hits

Hair and make up for the big day

Hei alle sammen. Da tenkte jeg at jeg skulle forsette litt med disse 17.mai innleggene mine. I går blogget jeg jo om klær siden det alltid er et like stort dilemma for oss jenter. Men som jeg nevnte så er jo også sminke og hår noe som vi fomler med og lurer på hvordan og hva før den store dagen. 

Q: Noen andre som ikke vet hvordan dem skal sminke seg, eller fikse håret enda? 

Jeg tenker selv at jeg enten skal gå med håret løst eller krøller. Fordi håret mitt er så utrolig slitt av at jeg går med det i en dott så og si hele tiden. Så dermed kan jeg ikke ha noe oppsatt hår som tilsvarer at jeg sliter mer på håret.
Dumt, men men, sånn er det.


Men jeg har ikke helt bestemt meg enda. Om jeg skal krølle hele håret eller bare det nederste. Men det finner jeg ut om jeg bestemmer meg for å ha krøller. 

Når det kommer til sminke, så tenker jeg at jeg vil bare gjøre det veldig enkelt. 
Selv er jeg ikke så ufattelig flink til å sminke så, dermed kjære jeg på med det som er enkelt og greit sånn at det vil se bra ut. HAHA.. 

Synes heller ikke at det er noe vits og over sminke seg. Man burde heller sminke seg lett sånn at man kan vise noe eller mye av sin naturlige skjønnhet. 

Q: Hva mener du når det kommer til å være naturlig eller ikke? 
Q: Er du flink til å sminke? Føler du for en enkel eller litt mer "se på meg" look når det kommer til sminke? 

Jo! Før jeg glemmer det, noen av dere har også lurt på hvor jeg får bildene jeg legger ut på bloggen fra. 
Jeg henter de fleste bildene mine fra We Heart It. Men jeg kan for all del, begynne å legge til en liten tekst/link under bilder sånn at dere får med dere hvor jeg henter bildene mine fra. 

 Men det var nok det jeg hadde for akkurat nå. Så kommer det nok mer i løpet av kvelden.  Så får de av dere som skal drikke i kveld ha en fin kveld og drikke med måte. 

- Charlotte S -  

17. Mai klær.. Et like stort dilemma hvert år..

Hei alle der ute. Tenkte at siden det farlig nærmere seg 17.mai kunne jeg jo lage et innlegg i forhold til det. 
For oss jenter er det hvert år et like stort dilemma og finne hva man skal ha på seg.

Q: Har du vanskeligheter for å finne hva du vil gå med? Og hvor lang tid bruker du eventuelt på å finne noe du vil gå med? 

Dette er noe jeg selv sliter med også. Selv om jeg bare skal være med familien min, så er det greit og kunne se litt fin ut på den store dagen vår.
Tankene flyr rundt oppi hode mitt, og jeg lurer fælt på hva jeg skal ha på meg? Hvordan jeg skal ha håret? Og hvordan sminken min skal se ut...
Hmm.. Dette er virkelig ikke lett.

Q: Er det like vanskelig for dere med bunad og finne ut av klær,sminke og hår til 17.Mai? 


Selv har jeg aldri vært noe interessert i bunad. Men selvfølgelig er det en veldig lettvint måte. Og det samme er det jo for de som er russ. Da er det russebuksa/russedressen som gjelder. 
Hadde det bare vært så lett for oss som ønsket og gå i noe annet også. Så hadde det ikke blitt så mye bekymringer.  
 
Selv er jeg litt usikker på om jeg bare skal kle med litt sånn naturlig og ikke overpyntet, eller om man kanskje skal gå litt over streken og overpynte seg litt. 
Hmm.. Dette er virkelig ikke lett, og jeg synes dette er spesielt vanskelig fordi jeg ikke er en person som er så veldig glad i og gå i kjole eller skjørt. Så når jeg skal pynte meg. Går det stor sett i shorts og bluse, eller bukse og bluse. Det er en gang innimellom i løpet av et år at jeg går i kjole eller i skjørt.
Så jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg..

Q: Hva skal du ha på deg? Og hva foretrekker du og gå i? 

Her er min lille kollasj med hva jeg kunne gått i om jeg skulle gått i kjole på 17.Mai. 

MICHAEL Michael Kors Håndveske black / Rebecca Minkoff MINI MAC Skulderveske putty/brushed gold / Urban Expressions MYA Clutch sort / Slake Armbånd Deluxe, Hvit/Krystall / Arezzo Lærarmbånd 90cm, Grå / s.Oliver Ballerina whitePierre Balmain FACETED Høye hæler white / Pier One Klassiske pumps black / Steve Madden DELERIUS Høye hæler black /  Young Couture by Barbara Schwarzer Fotsid kjole weiss / Unique Ballkjole rose blush / Vero Moda VMYOUNG Sommerkjole black / Young Couture by Barbara Schwarzer Cocktailkjole blush
Q: Er noe av dette noe du kunne gått med? 

Det var nok det jeg hadde for nå. Så skal jeg tenkte på å komme meg i seng snart med min kjære Carma (hund), siden jeg skal opp og på jobb igjen i morgen. 
Så får dere alle sammen ha en forsatt fin kveld. Og for de av dere som skal drikke. DRIKK MED MÅTE! Haha..

- Charlotte S -  
Les mer i arkivet » Februar 2018 » Januar 2018 » Desember 2017