hits

Two days in the paradise on Gran Canaria

Hei alle sammen. Da er det dag to her nede i varmen. Og jeg veit mange av dere missunelige siden det er fult snø kaos hjemme i Norge. 
Og jeg må ærlig si det at akkurat nå lengter jeg ikke tilbake til Norge akkurat nå. 
Dagen i går, var ikke fult så spennende. Så derfor var det ikke noe spesielt å blogge om, og jeg valgte å heller legge ut innlegg i dag om både gårsdagen og dagen i dag. 

// bilde er fra eget arkiv // 
Dagen i går var det en del skyer, fordi det vist nok er/har vært storm vær på noen av de andre kanariske øyene. Som blåser innover GC. 
Men selv om det var overskyet, så er det godt og varmt og 20 ++ grader. 

Dagen i dag har det vært litt mer på agendaen. Jeg har vært med mamma til dyr legen med hunden deres. 
Vært å spist lunsj på senteret i Puerto Rico, også har jeg leitet frem hvor jeg skal henvende meg her nede for å få dem til å sende noen papirer tilbake til Norge for å kunne beholde dagpengene mine. Samt funnet ut hva jeg må fikse før jeg kan dra på dette kontoret og hva jeg burde ha med meg osv osv.. 


// bilder er fra eget arkiv // 

Dagen i dag har det vært mye mindre skyer enn det som var i går. Og det virker som det har vært mye varmere også. 
Og jeg har holdt meg oppdatert på face og snap med at det er helt kaos hjemme i Norge. Uff!! Litt glad jeg ikke er i Norge nå, jeg som virkelig hater snø og kulde. 

Resten av dagen i dag etter å ha funnet ut alt dette med kontorer osv, så har jeg bare slappet av og tatt livet med ro. Og skal bare ta det rolig resten av kvelden også. For i morgen er det en ny dag med papir styr, og fikse kopier av det ene og det andre sånn at jeg kan bestille tid på dette kontoret og fikse det jeg må fikse. 
Veit, dette ikke var det mest interessante og lese om. Men som jeg skrev før jeg reiste, så kunne det hende noen dager ble mindre interessant enn de andre. Men at jeg skal prøve å få blogget mest mulig siden jeg har venner og familie som gjerne vil følge med. 
Så dere får ha en forsatt fin kveld videre, så kommer det et innlegg eller 2 til i morgen. 

- Charlotte S - 

2 kommentarer

Turia

16.01.2018 kl.22:12

Gleder meg til å lese mer og se hvordan det er der nede :)

Charlotte Sandeman

18.01.2018 kl.23:19

Turia: takk <3

Skriv en ny kommentar