hits

Long time no writing!

Hei alle sammen. Da er jeg tilbake på blogg fronten. Det har desverre ikke blitt blogging i det siste da det er utrolig mye som har skjedd med jobb, xer og xer av xer..... 
Samt har det skjedd en veldig positiv ting, som jeg både gruer og gleder meg veldig til. Som er litt av grunnen til at jeg var interessert i å få i gang bloggen igjen. 
Veit ikke helt selv enda hvor mye det blir med blogging nå i løpet av desember, men jeg veit at fra og med ny året blir det masse blogging, for å både holde mine venner og familie oppdatert på hva som skjer i livet mitt. Men også for å dele mine erfaringer, tanker og opplevelser, og ikke minst ha en dagbok med bilder og tekst og kunne se tilbake på.

Nå regner jeg nok med av noen av dere kanskje veit hva jeg snakker om, men noen av dere veit kanskje ikke hva jeg snakker om i det hele tatt.. Og det skal jeg med glede fortelle. 

14.januar flytter jeg fra kalde Norge og ned til Gran Canaria. Der skal jeg bo hos min mamma og ste pappa, søke meg jobb og være der så lenge jeg har lyst. 
Jeg har også ei god venninne fra Oslo som bor der nede så jeg blir ikke helt alene. 

Jeg gleder meg utrolig mye til å komme meg bort fra dette kalde været, men jeg gruer meg også litt. For jeg veit jeg kommer til å savne vennene mine her hjemme og ikke minst familien min her hjemme i Norge. Men jeg savner også mamma og stefaren min samt venninna mi som bor der nede. Så det blir akkurat på lik linje som nå når jeg bor i Norge at jeg savner dem som er langt borte fra meg. 
Og nå i disse tider er det jo mulighet for å holde kontakt via snap, blogg, face, videochat osv osv.. Så blir jo ikke verdens undergang. Og hvem vet kanskje jeg bare blir der for 3mnd, 6mnd eller noe sånt. Jeg har enda ikke bestemt meg for hvor lenge jeg kommer til å bo der. Men det tar jeg bare litt som det kommer. 
Enveis billetten er i værtfall bestilt, og avreisen er 14.januar.  
Jeg kjenner alt nå at det skal bli veldig deilig og komme seg bort fra kulden, alt mulig drama som har vært i det siste med løyner, dritt snakking og alt mellom himmel og jord man har blitt kalt den siste tiden. (dette er noe jeg kan gå litt nøyere på i et senere innlegg om dere ønsker det) 

Så nå er det bare å dra på seg smilet, se fremover og begynne alt av forberedelser. 
Som å rote igjennom alt av klær og finne ut hva jeg vil ha med meg ned over, tror jeg trenger der nede osv. Selv om det ikke blir så kaldt som her i Norge, kan det bli kjølig så er jo greit og ha med seg noen tykkere klær. Samt må jeg gå gjennom alt av sminke og se hva jeg skal ha med meg, alt av sko, osv osv osv.... Ja, som dere sikkert skjønner er det en god del forberedelser som må til før jeg reiser. Ikke nok med det, VILL/SKAL jeg få tid til å se vennene og familien min et par ganger før jeg flytter nedover. Men selv om det er litt stress nå i tiden fremover, så er det virkelig vert det. 
Komme seg unna, prøve noe helt nytt, få nye opplevelser og få en helt ny hverdag. 

Så jeg kommer til å holde dere oppdatert sånn under veis med planer, pakking osv. 
Så håper jeg dere har lyst til å følge med på min reise vei både før og etter avreise. 

Ha en fortsatt flott kveld videre. 

- Charlotte S - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar