hits

where have I been and what has happened

Hei alle sammen. Håper alle sammen har hatt en flott høst dag ute i sola i dag. 
Tenkte jeg skulle gå inn i litt korte trekk om hvor jeg har vært, og hva som egentlig har skjedd siden jeg blogget sist i mai 2016. 

Sist jeg blogget var jeg og min daværende kjæreste Simen i syden, og vi hadde en kjempe flott tur. Gjennom sommeren hadde vi også en flott tid, med jobbing, fint vær og ferie med jentene hans på camping i Rena, og dags tur til Bjørneparken, festing med venner og opp pussing av leiligheten etter at vi hadde hatt en vannlekarse. Og jeg solgte min kjæreste hund Carma, jeg hadde ikke tiden til å gi hun det hun trengte da jeg jobbet 6 dager i uka og var borte i 12time fra jeg reiste om morningen til jeg kom hjem på etter middagen. Høsten og vinteren kom, og alt var fint. Jobbet hardt begge to, og var med venner og familie i helgene. Jeg flyttet inn hos Simen, og mine foreldre flyttet til Gran Canaria som var veldig rart. Og ikke skulle ha mamma og stefaren min boende her og kunne komme på besøk når jeg ville. I desember var det en del som skjedde.
Masse styr på hans side av familien/livet i forhold til en av hans unger, og vi valgte derfor å ta oss en liten pause fra alt og reiste derfor en tur ned til mine foreldre på Gran Canaria. Der vi skulle få litt avbrekk fra alt. Men noe som endte med å bli den verste ferien i mitt liv. 
Like etter vi kom hjem begynte jeg å få høre ting fra vennene hans, og jeg konfronterte han med det. Noe som endte med at han ville ha en pause.
Jula mi var derfor helt ødelagt, jeg dro til familien min i Oslo. Men det eneste jeg gjorde var å ligge i senga, ikke sove, ikke spise og bare tenke en hel masse. 
Så kom dagen hvor jeg fikk en tlf og ble dumpet. Verden min bare raste, og jeg begynte å ordne med å finne et sted å ha tingene mine, fikk skaffet esker og pakket sammen alt var mitt. En dag kom han innom for å hjelpe meg med å få ned en eske fra loftet, og han sa han angret. Jeg ga han en sjangse, men den varte ikke lenge. 3 dager etter sjangsen var gitt ble jeg igjen dumpet og verden raste enda mer. 

// bildet er tatt fra forskjellige grupper på facebook //

Jeg flyttet ut, og flyttet inn hos pappa i Oslo. Men jeg orket ikke/ klarte ikke å være mye hjemme. Jeg var så å si hele tiden hos venner både her og der, jeg hadde heldig vis ikke så mange vakter på jobben akkurat da. Så jeg kunne være flere dager borte. Tankene mine begynte å gå over på at jeg ville flytte til Gran Canaria, komme meg bort fra absolutt alt og leve livet og oppleve ting mens jeg enda var ung. Ukene gikk og plutselig tok Simen kontakt igjen og vi begynte å ta opp kontakten igjen. 
Og han la seg padde flat om alt, og ville gjerne ha meg tilbake. Etter litt ga jeg han nok en ny sjangse og men jeg var klar fra starten om at vi skulle ta det rolig, fordi jeg var litt usikker og redd. Tiden gikk og følelsene var veldig opp og ned fra uke til uke. Så egentlig helt siden våres så har det vært en følelse bergodalbane med blandede følelser om jeg ville gå all in eller ikke. Jeg har prøvd å se bort i fra alt som skjedde i slutten av fjordåret. Men det var en liten frykt der uannsett hvor hardt jeg prøvde. 

Den siste mnd har jeg vært en del i Oslo for å tenke litt og for kort tid siden endte jeg absolutt alt med han. Sa at dette ikke funket fordi de rette følelsene ikke var der. 

Men, ja det er et men der. Senere den kvelden jeg hadde avsluttet alt knakk jeg virkelig helt. Lurte på hva faen jeg egentlig hadde gjort, fordi sannheten er jo at jeg er utrolig glad i han uannsett om det som skjedde i fjor skjedde. Og uannsett om det har vært opp og ned mellom oss hittil i år. Så er jeg kjempe glad i han og begynner å lure litt på om jeg virkelig har gjort det riktige valget... 
Processed with VSCO with a5 preset
// bildet er tatt fra forskjellige grupper på facebook //

Jeg er tilbake der jeg var i desember, jeg sover ikke, spiser ikke og tenker bare en hel del masse.
Tankene mine tar helt overhånd i av hode mitt og kroppen min, til tross for det som har vært hittil i år. Så føler jeg at jeg har mistet en stor del av meg. Jeg skjønner at han betyr mer enn hva jeg hadde trodd. Og at dette at jeg pakket siste lille rest og dro fordi jeg trodde og følte at det ikke var noen riktige følelser var så feil og kom til å gå så inn på meg som det har gjort. 
Det var jo en grunn til at jeg dro pga følelser, men nå når jeg har dratt har jeg jo oppdager at de følelsene er der likevel... 
Følelser er faen meg det verste som finnes, det kan ødelegge deg noe så forferdelig.. 

Det var vel den oppdateringen jeg hadde på hvor jeg har vært og hva jeg har gjort den tiden jeg ikke har blogget. 
Nå er jeg tilbake på bloggen selv om livet er et helvete og jeg egentlig er helt nede i kjelleren. 
Men dette å skrive ned ting er litt terapi i seg selv også. + at jeg har alltid syntes det er lettere og skrive ned det jeg tenker å føler enn å snakke om dem. 

Det kommer et innlegg i morgen tidlig som er litt mer på den seriøse siden igjen. 
Så får dere ha en fortsatt fin kveld videre.

- Charlotte S - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar