hits

Last week in cold Norway!

Hei alle sammen, jeg beklager jeg har vært litt borte fra bloggen i noen dager. 
Men jeg har hatt det litt travelt med å få møtt venner og kjente jeg gjerne ville se før jeg reiser. Noe som har gjort at det har blitt litt overnattinger her og der og tiden har blitt fokusert på å være med venner og bekjente. 
Men nå er det siste uka mi, og bare noen dager igjen til jeg flytter. Grugleder meg veldig. Merker alt nå at dette kommer til å bli rart og skulle flytte fra venner, bekjente og familie. Selv om jeg kan ha kontakt med dem på tlf, meld, sosiale medier osv. Men merker det skal bli rart for det. 

Bilde er fra min personlige tlf

Før helgen og i helgen som sagt har jeg fått vært med venner og bekjente og jeg har hatt det fryktelig koselig. 
Spist middag, sett film, hatt kosestund med de beste jentene i verden og fått vært med dem og være litt barnslig igjen med ake tur. 
Nå er det tilbake til hverdagen og ferdig stille alt som skal ferdig stilles før søndag. I dag fikk jeg endelig 100% svar fra Nav om jeg fikk godkjent dagpenger i 3mnd mens jeg er på Gran Canaria. Men som nevnt tidligere så blir det samme løsning som med dagpenger her hjemme i Norge. Om jeg jobber må jeg skrive det i melde kortet og da får jeg ikke betalt av nav. Er jeg ikke i arbeid så får jeg penger. Så om jeg ikke vil jobbe, men leter de 3 første mnd der nede får jeg penger fra Nav. Men jeg veit med meg selv av jeg kommer ikke til å bruke så lang tid på å finne meg jobb. Siden jeg har ei venninne og familie der nede som veit om masse. 

Snap min kjære x-ste datter tok av meg og sendte til meg på søndag. <3 <3 aww!! 

Men ja, dagen min i dag har vært å planlegge resten av uka. I forhold til å møte de siste jeg vil/må møte før søndag. Også dro jeg en tur innom jobben for å hilse på dem også. Men jeg ble klart værende der litt lengre enn jeg hadde planlagt, siden jeg hele tiden glemte hva kl var så jeg rakk ikke bussen jeg planla og ta 4 ganger.. HAHA!!!  Men det gjorde ingen ting, alltid koselig å komme innom jobben selv om man ikke jobber der akkurat nå og snakke med de gode vennene jeg har der. 
Resten av kvelden har jeg vasket klær, "rydda" det bomba soverommet mitt, og faktisk fått begynt å pakket ting i kofferten. Ikke bare finne frem ting og slenge det på gulvet. HAHA!! Er ikke bare bare dette altså. 

Desverre er bildene litt små og dårlige, siden jeg tok dem med snapchat så lagret dem. 
Dagene fremover nå blir bare å ferdig stille pakkingen, og møte siste rest av venner og familie. 
Jeg har fått en god respons på hva dere ønsker å se videre på bloggen min, og det tenkte jeg og gjøre noe med. Men noen av tingene som ble satt opp i kommentar feltet, får jeg desverre ikke skrevet så mye om før jeg faktisk kommer meg ned til GC ( Gran Canaria) 


Så har er punktene Turia la igjen i kommentar feltet;
* Uteliv/festing
* Outfits
* Trening
* Sex
* Hva jeg synes om diverse politiske ting
* Mitt syn på narkotika
* Tatoveringer
* Soling og sydenliv

Jeg veit jeg definitivt kommer til å lage innlegg om sydeliv, uteliv og steder det er vert å besøke om man skal til GC. Jeg kan definitivt lage et innlegg om tatoveringer, siden jeg har det selv og har laget det for leeenge siden.
Jeg kan forsovet klare å lage et innlegg på alt, jeg bare veit at det innlegget om hva jeg synes om politiske ting kan bli fryktelig kort. Siden jeg engasjerer meg ikke stor der. Men dere får bare følge med. 

Kom gjerne med flere forslag til hva dere vil se på bloggen, så kan jeg planlegge innlegg til de dagene jeg kanskje ikke har noe annet planlagt. Eller til de dagene jeg ikke har stort og skrive om. 

Men nå tror jeg skal ta kvelden, sånn at jeg kommer meg opp i morgen tidlig. Og sånn at jeg får vært litt produktiv i morgen også. Så dagene ikke bare løper fra meg og at jeg sitter igjen på fredag eller lørdag og føler at jeg skulle ha rukket mer. 

- Charlotte S - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar