hits

Ny mnd, ny start!


[ bilde er fra We Heart it

Hei alle sammen. 
Jeg veit er det er en veldig god stund siden sist jeg blogget. Og at når jeg la ut det forje innlegget mitt sa jeg skulle begynne å blogge igjen. Men sånn ble det dessverre ikke. Men nå er det ny mnd, og en ny start for meg.
Siden jeg har besluttet meg for at jeg virkelig skal komme inn i bloggingen igjen. Og få til dette som jeg gjorde tideligere, med innlegg hver dag. Enten om det var fra pc'en, mobilen eller om det var innlegg jeg hadde planlagt og skrevet på forhånd. 
Jeg har veldig lyst til å blogge igjen. Og jeg har også sett at denne tiden jeg ikke har blogget, så har noen av dere leserne mine vært innom støtt og stadig for å se om det er noen nye innlegg. Og det setter jeg så utrolig pris på at dere fortsatt er innom her. 

Jeg vil ikke gå så veldig inn på hvorfor jeg ikke har blogget i dette innlegget. Eller hva som har foregått i livet mitt det siste året. Men det kommer nok noen innlegg med tiden med små ting av hva som har skjedd siden sist. 
Samt at jeg kommer nok til å skive noen innlegg om mine erfaringer, tanker, meninger osv som har vært det siste året. 

Men ja, jeg kommer til å begynne å blogge igjen. Og jeg tenkte også og få ordet nytt design på bloggen. Siden dette jeg har nå funker ikke helt som det skal. Samt begynner det å bli "gammelt" siden jeg har hatt det lenge. 
Og jeg vurdere også på å begynne å vlogge litt innimellom og legge ut både her og på youtube. Men jeg får ta en ting av gangen, som å værtfall begynne med skriftlige innlegg i første omgang. Samt jeg er nødt til å lære meg alt som har med å redigere video, og hvilke programmer jeg burde bruke osv. 
Så om noen av dere har noen anbefalinger der når det kommer til å redigere video, så kom gjerne med noen tips i kommentar feltet.

Men jeg tror det var det jeg hadde for akkurat nå. Så er det bare å følge med, så kommer det flere innlegg. Og denne gangen LOVER jeg at det ikke blir mange dagene, ukene, mnd mellom hvert innlegg. 

Så får dere ha en riktig god søndag videre og nye dagen. 

 

- Charlotte S - 

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

01.10.2017 kl.11:21

ha en nydelig søndag <3

Charlotte Sandeman

01.10.2017 kl.14:25

hverdagslivetivollen: takk det sammen :)

Skriv en ny kommentar