hits

Back on track again!

Hei igjen alle sammen.

Ja, jeg lever enda. Og derfor tenkte jeg å starte opp igjen med bloggingen min.

Jeg er klar over at det har vært lenge siden sist. Begynner f@#% meg å snart bli 1 år siden sist, jeg la ut et innlegg på denne bloggen.

// bildet er tatt fra Weheartit.com //

Men min gode venninne Stine, har begynt å blogge igjen. Og hun har noen veldig gode innlegg jeg ønsker å dele med dere. Eller herme litt å skrive min egen historie av det.

Samt har jeg vært inne å sjekket innimellom. Og er det noen av dere som enda er innom å sjekker om det er nye innlegg ute.

Og sist men ikke minst, så savner jeg klart å blogge. Savner det å skrive om viktige og uviktige ting til dere. Og få dere's tilbake meldinger på hva dere mener og synes.

Jeg vet ikke helt enda om hvor ofte jeg kommer til å blogge. Eller hvor bra innleggene mine blir. Siden jeg desverre ikke har noen pc for tiden, siden min er død.

Så må jeg blogge fra mobilen, og denne blogg appen. Og jeg synes personlig at innleggene mine ikke blir like bra da. Siden da kan jeg ikke velge skrift type. Ikke legge bilder sånn som jeg vil ect ect..

Litt mer spesefikt om hvorfor jeg la bort bloggingen til nå kommer kanskje i et innlegg senere med tiden. Får se om jeg lager det innlegget eller ikke.

Men det var det jeg hadde å skrive for denne gangen. Så kommer det mer om ikke alt for lenge.

- Charlotte S -

2 kommentarer

Julie Korsnes

21.04.2017 kl.19:49

Gleder meg til å følge med videre <3 Ha en fin kveld, fine Charlotte!

Curio

27.04.2017 kl.13:44

Håper du fortsetter <3 Håper å få se flere modellbilder av deg :)

Skriv en ny kommentar