hits

Oppdatering av de siste dagene

Hei og god morgen alle sammen. Da kommer det et etterlengtet innlegg som egentlig skulle kommet på lørdagen. 
Som jeg sa i forje innlegg, så kom jeg antagelig ikke til å blogge på fredagen. Noe jeg ikke gjorde pga bursdagen min. Dagen min startet avslappet, med masse koselige meldinger på facebook, snap og telefoner. 

// alle bildene i innlegget er fra eget arkiv // 

Etter at jeg hadde fått i meg frokost og bare sitti ute på verandaen og kost meg. Begynte jeg å drikke mens jeg ventet på svar fra min kjære Stine, om når jeg skulle komme til henne. 


Etter et par drinker fikk jeg tak i Stine, og det var på tide for meg og begynne å ordne meg. 
Jeg dusjet, sminket meg og tok på meg kjole og høye heler. Så kjørte mamma og stepappa'n min meg til Playa de Ingles der Stine bor. Jeg ble sittende og drikke litt og høre på musikk hos Stine, mens jeg ventet på at hun skulle ordne seg ferdig. Før vi skulle ut å spise og feste resten av kvelden. 

Etter mange bilder og venting var det endelig på tide for å gå å spise. Stine tok meg med på en kjempe koselig Meksikansk restaurant, hvor dem var kjempe koselig og hadde veldig god service. 

Jeg spiste pepper biff og hadde Strawberry margarita til drikke også fikk jeg kake, sang og mange gratulasjoner. Var utrolig koselig. Så for de av dere som følger meg på snap, har jo også sett videoen Stine filmet av meg når dem kom med kake og sang for meg. 
Etter maten gikk vi innom jobben til Stine litt, for hun skulle snakke med sjefen sin og de andre som jobbet den kvelden. Så gikk turen ned til stranden, hvor vi dro på en chicha bar og møte en venninne av Stine. 

Etter å ha møtte venninna til Stine og at vi hadde vært på den baren nede på stranda. Dro vi opp til Kaspha senteret for å gå innom et par utesteder. Vi drakk og hadde det kjempe koselig, og jeg fikk møte veldig mange av Stine og Magen's venner. Samt fikk jeg mange mange gratulasjoner fordi jeg hadde på meg dette båndet hvor det stor "Felis Cumplemanos" på. Og det var ingen som trodde at jeg ble 26 når dem spurte hvor gammel jeg ble. Alle trodde jeg var 22 eller 23. HAHA!! Men det er jo bare å ta med seg som et kjempe komplement det. 

Etter en lang og knall kveld var det tid for at jeg og Stine dro hjem. Jeg sov over hos Stine fordi det var enklere enn å begynne med taxi hjem eller få mamma og pappa til å hente meg. 

Lørdagen stod jeg opp typ 9 til tross for at vi la oss når kl var halv 7/7 eller noe. Ja, jeg er en av dem som våkner drit tidlig etter fylla selv om jeg bare har sovet noen få timer. 
Jeg ble liggende på sofaen og surre på tlf mens jeg innimellom prøvde å få liv i Stine. Og spørre om vi skulle legge om ut i sola og heller chille/halv sove der. Men det var ikke aktuelt fra hennes side. Så når kl var typ 12, tok jeg meg en tur til bassenget på komplekset hennes å lå der i ca 45 min før mamma og pappa kom å hentet meg. 

Formen min virket veldig bra når jeg stod opp og var ute i sola, men mangel på frokost og etter en bil tur så var ikke formen min så grei likevel.... Så når jeg kom hjem lagde jeg med noen rundstykker og gikk til sengs. Og der ble jeg liggende resten av dagen. Derfor ble det ikke noe innlegg på lørdagen heller. Selv om jeg hadde planlagt og skrive da. 


Søndag kom og formen min var mye bedre enn dagen før. Så da tok jeg meg en ordentlig dag ute i sola. Vært her nå 1 uke og hadde ikke hatt noen ordentlige sol dager enda. 
Jeg gikk ned til bassenget på komplekset vårt å ble liggende der i en del timer. Tok meg til og med en dukkert i det kalde vannet. Siden bassenget ikke er oppvarmet, så er det veldig kaldt. 

Etter mange timer i sola, gikk jeg opp igjen til leiligheten for å ta meg noe mat. Og da hadde mamma og pappa planlagt en tur på stranda, sånn at Taz (hunden) også kunne få bade litt. Så vi satte oss i bilen og kjørte 5-10min borti her og var der 1 times tid og koste oss. 

Etter stranda dro vi hjem og bare slappet av resten av kvelden. Med tanke på at i dag var det opp og hopp før sola stod opp, for å dra på et kontor for å få hjelp til dette nie nr som vi enda ikke har fått fikset. Så nå sitter jeg i sofaen og bare slapper av og skal til å lage meg frokost. 
Dette ble et veldig langt innlegg med tanke på alle bildene. Men jeg håper det like vel falt i smak.

Så får dere ha en riktig flott dag videre, så kommer det et innlegg til i løpet av dagen. 

- Charlotte S - 

Én kommentar

Turia

22.01.2018 kl.17:40

Så ut som en bra feiring! Blir du fort brun? Har du rukket å få noe skille enda? Går det an å sole seg toppløs der nede uten at folk stirrer?

Skriv en ny kommentar