = Ukas favoritter / oppsummering

 

Q: Noen av dere som har noen spesielle planer i dag? 
Q: Hvordan har det nye året så langt vært for deg? 


Om noen av dere har noen ønsker til innlegg, UKAS eller andre ting. Så er det bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under her. Så skal jeg se hva jeg får gjort. 

Men her er i vært fall del 2 av "mitt år 2015" 


- Charlotte S - 

365 new days, 365 new chances!!


[ bildene er fra We heart it, men har redigert dem sammen på PicMonkey

Hei hei alle sammen og riktig GODT nytt år.       Jeg er klar over at jeg ikke har blogget på lang tid, men jeg kom virkelig bare helt ut av bloggingen.
Dette pga mye jobbing + at de dagene jeg hadde fri gjorde jeg ikke noe spesielt, så det var lissom ikke noe spesielt og blogge om.
Og siden jeg begynte å henge litt etter gadd jeg ikke legge ut et innlegg her og der når jeg hadde tid/ faktisk hadde gjort noe spennende. 
Men nå som det er et nytt år, tenker jeg på alle de nye mulighetene jeg har på å kunne gjøre ting annerledes. Og dette vil også gjelde bloggen. 

Og siden jeg tenker å ha en ny start på bloggen nå med det nye året. Så slår jeg litt på stortromma. Jeg har nå de siste ukene i des sitti å lager små filmer med bilder og videoer fra mitt år som har gått 2015. 
Jeg har delt året opp i 3 deler. Slik at det ikke skulle bli en laaaaaang film men heller 3 kort bilder med bilder og videoer fra året mitt. 

Håper alle sammen har hatt en flott nytt års feiring, og håper alle sammen får et utrolig fint nytt år. 

Q: Noen som har satt seg noen nyttårs forsetter? Og i så fall hva er dem? 

Jeg har selv satt meg noen få nyttårs forsetter. Og etter som jeg når dem, så kan det hende jeg legger til noen flere.

 • Jobbe masse og tjene gode penger så jeg blir kvitt gjelda mi.
 • Prøve å få spart opp litt penger ved siden av nedbetaling av gjeld. (penger som skal brukes på tattoo, reise, eventuelt depositum til leilighet)
 • Begynne å trene igjen, og ikke minst spise sunnere.
 • Få tatt ferdig bil lappen.
 • Ta meg mer tid til å være med mine gode venner. 

Men jeg har ikke akkurat veldig mye mer og fortelle. Ble litt kort info om hvorfor jeg ikke har blogget og at jeg vil ha som mål og starte det nye året med bedre blogging. Så da ser jeg ikke noe grunn til å vente noe lenger med video snuttene mine. 
Her er i vært fall den første filmen av "Mitt år 2015 del 1"  Håper dette er noe som faller i smak. Også legger jeg ut del 2 i neste innlegg og del 3 i neste innlegg der igjen. 
Så skal jeg komme opp med noen flere ideer til hva jeg kan gjøre på bloggen fram over.   
Kom gjerne med forslag, om det er noe dere vil se på bloggen! - Charlotte S -
Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017