hits

That feeling....

Hei igjen alle sammen. Dette er egentlig er helt random innlegg, men jeg fikk lyst til å skrive om det fordet.
For all del kan  det hende at det ikke er bare jeg som har gått i denne fella tidligere. Eller ikke tenkt tanken, men når det først skjer så er du bokstavelig talt f***t..  Jeg som veldig mange andre har en ekstern hardisk jeg lagrer absolutt alt på. Bilder, filmer, serier osv osv... Jeg har hatt den en god del år nå, og har da samlet opp masse masse gode minner som er koselige å ha. Tanken om at denne ville bli ødelagt slo meg ALDRI! Jeg viste at når at tiden ville komme at jeg måtte skaffe en til fordi den var blitt full. Men ikke at den bare plutselig skulle slutte å funke...

Whaaat?!?!

Plutselig en dag jeg skulle bruke den å se på film, ville den absolutt ikke starte. Og jeg prøvde flere ganger, koblet den ut, lot den være osv osv.. Men serr verden min falt sammen foran meg. Absolutt ALT er nå umulig for meg å få tak i. Gamle skole oppgaver, cv'er, søknader, bilder fra alle ferier, fester, feiringer osv... BORTE!!! 
Det var noen som sa til meg at jeg kunne få den reparert. Med tanke på at folk klarer å få ting ut av ødelagte pc'er, så klarer dem å få ting ut av en harddisk også.. Nå er ikke jeg så teknisk av meg, men det er vel kanskje sant det. Men jeg har null håp for å si det sånn.. 
Alt jeg har igjen av minne nå er de bildene og videoene jeg har lagret på tlf min. 
Noe som virkelig fikk meg til å tenke. Så nå har jeg vært smart å skaffet meg appen MIN SKY, med tanke på at alle telenor kunder får ubegrenset med plass, tenkte jeg at det var det beste. Sånn at det på tlf plutselig ikke blir borte også. 

Noen av dere som har opplevd det samme? 
Hva gjorde du?
Hvor har du dine bilder osv lagret? 
Tror du at det er mulighet for å redde det som er på harddisken min?

 

Det var det jeg hadde for akkurat nå. Så kommer det flere innlegg, så følg med. Ha en fortsatt god kveld.

- Charlotte S - 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar