hits

Places I want to see and explore

Hei igjen alle sammen, tenkte jeg skulle legge ut et innlegg om steder jeg har lyst til å besøke. 
Selv om jeg nå bor på GC, så er det andre steder i verden jeg har lyst til å se og oppleve før jeg en gang dør. 
Alle bildene er å finne på We heart it


Jeg har vært i England før, men jeg var aldri inne i London og fikk se Big Ben, og alle de andre tingene man ser på når man er i London. 

Jeg har veldig lyst til å se Eifeltårnet og ikke minst dra til disneyland. 

U.S.A har jeg veldig lyst til å reise til og da kjøre gjennom store deler sånn at jeg får sett masse steder på en og samme tur. Jeg har tanter og onkler som har gjort dette flere år. Og jeg har lest bloggene dere/sett på facebook. Og det er så mye å se og oppleve i U.S.A, så derfor har jeg veldig lyst til å kjøre på tvers og oppleve alt som er vert og oppleve der borte.

Barcelona virker som en veldig fin by og reise til, så jeg har veldig lyst til å reise dit. Bare for å ha vært der også. 

Etter å ha sett Fast and furious filmene og dem har vært i Rio De Janeiro. Har jeg fryktelig lyst til å dra dit, for det ser ut som en utrolig fin by.

Thailand, og egentlig alle disse andre landene/stedene som ligger ned over der ønsker jeg å besøke. Det er så mange fine strender, fine steder og noe helt annet enn andre syden steder man ofte drar til. 

Q: Har du vært noen av disse stende? 
Q: Noen råd å komme med, til steder å besøke, ting og se/oppleve i noen av disse landene jeg vil dra til?
Q: Hvilke steder kunne du tenkte deg å dra sånn generelt?

Det var det jeg hadde for nå, er det bare å følge med på bloggen for flere oppdateringer om meg og mitt nye liv på GC. Og innlegg som ikke har med livet mitt her nede i varmen. 

- Charlotte S - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar