hits

My body is my canvas!!

Hi you all!
Dette innlegget blir det samme innlegget jeg la ut for lenge siden, bare at jeg har fylt på med bilder fra de nyeste tatoveringene mine. Men grunnen ting at jeg bare har kopiert ut av det tidligere innlegget, er fordi alt jeg skrev der mener jeg enda. 
Samt har jeg blitt forespurt om jeg ikke kan lage ett innlegg om tatoveringer. Så siden det er 2 år siden sist jeg lagde innlegg om det tenkte jeg å lage et til, bare med den siste info'en om de siste tatoveringene mine. 

Men som dere sikkert alle veit, er jo tatoveringer blitt mer og mer vanlig blant alle sammen. Det er ikke lenger noe som må gjemmes bort for alle andre. Det er flere og flere arbeidsplasser som aksepterer at du har synlige tatoveringer. 

Q: Hva mener du om tatoveringer? 

Bilde er fra google

Men det finnes jo forsatt dem som virkelig ikke liker tatoveringer.... Og det er helt grei! Men man trenger ikke å måtte rope høyt ut om det. 
På lik linje som med alt annet, liker du ikke en person eller hva en person har på seg. Så holder du det heller for deg selv, og ikke skriker ut om det. 
For meg er tatoveringer kunst, og kroppen min er lerretet. 
Og det er en ting jeg synes om tatoveringer faktisk. At om du klarer å finne noe så unikt eller tegne det slik at det ikke er noe ALLE andre har det. 
Og jeg synes selv at tatoveringer er veldig fint. Seff det finnes stygge tatoveringer også, pga dårlig jobb eller dårlig behandling av den. Eller bare at man ikke liker den, for de det er noe du selv ikke ville tatt. Men likevel, det er noe som personen som har den synes er fint. Og for all del kan det bety noe spesielt for den personen. 

Folk har så mange fordommer når det kommer til tatoveringer, piercinger, hår, klesstil. Ja, you name it. Personlig skjønner jeg ikke hvorfor dette plager folk.
Når det ikke er din kropp, ikke påvirker din kropp, din kropps fremtid, eller ditt rykte på noe som helst måte, HVORFOR da gidde å bruke tid på å stille spørsmål ved det? Selv om du ikke klarer å forstå deg på noe, så betyr ikke det at du har rett.
Folk må da skjønne at de som tar tatoveringer eller piercinger tar det fordi de faktisk synes det er fint, og fordi det kanskje symboliserer noe viktig for personen.
Så da er det ganske teit å komme med ting som "den blir jo stygg når du blir gammel, da blir den rynkete og vil jo ikke se lik ut lengre.


Bilde er fra facebook

Vel,,, newsflash for you guys, HELE deg blir rynkete når du blir gammel, så du kan bli rynkete og bleik og kjedelig, eller du kan bli rynkete med tatoveringer som vekker gode minner fra gamle dager, og som barnebarn kan peke på og spørre "hva står den for?".

Jeg har selv for øyeblikket 7 tatoveringer, som jeg er veldig solt av og som jeg har en mening bak. 
Og jeg skal ha flere for å si det sånn. Det er litt som stoff, eller tobakk nesten. Når du først har tatt en, så blir du avhengig og vil ha flere.
 


Dette er bilde av min aller første tatovering, før og etter bilder. 
Jeg tok først de 3 stjernene (øverte bilde) på Starlight i Drammen 06.03.10. Den ble veldig skjev fordi det var lærling som tok den, men jeg betalte bare 500,- for den. 
Den står for meg, lillebror og storebror <3 Men etter vert fikk jeg fikset på den (høyre bilde) jeg fikk satt på farger for hver av oss, og jeg fikk gjort den til stjerneskudd. Når jeg fikset den opp var jeg hos han som nå tar alle mine tatoveringer. Amadeo heter han og holder til på Høybråten her i Oslo. Min nr 2. tatovering, den tok jeg på Leading Light i Drammen 04.01.11 av Charlie.
Denne tatoveringen tok jeg som et minne av mine katter jeg har hatt opp gjennom oppveksten min. Tigergutt, Pusur og Louis. Jeg husker ikke nøyaktig pris på den, men tror jeg betalte rundt 1200,- for den.


Min nr 3. tatovering, den tok jeg hos Amadeo's tattoo den 21.04.13 av Amadeo.
Denne tatoveringen har ikke noe med at jeg er troende eller noe men jeg syntes den var fin + det har litt med tro og gjøre. Men kun det at jeg tror på meg selv 120% når jeg setter meg mål. Denne betalte jeg 1.000,- for og satt 1 time.


Min nr 4. tatovering, den tok jeg hos Amadeo's tattoo den 21.04.13 av Amadeo.
Denne tatoveringen har ikke noe med at jeg er troende eller noe men jeg syntes den var fin + det har litt med tro og gjøre. Men kun det at jeg tror på meg selv 120% når jeg setter meg mål. Denne betalte jeg 1.000,- for og satt 1 time.​


Min nr 5. tatovering, den tok jeg hos Amadeo's tattoo den 27.12.15 av Amadeo. 
Betydningen bak denne er egentlig ikke så alt for stor, men siden navnet mitt begynner med C. Og det samme gjør navnet til Carma, så ville jeg har noe som stod for oss. Derfor er drømmefangeren formet som en C. + jeg synes drømme fangere er fine, og jeg ville ha noe ikke alle andre har. 
Denne betalte jeg 1500,- for og satt ca 2,5 timer. 


Min nr 6. tatovering, den tok jeg hos Amadeo's tattoo den 07.07.16 av Amadeo.
Betydningen bak disse er besteforeldrene mine, hjerte diamanten er for farmor og den vanlig diamanten er for farfar. Planen er å få dem farget, men så langt har jeg enda ikke kommet. Samt så er planen at jeg skal ha sleeve på hele høyre armen med masse betydningsfulle ting. 
Denne betalte jeg 500,- for og satt ca 30min.Min nr 7. tatovering, den tok jeg hos Amadeo's tattoo den 13.09.17 og 13.12.17 av Amadeo.
Denne måtte jeg ta i 2 sesjoner for det var så fryktelig vondt. Så første sesjonen tok vi bare omrisse og fargingen av rosa. Og andre gangen tok vi teksten og de hvite detaljene på rosa. Jeg har tatt denne på venstre ribbein, og betydningen som dere kanskje skjønner litt pga refrenget fra sangen "every rose has its thorn" er at livet er ingen dans på røde roser. Men har nedturer (detter ned i tornekrattet) og man må bare klatre seg opp igjen. 
Denne betalte jeg totalt 2100,- for og satt ca 2,5timer til sammen alt i alt.

Q: Har du noen tatoveringer? 
Q: Hva har du i så fall og hvor? 
Q: Har du lyst på tatovering? Enten om du ikke har eller alt har. 


Mine kjære besteforeldre synes tatoveringene mine er fine, men dem er på det stadiet hvor dem mener jeg må tenke på at de blir "stygge" når jeg blir gammel. 
Men hallo!! Hvem vet vel når man dør, for all del kan jeg dø i morgen, om 1 uke eller 3 år. Så jeg jeg veit jo ikke om jeg rekker å bli gammel en gang. 
+ man LEVER BARE 1 GANG!!! Så hvorfor ikke gjør mest ut av det.
Altså vi lever i fuckings 2018 nå, og hvem er det som ikke har tatoveringer.
Men ja, folk får synes akkurat hva dem vil. Jeg synes det er fint, og jeg mener at om man har lyst til å pynte på kroppen sin med kunst så skal man få gjøre det. 
Men nå tror jeg nesten at dette innlegget må ta slutt, for dette ble veldig langt. 

- Charlotte S - 

2 kommentarer

Turia

10.01.2018 kl.12:43

Veldig bra skrevet! :) Skriv gjerne mer om piercinger og hårfrisyrer du har og har hatt. Fint at du også la ved bilder, noen bloggere skriver bare masse tekst.

Charlotte Sandeman

10.01.2018 kl.14:20

Turia: takk for det :)
Det kan jeg få ordnet vett ;)
Liker å skrive + legge ut bilder, for da blir innleggene mer spennende :)

Skriv en ny kommentar